Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of Tomb Raider'dan Yeni Görseller


     Crystal Dynamics, Game Informer'da yıl sonunda Xbox One ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Rise of the Tomb Raider'a ait yeni görseller yayınladı. Bu görseller sanatsal çalışmalara ait.
  
    Bu sanatsal çalışmaların önemi ise oyundaki mekan ve atmosferin oluşturulmasında temel kaynak olmaları. Geliştiriciler bu çalışmalardan yola çıkarak tasarımlarını oluşturuyorlar. Hatta ışıklandırmalar bile bu tasarımlar baz alınarak hazırlanıyormuş.
 
   Doğa'nın ana karakterimiz dışında oyundaki ikinci önemli karakter olduğunu söyleyen yetkililer gerçekten de etkileyici görsel tasarımlar hazırlamışlar. Aşağıda yayınlanan görselleri bulmanız mümkün.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer Tomb Raider Rise of the Tomb Raider Square Enix Crystal Dynamics PC PS4 Xbox One PS3 Xbox 360
"Uncharted 4'ün Grafikleri Film Kalitesine Yaklaştı" Evolve için 3 GB Boyutunda Bir İlk Gün Güncellemesi Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

15.2.2015 18:18:54

0
kar kış kıyamet guzel olucak bu oyunda

Hoid

10.2.2015 10:49:49

-3
Benim anlamadığım her mesajın altına isimleri belli şahıslar gelip savunma çekiyorlar , sonrada biz Uncharted 4 ile akacağız ne yapalım Tomb Raiderı diyorsunuz bence ilk önce karar verin siz gerçekten ne yapmak istiyorsunuz ? Microsoft parayı döşeyen bir firma biliyorsunuz gitti MineCraftı satın aldı herifler verdiği parayı gördünüz ... Burada da istemezse PS4 e asla gelmez bu oyun ki zaten Phil Spencer ne dedi , biz de böyle bir oyun yoktu yapmak istedik fakat kısıtlı zamanımla bunu yapamadık bizde bu oyunla anlaşmaya vardık dedi değil mi ? İşin SE tarafına bakınca adamlar ne diyor MicroSoft her şeyiyle özel ilgileniyor hatta öyle ki dağıtımını bile MicroSoft üstlenecek diyorlar . Şimdi hem MS hem SE tarafının konuşmalarına bakacak olursak bu oyunun PS4 e gelmesi pek olası gözükmüyor . Ama Windows 10 ile birlikte kısa süre sonra gelir bu oyun . Hele şöyle bir söylenti var oyunun DX 12 ile yapıldığını söylüyorlar bu gerçek ise MicroSoft bunu W8 den W10 a geçişleri hızlandırmak için dahi kullanabilir her şey para bu hayatta parayı veren düdüğü çalar . Oyunun hayranlarıymış felan bunlara bakmıyorlar parayı alıp adam cebine koydu mu ona bakar gerçek dünyaya hoş geldiniz . Gelecek oyunda ise MS&SE anlaşmaya varamazsa multiplatform olarak gelir direk . Aynı Titanfall da olduğu gibi

Sir Maximus is BACK

10.2.2015 09:53:54

0
xb1 ile alakalı olumlu bişey ortaya atınca hemen yok kaynak göster yok onu göster bunu göster derler troll derler ama kendileri her ps oyununda akla hayale sığmayacak şeyler söylerler.her oyun cgi mübarek.dolayısıyla böyleleriyle muhattap olmaya bile gerek yok.kendileri trol kralları.seviyemizi düşürmeyelim.

David Attenborough

10.2.2015 09:39:31

0
Boşuna ağlayıp sızlamayın oyun Ps 4'e gelmez. Gidin Tomb Raider çakması dandik oyununuzu bekleyin siz.

Geldimmigordun

10.2.2015 01:45:46

0
ilk oyunda kurtlar sanki bana sardırıyorlardı çok beğendim ilk oyunu tekrardan oynamayı düşünüyorum

eskioyuncu

9.2.2015 18:42:00

-2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Yine bir troll, yine yeni bir xbox fanatigi... Sasirdik mi, hayir...
Troll????? Bunu bana sen mi söylüyorsun??? Hani su her XO haberinde gelip trolleyin sahis .Üye oldugum süre boyunca her hangi bi yerde trolledegimi hatirlamiyorum

İdrak İstimlak

9.2.2015 18:32:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu

assagida belgelerini vermisimdir eger istiyorsan hatta ve hatta Square de ki yaoimcilardan bizzat kendi kulagimla duymusumdur.
Yine bir troll, yine yeni bir xbox fanatigi... Sasirdik mi, hayir...

eskioyuncu

9.2.2015 18:26:55

-2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Sallama bilgiler verip forumu takip eden insanlari yaniltma. Varsa kaynagin yaz, yoksa yalan bilgi ile insanlari birbirine düşürme.
assagida belgelerini vermisimdir eger istiyorsan hatta ve hatta Square de ki yaoimcilardan bizzat kendi kulagimla duymusumdur.

İdrak İstimlak

9.2.2015 18:15:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus diğerlerine diye bişey yok.se&cd açıkladı anlaşmanın bir süresi var diye.daha sonra sadece pc'ye gelecek.PS konsollarına uğramayacak bu oyun.
Sallama bilgiler verip forumu takip eden insanlari yaniltma. Varsa kaynagin yaz, yoksa yalan bilgi ile insanlari birbirine düşürme.

eskioyuncu

9.2.2015 17:52:23

-2
La olm gelmeyecek gelmeyecek Ahanda burdaki keltos benim yanimdakilerde Square Enix'den Hitman'in yapimcilari ve Hakan Abrak.Gamescom da bizim Hotel de kaldilar bu da restaurant da yemek yerken. Adama elli kere sordum elli kere bana "Bur bir Xbox exclusive'i MS bu oyuna para ödüyor ve beraber gelistiriliyor"dedi ve de 1080p gelicegini söyledi.

The_Rahip

9.2.2015 16:59:11

0
İlk oyun mükemmeldi ve kesinlikle bu oyunda mükemmel olacak. Oyunun Ps4'e çıkıp çıkmayacağı konusunda ise kendi fikrim; Ps4'e çıkacaktır. Ps4 satışları hem konsol hemde buna bağlı olarak multiplatform oyunlarda çok iyi gidiyor. Ne dağıtımcı ne yayıncı firma bunu kapı arkasında bırakamaz tabi bahsettiğimiz şirkette Ms eğer herşeyi göz önünde bulundurup bir maddi destek sağlarsa işler değişebilir

obantr

9.2.2015 16:49:02

+1
Oyun PC'ye ve PS4'e çıkacak yada satış rakamları yerlerde sürünecek bu kadar net konuşuyorum. Bir yapımcı oyununu PS4 veya PC'ye çıkarmazsa gidip te Xbox One gibi düşük seviye bir sisteme çıkarırsa fanlarına ihanet etmiş olur.

Project Scorpio

9.2.2015 16:46:05

0
Oyun Xbox ex değil PC ve PS4'e %99 çıkacaktır ama sorun bu dehşet oyunu çıkar çıkmaz oynayamamak çok büyük kayıp XO'ı olmayanlara geçmiş olsun.

Gye_Baek

9.2.2015 16:24:54

0
Neyse PS4 gelince 1080P olarak oynarız.

StrangerLovely

9.2.2015 16:22:19

0
Vay arkadaş adamlar konsept yayınlıyor bizim fanlar da şirket sözcüsü gibi ps4'e pc'ye çıkmayacak diyor bir de zevk alıyor bunu derken içten içe onlar oynayamayacak ben oynayacağım ben muhteşemim falan diyor. Hayır kendilerinden eminliklerine de hayranım. Geçen burada birisi mesela kendine göre bir ingilizce yazıyı evirip çevirip ps4'e gelmeyecek demeye çalışmıştı hala buralarda mı merak ettim. Oyun ise muhteşem geliyor şu kütüphaneyi o kadar detaylı yapmışlar ki prologue bölümü bile şöyle 2-3 sürecek gibime geliyor umarım ps4 ve pc'ye fazla bekletmezler.

Persona_Non_Grata

9.2.2015 16:19:21

-2
quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia Grafik ve atmosfer müthiş görünüyor. Oynayamayacak arkadaşlar için çok üzülüyorum.
oynayamayacak arkadaşlar o sırada zaten Uncharted 4 ün dibine vuracakları için pek farkında olmayacaklar :))))

Lod0ss

9.2.2015 16:13:45

-3
Grafik ve atmosfer müthiş görünüyor. Oynayamayacak arkadaşlar için çok üzülüyorum.

Persona_Non_Grata

9.2.2015 16:07:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus alıntı yapmışsın bildirim gelmiyor.ps4e gelmezse nasıl zarar ederler?biliyorum tr:de'nin ps4'de daha çok sattığını.Ama o zamanki durum başka.Grafik vs olarak,XB1'ın satış oranıyla alakalı bir durumdu o.Şimdi,MS parayı verdi SE'ye zaten.Adamların finansal durumu da iyi.Yani zarar ettikleri bir durum yok.PS boylar rotr facebook sayfasında ağlamaya devam edecekler.
MS un verdiği para sadece" timed ex" için süre bittiğinde adam istediği platforma çıkarır , ayrıca SE zaten paragöz bir firmadır PS4 2016 da şimdikinin 2 katı satmış olur ki, bu da zaten 40 milyon eder. Bu payı gözardı edemez SE gibi firmalar. Birde örnek veriyorlar Ryse ile Dead rising 3 neden çıkmadı Ps4 e diye. Onlar zaten çıkış oyunuydu ve tam exclusive olarak duyurulmuştu. Ps4 e zaten çıkmayacaını herkes biliyordu ama Tombraider öyle değil. MS bile söylüyor zaten süreli diye. ondan sonra adamlar istediklerine çıkartır. Neyse zaten yaşayıp görücez ne olacağını.

Sir Maximus is BACK

9.2.2015 15:44:50

-2
alıntı yapmışsın bildirim gelmiyor.ps4e gelmezse nasıl zarar ederler?biliyorum tr:de'nin ps4'de daha çok sattığını.Ama o zamanki durum başka.Grafik vs olarak,XB1'ın satış oranıyla alakalı bir durumdu o.Şimdi,MS parayı verdi SE'ye zaten.Adamların finansal durumu da iyi.Yani zarar ettikleri bir durum yok.PS boylar rotr facebook sayfasında ağlamaya devam edecekler.

Persona_Non_Grata

9.2.2015 15:40:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus en kötü 1080 p/30 fps'yi tutturacaktır Crystal Dynamics.
PS4'e de GELMEYECEK,boşuna beklemeyin.SS alın bu mesajı,Sonbahar 2015'de alıntılarsınız gençler.
Ps4 e gelmezse bu oyundan zarar ederler, Tomb Raider ın ve definitive edition ın hangi konsolda daha çok sattığını sen çabucak buabilecek bi arkadaşsın.

Sir Maximus is BACK

9.2.2015 15:33:40

-3
en kötü 1080 p/30 fps'yi tutturacaktır Crystal Dynamics. PS4'e de GELMEYECEK,boşuna beklemeyin.SS alın bu mesajı,Sonbahar 2015'de alıntılarsınız gençler.

eskioyuncu

9.2.2015 14:56:36

-4
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Cok guzel bir oyun olacak gibi. EN son resime de bayildim.Yalniz kacirdiginiz bir olay var. Bu gibi multi oyunlarin satislarinin konsol dengesi yari yariyadir. Yani 6 milyonluk satisin 3 u atiyorum ps3 icin diger 3 u ise xbox 360 icin satilmisti (ilk reboot oyundan bahsediyorum). Daha sonra cikan definitive edition da ise satislar nerdeyse ps4 lehine one nin 3 katiydi.Bu bilgiler isiginda ps4 ile one arasinda ciktigindan beri yari yariya satis farki var iken firmanin tamamen one ye exc yapacagina akliniz eriyor mu ?Bu resmen en az 4 milyon kopyanin pesin firmaya odenmesi anlamina gelir. Bu da asagi yukari 200 milyon dolar eder. Okey MS buyuk bir sirket 1 milyar da verebilir ancak bakkal yonetmiyorsunuz burda. Ms zenginse zaten akilli adim atmasiyla zengin olmus bir sirket ki bu verecegi paraya en iyisinden 2 tane kucuklerinden 4 tane ozel firma acardi kendine.Uzun lafin kisasi ben herkesle de bu konuda iddea ya girmeye hazirim. En gec 6 ay sonra (belki daha da yakin 3 ay ama ideaya girecek olanlarla 6 aydan girerim). Kendime guvendigim yada cok zeki oldugum icin degil durum ortada , ben sadece olaylari okuyorum ve sonuc ESSEK gibi bu oyun ps4 e gelecek.
Ben kendime senden cok daha fazla güveniyorum gelmeyecek.Ahanda ispati: Aaron Greenberg "Yes we are publishing Rise of the Tomb Raider." "We know they will get behind this game more than any support we have had from them in the past - we believe this will be a step to really forging the Tomb Raider brand as one of the biggest in gaming, with the help, belief and backing of a major partner like Microsoft." Phill Spencer "Now, obviously if I'm going to partner on it, I'm a platform holder, I'm hardly going to invest to go make the PlayStation version of any game. It is a business. So when we go invest with a partner on a big franchise, we're going to come with certain needs we have out of the relationship." Gecen arkadas diyordu ya burdaki herkes Ingiliz Dili ve Edebiyati Fakültesinden mezun diye al bak bakiyim

Uncy

9.2.2015 14:55:30

0
Düşünmeden alacağım oyunlar arasında.

popkolik25

9.2.2015 14:53:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Cok guzel bir oyun olacak gibi. EN son resime de bayildim.
Yalniz kacirdiginiz bir olay var. Bu gibi multi oyunlarin satislarinin konsol dengesi yari yariyadir. Yani 6 milyonluk satisin 3 u atiyorum ps3 icin diger 3 u ise xbox 360 icin satilmisti (ilk reboot oyundan bahsediyorum). Daha sonra cikan definitive edition da ise satislar nerdeyse ps4 lehine one nin 3 katiydi.

Bu bilgiler isiginda ps4 ile one arasinda ciktigindan beri yari yariya satis farki var iken firmanin tamamen one ye exc yapacagina akliniz eriyor mu ?
Bu resmen en az 4 milyon kopyanin pesin firmaya odenmesi anlamina gelir. Bu da asagi yukari 200 milyon dolar eder. Okey MS buyuk bir sirket 1 milyar da verebilir ancak bakkal yonetmiyorsunuz burda. Ms zenginse zaten akilli adim atmasiyla zengin olmus bir sirket ki bu verecegi paraya en iyisinden 2 tane kucuklerinden 4 tane ozel firma acardi kendine.

Uzun lafin kisasi ben herkesle de bu konuda iddea ya girmeye hazirim. En gec 6 ay sonra (belki daha da yakin 3 ay ama ideaya girecek olanlarla 6 aydan girerim). Kendime guvendigim yada cok zeki oldugum icin degil durum ortada , ben sadece olaylari okuyorum ve sonuc ESSEK gibi bu oyun ps4 e gelecek.
Kardeş oyun zaten 'Timed Exclusive' .

Kasatka

9.2.2015 14:42:43

-2
Cok guzel bir oyun olacak gibi. EN son resime de bayildim. Yalniz kacirdiginiz bir olay var. Bu gibi multi oyunlarin satislarinin konsol dengesi yari yariyadir. Yani 6 milyonluk satisin 3 u atiyorum ps3 icin diger 3 u ise xbox 360 icin satilmisti (ilk reboot oyundan bahsediyorum). Daha sonra cikan definitive edition da ise satislar nerdeyse ps4 lehine one nin 3 katiydi. Bu bilgiler isiginda ps4 ile one arasinda ciktigindan beri yari yariya satis farki var iken firmanin tamamen one ye exc yapacagina akliniz eriyor mu ? Bu resmen en az 4 milyon kopyanin pesin firmaya odenmesi anlamina gelir. Bu da asagi yukari 200 milyon dolar eder. Okey MS buyuk bir sirket 1 milyar da verebilir ancak bakkal yonetmiyorsunuz burda. Ms zenginse zaten akilli adim atmasiyla zengin olmus bir sirket ki bu verecegi paraya en iyisinden 2 tane kucuklerinden 4 tane ozel firma acardi kendine. Uzun lafin kisasi ben herkesle de bu konuda iddea ya girmeye hazirim. En gec 6 ay sonra (belki daha da yakin 3 ay ama ideaya girecek olanlarla 6 aydan girerim). Kendime guvendigim yada cok zeki oldugum icin degil durum ortada , ben sadece olaylari okuyorum ve sonuc ESSEK gibi bu oyun ps4 e gelecek.

TheMuyu

9.2.2015 14:41:26

0
umarım 720p çıkarmazlar x1 de

BSC Misafiri

9.2.2015 14:15:31

0
Her ne kadar Core Design oyunları kadar başarılı olmasa da idare eder. Xbox One aldıracak eski TR fanı olarak

legendwarior3

9.2.2015 14:15:07

0
ded rising 3 ryse splinter cell conviction gibi oyunlarda timed-exclusive idi. sonradan pcye geldiler. bu oyunda büyük ihtimal gelir.

eskioyuncu

9.2.2015 14:04:58

-3
Sabirsizlikla bekliyorum.Harika olacak gibi duruyor.

Master_Evil

9.2.2015 13:44:37

0
kar atmosferi sağlam görünüyor

ardaq

9.2.2015 13:34:58

0
karı severim. güzel.

David Attenborough

9.2.2015 12:58:55

-2
Çok iyi olacak bu oyun. Önceki oyun gibi kolay olmaz umarım.

Sir Maximus is BACK

9.2.2015 12:41:19

+2
diğerlerine diye bişey yok.se&cd açıkladı anlaşmanın bir süresi var diye.daha sonra sadece pc'ye gelecek.PS konsollarına uğramayacak bu oyun.

emre1393

9.2.2015 12:14:27

-6
Önce Xbox one ve 360 a çıkacak, 1 sene sonra da diğerlerine.

rcpyksl

9.2.2015 12:13:51

+1
Bu oyun bana Xbox one aldırtırsa aldırtır ha bu da aldırtamazsa daha hiç bir oyun için almam :D Herşey ps4 tarihinin uzaklığına bağlı

Sir Maximus is BACK

9.2.2015 12:02:20

-1
GotY 2015

Wayward Son

9.2.2015 11:42:34

+3
Harbi çok iyi. Karlı atmosferi hep çok sevmişimdir. PC'ye geldiği gibi alacağım.

Hoid

9.2.2015 11:33:24

+1
Tasarım çalışmaları harika gözüküyor gün geçtikçe oyuna karşı beklentim artıyor . Zaten ilk reboot oyunuyla herkesi büyülemişlerdi bunda da iyi bir iş çıkartacaklarına eminim .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of the Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız