Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rekorlarla Dolu Uykusuz GGJ Maratonu Başlıyor

  
     2009 yılında ilki düzenlenen Global Game Jam oyun geliştirme maratonu, bu yıl da tüm dünyadaki geliştiricileri bir araya getirmek için 29-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Dünyanın en kalabalık GGJ merkezlerinden biri olan ATOM, bu yıl 250 üzerinde başvurudan seçtiği 210 geliştiriciyi soluk kesen 48 saatlik maraton için bir araya getiriyor.

     Etkinliğin amacı, kısıtlı bir zamanda birbiriyle daha önce çalışmamış geliştiricilerin belirli bir tema doğrultusunda yaratıcılıklarını ve yenilikçi yaklaşımlarını tetiklemek, 48 saatte çalışan oyunlar geliştirmelerini sağlamak. Maratonun oyun geliştiricilerin iletişim becerilerini, ekip kültürlerini ve geliştirme cesaretlerini de tahminlerin ötesinde desteklediği biliniyor.
 
     Bu yıl GGJ ATOM’da farklı yenilikler de var. Bu yıl jüri yok, GGJ ATOM Mentorları var. Bu yıl erkek baskın bir etkinlik yok, %20 kadın katılım oranı var. Bu yıl sadece programlama ve görsel yok; ses geliştirici, müzisyen ve oyun tasarımcılar var. Bu yıl tam 210 geliştirici, yenilikçi fikirler, yaratıcı oyunlar ve keyifli paylaşımlar var.

     GGJ, Ankara ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde ve İstanbul'da Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarında 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek ve müzik yapımcısından oyun geliştiricisine yüzlerce yapımcı bu maratona katılacak. Sizler de oralara giderek yapımcı veya izleyici olarak katılım gösterebilirsiniz. 

     Bahçeşehir Üniversitesi için ayrıntılı bilgilere ggj-istanbul.com/ adresinden, ODTÜ için ayrıntılı bilgilere atom.org.tr/tr adresinden ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4 GGJ Atom BAU
PS4'e Özel Oyun Rime'dan Yeni Haberler Çok Yakında Gelecek Türk Yapımı No70, Gaming İstanbul'da Görücüye Çıkıyor

BSC Misafiri

27.1.2016 21:24:56

0
Yalniz turkiyede sadece 2 yerde yapilmiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız