Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer, Xbox One'a Özel Yeni Kontrolcüsünü Tanıttı: Wildcat


     Xbox 360 için de farklı kontrolcüler geliştirmiş olan oyun dünyasının en büyük ekipman firmalarından bir tanesi olan Razer, Xbox One için hazırladığı yeni kontrolcüsü Wildcat'i tanıttı.
 
     Birden fazla fonksiyonu olan tuşlar ve tetiklerle donatılmış olan Wildcat'in ekstra dayanıklı bir materyalden imal edildiği belirtiliyor. Ön taraf için iki farklı ek tuş sunan kontrolcü, arka tarafında da ek olarak iki farklı tetik tuşu sunuyor.
 
     Tamamen çıkartılabilir olan alt taraftaki ek tetik tuşlarının orta parmak için tam uyumlulukta olduğu söylenmekte. Uçaklarda kullanılan bir alüminyum alaşımından yapıldığı söylenen tuşlara istediğiniz görevi atayabiliyorsunuz.
 
     Kontrolcünün altında bulunan kontrol paneli ise tamamına farklı görevlerin atanabildiği tuşları ayarlamanıza olanak tanıyor. Elevate, Synergy, CounterLogic ve TeamLiquid gibi profesyonel takımlardan alınan görüşler sonucunda oluşturulan kontrolcü 150$'lık fiyatıyla Microsoft'un Elite kontrolcüsüne rakip oluyor.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Mortal Kombat X'in PS3 ve Xbox 360 Sürümleri İptal Edildi! The Witcher 3'ün Gelecek Yaması PS4'teki Performansını Artıracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.8.2015 19:19:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu razer de oyuncuları yolunacak kaz zannediyor ha adam ne yapsın senin kontrolcünü xbox one elite almak varken ama olurmu millet bayılıyor özellikle kodamanlar değerinden fazla verip almaya nede olsa razer almış havasını atacak,valla param olsa da olmasa da razerden malzeme almam kıçı kırık mouseları 250 tl den başlıyor.
Öyle deme bu firmanın sahibi ağır bir xbox fanboyu

BSC Misafiri

29.8.2015 17:58:55

0
Bu razer de oyuncuları yolunacak kaz zannediyor ha adam ne yapsın senin kontrolcünü xbox one elite almak varken ama olurmu millet bayılıyor özellikle kodamanlar değerinden fazla verip almaya nede olsa razer almış havasını atacak,valla param olsa da olmasa da razerden malzeme almam kıçı kırık mouseları 250 tl den başlıyor.

ResulMert

29.8.2015 09:41:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind 1 haftada pert ! Sabertooth Elite serisinden 2 gamepadlerini şahsen amazona geri gönderdim. Gamepadlari ile genel yorumları da her yerde bulabilirsiniz. 10 yıl oldu xbox 360 kolum hala taş gibi duruyor.
benim razer sabertooth larda 4. kez değişti garantiden :D 4 kez bozuldu kollar

freshmind

29.8.2015 02:26:20

0
1 haftada pert ! Sabertooth Elite serisinden 2 gamepadlerini şahsen amazona geri gönderdim. Gamepadlari ile genel yorumları da her yerde bulabilirsiniz. 10 yıl oldu xbox 360 kolum hala taş gibi duruyor.

ankara

29.8.2015 00:25:57

+1
Kontrolcü işlerini professional firmalar yapmalı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız