Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Revelations 2'nin Online Co-Op Modu Ertelendi


    Capcom'un çıkışını bölümler hâline ayırdığı yeni Resident Evil oyunu Resident Evil: Revelations 2, ilk bölümüyle önümüzdeki ay içerisinde çıkacak. Normalde bir de co-op moduna sahip olması beklenen Resident Evil: Revelations 2'nin Raid Mode adı verilen moduna erteleme geldi.
 
    Capcom'dan yapılan açıklamalara göre oyunun online co-op modu, Mart ayında tüm bölümlerin çıkışından hemen sonra sunulacak. Yani planlanan Raid modu son bölümün çıkışında bile görülmeyecek. 
 
    Toplamda 15 oynanabilir karakterin ve 200 bölümün bulunması planlanan Raid modunda, her yeni bölümün çıkışıyla beraber yeni içeriklerin eklenmesi bekleniyordu. Ancak bu durum biraz değişiklik gösterecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360 Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360
Valve Ekonomisti Yunanistan'ın Yeni Ekonomi Bakanı Oldu Star Trek Online 5. Yılını Etkinliklerle Kutluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız