Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7'de Aynı Anda Birden Fazla Düşmanla Mücadele Ettiğimiz Sahneler Olacak

 
 
   Resident Evil 7 ile birlikte değişen kamera açısı ve gösterilen videolar ile oyunun farklı bir yöne kaydığı izlenimini alıyorduk ancak derecelendirme kurulu Entertainment Software Rating Board (ESRB) tarafından gelen bilgiler sonucu oyunda tabanca, pompalı, flamethrower, patlayıcılar ve testere olacağını öğrenmiştik ve ardından Capcom da yayınladığı videolar ile silah kullanımının olacağını göstermişti.
 
   Geçtiğimiz günlerde YugaTech ile konuşan Resident Evil 7'nin yapımcısı Masochika Kawata, oyunda aynı anda birden fazla düşmanla aksiyona girdiğimiz sahnelerin olacağını da doğruladı.
 
  YugaTech tarafından sorulan, ''Birden fazla düşmanla mücadele edecek miyiz, tanıtım videoları ve demolarda sadece bire bir mücadeleler gösterildi?" şeklindeki soruya Masochika Kawata, evet diyerek sadece bire bir değil birden fazla düşmanla mücadele ettiğimiz sahnelerin de olacağını belirtti ancak bunun Resident Evil 6'daki gibi 20 ya da 30 düşmanla olmayacağını ekledi.
 
   PlayStation VR ile de oynama imkanı sunacak Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
The Elder Scrolls V: Skyrim PS4 vs PS3 Grafik Karşılaştırması Final Fantasy XV'ten Esinlenen Lost Soul Aside, PlayStation 4'ün Süreli Özel Oyunu Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.10.2016 19:34:48

0
Gel gülüm gel...

Guest-2C5CD639E

24.10.2016 14:14:36

0
Sabırsızlıkla bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız