Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ready at Dawn Tarafından Geliştirilen Lone Echo için Kısa Bir Video Paylaşıldı

   
 
   God of War'un PSP sürümlerini geliştiren ve daha sonrasında PlayStation 4 için The Order: 1886'yı sunan Ready at Dawn, geçtiğimiz hafta Oculus Touch'a (Kontrolcü 6 Aralık tarihinde $199 dolar fiyat ile çıkış yapacak) özel olarak geliştirilen Lone Echo adlı VR oyununu duyurmuştu.
 
   Birinci şahıs kamera açılı uzay temalı bu oyunda Jack adındaki bir robot karakteri yöneteceğiz ve oyunda hem tek oyunculu mod hem de multiplayer mod bulunacak. Geliştirici firma oyunun multiplayer kısmını da göstermek için kısa bir video paylaştı.Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Lone Echo'nun ne zaman çıkış yapacağı ise belli değil.
 
   Ready at Dawn ayrıca TPS olarak oynanan ve multiplayer arena mücadelesi odaklı De-formers üzerinde çalışıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Lone Echo VR Ready at Dawn
Rockstar'ın Red Dead Görsellerinden Sonra Take-Two'nun Hisseleri Yükselişe Geçti Take-Two, "Red Dead Online" Alan Adını Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

18.10.2016 14:44:04

0
Eğer The Order konusunda 'oyun harika, düşük puan verenlerin hepsi Microsoft'dan para almış, oyuna kötü diyende yalancıdır' diyen vücudunda Sony dövmesi olan fanlardan değilseniz The Order'ın kötü bir oyun olmasa da başarılı bir oyun olmadığı ortada. Fakat Ready at Dawn başarılı bir firma özellikle PSP'ye çıkardıkları God of War oyunları harikaydı hatta senaryo olarak 3'den daha iyi bile diyebiliriz. Açıkçası ne Oculus ne Vine ne PS VR oyunlarını oyundan saymadığım için heyecanlı değilim ama bundan sonra gelecek olan projelerini merakla bekliyorum. The Order'ın evreni, karakterleri güzel ve ince düşünülmüştü o yüzden devam oyunu çok iyi olabilir.

deadlight54

18.10.2016 13:02:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Source Ready at Dawn gibi bir stüdyonun Playstation VR'a değilde başka bir VR cihazına özel oyun geliştirmesi Sony'nin bu stüdyo ile aralarının ciddi derecede açık olduğunu gösteriyor. :)
Ready at Dawn önceden Sony çatısı altında bir stüdyoydu. Yanlış hatırlamıyorsam The Order 1886 çıkışından 1 yıl sonra kendi kendilerini satın alarak bağımsız oldular.

Source

18.10.2016 11:04:07

0
Ready at Dawn gibi bir stüdyonun Playstation VR'a değilde başka bir VR cihazına özel oyun geliştirmesi Sony'nin bu stüdyo ile aralarının ciddi derecede açık olduğunu gösteriyor. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız