Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy'nin Bir Sonraki Oyunu PS4'e de Gelecek

 
   Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break ile tanıdığınız geliştirici stüdyo Remedy Entertainment üzerinde çalıştığı proje hakkında bazı açıklamalarda bulundu ve şirketin finansal raporlarını paylaştı.
 
   Remedy Entertainment yaptığı açıklamada kod adı P7 olan bir oyun üzerinde çalıştıklarını ve oyunun 'daha geniş bir platform yelpazesi'ne sahip olacağını belirtti. Bu yüzden de Northlight motorunun PlayStation 4 sistemi için geliştirildiği belirtildi. Quantum Break Northlight motorunu kullanan ilk oyundu.
 
   Finansal rapora bakacak olursak, Finlandiya merkezli stüdyo Remedy Entertainment 2016 mali yılında %19,4 büyüme göstererek €16.4 milyon gelir ve €3.9 milyon işletme karı elde etti.
 
   Remedy Entertainment kod adı P7 olan oyun dışında Smilegate ile birlikte online FPS oyunu Crossfire 2 için hikaye modu üzerinde de çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Söylenti: Star Wars: KOTOR Oyunu Üzerinde Çalışılıyor Planescape: Torment Enhanced Edition Bugün Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

powersmachine54

12.4.2017 09:53:06

0
Remedy bile ps4 oyun çıkartmaya başlıyor. Microsoft Remedy kaybetti. Hala xbox fanboyları Scorpio'da exclusive oyun geleceğine inanıyorlar iee hayal kuruyorlar. Neden Playstation geniş farklı türde kaliteli exclusive oyunları ve Sony yavaş yavaş kaliteli oyun firmalarını kendine çekiyor. Remedy her ne kadar Quantum break ilr batırsa ds oda Microsoft'un baskısı olacağını tahmin ediyorum.

Zarbo257

12.4.2017 03:01:01

+1
Quantum Break faciasından sonra gelmese de olur bu firmanın oyunları.Adamlar Alan Wake'den sonra iyice dağıttı.

BSC Misafiri

11.4.2017 22:14:14

+2
Xbox One bence Wii U olmasaydi konsol tarihinin en kotu cihazi olurdu bakmayin satislarina siz. Scorpio cok guclu gelecek dediler PS4 Pro icindeki islemcinin aynisi ile geliyo ve dahasi ozel oyun olmayacakmis Scorpio icin! Lan delirtirler adami hadi anladim Ps4 Pro basindam beri sadece 4k tvler icin dediler reklam yaptilar. Scorpio en guclu konsol diye duyruldu ama bu gucu kullanacak oyun var mi? Sadecw Scorpio ozel? Yok! Eee ne nane bu ben anladim. Akli olan Scorpio almaz ben adim gibi eminim PS5 duyurusu yakin ve bununla birlikte harbi yeni nesil bir Xbox konsoluda duyrulur gerci konsolda diyemem her oyunu PC'de oynanabiliyor artik.

Zuko

11.4.2017 21:43:55

+5
Yahu siktiniz ama XBox'in exc oyunu yok diye diye. Goren de hic oyun yok sanacak. Milyon tane multiplatform oyun var adam belki onlari XBox'inda oynamak istiyor, PC'de oynamaya mecbur mu?

Dictattor

11.4.2017 21:31:17

+3
quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext Scorpio ile Yeni oyunlar duyurulacaktır .Bence Microsoft bunun pek tabikide farkında.Yoksa sadece konsol üretmekle bu iş olmaz .Multiplatform ile senelik sezonluk oyunları kendine bağlamakla bu iş yürümez .Hadi Windows a ortak çıkartıyorsunuz artık onu anladık .Ama en az 4-5 tane ex lazım E3 de tanıtılacak .Geow Forza Halo haricinde tabikide .
Ya baştaki adamlardan biri adam çıkıp unutun o işi diyor; 4, 5 exclusive ne demek? Aaron Greenberg: Microsoft is "not going to have console-exclusive games for Project Scorpio," it doesn't "think of [high-fidelity VR] as console gaming, and so with the VR experiences those will be new things that you will get on Project Scorpio." https://www.engadget.com/2016/08/17/microsoft-aaron-greenberg-qa-project-scorpio-vr/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

İdrak İstimlak

11.4.2017 21:05:47

+1
Hocam işte ellerinde 343, Turn10, Coalitions, Rare kaldı. Bunların yaptığı, yapacağı oyunlar belli. Ben yapabilecekleri en büyük exc atılımının 3. parti firmalara yaptıracakları süreli exc anlaşmalar olacağını düşünüyorum. Onlar da eninde sonunda diğer platformlara zaten geliyor. Hatta bunların PC'ye de ya aynı gün ya da bir kaç ay sonra çıkacağını düşünürseniz, burada da bir umut kalmıyor. Bu kadar eleştirmeme rağmen ki, forumda beni çoğunluk MS düşmanı olarak bilir MS adam gibi exc.lerle gelsin, şöyle biraz oyuncu dostu politikalar uygulamaya konulsun direk gider alırım o konsolu. En nihayetinde plastik parçaları bunlar. Ama gördüğüm kadarı ile bu yönde hiç umut yok, açıkçası tek başına 4K'da beni kurtarmaz. Bu tip şeylere takılan, grafik arayanları belki tatmin eder ama ben oyun arıyorum, kaliteli exc. oyunlar...

gokhanext

11.4.2017 20:41:54

+1
Onları bilsem hocam ahh bilsem .Gönlümden geceni yazdım. Umarım Microsoft un vardır bir bildiği Yoksa durum vahim .Mini bir pc kasası olucak One dan da az satar PlayStation ekmegıne yağ sürer. Yazık olur .Marka değeri olan bir konsolu 360 döneminden artıdayken alıp eksilere çekmek de bir başarı .Umarım istediğimiz oyunlar duyurulur temennim bu yönde .

İdrak İstimlak

11.4.2017 20:19:12

+3
quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext Scorpio ile Yeni oyunlar duyurulacaktır .Bence Microsoft bunun pek tabikide farkında.Yoksa sadece konsol üretmekle bu iş olmaz .Multiplatform ile senelik sezonluk oyunları kendine bağlamakla bu iş yürümez .Hadi Windows a ortak çıkartıyorsunuz artık onu anladık .Ama en az 4-5 tane ex lazım E3 de tanıtılacak .Geow Forza Halo haricinde tabikide .
Hocam bu beklediğiniz ve duyurulacak dediğiniz 4-5 tane exc. oyunu hangi stüdyolar yapacak, bilginiz var mı?

gokhanext

11.4.2017 20:10:27

0
Scorpio ile Yeni oyunlar duyurulacaktır .Bence Microsoft bunun pek tabikide farkında.Yoksa sadece konsol üretmekle bu iş olmaz .Multiplatform ile senelik sezonluk oyunları kendine bağlamakla bu iş yürümez .Hadi Windows a ortak çıkartıyorsunuz artık onu anladık .Ama en az 4-5 tane ex lazım E3 de tanıtılacak .Geow Forza Halo haricinde tabikide .

ŞokBıçaklıZed

11.4.2017 20:03:44

0
Şu alan wake 2 gelsin artık saçma sapan işlerle uğraşıyorlar

İdrak İstimlak

11.4.2017 19:47:29

+2
MS'un elinde kalan bir kaç stüdyodan birisiydi bu adamlar, yaptıkları oyunların kalitesi tartışılır ama eldeki kuşun kaçmış olması MS adına kötü bir gelişme. Oyuncular bu tip olumsuzlukları dikkate alırlar. Eğer E3'te adam gibi yeni IP'ler duyurmazlarsa, oyuncuların güvenlerini kazanmaları imkansız. Exc. oyun olmadan bu pazarda var olmak imkansız...

BSC Misafiri

11.4.2017 19:02:32

0
şahsen torrentçi değilim, tamam bazen oyunları torrentten indirdiğim oluyor, ama bir dolu orijinal oyunumda var, ayrıca quantum break'i hikayesi için sevdim, grafiğe zerre önem vermeyen birisi olarak hikayesi çok etkileyici geldi bana. birde Xbox'ım olmadığından ve PC için TR yamanın çıkmasını beklemekten yorulduğumdan izleyerek bitirdim, ve söylediklerimin arkasındayım. Live action sahnelerini TR alt yazı yapıp yayınlarlarsa ilk iş oynamayıda düşünüyorum. Kısacası beni Max payne 2, Crysis 3 ve Alan wake kadar çok etkiledi.

Jedi_masterr

11.4.2017 18:19:47

+2
remedy kim yahu Allahını seversen bunun kadar şişirilen yapımcıda görmedim 10 yıl önce bi max payne yapmış sonra onuda elinden kaçırmış işte. alan wake yaptı eh işte olsada olur olmasada. zaten bir oyunu yapması 5 yıl süren şirket oyun yapsa nee yapmasa neee gören duyanda remedyi bşey sanacak

BSC Misafiri

11.4.2017 17:48:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Quantum break ne kadar az satmış olsada beyin yakan güzel oyun arıyorsanız birebir, şahsen benim gözümde quantum break bir facia değil, bir efsane.
Oyuna para vermeyen torrentçiler gibi konuşuyorsun, şahsen tanıdıklarım var ve adamlar iyi sistemi kurmuş ve piyasaya çıkmış hemen her oyunu indirip oynama gibi bir iştaha sahipler. Kanaatkâr insanlar ve Polyanna düsturuyla her oyunda oynanacak iyi bir yön bulabiliyorlar. Beleş sirke baldan tatlı geliyor herhalde.

BSC Misafiri

11.4.2017 17:33:54

0
Alan Wake'i yıllar önce Xbox 360'ta oynamış ve pek beğenmemiştim, Quantum Break desen vasatı aşamayan ve harika olsaydı bile artık Xbox adlı markanın konsolunu almayı hiç düşünmediğim için oynamayacağım bir oyundu. Neyse ki microsoft'a teşekkür edebileceğim bir konu var, Ori and Blind Forest adlı harika oyunu steam'e ekledikleri ve geliştirildiği duyurulan devam oyununu da aynı şekilde bilgisayar platformuyla paylaşmalarını rica ediyorum. Onun dışında gölge etmesin başka ihsan istemiyorum.

BSC Misafiri

11.4.2017 17:01:38

+1
Quantum break ne kadar az satmış olsada beyin yakan güzel oyun arıyorsanız birebir, şahsen benim gözümde quantum break bir facia değil, bir efsane.

Guest-2C5CD639E

11.4.2017 17:00:34

+4
Yahu hala PS4 kullananlara fanboy diyorlar sanki hiç birimizde PC yok başka konsol yok sadece PS4 var onla yetiniyoruz sanıyorlar. :) burada kim iyi gidiyorsa onu tutuyoruz hala gelmiş xbox'u savunuyorlar spencer'in yaptığı hataları Sony hiç bir zaman yapmaz çünkü adamlar konsol kullananlara her zaman saygısı var ve adamlar konsoluna her zaman destek çıkıyor xbox gibi yarıda bırakmıyor. Tüm oyun firmaları artık Sony ile çalışıyor xbox ile kim çalışıyor? Naughty Dog mu? yoksa Kojima mı? kim? hiç kimse.. Sony ile çalışmayan pişman oluyor sonra neden çalışmadım diye kafasını yerden yere vuruyor çünkü Sony Oyun firmalarına özgürlük veriyor. Bak Sony Kojimayı aldı adama muhteşem stüdyo kurdu adam şimdi keyiften dört köşe takılıyor kafa rahat mis gibi. Xbox ne yapıyor? exc oyun çıkarmıyor, scorpio çıkarıp maksat grafik hastalarından para kazanayım derdine düşüyor. Bu işleri geçiceksiniz artık kimin iyi olduğunu herkes biliyor. Sony farkı her daim önde ve önde olucaktır..

BSC Misafiri

11.4.2017 16:55:03

+4
Remedy xboxçıları kızdırmış... http://2.1m.yt/qvvEKtV.jpg

Dictattor

11.4.2017 16:31:01

+3
Milyon fark yiyip 2017 itibariyle Dünya da kimsenin iplemediği bir cihazı üretenle yapılacak anlaşmanın su bidonu kadar değeri ve getirisi olmadığını anladı tabii Remedy. Ancak Bilgisayara duyurup ucundan satış koparılan Alan Wake, Quantum'un rezil satışlarına bakarsak geç bile kalındığını söyleyebiliriz. Bundan sonra daha rahat çalışma koşulları ve kendi istediği fikirleri rahatça uygulayarak oyun geliştirir, PS4 aracılığıyla komik satış rakamlarından sıyrılıp reel oranlara ulaşmaya başlarlar.

Metal-Gear

11.4.2017 16:14:45

+1
İyi Remedy gibi bir firma şimdi potansiyelini daha özgürce kullanır. QB faciasından sonra işleri yoluna koymak için güzel bir fırsat.

rambocuk

11.4.2017 16:11:00

+1
xbox amerikalıların milli oyuncağıdır , iyi olduğu için satılmadı hiçbir zaman , şu an amerikalılar bile sırt dönmüş çok koyu milliyetçiler dışında alan yok

Rai-gy

11.4.2017 15:49:22

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry O değil de Sea of Thieves'ın üzerindeki yük her geçen gün daha artıyor

Guest-E87629FD5

11.4.2017 14:26:09

+1
Troll of the Year kesin. Rise of Tomb Raider Xbox One ex, Scalebound çıkarsa, Remedy geri dönerse bu da olur. Yalnız 4K + 90 FPS standart olacak. 89 FPS görüldüğü an geri alırlar GOTY'yi.

Persona_Non_Grata

11.4.2017 14:23:07

0
Bunların oyunu da 2020 den önce gelmez şimdi, gerçi quantum break gibi çöp geleceğine hiç gelmesin daha iyi

dark dragon

11.4.2017 14:04:19

+3
Sonunda doğru yolu buldular, xbox'a yapmayın demiyorum hobi olarak gene yapın ama işin kaymağı ps'de kardeşim.

İdrak İstimlak

11.4.2017 14:00:37

+3
Ustad sizce Sea of Thieves 4K çözünürlük ile bu yilin GOTY si olabilir mi?

Guest-0CCF51958

11.4.2017 13:41:47

+6
Herkesin elinde exc. oyunlar, Lat of Us'lar. Anne benim niye yok?

CaBr2

11.4.2017 13:39:17

+4
Bu XBOX kafayı yedi herhalde ya da başka bir şey düşünüyorlar. Ve ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.

Guest-E87629FD5

11.4.2017 13:37:04

+7
O değil de Sea of Thieves'ın üzerindeki yük her geçen gün daha artıyor

KAKÁ

11.4.2017 13:21:43

+9
Ve hala xbox diyen sapkınlar var forumda, inşallah da devam ederler sayelerinde çok eğleniyoruz

Guest-2C5CD639E

11.4.2017 13:13:37

+8
Remedy sonunda anladı xbox dan cacık olmaz. Adamlar zaten boşu boşuna Microsoft ile iş yaptılar burada taş gibi Sony varken xbox'a oyun yapmak nedir tüm firmalar Sony'e kapak atacak. Kojima Productıon, Naughty Dog, Santa Monica Studio, Japan Studio, Sucker Punch, Guerrilla Games, Quantic Dream ve daha fazlası ONLAR KONUŞUR SONY YAPAR !

Guest-E87629FD5

11.4.2017 13:02:17

+6
Ekonomi dergisi Forbes'in projeksiyonları tutuyor. Remedy için dediklerini Mass Effect için de multiplatform olacak demişti ve nitekim oldu. Geçmiş olsun, bu benim nazarımda Halo ve Forza'dan daha büyük kayıptır. Halo serisi de Bungie zamanlarını mumla aratıyor. Kısaca geçmiş olsun. Bu gelişmeyle Playstation, Xbox'a bir kez daha tecavüz etti. Hamile kalmaz ama Xbox, kısır konsol. 2013'ten beri Xtroll One hakkındaki olumsuz haberleri derleme yapsan korku filmi. Drm, online check, sonra windows 10'a giden oyunlar, scalebound iptal ve bu. Arada unuttuklarım da var. Hiç boş durmuyor Mikrozort. Benden kopun gidin diyor, niyetini açıkça gösteriyor bence. Kraldan çok kralcı fan trolleri bi akillanmadi

Hoid

11.4.2017 12:43:03

0
Max Payne gibi bir efsane yaratsalar çok iyi olur . Mümkünse Exc olsun da kaliteli bir yapımla karşılaşalım .

İdrak İstimlak

11.4.2017 12:28:44

+11
Her zaman dediğimiz gibi "Elden gelen aşla, öğün olmaz" Konsol üreticisi bir firma 1. parti stüdyoları olmadığı sürece bu durumlara düşmeye mahkumdur. Şimdi bu Scorpio ile hangi oyunlar exc. gelecek cidden merak ediyorum. Burada heyecanla Scorpio'nun çıkışını bekleyen oyuncuların exc. oyun beklentisi bu haberle bir kademe daha sönmüş oldu. Cidden yazık ya, şu MS oyun pazarının içine eden firma sıfatını her türlü hak ediyor. Ama asıl hatalı olanlar bilinçsizce böyle vizyonsuz bir firmanın konsolunu alarak, ona prim veren oyunculardır... Birazdan "İyi ama bizim kolumuz daha iyi, kıpraşımı var" "Oyunlar bizim sistemde daha hızlı iniyor" "Gold ile verilen oyunlar akıyor"cular gelir, siper alın...

dominnic

11.4.2017 12:27:18

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Xbox patır patır dökülüyor exc oyunu stüdyosu kalmadı resmen. Naughty Dog'un xbox'a oyun yapması gibi birşey :D
naughty dog 1 tane oyun yapsında şu xbox batmaktan kurtulsun yazık kıyamadım :)

dark_hell_86

11.4.2017 12:21:11

0
Max Payne ve L.A. Noire oyunlarını harmanlayıp yarı açık dünya bir oyun yapsalar dehşet birşey olurdu

Boone

11.4.2017 12:20:39

+2
Buralar alev alır Şakayı bir kenara bırakırsak Ramedy zaten Microsoftun elinde tuttuğu yapımcılardan biri gibi değildi hiç. Özellikle Xbox One Exclusive olarak duyurulan Quantum Breakin sonradan Windows 10 Store da bizim malımız oraya da alalım dedikten sonra hızını alamayıp Steam'e de getirdikten sonra daha çok belli olmuştu. Eğer sadece Xbox bünyesinde bulunsaydı bana Xbox aldıracak bir firmaydı açık söylemek gerekirse. Microsoft elinde tutamadı. Scorpio adını her yerde söylüyorlar da gerçekten oyun yoksa 4k konsolun hiç bir amacı olmaz... Biraz kaliteli yapımcıları elinde tutması gerekiyor.

RaiTrQ

11.4.2017 12:14:52

+9
Ms: 'yeter lan yeter exc. kalmadı ne oynuycak bu millet aççç aççç'

BSC Misafiri

11.4.2017 12:13:27

+11
Xbox patır patır dökülüyor exc oyunu stüdyosu kalmadı resmen. Naughty Dog'un xbox'a oyun yapması gibi birşey :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız