Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Nintendo NX'e 2017'de Pokemon ve Mario Oyunu Gelecek

 
   Nintendo'nun önümüzdeki yıl piyasaya sürmesini planladığı NX için yeni gelişmeler yaşandı. Nintendo'ya yakın olduğu belirtilen kaynaklardan gelen bilgiler neticesinde Nintendo NX'in çıkışından sonraki 6 ay içinde konsola Pokemon ve Mario oyunu gelmesi bekleniyor.
 
   MCV tarafından düzenlenen bu haberde Pokemon oyununun yeni mi olacağı yoksa Pokemon Sun/Moon'un port sürümünün mü olacağı hakkında detay verilmiş değil. Mario hakkında ise yeni olacağı dışında bir bilgi yok. Sadece NX'in çıkışından sonraki 6 aylık süreçte Pokemon ve Mario oyununun geleceği belirtilmiş. Konsolun 2017 Mart ayında çıkmasının planlandığını düşünürsek Eylül 2017'ye kadar bu yapımların çıkması gerekiyor. Tabii kaynaklar haklıysa.
 
   Raporda verilen başka bir bilgi ise 3.parti Sega, Square Enix, Ubisoft, Activision ve Warner Bros firmalarının Nintendo'ya desteğinin bulunacağı belirtilmiş. Sega'nın Project Sonic 2017 yapımının NX için geleceği doğrulandı ve Ubisoft ise Just Dance 2017'yi NX'e çıkaracak ayrıca kendileri geçtiğimiz günlerde Just Dance dışında sürprizlerinin olacağını da açıklamıştı.
 
   Eğer Pokemon oyununun NX için çıkacağını düşünürsek geçtiğimiz haftalarda Eurogamer'in "NX taşınabilir bir konsol olup melez bir yapıyla çıkış yapacak" haberini kesin olarak doğrulamasa da güçlendiriyor diyebiliriz. Çünkü Nintendo konsollarına çıkmış Pokemon oyunlarını düşünürsek ev konsolundaki başarısı el konsoluna nazaran daha düşük. Durumu daha iyi anlamak için sadece DS/3DS konsolunda bulunan Pokemon satışlarına bakmak yeterli.
 
   Yukarıda da belirttiğimiz gibi Nintendo NX'in 2017 Mart ayında çıkması planlanıyor. Taşınabilir ve melez bir konsol olması beklentilerinin dışında ise konsolda kartuş kullanılacağı da daha önce gelen bilgiler arasında. Son olarak The Legend of Zelda'nın ise 2017 yılında NX için de çıkacağı zaten doğrulanmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
PES 2017 Oynanış Videosu - Barcelona vs. Atletico Madrid Rapor: Nintendo NX'in Görselliği PS3 ve PS4 Arasında Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

11.8.2016 17:27:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD isterse çıkmasın wiiU dan beter olur durumu :=)
HATERS GONNA HATE
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

EnemyDestroyeD

8.8.2016 00:09:38

0
isterse çıkmasın wiiU dan beter olur durumu :=)

Darion

4.8.2016 18:21:46

0
ranked sistemi ve diğer pokemon yakalayıp eğitme, geliştirme evreleri zaten var güncel pokemon oyunlarında.

usuallysony

4.8.2016 16:19:19

0
şöyle açık dünya grafikleri witcher tarzında bi pokemon oyunu yapmadılar gitti. pokemon yakalayıp geliştircen karşına çıkanlarla dövüştürücen onlıne pokemon ligleri olucak katılıcan falan fifa da ki gibi division şeklinde ligler olucak falan kolaydan zora doğru enfes olur :)

İdrak İstimlak

4.8.2016 15:50:40

0
Konsol 17 Eylül'de açıklanacak diye hatırlıyorum, bu arada N64'de Pokemon Colessium vardı, WiiU için de Pokemon yan oyunları çıktı. Bu konsola mainstream bir Pokemon gelecek mi, gelmeyecek mi belli değil, o yüzden ben cihazın olduğu gibi taşınabilir bir konsol olacağı yönündeki tahminleri desteklediğini düşünmüyorum. Hala hibrit ve masaüstü için de güçlü bir konsol olacağını düşünüyorum. Merakla beklemeye devam...

Hana-MicHi__

4.8.2016 14:54:49

0
En çok beklediğim konsoldur kendisi. Umarım Wii nin başarısını devam ettirir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız