Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Resident Evil 7, Doğaüstü Hayalet Oyunu Olmayacak"

     E3 2016'da Sony konferansında bizlere gösterilen ve logosu görününceye kadar kesinlikle tahmin edemeyeceğimiz Resident Evil 7'nin yapımcısı bazı noktalara açıklık getirdi. İzlediğimiz oynanış görüntüsünün aksine oyunda doğaüstü hayalet teması bulunmayacak.
 
     Özellikle P.T. benzeri bir atmosfer sunması ve aslında serinin temellerini oluşturan zombi ve biyolojik silah temalarının gösterilmemesi oyuncuların kafasını karıştırmıştı. Gördüğümüz kaybolan hayaletler sonradan bir anlam ifade etmeye başlayacakmış. Şu an için daha fazlasını gösteremedikleri için üzülen yapım ekibi, hikayenin serinin devamı olacak şekilde Umbrella'ya bağlanacağını söylüyor. 
 
     Resident Evil 7'de olağandışı bir durumla yüzleşen yeni bir karakteri yönlendireceğiz. Daha önceki oyunlara benzemiyor gibi hissettirse de aradaki bağlantının nasıl yapılacağı oyuncuları merak ettirecekmiş, bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Master of Orion Erken Erişimde Bir Sonraki Aşamaya Geçti Conan Exiles için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.2.2017 14:12:15

0
Oyunu oynadım canavarlar bir süreden sonra korkutmamaya başlıyor alışıyorsun, saçma sapan yerlerde mesela bodrumda ortaya çıkan ve bir süre sonra kaybolan yaşlı teyze bug hatası gibi... Başımıza bela olan adamın ölmemesi sürekli dirilmeside olağanüstü bir durum bir süreden sonra sizi sıkmaya başlıyor bu adam ve korkmuyosunuz onun dışında oyun ilk başlarken sessiz kimsesiz evde dolaştığımda inanın daha fazla korktum sanırım sessizlikten ve bilinmeyenden daha fzla korkuyorum bu oyun böcek korkusu olanlar için kabus olur diyorum

A.F.Y.D

30.6.2016 13:57:36

0
grafikleri iyiydi, yani çokta korkunç bir oyundu aynı zamanda

BSC Misafiri

29.6.2016 17:56:22

0
Ne olmayacağını söyleyeceğine ne olacağını söylesene kardeşim ne gizem yaratıyon.

kataaay

28.6.2016 13:16:17

0
Oyunun demosunu oynadım da yani cidden önceki oyunlarla hiçbir alakası yok keşke başka bi seri adında cikarsalardı P.T benzeri bi oyunu

Guest-E87629FD5

28.6.2016 00:24:31

0
Doğaaltı hayalet mi olacak peki???

BSC Misafiri

27.6.2016 19:50:46

0
Sıvama kısmına erken geçmişler :D Daha oyun çıkmasına yıl varken bu tip açıklamalar beni hiç şaşırtmadı. (Capcom çizgisini yine bozmadı) Nasıl bi oyun ki bu Resident Evil düşünün hala ilk üç oyunun ekmeğini yiyor. Çıkmış onca rezil oyuna rağmen hala fanları umutla güzel bişeyler çıkar diye bekleyebiliyor. Firmanın elinde bence oyun dünyasında hiçbir oyunda bulunmayan böyle bir nimet var, zombi tarzı oyunlara olan rağbet, müthiş açlık ve piyasada sıkıntı varken, özellikle Umbrella Corps rezaletinden sonra (Açık ara senenin en rezil oyunudur), hala elindeki consepti, kendine has tarzını kullanma git fps yap, shooter yap, P.T. ye özen, sonra sıva........ şasırt bizi capcom..

kımyasal

27.6.2016 16:09:59

0
RE 3 gibi bir oyun hala yapmadılar,RE3 dinamiklerinde yapsınlar canımı yesinler.

Kilgrave1907

27.6.2016 15:53:11

+5
Ya tamam da açıklayın artık, oyunun demosunu oynarken böyleydim resmen.

jiraiiya

27.6.2016 15:38:39

0
Doğru yolda bakalım inşallah bozmazlar

Kennnn

27.6.2016 14:43:54

+4
Hayaletler virüsün bir etkisi, halüsinasyon vs. olmasın ? İçinde zombi, az biraz silahlı, silahsız aksiyon bolca malikane, mekan, garip sesler, müzikler okunacak bolca materyal, günlük olsun da fps bakış açısıyla oynarım ben. Yeter ki ilk üçlemenin ve remake'ın atmosferini verebilsin.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız