Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn: "Titanfall, PS4 İçin Gündem Dışı Değil"

 
   Medal of Honor ve Call of Duty gibi FPS türünün önemli yapımlarını oyun dünyasına kazandıran isimler tarafından geliştirilen Titanfall hiç kuşkusuz E3 2013'ün en vurucu yapımlarından birisi olarak hafızalara kazındı.
 
   Tamamiye multiplayer odaklı bilimkurgu shooter oyunu Microsoft'un sürekli online olma ihtiyacı duyan Xbox One'ı ile ahenk bulmuşa benziyor ancak gelen dedikodulara göre şu an için sadece PC, Xbox One ve Xbox 360 için gelecek yapım, Microsoft konsolları için sınırlı süreliğine özel durumda.
 
   Söylentiyi EA'ya soran Eurogamer ekibine cevabı Vince Zampella ve Jason West'in ardından Infinity Ward'u terk eden bir diğer isim, baş tasarımcı Joel Emslie'dan alıyor cevabı:
 
zünde biz her platformda olmak isteriz ancak yola henüz çıktık. Bolluğa değil kaliteye önem veriyoruz. Microsoft ile fantastik bir ilişki içerisindeyiz. Aklımızdan geçen; 'Tamam, nasıl olur da kaliteden ödün vermeden oyunu 60 hertz ayarında her yere çıkartabiliriz'di.
 
Tabii ki de ürünümüzle daha ileri gitmek istiyoruz ancak yolun başındayız. Oldukça sinir bozucu! Her yerde olmak istiyoruz! Titanfall'u her platforma çıkarmak istiyoruz ancak şu anda başlangıç noktamız burası.
 
Multiplayer odaklı bir oyun yapıyoruz ve  sürekli online olmak isteyeceksiniz. Gösterdiğimiz oyunla hayranlarımızdan büyük takdir aldık ve bizi takdir eden hayranlarımızı seviyor ve onları hangi platformda olursa olsun destekliyoruz. Söylediğim gibi, herkesi mutlu etmek istiyoruz ama şu anda başlangıç noktamız Xbox One."
 
   Yapımcı kanadından baktığımızda Titanfall'un PlayStation konsollarına gelmesi gündem dışı değil. Ancak konunun esas muhattabı ve Respawn'ın kurulmasında öncü olan EA bu işe ne der?
 
EA Games patronu Patrick Söderlund konu hakkında şu açıklamalarda bulunuyor:
 
"Açıkca EA, Respawn ve Microsoft arasındaki iş ilişkisi bizi böyle bir özel anlaşmaya itti. Her zaman için böyle anlaşmalar yapılır, detaylara inemem. Bunun hakkında kimseyle konuşmadık ve şu anda bunun üzerinde açıklamada bulunamam. Xbox'a özel olmaktan gurur duyuyoruz."
 
Şu an için Titanfall, 2014 ilkbaharında PC, Xbox 360 ve Xbox One için piyasada olacak! Ancak geçmiş döneme baktığımızda Xbox 360'a özel çıkmış yapımların bir süre sonra PlayStation 3 platformunda boy gösterdiğini görmüştük. (Bknz: BioShock)
 
Umarız bu umut vadeden yapım PlayStation platformlarında da boy gösterir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
DayZ'den Yeni Özellikler ve Ayrıntılar Company of Heroes 2'nin Multiplayer E3 Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2013 09:19:44

0
360 derece dönecekler

Vermillion03

13.6.2013 19:29:15

0
Oyun duyuru haberlerini ve konsolların donanım özelliklerini düşüdüğümüzde bence artık tüm platformlar birbirlerine eskisinden olduğundan çok daha yakın, kısacası artık oyunları multiplatform geliştirmek çok daha kolay gözüküyor. Bence artık oyunların multiplatform çıkmaması için çok büyük engeller yok.( takibi naughty dog gibi sadece ex. oyun yapan stüdyoların oyunları hariç)

ValiantLion

13.6.2013 17:48:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sadece TPS oluşuyla farklı onun haricinde atmosfer fln buram buram killzone kokuyor.. Gündem dışı olsaydı da pek bi kaybımız olmazmış, ki görselliğinde falanda pek bi numara yok, KZ3 aşşağı yukarı bu görüntüyü veriyordu..
Tonari no Kaibutsu-kun

BSC Misafiri

13.6.2013 17:20:18

0
Daha iyi olabilirdi. Black Ops 2'nin multisinden ne farkı var ki bunun? bir de next-gen multiplayer diyorlar lol. Oynanış desen değil,grafikler desen hiç değil neresi next-gen bunun çözemedim. Frostbite 3 gibi bir efsane varken zaten 2004 Source Engine niye?

BSC Misafiri

13.6.2013 16:26:36

-2
Sadece TPS oluşuyla farklı onun haricinde atmosfer fln buram buram killzone kokuyor.. Gündem dışı olsaydı da pek bi kaybımız olmazmış, ki görselliğinde falanda pek bi numara yok, KZ3 aşşağı yukarı bu görüntüyü veriyordu..

oxlayer

13.6.2013 15:54:29

0
aynen oyun kaliteli.çıkmasına baya var ama.destiny de iyi.ryse müthiş ama xbox oyunu.titanfall grafikler hoş duruyor.robotlar falan da var.

stun

13.6.2013 15:25:47

0
bence gelsin.. oyun çok kaliteli..

BSC Misafiri

13.6.2013 15:06:23

0
bu işlerde para konuşur isterlerse 3 kişi olsunlar neresi daha tuzluysa oraya yönelecekler tabi.

BSC Misafiri

13.6.2013 15:06:14

0
Microsoftun 15 ozel oyun sozu yalan oldu bence cogu oyun sonradan ps4 gelicek zaten dead rising 3 bunlardan biri,adamlarin ozel oyun gelistiren sutudyosu yok gibi bir sey.konsolun digerlerinden ayrilan bir yonu yok gibi.tv ozellikleri var ama hem turkiyede ise yaramaz hem de ona Para vericegime internetten izlerim zaten,ozellikleride ps4ten dusuk ,fiyati da daha pahali.eeee ne ise yarar Bu konsol..

Ulfin

13.6.2013 14:26:47

0
Xbox konferansında beğendiğim 3 oyun vardı.Dead Rising 3,Ryse ve Titanfall.Ryse'ı geçin ama en azından Dead Rising'in ve Titanfall'un sonradan PS4 ede geleceğini umut ediyorum :) Çünkü yapam fimalar hep 3. parti

aykut291

13.6.2013 14:22:55

+1
Çok gereksiz konuşmuş işin özü sözü "Ms bize iyi para verdi." bitti gitti bukadar ayrıntılı yazamaya ne gerek var dimi

digimon52

13.6.2013 13:50:10

0
Pc neysede Konsol bakimindan su anki microsoftun radikal kararlari degismeyecak gibi görünüyor Ps4´ün xboxa nazaran daha fazla kitleye ulasacagini düsünürsen respawn bu karari iyi ola bilir bu oyunu konsolda oynamak isteyenleri bu derten kurtara bilir. oyun zaten online biliyorum fakat farkli alternatifleride ez gecmemek gerek Offline Mod :D

CmSandman

13.6.2013 13:36:10

0
yaa yürüğün gidin microsoft size ne kadar para verdi onu açıklayın? respawn xo ve ps4 aynı altyapı olduğunu herkes biliyor durumu sony e açıklasanız ps4 çıkması için onlar sizden bile yardımcı olur... cebleriniz para ile dolduğunda ps4 çıkması için sony kapısına geleceksiniz hiç kuşkunuz olmasın çünkü ea ile aynı yatağa girdiniz. bu herşeyi açıklıyor?

FantasyFiRe

13.6.2013 13:34:46

+2
güzele benziyor ama bir destiny değil. destiny gibi bir mmo nun pc ye çıkması lazım
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız