Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer Kraken Pro V2 ve Kraken 7.1 V2 Kulaklıkları Duyuruldu

   Razer, tamamen yeni Razer Kraken Pro V2 ve Razer Kraken 7.1 V2 oyuncu kulaklıklarını duyurdu. Her iki kulaklık da, günümüz eSporcularının ve oyun tutkunlarının yükselen beklentilerini karşılamak üzere orijinal Kraken tasarımına eklenmiş geniş güncelleme listesiyle geliyor.
 
 Razer Kraken Pro V2 oyun kulaklığı 
 
 
 
   Oyun içi ses ve iletişim dengesi için 50 mm ses hoparlörleri
 
   Razer Kraken V2 kulaklıktaki geliştirilmiş ses performansı iki adet özel ayarlanabilir 50 mm hoparlörün etrafında kurulu. Bu hoparlörler önceki nesil Kraken kulaklıklarda bulunanlardan daha geniş ve böylece, oyun içi ses ile takım iletişimi arasındaki mükemmel dengeyi kuran daha geniş bir frekans aralığı sunuyor.
 
   Razer Kraken 7.1 V2 ayrıca, belirli bir oyuncuya özel pozisyonel ses tanımayı sağlayan tamamen ayarlanabilir gelişmiş bir 7.1 sanal çevresel ses motoru da taşıyor.
 
 
Razer Kraken 7.1 V2 oyun kulaklığı 
 
 
 
   Daha uzun dayanıklılık için birleşik alüminyum iskelet
 
   Razer Kraken V2 kulaklıklar, yaygın olarak kullanılan diğer tüm kulaklık malzemelerinden daha dayanıklı ve esnek olan tamamen yeni bir birleşik alüminyum iskeletle yapılandırıldı.
 
   Bu yapı, düşme, bükülme, ağırlık yükleme, özensiz kullanım ve daha fazlasına karşı dayanması için ayrıntılı şekilde test edildi. Sonuç, pro oyunculuğun tüm zorluklarına karşı tamamen hazır olan bir kulaklık!
 
   
   Maksimum konfor ve sıfır yorgunluk için tasarlandı
 
   Kafa bandı, uzun oyun seansları sırasında konforu en yükseğe çıkarmak için, dengeli ağırlık dağılımı sağlamak ve kafayı çok sıkmamak amacıyla tasarlandı.

   Kulaklık minderleri öncesine oranla daha geniş, daha yumuşak ve daha iyi ses izolasyonu sağlıyor. Ek olarak, daha kişisel kullanım seçenekleri için, yuvarlak veya oval* şekilli tasarımlar arasında birbiriyle değiştirilebilir.

   Ayrıca, yeni kulaklık minderleri gözlük kullanan oyuncuların kulaklığı uzun oyunlardan sonra zorlanmadan kullanmasına olanak veren özel benzer kanallar taşıyor.
 
 
   Kristal berraklığında iletişim 
 
   Hem Razer Kraken Pro V2 hem Razer Kraken 7.1 V2 üzerindeki mikrofonlar tek yönlü bir kayıt paterni ve pratik katlanabilir tasarım sunuyor.

   Razer Kraken 7.1 V2’ye özel olan, Razer Synapse üzerinden aktive edilen, aktif bir gürültü önleyici dijital mikrofon ise, oyuncuların LAN etkinliklerinde takım arkadaşlarıyla kesintisiz ve temiz iletişim kurmalarını sağlıyor.

   Razer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan şöyle diyor: “Razer Kraken V2 kulaklıkları eSpor odaklı en iyi deneyimi yaşatmak için tasarladık. Günümüzün pro oyun sporcuları, Razer Kraken V2’nin güçlü 50mm özel ayarlanabilir hoparlörleri, yüksek dayanıklığa sahip birleşik alüminyum iskeleti ve maksimum konfor için yeniden tasarlanan ergononomik özellikleri sayesinde büyük başarı gösterecekler.”

   Yeni Razer kulaklıklar 3 Ekim’den itibaren ön siparişe açılacak. Daha fazla bilgi için: http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-pro-v2
 
BASIN BÜLTENİ  

Bu haberin bağlantısı
URL
Razer Kraken Pro V2 Razer Kraken 7.1 V2 oyun kulaklığı
Japonya'ya Özel Mini Famicom Duyuruldu PlayStation VR'ın Kutusundan Neler Çıkıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fenah2007

3.10.2016 00:55:11

0
Razerın marka olarak tamamen gösteriş amaçlı işe yaramayan ürünler üretip sonrada müşterisini yarı yolda bırakan bir firma olarak görüyorum. Neden diye sorucaksınız anlatayım. 2015 kasım ayında kara cuma zamanı çok istediğim çıkalı 1 ay olmuş olan razer mamba chrome mouse 120 dolara düşmüştü. Aldım. O ara Türkiye'de 700 liraydı ürünün fiyatı. Neyse efendim. Ürünü sipariş etmeden evvel Aral GAme i aradım distribütör olduğu için garanti şartları hakkında bilgi aldım. Yurtdışı ürünlere desteğimiz mevcut dedi ben kendilerine durumu izah ettim amazondan alıcam dedim. Aradan 3 ay geçti. Şubat ayının başlarında mouse ta sensör sorunları başladı. Oyunlarda özellikle baya rahatsız etmeye başladı. Kablosuz ve kablolu olmak üzere her türlü yaşıyordum sorunu. Aral Game aradım garantiye güvenerek. Bana söyledikleri Ocak ayında yeni sözleşme gereği yurtdışı ürünlere bakamıyoruz. Durumu anlattım dedim kasım ayında size sordum sizden olumlu cevap aldım. Bu cevaba göre bu ürünü aldım dedim doğru önceden vardı sonra değiştirdik dedi ve bana hiç bir şekilde yardımcı olmadı. Gel gelelim daha önce birebir ana merkezden ürünlerin üst modellerini distribütörleri beni mağdur ettiği için yollayan Logitech'ten de ilham alarak Razera başvurdum. Aldığım cevap sensörü kulak çubuğu ile temizlemem sorun çözülmezse aldıgım yer ile görüşmem çünkü Türkiye dışı biyerden aldıgımdan onlarda bişe yapamıyoruz dediler. Kaldıki durumu kendilerine izah ettim kasımda aldım ozaman anlaşmanız vardı şimdi beni ortada bırakıp mağdur ediyorsunuz vs diye. Sonuç alamadım tabiki. En sonunda amazonla görüştüm. Durumu her ayrıntısıyla anlattım. Sonuç iade aldılar, ürünü geri istemediler ve parasını kartıma ertesi gün gönderdiler. Sonuç olarak amazonun müşterisine verdiği değer olmasa şuan ben 120 dolarımı çöpe atmıştım.

Rangle

1.10.2016 14:02:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: volkan- <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: fenah2007 Razerdan uzak durmak lazım.</blockquote> Ben hiçrazer kulaklık kullanmadım şuara ihtiyacım var güzel gibi duruyor. Ne gibi eksilerini gördünüz? birde kablolu ps4 de kolun şarjını çabuk bitirmezmi?
Kraken 7.1 Kullandım yaklaşık 2-3 sene oldu. Uzun kullanımda artık kafa bandı çok baskı yapıyor. Herhalde ürünü çok uzun süreli kullandığım için bilmiyorum ama 3 saatten sonra artık kraken 7.1e dayanamıyorum kafa bandının kenarlarından çok baskı yapmaya başlıyor. Resimlerden de gördüğüm kadarıyla sanki bu üründe aynı sorunu uzun kullanımda yaşatacak gibi kafa bandının olduğu kısımda hiçbir değişiklik yok.

BSC Misafiri

1.10.2016 12:12:13

0
E spor oyuncusu değilseniz acayip gereksiz mouse klavyeye 100 kulaklığa 200 liradan fazla vermek

Easy Ice

1.10.2016 09:25:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: fenah2007 Razerdan uzak durmak lazım.
Ben hiçrazer kulaklık kullanmadım şuara ihtiyacım var güzel gibi duruyor. Ne gibi eksilerini gördünüz? birde kablolu ps4 de kolun şarjını çabuk bitirmezmi?

fenah2007

1.10.2016 00:53:03

0
Razerdan uzak durmak lazım.

FerdosParadise

1.10.2016 00:03:48

0
maşa Allah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız