Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Eylül Ayında İki PlayStation 4 Modeli Tanıtılacak

 
   Sony'nin önümüzdeki ay düzenlenecek PlayStation Meeting etkinliğinde Neo'yu tanıtmasını bekliyorduk ancak dün sızan görüntüler ile Neo'nun yanına bir de Slim'in tanıtılacağı ihtimali eklendi. Bu son gelen rapor ile birlikte bu söylenti daha da güçlenmiş bulunuyor.
   
   Wall Street Journal üzerinden gelen rapor Sony'nin eylül ayında iki yeni PlayStation 4 modeli tanıtılacağını söylüyor. Rapora göre bunlardan birisinin standart PlayStation 4 gücünde olacağı diğerinin ise daha güçlü bir PlayStation 4 olacağı belirtilmiş. 
 
   Henüz Sony tarafından Neo'nun veya Slim'in tanıtılacağı yönünde resmi bir açıklama yok ancak gelen bilgiler bu iki konsolun PlayStation Meeting etkinliğinde tanıtılacağını işaret ediyor. PlayStation Meeting etkinliği 7 Eylül tarihinde Amerika'nın New York şehrinde yapılacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (23-25 Ağustos) Haftanın En Çok Satanlarında F1 2016, No Man's Sky'ı Geride Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

michael01

22.8.2016 17:59:17

0
Slim gerçek olduğu artık kesin.Eurogamer gidip satın alan kişiyle video filan da çekmiş.Şimdi merak konusu neo nasıl olacak

BSC Misafiri

22.8.2016 17:36:57

0
Benim burdan anladığım tek sonuç var oda SONY PS4 NEO çıksa bile ps4'ü desteklemeye devam edecek...

BSC Misafiri

22.8.2016 16:31:59

0
Sony'nin çok dikkatli olması gerek, eğer iki model duyurulacaksa ve biri slim olacaksa kesinlikle sanal gerçeklik kaskları daha iyi çalışsın diye bu modeli normal PS4'ten biraz daha güçlü yapmamaları gerek. Sonuçta 43 milyona ulaşmış PS4 sahibi bir kitle var ve incelik, sessizlik ve az güç tüketimi gibi gelişmeler slim modelde alışıldık şeyler ama sanal gerçeklik için %10-15 performans artışı slimde olursa büyük tepki çeker. Kaldı ki Neo modeli de sadece sanal gerçeklik gibi benim için boş bir teknoloji hatırına geliştiriliyor. Seneye PS4'ün 4. yılında PS5'i duyursalar hepsinden daha iyi olurdu. Nasıl olsa teknoloji hızlı diye hiçbir PS4 sahibinin rahatsız olabileceğini düşünmüyorum. O yüzden bu duyuru Sony için iki ucu keskin bıçak, ya 43 milyon PS4 sahibinin endişeli bekleyişini kesecek yada seppuku...

YunusTRY

22.8.2016 14:56:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Yahu hocan NEO da downclock edilmis bir rx480 GPU+Jaguar CPU+8gb/218gb/sn RAM var yani AAA oyunlarda native 4K oyun deneyimi sunmasinin hic bir mümkünati yok. Sony'nin sizan dökümanlarinda bile Rekonstruktion veya upscale 4K dan bahsediliyor.
4K isteyen kim? 1080p60fps neyinize yetmiyor.Zaten bu konsolda 4k çalışmaz 30 fps'de mi 4k oynayacağız? 2k belki...

Hoid

22.8.2016 14:44:04

+2
Bir türlü bitmedi şu milletin PC böyle şöyle lafları ... Paran yoksa toplamayacaksın PC yoksa üzer böyle , alacaksın iyi bir TV konsolunla mutlu mesut devam edeceksin . Her bünye kaldıramaz öyle high-end PC dizme olayını . Dizen adamda seviyordur ben bunu aldım seneye yenisi çıkacak diye dert etmeyen adamdır . Maalesef yılı bulmadan çıkan parçalar eskiyor PC kanadında bu ezelden beridir böyle devam ediyor , yeni bir şey değil bu . Paran varsa PC sonuna kadar üstün ırk , yoksa paran konsol seviyesinde bir PC topluyorsan hatanın en büyüğünü yapıyorsundur zira konsolda oyun oynaması o para düzeyinde çok daha mantıklı . Yırtılma görmek istemiyorum diyorsan yeni monitörlerden alacaksın onlarda epey pahalı . Şimdi HDR özelliğine sahip monitörler var birde bunun çözünürlük kısmı var hepsinden olsun iyi olsun dersen daha çok off çekersin . Ben bir kere toplayayım yıllarca beni götürsün dersen ve yıllar geçtikçe oyunları o ilk topladığın günkü gibi oynayamadığında üzülmem diyorsan . Bundan önceki bilgisayarın gibi kullanabilirsin ancak teknoloji artık çok daha hızlı ilerliyor çöp konsollarda bile 8 GB ram var artık dolayısıyla şuan topladığın PC nin eskime hızı da bu orantıda daha hızlı artacaktır ... Lafı dönüp dolaşıp yine maddiyata getirdik yani . Uzun lafın kısası en geç 3 yılda bir PC ye upgrade yapamıyorsanız PC sizin için pişmanlık olur . Zira daha geçen yıllarda çıkan 980 ti ekran kartı bugünlerde çöp muamelesi görüyor ki öyle herkesin erişip alamadığı kartlardı bunlar . Demem o ki maalesef senin o aldığın gtx 1070 maximum 1-1.5 sene sonra yetersiz gelmeye başlayacak . Normalde canavar gibi kart ama her çıkan yeni oyunla birlikte performansı düşecek eskiyecek ki adam 1170 i de sana satabilsin Hiç off poff diyerek kendini sıkmana gerek yok neyin ne olduğunu sende çok iyi biliyorsun [:'(] Buna rağmen gidip toplamışsın Kapitalist düzen bu şekilde ilerliyor ve artık konsollara da sıçradı , çok arayacaksınız 6-7 yıl giden konsolları

Kennnn

22.8.2016 14:39:35

+1
Bu cihazların artık vermesi gereken şu 1080p 60fps geliştiricilerin elindeki saf prototipler, exc dahil tüm oyunları kırpmak zorunda kalıyorlar 1080 30 fps oynatsın diye. En büyük gelişme bu yanda yaşanacak. Upscale ile isterse 4k versin o da problem değil native 4k falan aramıyorum zaten. O kadar güzel oyunları fikirleri görsel oalrak kısmak zorunda kalıyorlar yazık oluyor. Bir süre bunun pek yaşanmayacak olması güzel.

Return to Monke

22.8.2016 14:28:44

0
16k/60 FPS

powersmachine54

22.8.2016 14:04:21

+2
quote:

Orijinalden alıntı: selcuksert38 multi için ps+ zorunlu olduğunda ps4 gözümde bitti benim için
Asıl kızılması gerekn ilk Microsoft olması gerekir.Onun yüzünden multiplayer ücretli oldu.Bunlar hep ilk olarak Microsoft'un başının altından çıktı.

selcuksert38

22.8.2016 13:45:38

0
multi için ps+ zorunlu olduğunda ps4 gözümde bitti benim için

Wayward Son

22.8.2016 13:17:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind 1080p 60fps versin ... hdr desteği olsun, 4k upscale olsun. Kendisini seven ve hali hazırda ürünlerine sahip olan güruh öpüpte başına koyacaktır. Yok ama Xbox gibi gidip 4k 15 fps'ler için canını dişine takacaklarsa aletin, yok bütün oyunlar aynı olacak bu cihazı VR için falan yaptık derlerse sıkıntı çıkacaktır. Geçenlerde bir rapor yayınlandı, yine kendisinden önceki raporlara benzer ancak bu sefer çok daha ciddi rakamlarla... Playstation Sony'nin en büyük kazanç kaynağı falan değil, Playstation Sony'nin bizzat kendisi, tek kaynağı, her şeyi ! Microsoft bu gün lanet çeker atar satar Xbox'u. Ama Sony'nin böyle bir şansı yok. İyi gidiyorlar ama hata yapmamaları lazım, çünkü bunu kaldırabilecek toleransları yok. Umarım güzel haberlerle gelirler. Bir gtx 1070 aldık dpc latency'den stutterdan cw'den başımıza gelmeyen kalmadı. Şimdi yeni işlemci diye başımıza kaktılar, o da yolda, bakalım 6600k o muntazam ışığı gösterecek mi. Sabır çekip, para harcıyoruz sadece. Uzun zamandır kendimizden emin olarak söylememize rağmen, eski pc mefta olunca el mahkum yenisini toplamışken iyiye toplayalım bari diyerek kendi söylemlerimizin bile aksine pc'ye 6 yıl aradan sonra bir şans vermek istedik olan oldu. Akıtıyoruz parayı bakalım o müthiş master race ne zaman gelecek. V-sync açsan inpu lagında ötesinde bir şey (bu vsync konsolda da var, neden böyle değil?) açmasan deli Tearing, yırtılma. 150 fps alıyorum ama stutterdan geçemiyorum. görüntüler akıcı değil. Latency testlerinde nvidia dökülüyor. Amd zaten aralarında %3 performans farkı olan 2 tane kartı farklı isim ve kategori bandına koyarak deliliğin histerik dönemlerini yaşıyor. PCie den 120-130 watt çekmeler falan... Sürücü ile patlayan kart tamirleri. Yahu korkuyorum şimdi bu işlemci anakart bellek üçlüsünden sonra sorunlar ve yaşadığım bu o muntazam fps'lere rağmen bir türlü idealleşemeyen kaymak gibi sorunsuz olamayan oyunlar için gidip birde G-sync monitör falan al diyecekeler (ki tek başına sistem parası) offff offf. Gireydin alaydın bir laptop kalaydı kenarda. Rahat rahat oyun oynayabileceğimiz bir alet gelse de arayıştan ve şu Pc cephesindeki rezaletlerden kurtulsak yarabbim. Ne yazmışım, niye yazmışım artık ne kadar dertliysem. Neyse Allah benim belamı versin, sen git taksitle ekran kartı al.
Kardeş sen PC diye dert kuyusu almışsın, oku üflet bi. 970 var bende, ahım şahım bi işlemci yok ama Fifa dışında tearing yaşadığım oyun da yok. O da rahatsız edecek seviyede değil.

BSC Misafiri

22.8.2016 12:55:01

+2
Amerika'da tanıtılmasının sebebi, kapitaşizmin anavatanının Amerika olması. Ayrıca, bu etkinlikler reklan için, hype için yapılır. Duyuru geldiği andan itibaren izleyenler bir beklentiye girer. Japonya'da yapılacak konferansın Japonca olması kesin olduğu için Marslı 'ların bile bildiği İngilizce'de ve Amerika'da yapılması normal. Ki, Japonya'da yapsan ne fark eder? Japon dediğin adam zaten XBox almıyor; nintendo ve sony'nin de kulvarları farklı.

BSC Misafiri

22.8.2016 12:54:55

0
merak etmeyin yeni haberde neo 8k 60 fps vericek hep beraber mutluyuz aranızda savaşmayın

freshmind

22.8.2016 12:53:16

+1
1080p 60fps versin ... hdr desteği olsun, 4k upscale olsun. Kendisini seven ve hali hazırda ürünlerine sahip olan güruh öpüpte başına koyacaktır. Yok ama Xbox gibi gidip 4k 15 fps'ler için canını dişine takacaklarsa aletin, yok bütün oyunlar aynı olacak bu cihazı VR için falan yaptık derlerse sıkıntı çıkacaktır. Geçenlerde bir rapor yayınlandı, yine kendisinden önceki raporlara benzer ancak bu sefer çok daha ciddi rakamlarla... Playstation Sony'nin en büyük kazanç kaynağı falan değil, Playstation Sony'nin bizzat kendisi, tek kaynağı, her şeyi ! Microsoft bu gün lanet çeker atar satar Xbox'u. Ama Sony'nin böyle bir şansı yok. İyi gidiyorlar ama hata yapmamaları lazım, çünkü bunu kaldırabilecek toleransları yok. Umarım güzel haberlerle gelirler. Bir gtx 1070 aldık dpc latency'den stutterdan cw'den başımıza gelmeyen kalmadı. Şimdi yeni işlemci diye başımıza kaktılar, o da yolda, bakalım 6600k o muntazam ışığı gösterecek mi. Sabır çekip, para harcıyoruz sadece. Uzun zamandır kendimizden emin olarak söylememize rağmen, eski pc mefta olunca el mahkum yenisini toplamışken iyiye toplayalım bari diyerek kendi söylemlerimizin bile aksine pc'ye 6 yıl aradan sonra bir şans vermek istedik olan oldu. Akıtıyoruz parayı bakalım o müthiş master race ne zaman gelecek. V-sync açsan inpu lagında ötesinde bir şey (bu vsync konsolda da var, neden böyle değil?) açmasan deli Tearing, yırtılma. 150 fps alıyorum ama stutterdan geçemiyorum. görüntüler akıcı değil. Latency testlerinde nvidia dökülüyor. Amd zaten aralarında %3 performans farkı olan 2 tane kartı farklı isim ve kategori bandına koyarak deliliğin histerik dönemlerini yaşıyor. PCie den 120-130 watt çekmeler falan... Sürücü ile patlayan kart tamirleri. Yahu korkuyorum şimdi bu işlemci anakart bellek üçlüsünden sonra sorunlar ve yaşadığım bu o muntazam fps'lere rağmen bir türlü idealleşemeyen kaymak gibi sorunsuz olamayan oyunlar için gidip birde G-sync monitör falan al diyecekeler (ki tek başına sistem parası) offff offf. Gireydin alaydın bir laptop kalaydı kenarda. Rahat rahat oyun oynayabileceğimiz bir alet gelse de arayıştan ve şu Pc cephesindeki rezaletlerden kurtulsak yarabbim. Ne yazmışım, niye yazmışım artık ne kadar dertliysem. Neyse Allah benim belamı versin, sen git taksitle ekran kartı al.

Chirrut Imwe

22.8.2016 12:32:14

0
Yahu hocan NEO da downclock edilmis bir rx480 GPU+Jaguar CPU+8gb/218gb/sn RAM var yani AAA oyunlarda native 4K oyun deneyimi sunmasinin hic bir mümkünati yok. Sony'nin sizan dökümanlarinda bile Rekonstruktion veya upscale 4K dan bahsediliyor.

Wayward Son

22.8.2016 12:28:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Yavaşşşş çalıştırsın o değerleri PS 5 de ancak gorursunuz 4K 60FPS Bu arada kendi vatanını satan bir firma Sony adamlar kendi konsollarını Japonya da değil de USA da tanıtıyor Japonyalı olsam boykot ederdim bu rezilliği.
Milliyetçilik temelli pazarlama ile nereye kadar len Marketing Guru? Kaymak pazar ABD.

rambocuk

22.8.2016 12:26:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk demekki neo daha pahalı olacak o zaman ciddi performans artışı olması gerek en az 4k 60 fps çalıştırmalı
En az 4K/60fps,en az 4K/60fps,en az 4K/60fps. En az'i buysa,standart olarak ne bekliyosun
yani en az bu olmalı kalkıp ps4 deki gibi yok efenim olmadı 900 p yapıyoruz 30 fps de yeter gibi şeyler dememeleri lazım artık

bozcan

22.8.2016 12:25:28

0
4K 60fps oyun deneyimi bekleyen arkadaşlar biraz daha samimi olmalı. Sonuçta 500$'ı geçmeyecek bir alet olur Neo.

Chirrut Imwe

22.8.2016 12:23:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk demekki neo daha pahalı olacak o zaman ciddi performans artışı olması gerek en az 4k 60 fps çalıştırmalı
En az 4K/60fps,en az 4K/60fps,en az 4K/60fps. En az'i buysa,standart olarak ne bekliyosun

Project Scorpio

22.8.2016 12:20:53

0
Yavaşşşş çalıştırsın o değerleri PS 5 de ancak gorursunuz 4K 60FPS Bu arada kendi vatanını satan bir firma Sony adamlar kendi konsollarını Japonya da değil de USA da tanıtıyor Japonyalı olsam boykot ederdim bu rezilliği.

Wayward Son

22.8.2016 12:19:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk demekki neo daha pahalı olacak o zaman ciddi performans artışı olması gerek en az 4k 60 fps çalıştırmalı
Bence standart cihaza fiyat indirimi yapıp Neo'yu da abartmasınlar daha bir şeker olur. Ya da abartacaklarsa da dehşet bir cihaz olsun ki 5 sene falan gitsin.

rambocuk

22.8.2016 12:14:28

0
demekki neo daha pahalı olacak o zaman ciddi performans artışı olması gerek en az 4k 60 fps çalıştırmalı
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız