Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı


       Sunduğu eğlenceli ve dengelenmiş oynanışıyla kısa sürede büyük ilgi toplayan Rocket League için yeni bir güncelleme geldi. 1.04 güncellemesi oyuncuların istediği pek çok yeni özelliği oyuna ekliyor.
 
       1.04 güncellemesiyle gelen özelliklerden en önemlisi bir takım, diğer takımı çok güçlü bulması halinde isterse maç başlamadan yenilmiş sayılıp başka takıma geçebiliyor. Böylece aynı takım arkadaşlarınızla yeni bir takıma karşı oynamaya devam ediyorsunuz. Bunun yanında multiplayer modu içeren pek çok oyunda yer alan izleyici modu Rocket League'e geliyor. İzleyici moduyla diğer oyuncuların taktiklerini öğrenebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.
 
       Güncellemeyle gelen diğer özellikler ise Utopia Coliseum adlı yeni bir harita, 70 yeni ülke bayrağı, şifreli ve isim koyulabilinen özel maç açma özelliği gibi yenilikler bulunuyor. Güncellemenin tüm yeniliklerini ve oyuna gelen yeni ülke bayraklarını detaylı olarak buradan görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Monster'ın Oyuncu Dizüstü Bilgisayarları League of Legends Oyuncularının İmdadına Yetişiyor HTC Vive İlk Günden Windows, Mac ve Linux Destekleyecek

matador_mirkhan

12.8.2015 18:42:42

+1
10 numara oyun. Umarım sadece futbol üzerine bi temadan daha fazladı olur. Rocket ismini hakedecek farklı kulvarlara girmelerinide bekliyorum!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız