Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RollerCoaster Tycoon World için İlk Bilgiler ve Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı


       Atari'nin dağıtımcılığını yaptığı RollerCoaster Tycoon World hakkında yeni bilgiler ve ekran görüntüleri paylaşıldı. Eğlenceli lunapark işletme simülasyonunda belirtilenlere göre dört kişiye kadar co-op desteği bulunacak. Dört oyuncu aynı anda lunaparklarını geliştirebilecek fakat her oyuncunun kendi alanı olacak ve bu alanın dışına çıkmak mümkün olmayacak.
 
      Ayrıca daha önce de belirtildiği gibi kendi hız treninizin taslağını oyuncularla paylaşabilecek veya paylaşılan taslakları oyununuza anında aktarabileceksiniz. RollerCoaster Tycoon World'de hız treninizi birinci veya üçüncü bakış açısıyla test edebileceksiniz.
 
      PC için 2015'in başlarında çıkacak oyunun mobil sürümü, Atari'nin söylediğine göre RollerCoaster Tycoon 4 Mobile gibi fiyasko olmayacak. Hatırlarsanız önceki oyunun mobil sürümü mikro ödemelerden geçilmiyor. RollerCoaster Tycoon World için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net RollerCoaster Tycoon World tycoon atari simülasyon pipeworks
Valve, The Stomping Land'ın Satışlarını Durdurdu Steam'e Türk Lirası Desteği Ekim Ayının Sonunda Geliyor!

blank42

2.9.2014 21:31:51

0
Beklentim çok yüksekti ama görüntülere baktığımda pek iç açıcı bulmadım. Çok fazla bütçeli bir yapım değil sanırım.Umarım grafikteki bu eksiklik oynanış ve motora yansımaz. Oyunda en olması gereken arkadaşlarla yarışmanın gelmesi iyi olmuş. Simcity'de arkadaşlarla şehir kurup gezdiğimiz gibi arayüz olursa çok iyi olur.Örneğin onun lunaparka girip oyuncaklara binebilmeliyiz :) "RollerCoaster Tycoon World'de hız treninizi birinci veya üçüncü bakış açısıyla test edebileceksiniz." Önceki oyunda'da bu vardı ama yetersiz gibiydi.Umarım çok daha fazla geliştirirler. "Ayrıca daha önce de belirtildiği gibi kendi hız treninizin taslağını oyuncularla paylaşabilecek " Bunun 3.oyunda bile olması gerekirdi.Orjinalinde çok az taslak vardı ve çoğu kişi sıfırdan uğraşmak istemiyordu.Bu şekilde hayal gücü geniş arkadaşların hız trenlerini parkımıza taşıyabileceğiz çok iyi olmuş. Umarım direk oyun içinde upload/downlod olup dosyalarla uğraştırmazlar bizi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RollerCoaster Tycoon World
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız