Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games Oyun Sonundaki Rapor Sisteminin Detaylarını Açıkladı

 
     Riot Games, League of Legends için birçok oyununun gereksiz gördüğü oyun sonu raporlama sistemi hakkında bir video yayınlandı.

     Yayınlanan video iki kısımdan oluşuyor. İlk kısımda oyun sonunda olumsuz davranışlar sergileyen oyuncuyu raporlama anlatıyor, diğer kısımda ise Türkiye'de gereksiz olarak görülen ve işlenmediği sanılan oyun sonu raporlama sisteminin detayları anlatılıyor.
 
    Türkçe olarak yayınlanan bu videoda, raporlama sistemi hakkında geniş bilgilere ulaşabilirsiniz ve bu videodaki anlatılan kısımlara göre, oyunda raporlama yapabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Bu Hafta Birbirinden Güzel Oyunlar Piyasadaki Yerini Alacak The Crew için Yeni Bir Patch Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Semeaih

26.8.2014 13:32:21

0
güzel video olmuş :D

by_t

26.8.2014 12:50:46

0
yav he he izlerkene gülme krizi tuttu ha bide demiyormu: stres atmak için oyuna girdiler şaka gibi oyun beyin fakiri 10/17 yaş oyunu. oyunun zaten kendisi stres bildiğin kanser yapıyor 1 hafta sonra bi ranked atayım sıkıldım diyorum daha ilk maç durup dururkene trololol yazıp feedliyor

Master_Evil

26.8.2014 11:33:46

0
küfürü bitirmedikten sonra bi işe yaramıyor rapor sistemi

BSC Misafiri

26.8.2014 11:08:07

+1
Ne feederlar, troller geldi raporlardık hepsini hiçbir şey olduğunu sanmıyorum. Fakat bir gün oyuna girmeye çalıştığımda hesabımın 6 günlüğüne engellendiğini görünce şok oldum. Halbuki hiçbir olumsuz davranışta (bilerek besleme, hakaret vs.) bulunmamıştım. Atılan banla ilgili açıklama mesajının mail adresime geldiği söylendi fakat mail filan da gelmedi. Bence saçmalık ve tamamen boş..

Lamamba

26.8.2014 01:05:18

0
money money money

waltran

26.8.2014 00:20:52

0
ceza alan oyuncu ne ceza alıyor asıl önemli nokta bu? diyelimki sistem çok iyi çalıştı adam chat ban yiyip feeder lığa devam ediyor

BSC Misafiri

25.8.2014 23:41:53

0
lol u bilmem ama Dotada geri dönüş mesajı olarak raporlama teşekkürü ve ekstra rapor hakkı aldığım olmuştu veya yaptırım uyguladık diye msj geldiği, boşuna konduğunu sanmıyorum o butonun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız