Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7 İlk Gün Yaması Boyutu ve İçeriği Belli Oldu

 
   Capcom'un merakla beklenen oyunu Resident Evil 7: Biohazard, 24 Ocak 2017 tarihiyle birlikte çıkışını gerçekleştirecek ve olmazsa olmaz ilk gün yaması bu oyun için de geçerli.
 
   Resident Evil 7: Biohazard 1.01 yaması en azından PlayStation 4 için 800MB civarında. İçerisinde ise yeni kupalar ile birlikte bazı hatalar ve sorunların düzeltilmesi bulunuyor. Detaylar şu şekilde:
 
-Artık eklentileri destekliyor
-Artık yeni ek bölümlerin bildirimlerini destekliyor
-Bazı hatalar ve sorunlar düzeltildi
-Yeni kupalar eklendi

Ethan Never Dies (Gold) – Complete Ethan Must Die
Ratcatcher (Silver) – Find all the dead rats in Bedroom in a single play
Sleepless in Dulvey (Silver) – Complete Night Terror
Dead by Dawn? (Bronze) – Complete Nightmare
Like Mama Used to Make (Bronze) – Complete Bedroom

 
   PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak Resident Evil 7'nin inceleme puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Halo Wars 2 - Resmi PC Sistem Gereksinimleri Guillermo Del Toro, Death Stranding'te Sadece Oyun Karakteri Olarak Yer Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Adol125

24.1.2017 23:27:22

0
Yorumlara bakılırsa benim oynayamayacağım bir oyun. (Tırsıyom lan :) ) Cidden korku oyunlarıyla aram yok re rev 1-2 yi bile yusuf yusuf ede ede bitirmiş adamım düşünün halimi :) Oynayanlara kolay gelsin diyeyim.

BSC Misafiri

24.1.2017 15:29:31

0
oyun oynadığım kadar güzel ama llasik RE bekleyenler hitap edebileceğini düşünmüyorum spoiler olmasın diye daha derine girmiyorum fakat oyunun neredeyse ilk 2-3 saatlik kısmı outlastin silahlı versiyonu keşke yine söylüyorum farklı bir isimle çıksaydı en azından oyun dünyasına yeni bir tür olmasa da yeni bir ıp kazandırmış olurdu capcom oyunu outlaste benzettiğim için söylemeden geçemeyeceğim bence hala outlast deki karakterler daha piskopat daha korkunçtular re oynadığım kısma kadar ki görüşlerim böyle sonrada oyun çok değişiyorsa bilemem

Hoid

24.1.2017 12:32:46

+2
Oyun çok korkunç olmuş , oynayabildiğim kadarıyla klasik RE den eser kalmamış bildiğiniz PT hatta bazı yönlerden daha korkunç . Kaliteli bir kulaklığınız varsa ya da sağlam 5+1 kullanıyorsanız inanılmaz ses kasmış adamlar . Grafiklerde şahane .

BSC Misafiri

24.1.2017 11:32:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis EVet, haklsin. Lakin Oyun aylar önce gol olup kutulu sürümleri daha sonra bile piyasaya sürülse ( diskler basilsa) yine bu patchler vs vs bitmiyor kutulu sürümde. sirf olnine özelikler olsa ammena birsey dedigim yok. Sony 'nin eskiden onaydan gecme ( testllerden) süreci vardi hatta MineCraft 3-4 seferde bunu basara bilmisti zamninda. Neden bu özelligi kaldirdi sony anlamis degilim yada ziyadesi ile yumusatmaya gitti.
Ps2 zamnında oyunlara yama güncelleme vs gelmezdi,tertemiz sorunsuz çıkardı %99.Sony kendisi sıkı bir süreçten sonra çıkarttırırdı Ps2'ye oyunlarını.

_Nintendo_

24.1.2017 01:42:31

0
İşte nasıl olsa internet var kafasındalar, test sürecine çok zaman ve para harcayacaklarına oyun belirledikleri seviyeye gelince geriye kalan hataları oyunu alanların bulmasına bırakıyorlar.

mementopolis

24.1.2017 01:36:11

0
EVet, haklsin. Lakin Oyun aylar önce gol olup kutulu sürümleri daha sonra bile piyasaya sürülse ( diskler basilsa) yine bu patchler vs vs bitmiyor kutulu sürümde. sirf olnine özelikler olsa ammena birsey dedigim yok. Sony 'nin eskiden onaydan gecme ( testllerden) süreci vardi hatta MineCraft 3-4 seferde bunu basara bilmisti zamninda. Neden bu özelligi kaldirdi sony anlamis degilim yada ziyadesi ile yumusatmaya gitti.

_Nintendo_

24.1.2017 01:32:19

0
Artık geliştiricilerin çoğu internetin yaygınlığından ve önsiparişlerdeki biriken paranın sıcaklığından oyunları bir an önce piyasaya sürmek istiyorlar.

mementopolis

24.1.2017 00:39:41

0
kutulu sürümü illa bozuk satalim politikasi ,, Bravooo..

_Nintendo_

23.1.2017 23:47:58

+1
Benim sevdiğim tarzda(RE 2 Remake) olmasa da umarım RE 7 satışları çok başarılı olur. Dino Crisis, Devil May Cry ve Okami gibi kaliteli serilerle aynı sonu paylaşmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız