Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Tomb Raider ve Far Cry: Primal, Denuvo Koruma Sistemiyle Çıkacak


    Korsan koruma sistemi Denuvo şimdiye kadar birçok oyunda karşımıza çıkmış ve aşılması zor yapısıyla beraber gündem konusu olmuştu. En son Just Cause 3'te kullanılan ve ünlü korsan grubu 3DM tarafından gelen açıklamalarla beraber yeniden gündemde gördüğümüz Denuvo'yu yeni çıkacak iki oyunda daha göreceğiz.
 
    Yapılan açıklamalara göre yakın gelecekte PC'de çıkacak olan Rise of the Tomb Raider ve Far Cry: Primal'da Denuvo korsan koruma sistemi kullanılacak. Her ne kadar korsan grupları Denuvo'yu aşmanın zor olduğunu söyleseler de eninde sonunda aşılan koruma sistemi hakkında büyük övgüler bulunuyor. Bakalım yeni çıkan iki oyunun aşılma süreci nasıl geçecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Rise of the Tomb Raider Square Enix Crystal Dynamics Xbox One Xbox 360
100 Nostaljik Atari Oyunu Tek Bir Pakette Toplanıp Steam'e Geliyor CoD: Black Ops 3'ün Yeni Haritasından Kısa Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.8.2016 11:54:04

0
rise of tomb raider dün kırıldı

revolution62

1.3.2016 12:42:34

0
https://gpuhaber.wordpress.com/2016/02/23/3dm-denuvo-korumali-3-oyunu-kirdigini-acikladi/ 3DM KARIŞMA BENDE DİYOR

michael01

28.1.2016 11:49:55

0
Sistem çökmüş galiba.Oyun çıktığı gün malum mecraya düştü.

Seyrim

27.1.2016 21:41:18

0
İsteyen istediği gibi kullansin.. Ama ülkemizde oyun fiyatları pahalı.. Uygun olsa korsanın önüne geçilir gorusundeyim.. Ben ps4 kullanıyorum kardeşlik olmasa bu oyunları oynayamam butcem yetmez..

alito

26.1.2016 23:43:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: neo-life
quote:

Orjinalden alıntı: alito <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: neo-life Sen acaba hangi yazdığımı anladın da saçmalık dan bahsediyorsun ama senin kafa gitmiş birisi HZ Mevlananın sözünden bahsetmiş sizin gibileri HZ Mevlana yenememiş ben mi yeneceğim daha sen neyi savunduğunun farkında değilsin önce korsan alıyordun bir anda orjinalci oldun çevir kazı yanmasın unutmadan hangi okulu okuduğumdan neden bahsettiğimi açıkladığımı düşünüyorum tabi hepsi anlayana uzatmanın anlamı yok
Ben yazımın hiç bir yerinde korsanı savunmadım lafımı çarpıtma. Sözlerimin en başından beri Türkiye'deki oyun fiyatlarını eleştirdim ve bu fiyatlar düzelmeden kimse korsana laf etmesin dedim o kadar. Bu korsanı savunmak değil hakkını aramaktır. Ben Türkiye'de oyun sektörünün, acımasız vergilerden ve bu kan emici aracı firmalardan temizlenmesi taraftarıyım, şimdiye kadar yazdığım her şey bu konu üzerinedir.

BSC Misafiri

26.1.2016 23:26:48

+1
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ben korsan oyunu onaylamıyorum ama kullanan adamada kesinlikle kızmıyorum amacınız oyun yapmcısını zengin etmekse alın oynayın ama o oyunu yapan firma seni beni adam yerine koyup bir tr dil desteği bile eklemiyor alt yazı olsa bile yeter neyi savunuyorsun bunun ev geçindirme yada hırsızlıkla alakası yok kimse kimseye bunun hesabını soramaz haddinede değil ama önce düşünün bir sizin oyun yapan firmanın haklarını savunduğunuz kadar onlar da sizi düşünüyormu zaten son zamanlarda çıkan dlc muhabbeti ayrı konu para parayı çeker 1 oyundan neden 10 kazanmayim derdindeler insanları enayi yerine koyuyorlar bende orjinal oyun alıp oynuyorum sadece online için sf 4-5 gta 5 gibi oyunları acımadan aldım ve sonuna kadar hakediyorda sony son yaptığı bütün oyunlarda tr desteği sunuyor türkiyede çok insan var alıp oynuyorlar diğer oyun yapımcılarına sözüm önce ülke olarak ve millet olarak hak ettiğimiz saygıyı göstersinler sonra konuşsunlar oyunlarda birsürü alakasız ülkelerin dil paketleri var ama tr yok bence sonuna kadar korsan oynamakta haklı insanlar bu arada denuvo gerçekten sisteme zarar veriyor

neo-life

26.1.2016 23:03:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: alito <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: neo-life Sen acaba hangi yazdığımı anladın da saçmalık dan bahsediyorsun ama senin kafa gitmiş birisi HZ Mevlananın sözünden bahsetmiş sizin gibileri HZ Mevlana yenememiş ben mi yeneceğim daha sen neyi savunduğunun farkında değilsin önce korsan alıyordun bir anda orjinalci oldun çevir kazı yanmasın unutmadan hangi okulu okuduğumdan neden bahsettiğimi açıkladığımı düşünüyorum tabi hepsi anlayana uzatmanın anlamı yok

alito

26.1.2016 20:09:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: neo-life

Şimdi öncelikle okumayı sende öğrenecek değilim bunda bi anlaşalım açık öğretim ile birlikte 3 üniversite bitirdim iyi bir şirkette çalışıyorum yani okumayı senden daha iyi bildiğimi düşünüyorum Bak arkadaşım evet Türkiye de oyunların fiyatı çok yüksek fahiş fiyatlar uygulanıyor keşke bir Avrupa lı veya Amerika lı gibi oyunlara ulaşabilsek fakat gerçek böyle değil ancak durum böyle değil diye kimsenin yinede korsan kullanma hakkı yok dünya da bütün diğer üretilen mallara nasıl paramızın yettiğini alıp paramızın yetmediğini alamıyorsak bu işte böyle olmalı gaspa gelince gaspın Türk ceza hukukunda ki tarifini oku derim gasp da bir insana zorla bir şey yapılması vardır kimse sana zorla gelde bennim oyunumu al demiyor bir kere burda da bir anlaşalım para yetmesse almazzın senin için ilk yazdığını ve ikinci bana cevap olarak yazdığını bir daha okudum evet korsanı savunmuyorsun korsana kılıf arıyorsun oyunun ederiymiş oyunun ederini ölçen bir aletmi var da oyunun hakkını ölçüp ona göre para veriyorsun korsan kullanın sonra gelin orijinal kullanana bide laf çakmaya çalışın hem orijinal alıyorum diyorsun hem 200 tl bayılmaya hevesli değilim diyorsun nasıl orijinal alıyorsun oyunu o zaman sana orijinal oyunlar farklı fiyattan mı çıkıyor ( zaten biraz orijinal kültürü olan bir insan g2a kinguin gibi sitelerden haberleri vardır diye düşünüyorum en son black ops 3 battlefront ve rainbow six siege toplam 330 tl verdim inanmassan kanıtlayabilrim) yoksa çıkan bir oyunu korsan oynayıp 5 yıl sonra fiyatı 7tl ye düşünce mi alıyorsun o zaman benzinin ederini de git benzinliğe 5tl etmiyor petrolün varili 30 dolara düştü de 2 tl den al adam sana ne diyor ederi diye bir şey yok kusura bakma ya piyasada ki fiyatlardan alırsın yada oyunun ederini o olmadığını düşünürsen bekler indirime girer alırsın yada hiç almassın yani bu oyunun ederi 200 tl etmiyor ben o zaman korsan kullanırım diye bir hakkı yoktur kimsenin (ben sen böyle yapıyorsun diyede yazmıyorum bu senin ederi dediğini başka insanlar da yazmış onun için yazdım şimdi tekrar bozuk plak gibi okuduğunu anlamıyormusun demeye başlama) o zaman bir mağazaya da girdiğinde bu kazağın ederi bu de etiket fiyatını değil kendi belirlediğin fiyattan al bunun ederi bu diye sizin gibilere dünya çok güzel gerçekte yani kısaca gerçekten oyunları orijinal alanbirisiyseniz boşverin gaspı 200 tl yi ederini falan eğer hobin oyun oynamak ise insan yine para biriktirir öğrenciyse harçlığını biriktirir alır bak arkadaşlar mount and blade örneği vermiş her şey ortada lütfen hemen fakir fıkara edebiyatı yapmayın 90 tl ye rainbow six siege aldım 90 tl ye tomb raider satılıyor yılın oyunu 59 tl den satıldı gidin bakın korsanı yine orjinalinden fazladır doların 3 tl olduğu yerde daha altına fiyat göremessiniz kısaca almak isteyen her şekilde alır.
Adama bak ya gelmiş bana okuduğu okulları sayıyor Banane senin hangi okulu okuduğundan, Harvard mezunu olsan ne olur arkadaş burası Türkiye ve ben bu ülkenin sorunlarını eleştirmek zorunda olan bir bireyim. Ben oyunu gerçek fiyatından almak istiyorum. Sen git hangi oyunu kaç liradan alıyorsan al ama bende oyun oynamak istiyorum ve bunu da hak ettiği fiyattan alıp oynamak istiyorum. Senin savunduğun saçmalıklara boyun eğmek zorunda değilim ben. Bu ülkede bir şeyler değişmek zorunda ve bunu yapacak olanda bu ülkenin halkıdır.

neo-life

26.1.2016 18:53:35

+4
quote:

Orjinalden alıntı: alito
quote:

Orjinalden alıntı: neo-life
quote:

Orjinalden alıntı: alito .
bahanelerle savunmayın yaptığınız işi sırf sizin için demiyorum bakın şu konuya hep bir bahane korsan oynuyorsun indir oyna oyununuda birbirinden saçma bahanelere sığınma
Korsanı savunan mı oldu en başta söyledim önce okumasını öğren. Gaspçı örneğini verdim çünkü bu ülkede güzel olan her şey öldürülür, bitirilir, bir şekilde yok edilir. Bunu artık anlamadıysan söylenecek laf kalmıyor. Ben korsanda oynasam, beğendiğim her oyunu mağazadan gidip alan bir oyuncuyum. Ama bunu yapmam Türkiye'deki gerçekleri değiştirmiyor. Bu ülkede bir oyun 200 liralardan satılıyorsa bunun adı gaspçılıktır, bunun adı haraç kesmektir, bunun adı soygunculuktur. Sen 200 lirayı bayılıp oyun alıyor olabilirsin ama ben o oyun ne kadar ediyorsa o kadar para vermek istiyorum. Bunu istediğim için de beni kimse suçlayamaz, buna hakkı yoktur.
Şimdi öncelikle okumayı sende öğrenecek değilim bunda bi anlaşalım açık öğretim ile birlikte 3 üniversite bitirdim iyi bir şirkette çalışıyorum yani okumayı senden daha iyi bildiğimi düşünüyorum Bak arkadaşım evet Türkiye de oyunların fiyatı çok yüksek fahiş fiyatlar uygulanıyor keşke bir Avrupa lı veya Amerika lı gibi oyunlara ulaşabilsek fakat gerçek böyle değil ancak durum böyle değil diye kimsenin yinede korsan kullanma hakkı yok dünya da bütün diğer üretilen mallara nasıl paramızın yettiğini alıp paramızın yetmediğini alamıyorsak bu işte böyle olmalı gaspa gelince gaspın Türk ceza hukukunda ki tarifini oku derim gasp da bir insana zorla bir şey yapılması vardır kimse sana zorla gelde bennim oyunumu al demiyor bir kere burda da bir anlaşalım para yetmesse almazzın senin için ilk yazdığını ve ikinci bana cevap olarak yazdığını bir daha okudum evet korsanı savunmuyorsun korsana kılıf arıyorsun oyunun ederiymiş oyunun ederini ölçen bir aletmi var da oyunun hakkını ölçüp ona göre para veriyorsun korsan kullanın sonra gelin orijinal kullanana bide laf çakmaya çalışın hem orijinal alıyorum diyorsun hem 200 tl bayılmaya hevesli değilim diyorsun nasıl orijinal alıyorsun oyunu o zaman sana orijinal oyunlar farklı fiyattan mı çıkıyor ( zaten biraz orijinal kültürü olan bir insan g2a kinguin gibi sitelerden haberleri vardır diye düşünüyorum en son black ops 3 battlefront ve rainbow six siege toplam 330 tl verdim inanmassan kanıtlayabilrim) yoksa çıkan bir oyunu korsan oynayıp 5 yıl sonra fiyatı 7tl ye düşünce mi alıyorsun o zaman benzinin ederini de git benzinliğe 5tl etmiyor petrolün varili 30 dolara düştü de 2 tl den al adam sana ne diyor ederi diye bir şey yok kusura bakma ya piyasada ki fiyatlardan alırsın yada oyunun ederini o olmadığını düşünürsen bekler indirime girer alırsın yada hiç almassın yani bu oyunun ederi 200 tl etmiyor ben o zaman korsan kullanırım diye bir hakkı yoktur kimsenin (ben sen böyle yapıyorsun diyede yazmıyorum bu senin ederi dediğini başka insanlar da yazmış onun için yazdım şimdi tekrar bozuk plak gibi okuduğunu anlamıyormusun demeye başlama) o zaman bir mağazaya da girdiğinde bu kazağın ederi bu de etiket fiyatını değil kendi belirlediğin fiyattan al bunun ederi bu diye sizin gibilere dünya çok güzel gerçekte yani kısaca gerçekten oyunları orijinal alanbirisiyseniz boşverin gaspı 200 tl yi ederini falan eğer hobin oyun oynamak ise insan yine para biriktirir öğrenciyse harçlığını biriktirir alır bak arkadaşlar mount and blade örneği vermiş her şey ortada lütfen hemen fakir fıkara edebiyatı yapmayın 90 tl ye rainbow six siege aldım 90 tl ye tomb raider satılıyor yılın oyunu 59 tl den satıldı gidin bakın korsanı yine orjinalinden fazladır doların 3 tl olduğu yerde daha altına fiyat göremessiniz kısaca almak isteyen her şekilde alır.

BlackBeasT

26.1.2016 17:41:58

+1
Adamların derdi korsanı engellemek değil, korsanı kontrol altına almak

alito

26.1.2016 17:21:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: neo-life
quote:

Orjinalden alıntı: alito Arkadaşlar lütfen korsanı eleştirirken hangi ülkede yaşadığınızı hesaplayarak yorum yapın. Burası Avrupa ülkesi olsa sonuna kadar haklısınız ama Türkiye'de fahiş fiyattan oyun almakla, gece yarısı cüzdanınızı zorla alan gaspçı hemen hemen aynı şeydir. İkisine de paranızı istemeyerek verirsiniz. Korsan kötüdür ama bir ürüne değerinden fazla para vermenizi isteyen tekelci zihniyette kötüdür. Korsanı asla savunmam fakat kimse bana bu ülkede milletin kanını emen aracı firmaları göz önünde bulundurmadan korsanı eleştirmeye kalkmasın.
Tamam da gaspçı senin kafana silah dayayarak o cüzdanını alır sıkıysa verme sana burada oyun şirketleri kafana silah mı dayıyor illa gel ne olur benim oyunumu al diye fiyat fazla geliyorsa alıp oynama Türkiye de benzin de 5 tl ne yapıyorsun fiyat fahiş diye arabaya mı binmiyorsun benzin kaçakçılığı mı yapıyorsun işte ben korsan oynayan insanların bu tutumuna kızıyorum tamam hadi anladık oynuyorsun da vicdanınızı avutmak için saçma sapan bahanelerle savunmayın yaptığınız işi sırf sizin için demiyorum bakın şu konuya hep bir bahane korsan oynuyorsun indir oyna oyununuda birbirinden saçma bahanelere sığınma
Korsanı savunan mı oldu en başta söyledim önce okumasını öğren. Gaspçı örneğini verdim çünkü bu ülkede güzel olan her şey öldürülür, bitirilir, bir şekilde yok edilir. Bunu artık anlamadıysan söylenecek laf kalmıyor. Ben korsanda oynasam, beğendiğim her oyunu mağazadan gidip alan bir oyuncuyum. Ama bunu yapmam Türkiye'deki gerçekleri değiştirmiyor. Bu ülkede bir oyun 200 liralardan satılıyorsa bunun adı gaspçılıktır, bunun adı haraç kesmektir, bunun adı soygunculuktur. Sen 200 lirayı bayılıp oyun alıyor olabilirsin ama ben o oyun ne kadar ediyorsa o kadar para vermek istiyorum. Bunu istediğim için de beni kimse suçlayamaz, buna hakkı yoktur.

emrahcey

26.1.2016 15:46:28

0
Battlefield : Hardline , Starwar Battlefront,Yeni gelecek Need for Speed, Mirror Edge 2, Just Cause 3,The Division, Batman Arkham Knight (59 TL) bunların hiçbirisini satın almadım, şimdilik satın almayıda düşünmüyorum. İstediği kadar korusun Hele ki Euro'ya satmaya çalışan Origin (EA) oyunlarına kendi sitesinden para vermem. Rise of the Tomb Raider satın alacağım, Mad Max, Metal Gear Soild 5: The Phantom Pain satın aldığım ve alacağım oyunlar. Yani kısacası az olsun, ucuzlayınca olsun sabır biz Türkler'in en büyük erdemidir yada olmalıdır.

neo-life

26.1.2016 14:57:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: alito Arkadaşlar lütfen korsanı eleştirirken hangi ülkede yaşadığınızı hesaplayarak yorum yapın. Burası Avrupa ülkesi olsa sonuna kadar haklısınız ama Türkiye'de fahiş fiyattan oyun almakla, gece yarısı cüzdanınızı zorla alan gaspçı hemen hemen aynı şeydir. İkisine de paranızı istemeyerek verirsiniz. Korsan kötüdür ama bir ürüne değerinden fazla para vermenizi isteyen tekelci zihniyette kötüdür. Korsanı asla savunmam fakat kimse bana bu ülkede milletin kanını emen aracı firmaları göz önünde bulundurmadan korsanı eleştirmeye kalkmasın.
Tamam da gaspçı senin kafana silah dayayarak o cüzdanını alır sıkıysa verme sana burada oyun şirketleri kafana silah mı dayıyor illa gel ne olur benim oyunumu al diye fiyat fazla geliyorsa alıp oynama Türkiye de benzin de 5 tl ne yapıyorsun fiyat fahiş diye arabaya mı binmiyorsun benzin kaçakçılığı mı yapıyorsun işte ben korsan oynayan insanların bu tutumuna kızıyorum tamam hadi anladık oynuyorsun da vicdanınızı avutmak için saçma sapan bahanelerle savunmayın yaptığınız işi sırf sizin için demiyorum bakın şu konuya hep bir bahane korsan oynuyorsun indir oyna oyununuda birbirinden saçma bahanelere sığınma

Shovel Knight

26.1.2016 12:36:59

0
bugün knight online nın steamde çıkışıyla fark ettim bütün oyunları korsan olup oyunlar çok pahalı yeaa diyen tipler knight a aylık 150 tl bayılıyor premium için daha bundan sonra ne dense boş yani

alito

26.1.2016 05:33:20

0
Arkadaşlar lütfen korsanı eleştirirken hangi ülkede yaşadığınızı hesaplayarak yorum yapın. Burası Avrupa ülkesi olsa sonuna kadar haklısınız ama Türkiye'de fahiş fiyattan oyun almakla, gece yarısı cüzdanınızı zorla alan gaspçı hemen hemen aynı şeydir. İkisine de paranızı istemeyerek verirsiniz. Korsan kötüdür ama bir ürüne değerinden fazla para vermenizi isteyen tekelci zihniyette kötüdür. Korsanı asla savunmam fakat kimse bana bu ülkede milletin kanını emen aracı firmaları göz önünde bulundurmadan korsanı eleştirmeye kalkmasın.

Wishmaster1905

26.1.2016 00:47:44

0
Erken öten horozun başı çabuk kesilirmiş demiş atalarımız. Atıp tutmalarda bulunmak kolay Birde sanki korsan sırf Türkiye de kullanılıyor da hemen tartışmasını yapıyoruz Torrentten oyun indirirken bakıyorum da seedleyenler arasında Amerikalı oyuncuları bile görüyorum. Birde şu açıdan bakarsam bu 2 oyun korsan bile oynanmaya değmez. Birisinin firması Microsoftla anlaşma yapıp pcyi ikinci plana atar öbürküsüde hep kendini tekrar eden far cry oyunları çıkartır. Bunları oynamak zaman kaybı. Yine de korsanın akıbeti pek belli olmaz

KuvvetMira27

26.1.2016 00:14:04

+1
Steam'de PC ön yükleme açıldı :D :D

BSC Misafiri

25.1.2016 23:10:22

+1
Bu korsan kullananlara hiç bir şey dinletemezsiniz.Bu adamlar türk yapımı mount and blade i bile utanmadan indirir korsan oynar.

halit altınsoy

25.1.2016 22:40:29

+2
arkadaşlar mount and blade Türkiye'de komik ucuz rakamlara satıldı ve 30 bin anca sattı.Korsan olarak 1 milyonu geçmiş ! kimse bana korsanı savunmasın.

FirstDr3aM

25.1.2016 22:06:18

0
PC de Ön yüklemeye Açıldı..!

i_lenker

25.1.2016 21:49:26

0
DRM'in günümüzdeki amacı oyunun çıkış dönemindeki satışları korumak, malum konsol yapımcı ve yayımcıları reklamlara bir sürü para döküyor. Oyunun maliyeti şişince 5 dolarlık oyun oluyor 60 dolar. Reklamlardan etkilenenler dayanamayıp 60 dolardan alıyor. Yayımcının amacı oyuna 60 dolar ödeyen tav olmuş bu kesimi olabildiğince yolmak. Oyunlar konsol mantığına ve pazarına göre yayımlanmasa gerek kalmaz zaten DRM gibi her açıdan boş bir masrafa.

neo-life

25.1.2016 21:41:23

0
Bazı yorumları okuyunca burada ki insanın kanı donuyor gerçekten hadi anladım korsan oynuyorsun hadi vicdanınızı rahatlatmak için uydurduğunuz paramız yok bahanesini de yedik de insanda en azından biraz utanma olmaz mı kardeşim adam yazmış korsan oynuyoruz da bin bir türlü çilesi var virüsü var indirmesi zor bazen çalışmıyor crack işlemi var vesare ya insanın ar damarı çatlayınca böyle oluyor isterseniz firmalar steamle anlaşsın korsan oyunları da hiç para ödemeden virüssüz hiç torrentle uğraşmadan anında süper hızlı bir şekilde indirin hatta şöyle yapalım internet sağlayıcılarla anlaşıp korsan içerik indiren indirdiği an tespit edilsin onu korsan indiriyor diye ödüllendirmek için internet hızını 2 katı arttıralım nasıl olsa utanma kalmamış ama bir arkadaş çok doğru demiş korsan kullanan adamların çoğu fakir değil ki çoğu cahil diye bu söze sonuna kadar katılıyorum oyun oynamak bir hobi meselesidir nasıl golf veya halısaha da maç yapmak binicilik yapmak hobi ise zengin değilsen paran yoksa ne yapıyorsun golf yapamıyorsun çünkü aletleri pahalı paran yoksa bir hobi olan video oyunlarını da oynamayacaksın bu kadar basit nasıl dünyada sadece paramız ölçüsünde bir şeylere ulaşabiliyorsak bu işte böyle ha ben enayimiyim niye oynamayım kardeşim oynarım korsana düşen oyunu çatır çatır indiririm nasılsa param yok diyorsan hiç kıvırmayacak sıfatın belli

BSC Misafiri

25.1.2016 21:37:34

0
Yorumlara baktimda ne boş insanlar takiliyor burada onu geçtim yazdıklarından anlaşılıyor ergen oldukları. Kardeşim korsan kullanan kullanır bi sizi ilgilendirmez yani bide korsan kullananlara teröristmiş gibi ağır sözler söylüyorsunuz beb korsan kullanıyorum ve zerre kadar vicdanım sızlamıyor zaten bu ülke vergilerle soydu bizi kullanmayada devam ederim bu sizin sorununuz degil sanki firma geçindiriyor ağzı süt kokan yaziyor

EnemyDestroyeD

25.1.2016 21:34:36

0
kırarız kardeş sıkıntı yok

Zarbo257

25.1.2016 21:25:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: ultralisan Korsanı övdüğüm yok, benim derdim milletin neden bu kadar bu olaya kafa takması, oyun yapımcıları oyunları nasıl daha iyi optimize ederiz, nasıl daha iyi oyun yaparız şeklinde kafa yorsa daha iyi.
Aslında yazdığın cümlenin içinde cavı vermişsin kendi kendine,optimizasyon özürlü oyunlar PC'ye çıkıyor neden?Çünkü parayı konsollardan kazanıyorlar konsollardan port ediyorlar Pc ye e neden?Çünkü Pc'de korsan çok yayın ve adamlar para kazanamıyorlar.Yani korsan bittiği gün bu söylediğin optimizasyon olayıda düzelecek zaten.

Zarbo257

25.1.2016 21:22:38

0
Denuvo'nun yapımcıları açıkladılar zaten önemli olan oyunun ''çıkış döneminde'' kırılamaması dediler yani oyun çıktıktan 6 ay sonra crack çıksa bile alan almış olacak çoktan parayı verip.Ayrıca hala korsanı savunan varsa hiç kendini yırtmasın hırsızsınız istediğiniz kadar kılıf bulun vicdan rahatlatın bu sizin hırsız olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.Birşey dijital diye bu onu değersiz yada para vermeden kullanılabilir yapmaz nasıl ki gidip marketten parasını vermeden yoğurt alamıyorsan bunu da alamazsın ha alırsan hırsızsın bu kadar.

hasretbitmez

25.1.2016 20:28:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: hasretbitmez Herkes oyun alamıyor bu ülkede anlarım ama, tekel 2000lere aylık 400 tl köşeye koyuyor.

hasretbitmez

25.1.2016 20:27:53

0
Herkes oyun alamıyor bu ülkede anlarım ama, tekel 200lere aylık 400 tl köşeye koyuyor.

Hoid

25.1.2016 20:17:33

+1
Kardeş bak benim ferrarim yok ama yolda bir tane buldum , hemen aldım aracı sürmeye başladım . Fazla fonskiyonlarını kullanmadan sadece sürüyorum aracı . Yaşımın hiç bir önemi yok , şimdi ben bunu yapmasaydım sürücü olamayacak mıydım ? Eğer araç sürmek istiyorsam gereği neyse onu yerine getirip paramla halime uygun bir araç alır onu kullanırım değil mi . Parasını vermediğim elin arabasında gözüm olmaz değil mi çünkü olması gereken budur . Parasını vermeden alırsan ya birisi sana hediye etmiştir ya hibe edilmiştir ya da sen hırsızsındır bunun savunalacak bir yanı yok . Ha oyunu oynamasın mı diyorsun ya singleplayer oynuyor diyorsun , adamlar o oyuna emek harcamıyor mu ? MP si olan oyunlardan daha kıymetli SP oyunlar asıl alınması gereken yapım zaten bunlar . Parası yoksa biriktirirsin kardeşim paranı yine yetmiyorsa oyunun ucuzlamasını bekler öyle alır oynarsın . Her şeyi yapacak zekanız varda , paranız olmadığında bir işe girip para kazanacak kafa yok mu şimdi bu insanlarda ... Param yok ne yapayım kadar saçma bir şey olabilir mi git işe gir çalış kardşeim herkesin yaptığı bu . Ben sen o bu şu nasıl alıyoruz oyunları birileri bizlere demet demet para atmıyor bir yerden . Ben çalışmazsam parada kazanamam dolayısıyla oyunda alamam . Hiç ağlama zırlamaya gerek yok . Haa şey dersen çocuğun yaşı çok küçüktür babası anası çalışıyor ev anca dönüyorsa ona bir şey demem çünkü orada yokluk var . Ancak bu insanında gelip orada burada ben korsan oynuyorum şöyle yapıyorum ediyorum dememesi lazım . Çünkü korsan = hırsızlıktır ki en adi suçlardan birisidir bunu da meşrulaştırmaya çalışmak yine suçtur . ALLAH'ın kanunlarını uyguluyor olsak hangi eline çaldıysan o eli kesiyorlar . ALLAH'ın olaya bakış açısı buyken buraya gelip ya çekiyoz torrentten para vermiyoruz diyenler neye güvenerekten bunları söylüyor anlamış değilim . Ya vicdan sahibi değiller ya hırsızlık olduğuna inanmıyorlar ya da öldükten sonra bunu niye yaptın kardeşim diye sormayacaklar sanıyorlar bilemeyeceğim Biz burada insanlara hangisinin doğru olduğunu göstermeye çalışıyoruz yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz . Bunu yaparsan karşılığında bu olur bu yanlıştır diyoruz . Yine tekrarlıyorum korsan mı kullanıyor vatandaş bu oyunun kendi vereceği bir hesaptır bizi bağlamaz ancak buraya gelip hırsızlığı övüyorsa onu meşrulaştırmaya çalışıyorsa . Diğer insanları hırsızlığa yönlendiriyorsa orada biz tepki gösteriyoruz işte . Evinize hırsız girsin çalsın gitsin sizin emeklerinizi birikimlerinizi ee ne yapsın onda bunlar yoktu diyebilecek var mı aranızda ? Kafayı yersiniz bırakın konuşmayı sizlere her şey çocuk oyuncağı gibi geliyor ( genele söylüyorum ) .

Povey

25.1.2016 19:56:51

0
Ne dert ettiniz be pc gibi bir platformdan soz ediyorsunuz hersey mumkun alt tarafi 6 - 8 aya sirket pert iflas

Metal-Gear

25.1.2016 19:26:21

+2
Tomb Raider DenuvoV4 ile gelecek, Just Cause 3 DenuvoV3 ile korunuyor ki bunu bile kıramadılar. V3 kırılsa bile V4'ü kırmak için yine aylarca uğraşacaklar ki ben crack gruplarının yerinde olsam uğraşmam bana ne. :D Bu oyunu aylar boyunca beklemeyin korsan olarak. Oynamak istiyorsanız satın alın bence. Zaten korsan kul hakkına giriyor, kullanıyorsanız bile en azından bunu ifşa etmeyin, savunmasını yapmayın. Yapımcı isterse sattığı oyunun fiyatını 1.000 lira yapsın yine de kul hakkını meşrulaştırmaz korsan kullanmak.

gesso

25.1.2016 19:23:40

0
Tomb Raider Steam'de ön yüklemeye açıldı. Boyutu 17.3 GB.

MonacoDoom

25.1.2016 19:11:41

0
Denuvo yaygınlaşırsa PC'de de her oyun 200-250 tl olur hiç mantıklı değil destekleyen arkadaşlar yarın çok ağlar söylemedi demeyin.

CodeMachine

25.1.2016 18:12:55

0
30 dolar/45 TL ve takaslanabilir yap. drm falan uğraşma.

Serinyer

25.1.2016 18:02:57

+1
Vallaha oyun fiyatları pahallı fakat biraz sabredince daha uygun fiyatlı hale geliyor.Zamanında oynamadıktan sonra ne anlamı var diyebilirsiniz fakat zamanında oynadığınızda da elinize ne geçiyor onu düşünün bence.Tabi multiplayer özellikli oyunları bir kenara atmak lazım.Ben bundan önceki oyununu da almadım ve bekledim sonra Tombraider game of the year edition sürümünü aldım.Tamamen tüm çıkmış içerikleriyle tam hatırlamıyorum fakat 15TL ye filan gelmişti.Böylelikle hem üreticiye katkı yapıyor hemde orjinal oyuna daha fazla içerikle sahip olmuş oluyorum.Tabi parası olup da almak isteyene sözümüz yok.

mhakannn

25.1.2016 17:11:03

+1
PC'deki bütün programları orjinal alsam ve ayda da 2 yeni çıkmış oyun alsam bana maliyetini düşünemiyorum bile. Korsan hırsızlıktır orjinal alın diyenlerin birçoğunun programları korsan kullandığı da ortada. Çıksın oyunlar maksimum 40 TL'den herkes alsın. Bir oyuna 150 TL vermenin hiçbir manası yok ve ucuzlaması için 2 yıl beklenmez. Ne zaman yeni çıkmış oyunlar bile indirimdeymiş gibi ucuza satılır o zaman korsan biter. Ucuzlarsa alan kişi sayısı artacağından firmaların pek bir zararının olacağını sanmıyorum ama 180 TL'ye oyunları alan olduğu sürece de firmalar kolay kolay ucuzlatmazlar.

rockwar

25.1.2016 16:56:32

+1
Zaten oyun kırılsaydı şimdiye torrent sitelerinde görürdük. Ayrıca herkese imkanı yeterince orjinal oyun öneririm kesinlikle daha içten..isteyerek...oyunu benimseyerek oynuyorsunuz.

Source

25.1.2016 16:38:09

+1
Eninde sonunda bu sistem içinde bir çare bulunacak PC'de Steam gibi bir platform olduğu sürece kopyanın pek bir önemi kalmadı aslında

Kerem5466

25.1.2016 15:52:38

0
Bu oyunları açacak pc niz varsa alın bi zahmet

rambocuk

25.1.2016 15:05:19

+3
Hayat şartları her geçen gün zorlaştıkça oyun almakta güçleşiyor korsan oynuyanada saygı göstermek lazım insan sevdiği bir şeye destek olmak istemezmi eskiden ps1 ps2 zamanında 5 tl ye alırdık oyunları kutulu kitapçıklı kosan olduğunu bilrdik ama elimizden başka bişey gelmezdi ama şimdi öyle değil en azından ayda yılda bir bi tane destek olmak istediğim oyun çıkıyor biraz ucuzlayınca felan alıyorum iyi kötü destek olmuş oluyorum sevdiğim bir oyuna yada devam etmesini istediğim bir oyuna buna para ayıramıyacak insanlarda var adam ancak internet faturasını ödüyor ancak kendi ihtiyaçlarını görüyor oyunuda korsan oynamak için bin çile çekiyor virüslü kasan bozulan oyunlarla kim çile çekmek ister ama yok ne yapsın o yüzden fazla büyütmemek lazım

UltimateEchelon

25.1.2016 14:33:32

+1
Günümüz itibariyle zaten 8.nesil konsollarda kırılan yoktu korsanın son kalesi PC platformuydu onu da halletmiş oldular. Herşeyin orijinali güzel fakat yaptıkları çöp oyunlara 100-150 lira fiyat bastıkları için insanlar korsana yöneliyor onun dışında aradan biraz zaman geçince PC platformu için harika indirimler yakalanabiliyor. Mesela geçen ay steam indiriminden Max Payne 3 aldım 7.50 liraya bu oyun gerçekten bedava.Korsanı bitirmenin yolu uygun fiyat veya uygun seçenek sunmaktan geçiyor . Her DRM koruması gibi elbet Denuvo da bir gün kırılacak

BSC Misafiri

25.1.2016 14:28:38

0
E napak kotamız bize kalır bizde başkalarına yöneliriz :D

Venomstr

25.1.2016 14:25:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan Korsanı övdüğüm yok, benim derdim milletin neden bu kadar bu olaya kafa takması, oyun yapımcıları oyunları nasıl daha iyi optimize ederiz, nasıl daha iyi oyun yaparız şeklinde kafa yorsa daha iyi.
Kafayı takarız. Çünkü korsanı övemezler, meşrulaştıramazlar. Kötü olan bir şeyi savunamazlar. Buna kılıf uyduramazlar.

djomer05

25.1.2016 14:23:43

+1
Şimdi şöyle bir şey var her 2 bin 3 bin liralık PC toplayan zengin olmuyor. Adam düzgünce oyun oynamak istiyor bu yüzden zar zor biriktirdiği paralarla alıyor o PC'yi. Ardından da her oyuna 90 TL veremiyor. Çünkü 3 oyun aldığında da fiyatı neredeyse 300 TL oluyor. Oyunun fiyatı yine bizim sömürücü firmalardan iyi. Bir de diyorsunuz ki hemen almak zorunda mı diye. Oyunu bir yıl sonra aldın mesela o oyunun multiplayer serverlerinde giden gitmiş oluyor. Adam kalmıyor veya oynayan da leveli almış başını gitmiş oluyor. Ben burada korsanı tamamen savunuyor değilim. Burada şikayet ettiğim oyun fiyatları. Yurt dışında bile adamlar 60 dolar fazla derken. Bizimkiler şu anki fiyatlara ederi diyor. Bir de ardından fiyatı bu etmiyor diyenlere ederini kime göre belirliyorsun diyor. Peki sen kime göre AAA oyunların fiyatı bu eder diyorsun. Her yerde bu kadar fiyat karmaşası varken kimse ederi bu demesin. Kusura bakmayın ancak fiyatlar hala pahalı. Bizim ülkedeki konsol oyunları fiyatından kimse bahsetmesin bile. Gelmiş geçmiş en büyük sömürü. Hem bakın buradan iyi örnek olur. Konsol oyunlarında şimdilik korsan yok. Bakın ülkemizde fiyatları ne kadar olmuş. Bir oyunu 270 TL'ye satmak nedir? Yani PC'de de korsan biterse ülkemizdeki fiyatları ben düşünemiyorum.

ultralisan

25.1.2016 14:23:19

+1
Korsanı övdüğüm yok, benim derdim milletin neden bu kadar bu olaya kafa takması, oyun yapımcıları oyunları nasıl daha iyi optimize ederiz, nasıl daha iyi oyun yaparız şeklinde kafa yorsa daha iyi.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:17:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: RedTurkei http://tr.ign.com/pc/69489/news/denuvo-drm-korumasi-kirildi denilen oyunlar da oynanmakta korsana hayır elbette ama hdd kere zarar veren bir korumada olmamalı işin sonu online sisteme geçişle bitecektir
Denuvo korumalı Just cause 3 hala kırılmadı :)

Venomstr

25.1.2016 14:17:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan Ben bu orjinal alan tayfanın korsanla ne derdi var anlamıyorum, örnek olarak bende Gta oynarken, ''ulan bunu pis fakirler oynamasın'' demiyorum. Bırak arkadaşım kim nasıl isterse oynasın adamın oynadığı single player zaten, benim ufak kuzenim geliyor abi bu oyun varmı yok oğlum korsanı diyorum, o çocuk 12 13 yaşında gidip orjinal alma durumu yok pc zaten 1200 liraya toplandı oyunları zar zor açıyor. Ne zararı var o çocuğun Just Cause 3 oynamasının size? Ben küçükken Nfs Gta Fifa kopya koruma sistemiyle çıksaydı bugün ''gamer'' olamazdım şimdi orjinal oyunda almazdım doğal olarak. Bu sistem yüzünden ufak nesillerin hepsi mobile kayacak. Bakıyorum bazı insanlar direk hakaret etmiş, sanki Ubisoft'un Ceosu adam.
Korsanı övemezsiniz. Onu diyoruz. Kötü olan birşeyi överseniz insanlar gitgide ahlaksızlaşır, yozlaşır. Korsanı meşrulaştıramazsınız, hırsızlıktır.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:17:19

+3
Korsan oyun yasaklanması çok da iyi olmaz sanki... Çünkü oyunlar 3'e ayrılır: 1- Para verilip oynanması gereken oyunlar. Örnek; Rise of The Tomb Raider 2- Korsan indirip oynanması gereken oyunlar. Örnek; Far Cry serisi 3- Korsan indirip kota kullanmaya bile değmeyecek oyunlar. Örnek; Assassin's Creed serisi

BSC Misafiri

25.1.2016 14:16:09

0
Size pahalı gelen evi alıyor musunuz veya arabaya biniyor musunuz hayır bu oyunlar içinde geçerli 180 lira gibi fiyatlarla çıkan oyunları almayın oynamayın.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:15:50

0
Şu Denuvo DRM iyi hoş güzel de SSD'leri yıpratmasına bir çözüm bulsalar çok iyi olacak.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:15:43

0
Pc de korsan olmasa o uygun oyun fiyatları olabilir mi sanıyorsunuz? Konsolda korsan bitti, oyun fiyatları hangi ülke için olursa olsun pc ye göre çok pahalı. Pc de korsan olsun, aksi halde, oyunlarını yarım yamalak çıkaran sonra 'ulan patchle hallederiz bu oyuncu kitlesine müstehak' kafasında oyun yapan pişkin yapımcının fiyatları istediği seviyeye çekmesine seyirci kalırız başka birşey olmaz. Konsolda korsan, yok durum ortada kazık üstüne kazık fiyatlardan iflahımız kesildi.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:15:26

0
skidrow bunu beğendi

ultralisan

25.1.2016 14:13:42

+2
Ben bu orjinal alan tayfanın korsanla ne derdi var anlamıyorum, örnek olarak bende Gta oynarken, ''ulan bunu pis fakirler oynamasın'' demiyorum. Bırak arkadaşım kim nasıl isterse oynasın adamın oynadığı single player zaten, benim ufak kuzenim geliyor abi bu oyun varmı yok oğlum korsanı diyorum, o çocuk 12 13 yaşında gidip orjinal alma durumu yok pc zaten 1200 liraya toplandı oyunları zar zor açıyor. Ne zararı var o çocuğun Just Cause 3 oynamasının size? Ben küçükken Nfs Gta Fifa kopya koruma sistemiyle çıksaydı bugün ''gamer'' olamazdım şimdi orjinal oyunda almazdım doğal olarak. Bu sistem yüzünden ufak nesillerin hepsi mobile kayacak. Bakıyorum bazı insanlar direk hakaret etmiş, sanki Ubisoft'un Ceosu adam.

KoRnTuNeS

25.1.2016 14:07:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: mnyksvsc Zaten orijinal kullacanak olan korsan almaz, korsan kullanan crack çıkmadı diye de orijinal almaz, bu durumda zarar eden yok. Hep merak ederim burada sorayım, orijinal winrar kullanan var mı :)
evet winrarım orjinal, süresi dolduğunda reklam çıkıyor sadece.

Povey

25.1.2016 13:51:41

0
Her hükümdarlığın bir sonu vardır elbet bu da çöker sonuçta insan yapımı şuan kükrer yarın bir gün kedicik gibi miyavlar

mnyksvsc

25.1.2016 13:42:03

+1
Zaten orijinal kullacanak olan korsan almaz, korsan kullanan crack çıkmadı diye de orijinal almaz, bu durumda zarar eden yok. Hep merak ederim burada sorayım, orijinal winrar kullanan var mı :)

gerçekoyuncu11

25.1.2016 12:21:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: Faithful Blood Day
quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

Emin ol daha ağır yanıt verirdim de sizin gibiler yüzünden siteden ceza almak istemem amacınız ne bir türlü anlayamıyorum kullandiğim her ürün orijinal buna Windows dan tut üstüme aldığım kıyafete kadar her şey arkadaş cevabınızı vermiş herkesi kendiniz gibi düşünüyorsunuz amacınız ne bunu bir türlü anlamıyorum siz kimsiniz de teker teker insanlara burada hesap soruyorsunuz bunu da yapanların çoğu sizi bilmem ama kendilerinde bir şekilde korsan kullanmayı hak görenler.
Korsani savundugum falan yok yukardada yazmisim zaten.sadece bu kadar her seyim orjinal yazip windowsu korsan kullanan forumda cok insan var.burda korsani savundugum yok.sadece merakimdan bu soruyu sordum
O zaman kusura bakmayın sanki inanmayıp beni sorguluyormuşsunuz gibi geldiğinden öyle bir cevap verdim yok emin olun Windows da orijinal zaten bence korsan kullanmak nasıl bir kültür ve alışkanlık ise orijinal kullanmakta öyle bu alışkanlığı kazandın mı aynı ürün dahi olsa korsan sizi tatmin etmemeye başlıyor

gerçekoyuncu11

25.1.2016 12:18:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: dr20mouse
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 orjinali savunan arkadaşlar boşa tartışıyorsunuz HZ MEVLANA nın bir lafı vardır ''1 delil ile 40 alimi yendim 40 delil ile bir cahili yenemedim'' Korsanı savunanların çoğu fakir insanlar değil cahil insanlar onları bu tartışma da yenemessiniz hiç bir şey bilmeseler ceplerinde ki her sene aldıkları 3 bin tl lik telefonla o parayla aile geçindiren insan nasıl orjinal kullansın der çıkarlar ki zaten gördüğüm kadarıyla bu cahiller en çok bunu demiş kimse kıvırmasın korsan kullananların %99 enayimiyim de orjinale para vereyim diyenler adam müzik dinlemeyi seviyor spotify 10 tl verip üye olmuyor daha biz de bunlardan 90 tl lik içerik almalarını bekliyoruz 10 tl dediğinde 2 tane vivident sakız parası ama verirmi o paraya aile geçindiriyor.
Hocam bu oyunu oynatacak bilgisayarı olanlar bu oyunu korsan oynamak istiyor diye lafa girseydiniz keşke iphone yanlış örnek oldu.
Hocam bu benim bu yoruma yaptığım sanırım 5. ci yorum sizin dediğiniz bilgisayar örneğini ilk ve ikinci yorumum da verdim fakat HZ Mevlana nın da dediği gibi 40 delil ile bir cahili yenemedim iphone örneğide şunun için verdim bu korsan kullananların çoğunun her şeye parası oluyor git bak çoğunun cebinde eminim üst düzey cep telefonları oyun oynatması için mecburen orta üst düzey pc leri vardır ama iş oyun almaya gelince 90tl ye o paraya aile geçindirmek zorunda kalıyoruz dedikleri için verdim

dr20mouse

25.1.2016 11:56:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 orjinali savunan arkadaşlar boşa tartışıyorsunuz HZ MEVLANA nın bir lafı vardır ''1 delil ile 40 alimi yendim 40 delil ile bir cahili yenemedim'' Korsanı savunanların çoğu fakir insanlar değil cahil insanlar onları bu tartışma da yenemessiniz hiç bir şey bilmeseler ceplerinde ki her sene aldıkları 3 bin tl lik telefonla o parayla aile geçindiren insan nasıl orjinal kullansın der çıkarlar ki zaten gördüğüm kadarıyla bu cahiller en çok bunu demiş kimse kıvırmasın korsan kullananların %99 enayimiyim de orjinale para vereyim diyenler adam müzik dinlemeyi seviyor spotify 10 tl verip üye olmuyor daha biz de bunlardan 90 tl lik içerik almalarını bekliyoruz 10 tl dediğinde 2 tane vivident sakız parası ama verirmi o paraya aile geçindiriyor.
Hocam bu oyunu oynatacak bilgisayarı olanlar bu oyunu korsan oynamak istiyor diye lafa girseydiniz keşke iphone yanlış örnek oldu.

dr20mouse

25.1.2016 11:54:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: dualcoreyhy 4sn içinde gördüm paylaşımı samet. Bu benim için bir rekor daha azını görmedim. Gören varsa yazsın. Habere gelirsek. Oyun steamde enpara ile birlikte 44,5 tl ye geliyor. Hala korsan kullanmaya çalışanlar varsa onlara müstahak bu denuvo. Korsan hiçbir zaman bitmeyecek olsa da çok net bir şekilde azalacağını düşünüyorum ben. Haber için teşekkürler.
Hocam enparanın faydası var ama hesabınız yanlış enpara ile alırsanız 64 liraya gelir. 25 liranın üstünde indirim yapmıyor enpara 1 ayda.

Maestro725

25.1.2016 11:53:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

Emin ol daha ağır yanıt verirdim de sizin gibiler yüzünden siteden ceza almak istemem amacınız ne bir türlü anlayamıyorum kullandiğim her ürün orijinal buna Windows dan tut üstüme aldığım kıyafete kadar her şey arkadaş cevabınızı vermiş herkesi kendiniz gibi düşünüyorsunuz amacınız ne bunu bir türlü anlamıyorum siz kimsiniz de teker teker insanlara burada hesap soruyorsunuz bunu da yapanların çoğu sizi bilmem ama kendilerinde bir şekilde korsan kullanmayı hak görenler.
Korsani savundugum falan yok yukardada yazmisim zaten.sadece bu kadar her seyim orjinal yazip windowsu korsan kullanan forumda cok insan var.burda korsani savundugum yok.sadece merakimdan bu soruyu sordum

gerçekoyuncu11

25.1.2016 11:34:59

+4
orjinali savunan arkadaşlar boşa tartışıyorsunuz HZ MEVLANA nın bir lafı vardır ''1 delil ile 40 alimi yendim 40 delil ile bir cahili yenemedim'' Korsanı savunanların çoğu fakir insanlar değil cahil insanlar onları bu tartışma da yenemessiniz hiç bir şey bilmeseler ceplerinde ki her sene aldıkları 3 bin tl lik telefonla o parayla aile geçindiren insan nasıl orjinal kullansın der çıkarlar ki zaten gördüğüm kadarıyla bu cahiller en çok bunu demiş kimse kıvırmasın korsan kullananların %99 enayimiyim de orjinale para vereyim diyenler adam müzik dinlemeyi seviyor spotify 10 tl verip üye olmuyor daha biz de bunlardan 90 tl lik içerik almalarını bekliyoruz 10 tl dediğinde 2 tane vivident sakız parası ama verirmi o paraya aile geçindiriyor.

gerçekoyuncu11

25.1.2016 11:24:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Faithful Blood Day
quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

Müzik te spotify ve turkcell müzik kullanıyorum oyun da deneme amaçlı hariç hiç bir zaman korsan indirmedim çünkü her çıkan oyunu oynama zorundalığı hissetmiyorum film de zaten pc de internet üzerinden orijinal servislere üye olsan bile nasıl izleyip zevk alındığını anlamadım filmleri de sadece sinema da izliyorumevet şöyle bir bakınca hiç korsan kullanmamışım zaten bence insanları korsana iten her filmi izlemeleri ve her oyunu oynamak istemeleri sanki her çıkan kazağı veya pantolonu alıp giyiyormuşuz gibi hani diyorsun ya o fiyata aile geçindiriyorlar diye merak etme o insan zaten oyun oynayacak pc yide bulamaz ki korsan oynasın çok boş konuşuyorsunuz ya ben ona yanıyorum utanmasanız evsiz biri nasıl oyun oynayacak diyeceksiniz merak etme günümüz de oyun oynama tutkusu olan ve o oyunu açabilecek pc si olan bir insanın oyunu alabilecek gücü de vardır .Diyelim ki konsol da oyun oynayan birisisiniz ve sevdiğiniz bir oyun çıktı gidip dr dan alacaksınız fakat paranız yetmiyor ne yapıyosunuz gidip dr dan oyunu alıp ceketin iç cebine atıp çalıyormusunuz yok çalmıyorsunuz o zaman sizin mantığınızla o oyunu da çalmamız gerekiyor nede olsa o oyunun parasına ev geçindirenler var.Bırakın bu işleri Allah aşkına çoğu insan da korsan indirmek bir kültür haline gelmiş ne aile geçindirmesi o zaman paranın yetmediği ama canının istediği her şeyi çalalım sonra da param yetmiyordu onun için yaptım diyelim hiç mantıklı geliyor mu size.
Windowsun orjinal mi ?
Emin ol daha ağır yanıt verirdim de sizin gibiler yüzünden siteden ceza almak istemem amacınız ne bir türlü anlayamıyorum kullandiğim her ürün orijinal buna Windows dan tut üstüme aldığım kıyafete kadar her şey arkadaş cevabınızı vermiş herkesi kendiniz gibi düşünüyorsunuz amacınız ne bunu bir türlü anlamıyorum siz kimsiniz de teker teker insanlara burada hesap soruyorsunuz bunu da yapanların çoğu sizi bilmem ama kendilerinde bir şekilde korsan kullanmayı hak görenler.

halflıfe

25.1.2016 11:20:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: MadSlinger
quote:

Orjinalden alıntı: halflıfe Hep aynı klasik acıtadyon o paraya aile geçindiriyormuş adam ne yapsın tabi korsan indirecek bu yorumu yapan adam ya çocuk yada çok zengin daha aile geçindirmeyi sadece bir cümleden ibaret zannediyor etrafım da o kadar zor şartlar da aile ğeçindirmeye çalışan insan var ki emin ol oyunu düşünmeyi zaten bilmezler de evinde internet yok adam nerden indirecek o korsan oyunu aile bakanlığının son çalışması yoksul ailelere bedava internet sunmak çocukların bilgilerini arttırmak ve çocukları internet kafeden uzak tutmak için yani daha türkiye de bir sürü internetsiz ev var bi haspam da çıkmış millete hem hesap soruyo hem de oyun fiyatına aile geçindiren insan nasıl oyun oynayacak diye herhalde dalga geçiyor
Çalmayı haklı kılmaya çalışmayın lütfen.
ne diyon la sen değişik Sen benim dediğimi anlamamışsın çalmayı haklı kılma diyorsun zaten ben bu mesajı korsanı savunan adama yazıyorum ev geçindirme derdi olannın derdi korsan kullanmamıdır sizce korsan kullananları çoğu orjinal kullanmaya gücü yetecek insanlar korsan sadece bu insanlar da bir alışkanlık kimse kusura bakmasın

manesfirst

25.1.2016 11:04:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: KaleyDeskop Dini vecibesi ne hiç araştırmadım korsan indirmek günahmı bu paralar amerika'ya gidiyor o zaman haram korsan hak :D gerçi yasak olsa'da indirirdim yıllık 300 tl limitim var dahasını veremem verdiğimde ible salak muamelesi görüyorum bu iş 3dm kaldı ama güç birleşimi en iyi yol cracker grupları inada geldimi denuva hak getire unpack ediceklerdir sonunda ama zamanı ne
hocam korsan hak değil ya :D çok araştırdım ben de kul hakkının müslümanı gayri müslimi olmuyor kimin hakkına girersen kul hakkıdır + gayri müslim ile ticaret yapılmayacak diye bir şey yok böyle bir yasak da yok. haaa başka yönlerden oyun oynamanın günahı var mıdır dersen orası ayrı bir konu hiç girmeyeyim :D bence denuvo'nun kırılmaması iyi bir şey en azından şöyle 3-4 ay kırılamazsa millet bezip orjinale yönelebilir denuvo nun amacı da buymuş zaten tamamen kırılamaz yapmak değil.

JUSTMAX

25.1.2016 11:03:14

0
İyide oyun zaten aynı zamanda windows mağazası içinde çıkmayacak mı? Kurarlar APPX ini oynarlar steam sürümüne gerek kalmadan.

Shovel Knight

25.1.2016 10:55:06

+1
yalana bak 50 tl olsa herkes alırmış bilmem ne bekle indirim dönemin de düşüyor zaten çıkar çıkmaz oynamak zorunda mısın bende şunu anlamıyorum korsan oyun için burda haber takip ediyorlar korsan oyun için heyecanlanıyorlar falan komik cidden bide artık baya korsanı sahiplenmişler yedirmeyiz olum siz kimsiniz falan benim 5 binlik bilgisayarım var mal mıyım bide oyuna para verecem

Jack Rabbit Slims

25.1.2016 10:42:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: nty35

eğer 2 ay boyunca 50şer tl steam cüzdana atarsanız, 2. ayın sonunda 100 tl cüzdanda olur bunun da 50 tl'si size iade edilmiş olur. yani 89 liralık oyunu alırsanız yarısı bedava gelmiş oluyor mantıken. arkadaş da bundan bahsetmiş
Ona bakarsan 4 ay boyunca cüzdana atarsan oyun bedavaya geliyor, arkadaş onu niye yazmamış?

Project Scorpio

25.1.2016 10:33:46

0
İnşallah kıramazlar torent tayfasıda avucunu yalar.

tayfun34_4

25.1.2016 10:10:13

+1
Ben bu sistemleri destekliyorum ben oyunlara para ödüyorsan sizde ödeyin sanki pc'de oyunlar çok pahalı bazıları alışmış herşeyi indirip hiç birşeye para ödememek istemiyorlar. Oyunların kırılmaması umarım konsollardaki gibi multiplayer oynamak için aylık abonelik sistemleri getirmezler

Patren

25.1.2016 10:06:20

+1
eninde sonunda korsanı çıkar

Megathrone26

25.1.2016 09:48:49

0
Bilmediğim için soruyorum bu koruma sistemlerinin orjinal kullananlara bir zararı ya da zorluğu varmı?

FreeMaNMeliH

25.1.2016 08:52:12

+1
Çok iyi haber 3/4 ay kırılmasın yeter en önemlisi o zaten yapımcılar için, rise ön sipariş ettim bekliyorum steam den 89 TL fiyatı çok iyi... Almazsan oynama bu kadar basit.

ploff

25.1.2016 08:29:22

+2
Benım endısem koruma sıstemlerınden dolayı oyunlar kırılamazsa orjınal oyun fıyatları artar mı? Oyunu steam uzerınden 89tl ye aldım. Ayrıca ılk oyunda hedıye olarak steam kutuphanesıne eklenıyor. Bılgınıze ;)

David Attenborough

25.1.2016 08:24:32

0
Keşke daha güçlü bir sisteme geçilse de korsan tamamıyla bitse.

KaleyDeskop

25.1.2016 07:43:10

0
Dini vecibesi ne hiç araştırmadım korsan indirmek günahmı bu paralar amerika'ya gidiyor o zaman haram korsan hak :D gerçi yasak olsa'da indirirdim yıllık 300 tl limitim var dahasını veremem verdiğimde ible salak muamelesi görüyorum bu iş 3dm kaldı ama güç birleşimi en iyi yol cracker grupları inada geldimi denuva hak getire unpack ediceklerdir sonunda ama zamanı ne

Final Getsuga Tenshou

25.1.2016 07:39:04

0
Bu sistemi kullanan oyunlar genelde sisteme çok yük bindirdiği için optimizasyon özürlü oluyorlar. Umarım bu sorunu halletmişlerdir.

yenibiroyun

25.1.2016 03:52:02

0
drm koruması hhd'yr zarar verirmi, vermez bilemem ama çoğu yabancı ve tr forumlarında drm korumalı oyunları almayacağını yazıyor millet işin açıkçası bende alınmaması tarafındayım her ne kadar tombraider hastası olsamda. Neyse cod yetiyor şimdilik işin aslını araştıracağım bir ara.

BlackBeasT

25.1.2016 03:46:27

+2
Para dedektifi olmuş herkes parası ilede alır, korsanda kullanır... size ne? Editör sende haberi kaynak ve haber ile ilgili linkleri ekleyerek yapsana, muhasebeden çağırıyorlar seni http://www.dsogaming.com/news/far-cry-primal-rise-of-the-tomb-raider-will-be-protected-by-the-denuvo-anti-tamper-tech/

freshmind

25.1.2016 03:42:21

+1
Yapma bee, zavallı pc bir o işe yarıyordu zaten, tüh...

KoRnTuNeS

25.1.2016 03:09:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Cevaplara dikkat et adabini takin. Ben adama sadece ufak bir soru sordum.senin bana hirsiz demek haddine mi. Bana korsanci diyorsan steam profilimi ps4 oyunlarimi gosterip agzinin payini veriyim istersen.
sorduğun soru ile korsanı savunduğunu düşündüm, eğer korsanı savunmuyosan senden kendi adıma özür dilerim.

Maestro725

25.1.2016 03:07:38

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

pc aldığın zaman zaten orijinal windows keyi ile veriliyor, yada internetten çok ucuza orjinal windows key bulmak mümkün. herkesi kendiniz ile karıştırmayın, hırsızsınız işte, ağırınıza gitmesin, hala kendinizi haklı gösterme çabasına girmeyin.
Cevaplara dikkat et adabini takin. Ben adama sadece ufak bir soru sordum.senin bana hirsiz demek haddine mi. Bana korsanci diyorsan steam profilimi ps4 oyunlarimi gosterip agzinin payini veriyim istersen.

KoRnTuNeS

25.1.2016 03:04:39

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Windowsun orjinal mi ?
pc aldığın zaman zaten orijinal windows keyi ile veriliyor, yada internetten çok ucuza orjinal windows key bulmak mümkün. herkesi kendiniz ile karıştırmayın, hırsızsınız işte, ağırınıza gitmesin, hala kendinizi haklı gösterme çabasına girmeyin.

MadSlinger

25.1.2016 03:01:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: halflıfe Hep aynı klasik acıtadyon o paraya aile geçindiriyormuş adam ne yapsın tabi korsan indirecek bu yorumu yapan adam ya çocuk yada çok zengin daha aile geçindirmeyi sadece bir cümleden ibaret zannediyor etrafım da o kadar zor şartlar da aile ğeçindirmeye çalışan insan var ki emin ol oyunu düşünmeyi zaten bilmezler de evinde internet yok adam nerden indirecek o korsan oyunu aile bakanlığının son çalışması yoksul ailelere bedava internet sunmak çocukların bilgilerini arttırmak ve çocukları internet kafeden uzak tutmak için yani daha türkiye de bir sürü internetsiz ev var bi haspam da çıkmış millete hem hesap soruyo hem de oyun fiyatına aile geçindiren insan nasıl oyun oynayacak diye herhalde dalga geçiyor
Çalmayı haklı kılmaya çalışmayın lütfen.

Maestro725

25.1.2016 02:46:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

Müzik te spotify ve turkcell müzik kullanıyorum oyun da deneme amaçlı hariç hiç bir zaman korsan indirmedim çünkü her çıkan oyunu oynama zorundalığı hissetmiyorum film de zaten pc de internet üzerinden orijinal servislere üye olsan bile nasıl izleyip zevk alındığını anlamadım filmleri de sadece sinema da izliyorumevet şöyle bir bakınca hiç korsan kullanmamışım zaten bence insanları korsana iten her filmi izlemeleri ve her oyunu oynamak istemeleri sanki her çıkan kazağı veya pantolonu alıp giyiyormuşuz gibi hani diyorsun ya o fiyata aile geçindiriyorlar diye merak etme o insan zaten oyun oynayacak pc yide bulamaz ki korsan oynasın çok boş konuşuyorsunuz ya ben ona yanıyorum utanmasanız evsiz biri nasıl oyun oynayacak diyeceksiniz merak etme günümüz de oyun oynama tutkusu olan ve o oyunu açabilecek pc si olan bir insanın oyunu alabilecek gücü de vardır .Diyelim ki konsol da oyun oynayan birisisiniz ve sevdiğiniz bir oyun çıktı gidip dr dan alacaksınız fakat paranız yetmiyor ne yapıyosunuz gidip dr dan oyunu alıp ceketin iç cebine atıp çalıyormusunuz yok çalmıyorsunuz o zaman sizin mantığınızla o oyunu da çalmamız gerekiyor nede olsa o oyunun parasına ev geçindirenler var.Bırakın bu işleri Allah aşkına çoğu insan da korsan indirmek bir kültür haline gelmiş ne aile geçindirmesi o zaman paranın yetmediği ama canının istediği her şeyi çalalım sonra da param yetmiyordu onun için yaptım diyelim hiç mantıklı geliyor mu size.
Windowsun orjinal mi ?

halflıfe

25.1.2016 02:24:42

+3
Hep aynı klasik acıtadyon o paraya aile geçindiriyormuş adam ne yapsın tabi korsan indirecek bu yorumu yapan adam ya çocuk yada çok zengin daha aile geçindirmeyi sadece bir cümleden ibaret zannediyor etrafım da o kadar zor şartlar da aile ğeçindirmeye çalışan insan var ki emin ol oyunu düşünmeyi zaten bilmezler de evinde internet yok adam nerden indirecek o korsan oyunu aile bakanlığının son çalışması yoksul ailelere bedava internet sunmak çocukların bilgilerini arttırmak ve çocukları internet kafeden uzak tutmak için yani daha türkiye de bir sürü internetsiz ev var bi haspam da çıkmış millete hem hesap soruyo hem de oyun fiyatına aile geçindiren insan nasıl oyun oynayacak diye herhalde dalga geçiyor

esmerbuyucu

25.1.2016 02:14:08

+3
Bilip bilmeden insanları yargılama gücünü nerede buldun anlamıyorum. Yeryüzündeki insanları korsancı diye fişlemişsin bir de. Nereden biliyorsun müzik albümü almadığını veya film almadığını? Türk zihniyet ve kafa yapısı işte. Madem 1 ay boyunca çalışıp aile geçindiriyor ne işi var oyunla gitsin geçirdiği ailesiyle ilgilensin. Para veremeyince korsan indirmeye hak mı kazanıyor kim vermiş o hakkı? Karısına altın bilezik alamıyor diye hırsızlıkta yapsın istersen. Bilinçsizleşmeyince böyle oluyor işte. Dünya senin etrafında dönmüyor.

gerçekoyuncu11

25.1.2016 02:01:52

+8
quote:

Orjinalden alıntı: The Phantom Burda herkez başlamış söylenmeye. Yok başlarlar ağlamaya yok bitsin şu pis korsancılar falan filan. Bunları diyen arkadaşlara bir iki sorum olacak bana bunu açıklayın ondan sonra istediğinizi söyleyin. Acaba hayatınızda hiç mi korsan kullanmıyorsunuz ? Yani tamam sadece oyuna parayı yatırırsın eyvallah peki hiç mi müzik indirmiyorsun ? Hiç mi film dizi izlemiyorsun internetten ? Türkiyede sinemalara girmemiş filmi hiç mi indirmedin internetten hiç mi izlemedin ? Saçma sapan konuşacağınıza önce kendinize bakın. Bende bi yerlerde korsan kullanıyorum diyin kendinize milleti aşağılıyacağınıza burada. Ülkenin durumu belli herkezin aldığı maaş ortada. Oyun fiyatlarımızda zaten diyecek laf yok herkez para ayıramıyor sen ayırabiliyorsun diye herkez ayıramıyor. Kimisi senin o oyuna verdiğin parayla 1 ay boyunca aile geçindiriyor. Siz bu adama çıkıp korsan oynamasın bitsin korsanlar ölsünler diyorsun. Biraz düşünün şu internette hepiniz korsan kullanıyorsun ama oyunda ama filmde ama müzikte.
Müzik te spotify ve turkcell müzik kullanıyorum oyun da deneme amaçlı hariç hiç bir zaman korsan indirmedim çünkü her çıkan oyunu oynama zorundalığı hissetmiyorum film de zaten pc de internet üzerinden orijinal servislere üye olsan bile nasıl izleyip zevk alındığını anlamadım filmleri de sadece sinema da izliyorumevet şöyle bir bakınca hiç korsan kullanmamışım zaten bence insanları korsana iten her filmi izlemeleri ve her oyunu oynamak istemeleri sanki her çıkan kazağı veya pantolonu alıp giyiyormuşuz gibi hani diyorsun ya o fiyata aile geçindiriyorlar diye merak etme o insan zaten oyun oynayacak pc yide bulamaz ki korsan oynasın çok boş konuşuyorsunuz ya ben ona yanıyorum utanmasanız evsiz biri nasıl oyun oynayacak diyeceksiniz merak etme günümüz de oyun oynama tutkusu olan ve o oyunu açabilecek pc si olan bir insanın oyunu alabilecek gücü de vardır .Diyelim ki konsol da oyun oynayan birisisiniz ve sevdiğiniz bir oyun çıktı gidip dr dan alacaksınız fakat paranız yetmiyor ne yapıyosunuz gidip dr dan oyunu alıp ceketin iç cebine atıp çalıyormusunuz yok çalmıyorsunuz o zaman sizin mantığınızla o oyunu da çalmamız gerekiyor nede olsa o oyunun parasına ev geçindirenler var.Bırakın bu işleri Allah aşkına çoğu insan da korsan indirmek bir kültür haline gelmiş ne aile geçindirmesi o zaman paranın yetmediği ama canının istediği her şeyi çalalım sonra da param yetmiyordu onun için yaptım diyelim hiç mantıklı geliyor mu size.

cikiacla

25.1.2016 02:01:26

+3
quote:

Orjinalden alıntı: The Phantom Burda herkez başlamış söylenmeye. Yok başlarlar ağlamaya yok bitsin şu pis korsancılar falan filan. Bunları diyen arkadaşlara bir iki sorum olacak bana bunu açıklayın ondan sonra istediğinizi söyleyin. Acaba hayatınızda hiç mi korsan kullanmıyorsunuz ? Yani tamam sadece oyuna parayı yatırırsın eyvallah peki hiç mi müzik indirmiyorsun ? Hiç mi film dizi izlemiyorsun internetten ? Türkiyede sinemalara girmemiş filmi hiç mi indirmedin internetten hiç mi izlemedin ? Saçma sapan konuşacağınıza önce kendinize bakın. Bende bi yerlerde korsan kullanıyorum diyin kendinize milleti aşağılıyacağınıza burada. Ülkenin durumu belli herkezin aldığı maaş ortada. Oyun fiyatlarımızda zaten diyecek laf yok herkez para ayıramıyor sen ayırabiliyorsun diye herkez ayıramıyor. Kimisi senin o oyuna verdiğin parayla 1 ay boyunca aile geçindiriyor. Siz bu adama çıkıp korsan oynamasın bitsin korsanlar ölsünler diyorsun. Biraz düşünün şu internette hepiniz korsan kullanıyorsun ama oyunda ama filmde ama müzikte.
müzikleri önceden itunesten satın alırdım ama şuan spotify kullanıyorum, filmleri sinemada izliyorum veya bluray olarak satın alıyorum. trden yayınlanmayan filmlerin blurayini alıyorum. ayrıca oyunun fiyatı pcde 90tl. bi adam bu parayı ayıramıyosa bi zahmet ölsün tabi. ama sen hiç şimdi bana acıtasyon yaparak korsan savunma, ciğerinizi biliyorum sizin. mantık şu, bedava oynamak varken niye para verip oynayayım, keriz miyim ben. daha çok ağlarsınız emek hırsızları. umarım bi gün sizin emeklerinizi de hırsızlar çalar da, bu gece bu yaptığın hırsız acıtasyonunu hatırlarsın.

wipau

25.1.2016 01:56:00

0
merak etmeyin kırarlar just cause 3 kırılmadı çünkü gösterilen ilgi azdı gta 5 de hatırlarsanız ilk 2 hafta kırılamamıştı sonunda kırdılar sonuç aşılamaz güvenlik yoktur. ancak bir gün bir yapay zeka çıkarda insanlar hacker grupları sistemi aştıkça otomatik yamalarsa sistem o zaman kırılmaz olur :D hacker gruplarının en çok kırmak için emek ve ilgi harcadıkları oyunlar google'da en çok craği aranan oyunlardır. korsancılık işine hiç girmeyin 2si1 dede mesut beyin bahsettiği gibi korsan oyun donanım üreticilerin daha fazla kazanmasına yol açıyor kanatine katılıyorum. ekran kartlarının ucuzlamasına ve gelişmesine rekabete yol acıyor. Korsan işine gelirsek bugün orijinal android cihazlara root atan yokmu orijinal iphone sahibi olup jailbreak kullananlar korsandan sayılmıyor mu ? windowsu orjinal olan ama office yazılımını kırılmış kullananlar yokmu, winrar kırılmış olarak kullananlar ne oluyor ? Herşeyi bir kenara attım adb_lock kullananlar siteleri korsan olarak dolaşmıyor larmı ? sonuçta sitelerin ayakta kalması için kazanca ihtiyacı var o zaman adb_lock kurmuycaksınki site sahipleri iki popup açsın para kazansın. bilgisayarımda çoğu oyunu ve uygulamayı orjinal olarak kullansamda kullanmadıklarım yok değil dürüst olalım lütfen. birde çocukluğunda ateri oynayanlar ateri kasetlerinin korsan olduğunu biliyorlar mı ?

michael01

25.1.2016 01:55:39

0
90 tl ye satsın bana oyunu gideyim ilk gün alayım.Öyle yapmıyor ben de 6 ay bekliyorum indirimleri.(konsol için)

The Phantom

25.1.2016 01:30:34

+7
Burda herkez başlamış söylenmeye. Yok başlarlar ağlamaya yok bitsin şu pis korsancılar falan filan. Bunları diyen arkadaşlara bir iki sorum olacak bana bunu açıklayın ondan sonra istediğinizi söyleyin. Acaba hayatınızda hiç mi korsan kullanmıyorsunuz ? Yani tamam sadece oyuna parayı yatırırsın eyvallah peki hiç mi müzik indirmiyorsun ? Hiç mi film dizi izlemiyorsun internetten ? Türkiyede sinemalara girmemiş filmi hiç mi indirmedin internetten hiç mi izlemedin ? Saçma sapan konuşacağınıza önce kendinize bakın. Bende bi yerlerde korsan kullanıyorum diyin kendinize milleti aşağılıyacağınıza burada. Ülkenin durumu belli herkezin aldığı maaş ortada. Oyun fiyatlarımızda zaten diyecek laf yok herkez para ayıramıyor sen ayırabiliyorsun diye herkez ayıramıyor. Kimisi senin o oyuna verdiğin parayla 1 ay boyunca aile geçindiriyor. Siz bu adama çıkıp korsan oynamasın bitsin korsanlar ölsünler diyorsun. Biraz düşünün şu internette hepiniz korsan kullanıyorsun ama oyunda ama filmde ama müzikte.

SOLID SNAKE

25.1.2016 01:13:25

+5
Ohh sürünsün korsan kullananlar. Her şeye paraları yeter ama oynayacağı oyuna en basitinden para biriktiremez tabi alışmış beleşe. Umarım her firma ile anlaşır denuvo da korsan biter.

cikiacla

25.1.2016 01:10:15

+3
ohhh iyi olmuş, hırsız fakirler (bütün fakirlere demiyorum, sadece hırsız olanlarına diyorum) başlar ağlamaya artık.

necipfazil2041

25.1.2016 00:59:49

+2
Şimdi herkes kendine göre haklı Korsan olmazsa firmalar oyunları istedikleri gibi fahiş fiyatla bize satarlar. Fakat korsan var olduğu müddetçe DRM gibi sistemler bizim her zaman başımızı ağrıtacak. Firmalar fiyatlarla ilgili adım atmalı ve oyuncular da korsan konusunda hassasiyet göstermeli.

ultralisan

25.1.2016 00:56:51

0
Ubisoft zamanında drm yüzünden çok çekmiş bir firma Denuvo denen içeriği belli olmayan bir yazılımı kullanacaklarını sanmıyorum. Denuvo'yada güvenmiyorum açıkcası nasıl bir kod kullanıyorsa kimse kıramıyor sistemin içine ettiğine eminim.

Maestro725

25.1.2016 00:44:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: serkandogan123 Ubisoft ve Crystal Dynamics, Eidos Montreal firmaları resmi açıklama yapmadı. Sadece Steam üzerinde bulunan EULA dosyasında DENUVO adı geçtiği için kullanacak diyorlar. Fakat Mad Max, Batman Arkham Knight oyunları DENUVO DRM kullanan oyunlardı fakat Steam'de bulunan EULA dosyalarında DENUVO DRM bulunduğu geçmiyor. Yani Rise of The Tomb Raider oyununda DENUVO olacağını kesin biliyorum. Fakat Parasoft (Ubisoft) firması DENUVO kullanmaz. DAha oyunlarını doğru düzgün optimize edemeyen firma birde çok kasmaya nende olan DENUVO DRM'i kullanmaya kalkışsa oyun oynanmaz hale gelir.
Hocam square enixin yeni denuvo sistemi var.just cause 3de denedi ilk ve kirilmadi 2 aydir

serdar_k

25.1.2016 00:37:01

0
gayet güzel haber umarım zamanla daha da geliştirilir ve tüm oyunlar böyle çıkar

Grasyas01

25.1.2016 00:30:39

0
Lanet olsun

KaleyDeskop

25.1.2016 00:21:50

+1
oy oyyyş far cry boşverde tom raider üzdü beni rainbox parayı yatırdık napcaz şimdi

mementopolis

25.1.2016 00:17:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Umrumda mi ? Hayir :)
Umurunda mı diye sormamışlar ki kardeş .
Hayir! Haberi okuduktan sonra kendime sordum:) Oyunlarin DRM'li cikmasi umrumda degil diye . O degilde sanki haber Crack grubunu övme amacli gibi :D . eskiden haberin altinda; kesinlikle korsani destekemediklerini aciklayan bir uyari yapilirdi BSC'de o da yok .

ykrr

25.1.2016 00:10:39

0
korsana karşıyım hatta bitsinde.fakat madalyonun diğer yüzüda var orası pek olumlu değil.oyun firmaları artık oyunları sömürme düzenine döndürdü. oyun fiyatları uçtu giti oyunlar tam ve stabil değil. sömürmenin sınırı yok.önce DLC ile başladı bu yetmedi mikro ödeme ve bölüm bölüm çıkarma geleneği başladı. bu nesilde olmadı ama bana kalırsa muhakkak gelecek online pass manyaklığı hortlayacak.... ilk aklıma gelen bunlar.şimdi tekrar düşündümde sanırım bitmemli korsan.kullanmama rağmen korsanın bitmesine eğer firmalar bu şekilde devam edecekse karşı değilim.

Hoid

25.1.2016 00:03:00

+4
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Umrumda mi ? Hayir :)
Umurunda mı diye sormamışlar ki kardeş .

0quz28

25.1.2016 00:02:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: SgtLittleNoob
quote:

Orjinalden alıntı: 0quz28 bir şeyi unutuyorsunuz herkez enpara kullanmıyor ve kullanmak zorunda değil yani o oyunun fiyatı 90tldir 64 veya 44.5 tl falan değil
Havale, EFT ve Hesap işletimi gibi standart bankacılık işlemlerinden bir kuruş ücret talep etmiyorlar, Steam - Playstation/Xbox Store - Origin - Spotify - Google Play - iTunes gibi platformlarda ödediğin paranın yarısı bir sonraki ay hesabına geri geriyor, her ay Finansbank dışındaki atmlerden hiç bir işlem ücreti ödemeden paranı çekebiliyorsun, ola ki krediye ihtiyacın olursa en düşük faizli ve dosya - sigorta masrafsız kredi sunuyorlar, müşteri hizmetlerinde maksimum 30 saniye bekleyip sorununun görüşme bitene kadar %99.9 ihtimalle çözülüyor ve kapına kadar gelip sözleşmeyi imzalatıp kartını teslim ediyorlar. Sen yinede "kullanmak istemiyorum" diyorsan bir şey diyemem
eminim iyi olabilir dediğiniz gibi ama ben bu kartı kullansam bile bunu söyleme ihtiyacı duyarım açıkcası dediğim gibi herkesin kullanması zorunlu değil çok mevzu bahsi geçtiği için söyleme gereği duydum.

KuvvetMira27

24.1.2016 23:59:02

0
Sıkıntı yok ön sşpariş yaptık :) steam sağolsun

FantasyFiRe

24.1.2016 23:53:02

0
sonuna kadar destekliyorum

esmerbuyucu

24.1.2016 23:52:06

0
Square Enix'in takviminde gerçekten de bu tarih mi vardı hiçbirimiz öğrenemeyeğiz...

mementopolis

24.1.2016 23:43:47

0
Umrumda mi ? Hayir :)

Maestro725

24.1.2016 23:43:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28 bir şeyi unutuyorsunuz herkez enpara kullanmıyor ve kullanmak zorunda değil yani o oyunun fiyatı 90tldir 64 veya 44.5 tl falan değil
+1 enpara nisan 2016 bitiyor ne yazıkki. ve son olarak square enix garezin mi var ps4e.adamlar şaka maka 2016 sonunda ps4e çıkartcak oyunu.çıkar bari kardeşlikle alalım oyunu

Master_Evil

24.1.2016 23:40:33

0
harddiski nasıl bozuyor bu sistemler orası çok ilginç

mehmet4428

24.1.2016 23:40:18

+1
Korsanı bitiremezsin ama azaltmanın tek yolu orijinal oyunu sevdirmek ona karşı oyuncuları teşvik etmektir ama oyun yapımcıları ne yapıyor daha çok para gelsin diye daha da yüksek fiyata geliyor bahaneleri ise korsan oyunlar olduğundan az satmaları. Halbuki ülkelere göre fiyat politikası ve dil seçeneği uygulansa, oyunu alanlara sunulan içerikler zengin olsa ücretsiz olsa oyunu aldıktan sonra destek biraz daha devam etse neden millet orijinal almasın. Oyun yapımcıları da online zorunluluk gelerek korsanı engelleyecekler yada şu DRM sistemi ile engelleyecekler ama daha çok kaybedecekler. Oyunu satarken sadece reklamlar üzerinden satmaya çalışıyorlar, oyunu aldıktan sonra gerisi önemli değil yeterki alsınlar yapısı oluştu. Sonrasında ise hatalı çıkış yapan oyunlar doluştu, ek görev gelir parasıyla, ek bir şey gelir parasıyla, bir özel bir şey açılacak parasıyla, micro ödemeler de var adamlar doymuyor artık, daha da çok istiyorlar. Demek ki korsan kullanım diye bir şey olmasa bunlar bizi daha da çok sömürecekler. Konsollar örnek zaten, bir oyun çıkıyor 180 TL alamıyorsun da alırsan çok sonra 2. el alabiliyorsun onunda belli bir tekrar kullanma hakkı var zaten.

gerçekoyuncu11

24.1.2016 23:37:49

+19
Arkadaş bende bu mantığı anlamıyorum her korsan muhabbetinin altın da bu yazıyor yok millet keyfi mi korsan kullanıyormuş parası yokmuşta ondan kullanıyormuş o zaman hayatta herkes parası yetmediği her şeyi kullanma hakkını kendin de görsün ve hırsızlık yapsın bende param yetmediği için ferrariye binemiyorum gidip çalayım mı ? Böyle bir mantık olabilir mi paran yetmiyorsa oynamayacaksın veya indirimi bekleyeceksin peki o oyunu yapan şirketin hiç mi emeği yok kendini bir an için o şirketin yerine koy veya yazık 2-3 arkadaş grubunun bir araya gelip bağımsız oyun yapan insanların veya film veya müzik yapan sanatçıların bırakın bu mantığı artık hep işiniz gücünüz madura oynama fakir fıkara edebiyatı yapma oyunun ederi bu değilmiş ederi o değilse oynama oyunun ederini kime neye göre hesaplıyprsunuz o da mumma artık türkiye de yaşayıp AAA oyun oynamak istiyorsan kusura bakma da 90 tl de iyi fiyat al oyna tamam daha ucuz olsa daha iyi ona kimsenin dediği bir şey yok hani anlarım oyun ekmek su gibi ikamesi olmayan bir ürün olur da hadi insanlar zorunlu hayatını devam ettirebilmek için ne yapsınlar mecbur alacaklar derim paran yoksa almayacaksın zaten kimse kusura bakmasın pc kullanıcılarının hiç bir şekilde korsan kullanma hakkı yok zaten piyasada ki çoğu oyunu oynamaları için en az 2-3 bin tl arası pc toplamaları gerekiyor 3 bin tl veren adam da çok oynamak istiyosa 90 tl verip oyun alır 90 tl diyorum çünkü piyasada ki AAA oyunların çoğunu 90-100 tl ye bulma şansları var malum bilinen bir sürü site var.

Firaristt

24.1.2016 23:24:23

+8
Sanki millet keyfinden korsan kullanıyor. Oyunlar pahalı. Avrupa'da, ABD'de bile pahalı geliyor bazı oyunlar. 60$ yerine 30$ olsa, 180TL yerine 50TL olsa oyunlar korsan yarı yarıya düşer belki ama 180 lira olunca, bir de sorunlar çıkınca millet korsanı tercih ediyor. Bilgisayarımdaki tüm oyunlar şu anda orijinal, parasını verdiğim veya ücretsiz dağıtılan oyunlar. Ama bir oyunun ederi var, bizim bir alım gücümüz var. Bazıları da çok güçlü koruma olup oyun kırılamayınca veya kırılması çok uzun sürünce korsan azalacak sanıyorlar. Hayır. Korsanın bu şekilde azalacağı falan yok. Bu şekilde olacak şey şudur; Firmalar oyun kırılamadığı için oynamak isteyene istediği fiyatı çekebilir. Tekele dönüşmüş birkaç firma var zaten. Hepsi birden fiyatları şişirdiklerinde kıvranır durur millet. Böyle korsan engellenmez, online sisteme geçildiğinde de NFS örneğinde olduğu gibi kullanıcıyı kaybediyorlar. Çünkü herkesin interneti her zaman her yerde iyi durumda olmuyor. Özellikle Türkiye gibi ülkelerde akşamları pingler 60-80'den aşağı düşmüyor. FPS/aksiyon, yarış oyunlarında da bu çok etkiliyor. Notebooktaki oyunu istediğin zaman açıp oynayamıyorsun. Oynarken birden bağlantı hatası diye oyundan atıyor vs. Online sistem bu yüzden mükemmel değil. Oyunları denemek için de para verip indirmek, beğenilmezse iade durumu da ara sıra sıkıntı yaratabiliyor, tıpkı ilaç dosyaları vs sorunları gibi. Korsanın en iyi çözümü oyun fiyatlarını düşürmek, sürümden kar elde etmeyi hedeflemektir.

0quz28

24.1.2016 23:21:44

+15
bir şeyi unutuyorsunuz herkez enpara kullanmıyor ve kullanmak zorunda değil yani o oyunun fiyatı 90tldir 64 veya 44.5 tl falan değil

RedTurkei

24.1.2016 23:01:26

0
http://tr.ign.com/pc/69489/news/denuvo-drm-korumasi-kirildi denilen oyunlar da oynanmakta korsana hayır elbette ama hdd kere zarar veren bir korumada olmamalı işin sonu online sisteme geçişle bitecektir

abstract-a

24.1.2016 22:57:46

0
Satsin su guzelim oyun. Yanlis politikadan yediler guzelm Tomb raider'i. Ckorsandan gitmesin bari.

nty35

24.1.2016 22:55:50

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Midorima 44.5 a gelmiyor; normal fiyatından 25 tl daha düşük oluyor. max 25 tl d şer yani enpara ile.
eğer 2 ay boyunca 50şer tl steam cüzdana atarsanız, 2. ayın sonunda 100 tl cüzdanda olur bunun da 50 tl'si size iade edilmiş olur. yani 89 liralık oyunu alırsanız yarısı bedava gelmiş oluyor mantıken. arkadaş da bundan bahsetmiş

TheMuyu

24.1.2016 22:53:01

+1
verdik ön siparişi bekliyoruz tomb raider'ı. far cry için çıktıktan sonra karar vermek lazım

whitelotus59

24.1.2016 22:45:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: harunsuv Peki Denuvo'nun hdd ve ssd'lere verdiği zarar ne olacak. Her oyuna bir hdd mi harcayacağız?..
Bilgilerini güncelle 1 sene önceki muhabbeti yazma burada zarar vermediği açıklandı.

harunsuv

24.1.2016 22:35:05

0
Peki Denuvo'nun hdd ve ssd'lere verdiği zarar ne olacak. Her oyuna bir hdd mi harcayacağız?..

Adol125

24.1.2016 22:33:21

0
44.5 a gelmiyor; normal fiyatından 25 tl daha düşük oluyor. max 25 tl d şer yani enpara ile.

Tiny Titan

24.1.2016 22:32:47

+6
quote:

Orjinalden alıntı: dualcoreyhy 4sn içinde gördüm paylaşımı samet. Bu benim için bir rekor daha azını görmedim. Gören varsa yazsın. Habere gelirsek. Oyun steamde enpara ile birlikte 44,5 tl ye geliyor. Hala korsan kullanmaya çalışanlar varsa onlara müstahak bu denuvo. Korsan hiçbir zaman bitmeyecek olsa da çok net bir şekilde azalacağını düşünüyorum ben. Haber için teşekkürler.
Enpara bir ayda maksimum 25 tl veriyor oyun 64 tl ye geliyor yanlış bilgilendirme yapmayalım

MPT-76

24.1.2016 22:30:37

0
4sn içinde gördüm paylaşımı samet. Bu benim için bir rekor daha azını görmedim. Gören varsa yazsın. Habere gelirsek. Oyun steamde enpara ile birlikte 44,5 tl ye geliyor. Hala korsan kullanmaya çalışanlar varsa onlara müstahak bu denuvo. Korsan hiçbir zaman bitmeyecek olsa da çok net bir şekilde azalacağını düşünüyorum ben. Haber için teşekkürler.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of the Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız