Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League'e Gelecek Yenilikler Detaylandırıldı

     
       Çıkışından bu yana oldukça konuşulan Rocket League'in gelecek güncellemesi detaylandırıldı. Geliştirici ekip Psyonix, belirtilene göre oyuna bazı düzenlemelerin yanında Chivalry: Medieval Warfare temalı içerikler ekleyecek.
   
      1.05 güncellemesiyle birlikte oyuna Chivalry: Medieval Warfare oyunundan tanıyacağımız logolu iki adet bayrak eklenecek. Bunun yanında artık oyun bittikten sonra karşımıza çıkan ekran üzerinden yeni bir ranked maçı seçebileceğiz. Yani yükleme ekranı beklemek zorunda olmayacağız. 
 
      Güncellemenin menü konusunda getirdiği tek yenilik bu değil. Artık eklenecek yeni bir arayüzle oyunun menüsü üzerinden şarkı değiştirebileceğiz. Ne yazık ki oyun içinde şarkı çalmak veya bu şarkıları değiştirmek mümkün olmayacak. Yapımcı ekip bunun daha karmaşık bir arayüz gerektireceğini dile getiriyor. 
 
 
       Güncellemenin getireceği küçük düzeltmelere geldiğimizde PC oyuncuları için PS4 oyuncularıyla oynamama gibi eklenecek. Oyunun PS4 sürümünde PC oyuncularıyla oynamama gibi bir seçenek zaten vardı.
 
       Bahsettiğimiz 1.05 güncellemesi "en fazla iki hafta içinde" yayınlanacak. Bu güncelleme yayınlandıktan sonra yapımcı ekibin oyun için yeni bir DLC duyuracağını belirtelim. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Focus Home Interactive Oyunları Steam'de İndirimde The Witcher Serisinin Tüm Oyunları GOG.com'da İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Aragonit.

5.9.2015 13:40:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kazumatr Zaten almiyorumda dlc nin suyunu cikardilar artık. Tüm dlc lerin % 99 u milleti yolmak için içinde % 1 oranda kaliteli dlc bulursun. Örnek vetecek olursam last of us taki left behind mantıklı bi dlc idi gerçi satin almadım ps4 te remastered ile oynadim ama.
Sanki çok pahalı DLC ler saçma sapan konuşma arkadaşım.Bu oyun gibi başka emeğin karşılığını veren oyun sayısı çok az zaten.

Kazumatr

4.9.2015 16:42:44

-1
Sen kendini çok akıllı saniyorsun heralde.Asil sen okumamissin sonuna kadar yaziyi bide artistlik tasliyorsun. Sonunda guncellemeden sonra dlc duyurusu gelicek yaziyor benim yazım bunaydi guncelleme haberine dlc ile ilgili niye yazayım kendinle karıştırma herkesi.

Kazumatr

4.9.2015 16:39:40

0
Güncelleme sonrası dlc duyurulacak mis ben bunu diyorum .

THUGGER

4.9.2015 14:20:13

0
Guzel oyun.

Armag3d0N

4.9.2015 14:12:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr Bunlarda iyice çakal oldu oyun baktilar oynaniyor bide dlc çıkarıp milleti iyice yolalim mantığına geldiler. Gereksiz dlc ler zaten.
DLC değil ücretsiz bir güncelleme geliyor. Bu oyun için çıkacak DLC'ler kozmetik nesnelerden oluştuğu için oyuna bir etkisi olmuyor.

Cayatai

4.9.2015 14:06:30

-1
Yukarı yazanları okudunuz mu ? DLC filan yazmıyor süper zekalı okum a ihtiyacı hissetmeyen arkadaşlar.

Kazumatr

4.9.2015 12:08:24

0
Zaten almiyorumda dlc nin suyunu cikardilar artık. Tüm dlc lerin % 99 u milleti yolmak için içinde % 1 oranda kaliteli dlc bulursun. Örnek vetecek olursam last of us taki left behind mantıklı bi dlc idi gerçi satin almadım ps4 te remastered ile oynadim ama.

emmre129

4.9.2015 11:58:30

0
Kendinde diyorsun, gereksiz dlcler almazsin olur biter. Oynanisa bi katkilari yok sadece görsel öğeler var.

Kazumatr

4.9.2015 07:55:36

-1
Bunlarda iyice çakal oldu oyun baktilar oynaniyor bide dlc çıkarıp milleti iyice yolalim mantığına geldiler. Gereksiz dlc ler zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız