Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer, THX’i Satın Aldı

 
 
   Oyun sektörünün önemli isimlerinden Razer, George Lucas’ın 1983’de kurduğu ses teknolojileri şirketi THX Ltd.’e ait varlıkların büyük bölümünü satın aldığını ve şirketin yönetim ve çalışan kadrolarını kendi bünyesine kattığını bugün doğruladı.
 
   THX kendi yönetimi altında bağımsız bir girişim olarak işleyecek ve ana şirketin devam etmekte olan işlerinden ayrı olacak. Yapısına uygun şekilde, ses teknolojileri iş birimi Razer’dan ayrı olarak diğer ürün geliştiriciler, hizmet sağlayıcılar ve finansal partnerlerle işbirliği arama konusunda serbest olacak. 
 
   Razer Kurucu Ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan satın almayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Razer, eğlencenin her seviyesinde inovasyon vizyonuna sahip ki bu vizyon THX’in 30 yıl önceki başlangıcından beri desteklediği vizyondur. Bu satın alma, Razer’ın oyun sektöründeki liderliğini perçinleyecek ve markayı eğlence sektörünün daha geniş alanlarına taşıyacak; bir yandan da THX’in global bir güç merkezi olma yolunda bağımsız şekilde gelişmesini sağlayacak.” 
 
  THX’in Ses Araştırma ve Geliştirme departmanının Kıdemli Başkan Yardımcısı Laurie Fincham’ın görüşleri şu şekilde: “THX, 30 yılı aşkın süredir, ses teknolojisi ve sertifikasyonda dünya çapındaki liderlerden biri olmanın gurur verici mirasını devam ettiriyor. Kalite, tasarım ve inovasyona olan odağıyla Razer, en iyi işitsel-görsel deneyimi optimize edip dünya genelindeki kitlelere ulaştırma konusundaki vizyonumuzu destekliyor.”
 
   Bu ayın başında gerçekleşen satın almanın finansal detayları açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Razer THX
Take-Two, "Red Dead Online" Alan Adını Aldı Red Dead Redemption 2 Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KASAP1910

19.10.2016 12:47:56

0
Bakalım neler yapacaklar. Güzel gelişme bence. Adamlar durmuyor

FerdosParadise

19.10.2016 03:07:38

0
Çok heyecan verici...

BSC Misafiri

18.10.2016 19:11:51

+1
La RDR 2 duyurulmuş kim takar bunuuu...

c N w r

18.10.2016 17:59:20

+1
Buralarda ki fiyatlara da bir el atsalar aslında iyi olacakta. Neyse sustum tamam..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız