Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rift Yapımcısı Teknolojisini Paylaşıyor

Rift yaklaşık bir milyon adet satılmıştı.
 
     İleride işleyiş açısından bu yılın ilk çeyreğinde kapılarını açan Rift'e benzer oyunlar görebiliriz. Popüler MMO'nun yapımcısı Trion Worlds, oyunu geliştirirken kullandıları teknolojiyi başka yapımcılarla paylaşmaya hazır olduğunu açıkladı.
 
     Red Door kod adıyla anılan teknoloji, Rift'in yapımında kullanılmıştı ve yapımcısı bu teknolojinin ileride yayılacağını umuyor. Gelecekte, zengin sosyal iletişim özelliklerine sahip olan Red Door'u, birden çok popüler yapımın kullanacağını hayal ediyorlar. Bu teknolojiyi kullanan firmalar oyunlarını bunula geliştirerek bir hizmet olarak sunabilecek (MMO'lar başta olmak üzere), hızlı bir şekilde güncelleyebilecek ve ödemeleri gerçekleştirebilecekler.
 
     Trion Worlds, Rift'i çok büyük bir başarı olarak görüyor ve Red Door'un henüz buz dağının görünen kısmını ortaya koyabildiğini, yaratıcılıkla birlikte çok daha iyi işler başarabileceğini düşünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg mmo rift planes of telara trion worlds ubisoft
FIFA 12'nin İlk Yaması Birkaç Hafta İçinde Geliyor Zelda: Skyward Sword'dan Yeni Videolar Geldi

RedTurkei

7.10.2011 02:57:19

-1
Bıraksınlar yaa ne teknelojisi oyun aynı warhammer online sistem bile aynı fps oranları ise en iyi makinada içler acısı wow oynayıpda yok wowu bırakacam diye kesinlikle almayın bu oyunu warhammer online bedava üstelik çok daha kaliteli
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rift
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız