Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer Blade Dizüstü Bilgisayarı Avrupa'da

 
     Razer, Dreamhack 2015’de yaptığı bir duyuruyla, oyun sistemlerinin satışına Avrupa’da da başlayacağını duyurdu. Böylece Razer’ın klavye, fare, kulaklık gibi ekipmanları ve Nabu, OSVR gibi giyilebilir teknoloji cihazları Avrupa’daki oyuncu kitlesine de ulaşmış olacak. Razer sistemlerinin Avrupa satışı 10 Aralık’ta Razer’ın online mağazası Razerzone’da başlayacak.

     10 Aralık’ta Razer’ın Avrupa satışına çıkan ilk sistem ürünü 14-inch Razer Blade laptop olacak. Yeni 256 GB ve 512 GB QHD+ Razer Blade ile 256 GB full-HD Razer Blade seçenekleri oyuncular için Aralık’ta çıkacak.

     Razer’ın CEO’su ve kurucu ortağı Min-Liang tan, Razer Blade’in Avrupa çıkarması için şunları söylüyor: “Razer Blade’i üç yıl önce piyasaya ilk sürüşümüzden beri, Avrupa’daki dünyanın en ince, en güçlü ve en kolay taşınabilir dizüstü oyun bilgisayarına olan talebi izliyorduk. Bu üç yıl içinde Razer Blade’i oyuncu ve diğer kullanıcılardan gelen taleplerle daha da geliştirdik. Razer’ın yüksek performanslı oyun sistemleri en sonunda 2016’da Avrupa’ya açılmak için hazır. Hem de, oyuncuların istediği, ihtiyaç duyduğu ve hak ettiği üstün özellikler ve ürün desteği ile birlikte.

     Razer’ın Avrupa bölgesi Genel Müdürü Marco Chillon ise “Blade’in Avrupa satışlarını, etkileyici bir oyun merkezi olan Kuzey Avrupa ülkelerinde başlattığımız için çok heyecanlıyız. Şu anda, Avrupa’nın geri kalanındaki oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak olan klavye dizilimlerini en kısa sürede üretip piyasaya çıkarmak için hızla çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl hedeflerden biri en iyi dağıtımcı ve mağazalarla çalışıyor olmak. Razer Blade dizüstü bilgisayarlarının en yeni jenerasyonunu, yerelleştirilmiş güç adaptörü ve kullanıcıların kullandıkları OS diline Uygun özellikler gibi pek çok bonusla birlikte herkesin kolay erişimine açmak istiyoruz.” dedi.
 
     Razer Blade hakkında daha fazla bilgiye buradan, Razer Blade tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony, Oyun Yapımcılarına PS4'de Daha Çok CPU Gücü Veriyor Just Cause 3'ün Çıkış Videosuna Olumsuz Tepkiler Yağıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EnemyDestroyeD

1.12.2015 10:35:05

0
tasarım süper fiyat rezil alma aldırma..

MonacoDoom

1.12.2015 04:48:11

+1
Razer'in laptopları dünyadaki en kazık laptoplardır araştırıp bakabilirsiniz, gtx960m'li en kral msi gaming laptopları bile 1000 dolara satılırken, gtx970'leri 1300 dolara satılırken razer blade'nin gtx960 gpu'lu laptopu amazonda 2500$. Uzak durulması gerek.

Vyn

30.11.2015 16:40:57

0
amerika fiyati 2500 dolar tr fiyatını siz bulun :Pp

[__Zahid__]

30.11.2015 16:33:08

0
demekki içinde çift gtx990m var yazma gereği duymamışlar

Patren

30.11.2015 16:02:41

+5
laptopun içinde bitek ssd mi var insan ekran kartını işlemcisini ücretinide yazardı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız