Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rift'den Aktif Üyeler ve Yeni Etkinlikler

Rift'i beta sürümünde denemediyseniz belki de son şansınız olabilir!

     Son dönemin popüler MMO'larından Rift: Planes of Telara için aktif üye sayısı açıklandı. Yapılan açıklamayla birlikte 6. ayını dolduran Rift, bomba gibi bir etkinlikle yarım yaşını kutluyor!
 
     Rift'in 1 milyonun üzerinde aktif oyuncu sayısının bulunduğunu açıklayan Trion Worlds, oyunun genel satışları hakkında bir bilgi vermedi. Gün be gün güncelliğini koruyan oyunun yeniliklerini tanıtmak amacıyla Trion Worlds, 25 Ağustos'dan 1 Eylül'e kadar oyunun hiç bir sınırlama olmadan herkese açık olarak oynanabileceğinin müjdesini verdi.
 
     Yarım yaşını kutlayan Rift'de bu tarihler arasında oynayanları bazı sürprizler de bekliyor. Bu tarihler arasında oyunu oynayan bütün kullanıcılar, doğum günü hediyesiyle ödüllendirilecek. İçinden ne çıkacağı açıklanmayan hediyenin yanı sıra, kullanıcılar yine bu tarihler arasında PvP ve PvE'den daha fazla deneyim puanı kazanacak. Bu bonus experience etkinliği, Guild Experience için de geçerli olacak.
 
      Deneyim puanlarının yanı sıra bu tarihler arasındaki her PvP maçı, daha fazla favor ve prestij puanı sunacak. Yine bu tarihler arasında kapattığınız her rift ve karşıladığınız invasionlardan daha fazla ödüller kazanacaksınız. Ayrıca zindanlardan Plaque ve Mark düşme şansı da bu tarihler arasında arttırılacak.
 
      Trion'un kutlaması sadece bunlarla sınırlı değil. 1 Eylül'e kadar oyunu beğenen kullanıcılar Rift'i $4.99'dan satın alabilecekler. 6 aylık oyuna bu fiyat sizi şaşırtabilir, evet. Ancak malesef $4.99'dan satın alacağınız oyun, aylık üyeliği içermiyor.
 
       Trion'un yarım-yaş kutlamaları bu şekilde. Anlaşılan Rift'de herşey yolunda gidiyor. Bir milyon aktif kullanıcı WoW'a oranla sizlere biraz düşük gelebilir. Fakat yeni bir şirketin yeni bir oyun için gayet iyi bir sayı olduğunu söyleyebiliriz. Bu etkinliklerle yapılacak tanıtımlar sonrası kullanıcı sayısı daha da artacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg mmo rift planes of telara trion worlds ubisoft
Counter Strike: GO, Çapraz Platform Olacak! Dungeon Fighter Online: Act XII, Bu Hafta Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bangez

23.8.2011 14:20:17

0
Trion'un eli açık

ShafakCool

21.8.2011 01:22:06

0
1 milyon kullanıcı bu oyunun kar etmesi için yeterli bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rift
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız