Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption Kısa Filmi Türkçe Altyazılı


    RockstarTurk sitesi yine değerli bir çalışmaya imza atmış. Rockstar'ın 2010 yılını sarsan oyunu Red Dead Redemption'ı piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra yapımın daha iyi tanıtılması için Amerikan TV kanalı FOX'ta, oyunun ana senaryosuna sadık kalan bir kısa film yayınlanmıştı. Yönetmenliğini The Road isimli kitap uyarlamasıyla ses getiren tecrübeli yönetmen John Hillcoat tarafından yapılan kısa filmde oyunun ana hikayesi hakkında  daha net bilgiler edinebiliyorsunuz.
 
   Filmin hikâyesi, Red Dead Redemption'ın ana hikâyesine sadık kalmaktadır. Eşi ve çocuğuna hükümet tarafından el koyulan eski kanun kaçağı John Marston, hükümetin kendisine bir zamanlar beraber çalıştığı eski çete üyelerini yakalayıp devlete teslim ettiği takdirde ailesini serbest bırakacakları şartını koşması üzerine; eşi ve çocuğuna yeniden kavuşmak için, geçmişinde çetesiyle birlikte çalıştığı eski çete arkadaşlarını yakalamak veya öldürmek için yollara düşer. John bu işe ilk olarak eski çete arkadaşı Bill Williamson'dan başlamaya karar verir. Eski arkadaşı Bill'i yakalamak veya öldürmek için Vahşi Batı'da birçok yüzle tanışan John, herkesin yardımını alarak bu işe koyulur. Fakat sandığı gibi bu iş hiç de kolay olmayacaktır.
 
RockstarTurk ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.
 
Red Dead Redemption: Blackwater'dan Gelen Adam - Bölüm 1







Red Dead Redemption: Blackwater'dan Gelen Adam - Bölüm 2






Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak RockstarTurk Red Dead Redemption Rockstar Take2 kısa film john marston rockstarturk
SEGA'nın Batı Bölge CEO'su İstifa Ediyor Hatırlatma: GoW: Ascension'un Sunumu Bugün!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

syesil

30.4.2012 16:22:50

0
Şu oyun PC'ye gelmedi ya hep içimde bir derttir. Playstation 3 de oynardım ama makineyi çok ısındırıyor ve lensi hızlı öldürüyordu.belki eski kasa ps3 lerden olduğundandır herneyse demek istediğim bu oyunun bende yeri ayrı keşke pc'dede tadını alsaydık.

BSC Misafiri

30.4.2012 13:40:01

0
Son neslin en iyi oyunu.GTA dan da çok daha iyi bir oyun.Tek başına konsol aldıracak bir oyun.Bu oyun için ne desek az..

BSC Misafiri

30.4.2012 12:47:11

0
Bunu izledikten sona fena gaza geldim."İyi kötü çirkin,bir avuç dolar,birkaç dolar için" filmlerini izleyesim geldi.

BSC Misafiri

30.4.2012 12:47:08

0
Üşüyoruz John Reyiz.

otomania

30.4.2012 12:35:15

0
Daha dün GtaTürk'den izledim, gerçekten etkileyici, konsolumu GTA4'ün hemen arkasından satmama pişman eden birkaç oyundan biridir RDR
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız