Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redbull Almadan Destiny Görevlerine Erişmenin Yolu Bulunmuş

 
     Bungie tarafından bildiğiniz gibi Redbull işbirliği ile Destiny'ye özel bir kampanya hazırlanmıştı. Destiny oyuncuları The Taken King adlı ek paketin görevlerine Redbull kutularından ulaşabiliyorlardı fakat bu oyuncular arasında Redbull sevmeyenler de vardı tabii ki. İşte bu oyuncular Redbull satın almadan bu görevlere erişmenin yolunu bulmuşlar.

     Görünen o ki eğer kod hanesine 3,4,7 ve X,C,K kombinasyonları ile bir kod girerseniz sonuç gayet pozitif çıkabiliyor. Bunu farkeden oyuncular siteye fazla yüklenmişler ve sitede çeşitli problemler çıkmasına yol açmışlar. Redbull alıp da koddan yararlanamamış insanlar da ortaya çıkmış bu şekilde. Bu oyuncular ise Redbull'dan destek bekliyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Just Push Start Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Kholat'ın İlk Güncellemesi Yeni Bir Fragman İle Birlikte Yayımlandı Sony ve Nintendo'nun 90'larda Üzerinde Çalıştığı Konsol İlk Kez Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

5.7.2015 20:47:30

0
Türkiyede yaşamadığımız için tanık olmuyoruz yada hiç ulaşamıyoruz zaten ama Amerika da yaşayan oyuncular için büyük bir sorun bu tarz kampanyalar. Mountain Dew ve Doritos almak zorundasınız baya baya eğer oyunda yükselmek istiyorsanız özellikle COD serisi bunu çok kullanıyor. Her zaman orijinal oyun alan biri olmama rağmen bu tarz kampanyalara 'yok artık ebesinin' diyorum zaten yok konsola özel DLC yok pre-order yapana özel yok Steam den alırsan böyle şuradan alırsan böyle diye bölüyorsunuz içerikleri birde bu tarz kampanyalar ile bölmeyin bari.

einhander

5.7.2015 17:24:35

0
garıp bır kampanya

BSC Misafiri

4.7.2015 15:42:53

+1
Onlarda sadece amerikada satmasalardı ....

Nathan - Drake

4.7.2015 15:07:43

-2
Korsan oyun oynamaktan ne farkı var bunun ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız