Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer, Sarmal Oda Projeksiyonu Project Ariana’yı Tanıttı

 
 
   Razer, şirketin amiral gemisi niteliğindeki aydınlatma teknolojisi Razer Chroma’nın üçüncü parti ortaklara açıldığını ve Razer Chroma’nın geleceğiyle ilgili bilgi vererek “Project Ariana” isimli yeni projesini duyurdu. 
 
   Razer Chroma platformundan yararlanarak sarmal oyun deneyimine dair çözümler üretmek için sıraya giren donanım ortaklarının sayısı ise gün geçtikte artıyor. Razer’ın yeni çözüm ve iş ortakları arasında Lenovo, NZXT, Antec, Lian Li, Wicked Lasers, Looking Glass, Nanoleaf ve Asus da yer alıyor. Razer Chroma ekosistemine ve platformun sunduğu 16.8 milyonluk renk paletine erişim, ortaklara açık olan tek bir donanım ve yazılım API’ı Razer Chroma Module üzerinden sağlanıyor.
 
   Razer Chroma’nın geleceğine ilişkin kısa bir bakış Razer’ın duyurduğu Project Ariana ile gerçekleşti. Project Ariana, dünyanın tam imersiyon oyun deneyimi için tasarlanmış ilk video projeksiyon sistemi.
 
   Project Ariana oyun deneyimini tüm odaya yaymak için ultra geniş bir balık gözü lensi ve gelişmiş işletim kapasitesi taşıyan yüksek çözünürlüklü bir video projektörü. Sistem oyun için elementlerin projeksiyonunu fiziki çevrenin boyut ve özelliklerine göre adapte oluyor. Bir çift 3B derinlik algılama kamerası tescilli kalibrasyon yazılımıyla birlikte kendini odadaki mobilya ve oda aydınlatması gibi çevresel faktörleri algılayacak şekilde kalibreliyor. Böylece, her ortam için kusursuz gösterim sağlanıyor. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Project Ariana
3 Ekrana Sahip Dizüstü Bilgisayar Razer Tarafından Duyuruldu Ghost Recon Wildlands için Live-Action Fragman Paylaşıldı

BSC Misafiri

7.1.2017 00:27:32

0
razer bey ne yapıyorsunuz ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız