Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rime için Çıkış Tarihi Verildi, Tanıtım Videosu Paylaşıldı

 
   İlk duyurusu PlayStation 4'e özel olacağı yönünde yapılan ve ardından Sony ile yollarını ayırıp Greybox ve Six Foot ile partnerliğini duyuran stüdyonun bulmaca-macera türündeki yapımı Rime, geçtiğimiz ay da Brezilya ile Avustralya derecelendirme kurulunda PS4, Xbox One, Switch ve PC için görünmüştü. Bugün de IGN oyunun belirtilen bu platformlara geleceğini doğruladı.
 
   IGN, yaptığı bu doğrulama ile birlikte Rime için bir de yeni tanıtım videosu paylaştı. Ayrıca çıkış tarihi de verdi.
 
   Daha öncesinde Deadlight isimli yapımı sunmuş olan Tequila Works'un geliştirmiş olduğu Rime, IGN'nin haberine göre Mayıs 2017'de PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tequila Works Rime ICO Macera
Humble Bundle'ın Yeni Konuğu Assassin's Creed Oldu Tomb Raider Oyununun Yazarı Artık Seri için Çalışmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agathadaemonn

5.1.2017 02:11:33

0
Oyun güzele benziyor, yalnız benzerlikten aklıma geldi de, şu Shadow of the Colossus'un artık 2'ncisini falan çıkarsalar keşke ya, nasılsa oyun ucu açık bitmişti.

BSC Misafiri

4.1.2017 15:47:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yüzlerce çalışanı, milyonlarca dolar yatırımı olmamasına rağmen daha önce Blizzard ve Sony Computer Entertainment gibi şirketlerde emeği geçmiş ve benim için ayrı bir değeri olan Commandos yapımcısı Pyro Studios'un emektarlarının oluşturduğu bir firmadan gayette eğlenceli olduğunu düşündüğüm bir oyun görünümünde. Sony bu tür oyunlara destek verecek bir firma değil, Last Guardian'ı 7 sene süründürmesinden belli değil mi?
Gram alakası yok. Oyunu test edenler sıkıcılığından bahsetmişti ancak tek problem bu değilmiş. Stüdyo duyurulduğundan itibaren sony oyundan vazgeçene kadar yapımda ilerleme görmemiş. Stüdyo'ya ultimatom vermiş sony ki benim şimdiye kadar pek duymadığım bir durum bu oyun dünyasın da. TLG durumu ise bambaşka durdurulmuş bir oyun projesiydi o. İnsanların bitmek bilmeyen yoğun ilgisine kayıtsız kalamayan sony tarafınca tekrar geliştirilmeye başlanıp tamamlanmış bir oyun. Sony böyle oyunlara desek vermiyorsa Gravity Rush 2, Knack 2, The Tomorrow children gibi oyunlar ne oluyor ? Hele ki GR2 ilk oyuna nazaran ciddi yüksek bütçeli bir devam oyunu. Her ne kadar sony daha vurdulu kırdılı oyunlara yönelse de hala her kesime yönelik oyunlar yapmaya devam ediyor stasa da satmasa da.

Kasatka

4.1.2017 15:29:36

0
Uzun süredir beklediğiniz bir oyun olmasına rağmen The Last Guardian nin TLOG oynadıktan sonra çeyreği bile olacağını sanmıyorum. Gayri ciddi bir oyuna benziyor.

BSC Misafiri

4.1.2017 14:22:41

0
Yüzlerce çalışanı, milyonlarca dolar yatırımı olmamasına rağmen daha önce Blizzard ve Sony Computer Entertainment gibi şirketlerde emeği geçmiş ve benim için ayrı bir değeri olan Commandos yapımcısı Pyro Studios'un emektarlarının oluşturduğu bir firmadan gayette eğlenceli olduğunu düşündüğüm bir oyun görünümünde. Sony bu tür oyunlara destek verecek bir firma değil, Last Guardian'ı 7 sene süründürmesinden belli değil mi?

Project Scorpio

4.1.2017 11:18:02

0
Grafikleri gözümü tutmadı ama oynarız her türlü.

CoreGame

4.1.2017 03:33:02

0
Güzel gözüküyor.Kısa mı acaba sony bu yüzden mi istemedi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rime ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız