Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ratchet and Clank Filminin Seslendirme Kadrosunda Önemli İsimler Var


 
     Ratchet and Clank için bir film yapıldığını biliyor muydunuz?Çok az kişinin bildiğine eminim çünkü film 2013'de duyuruldu(hatta bir teaser'ı bile var) ama sonrasındaki gelişmeler pek basına yansımadı. Herneyse, sonuç olarak filmin yayın tarihi bile açıklandı. 29 Nisan 2016'da sinemalarda sevdiğimiz bu iki karakteri izleyebileceğiz.

     Filmin en ilgi çekici yanı da, seslendirme kadrosundaki önemli isimler. Bunlar; James Arnold Taylor ve David Kaye Ratchet ve Clank'ı, Paul Giamatti Başkan Drek'i, John Goodman Grimroth'u, Sylvester Stallone Victor'u, Bella Thorne Cora'yı ve Rosario Dawson Elaris'i seslendirecek.

     Filmin yönetmen ekibi de sağlam; Kevin Munroe (Teenage Mutant Ninja Turtles) ve Jericca Cleland (Animism). Insomniac Games'in senaryo yazarı TJ Fixman'da filmin senaryosunu hazırlamış.

     Bazı şanslı insanlar filmi görmek için 1 sene daha beklemek zorunda değil çünkü film bu haftasonu Cannes 2015 Marché du Film festivalinde gösterilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Geek Ratchet & Clank movie film sinema
Harika Grafikli ve Umut Vaat Eden Bir Kickstarter Projesi "Umbra" AMD Oyun Bilimcisi Richard Huddy, Oyun Dünyasının Geleceği Hakkında Türkiye'de Konuştu

BSC Misafiri

16.5.2015 14:01:28

0
İlk defa bir seslendirme kadrosunda Troy Baker yoj
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız