Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six: Siege'teki Birliklerden Birine Yakından Bakın


       Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six Siege'te yer alacak birliklerden biri olan " British Counter Terrorism Unit'i " tanıtan yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Oynanış görüntülerine de yer verilen bu videoda bahsedilen birliğin kullanacağı ekipmanları da görebiliyoruz. Ubisoft, önümüzdeki haftalar boyunca diğer ekipleri de tanıtan videolar yayınlayacağını belirtiyor. Bahsettiğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Square Enix de Bu Yıl E3 Konferansı Yapacak Firmalar Arasına Katıldı Steam'de "Roguelike" Türündeki Oyunlarda %75'e Varan İndirimler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agathadaemonn

24.4.2015 12:07:22

0
Açıkçası pek umutlu değilim, umutlu olmayışımın sebebi oyunun kötü olacağını düşünmem değil, oyun aslında cidden güzel ancak o şekilde oynayacak kimse yok ne yazık ki. Herkes Counter Strike ve ya BF gibi oynayacaktır büyük ihtimalle. BF tarzı oyunlarda pro bir oyuncu değilim, mantığını pek sevmediğim için fazla oynamam genelde, ancak arada sırada BF4'e giriyorum, bazen sunucu birincisi olduğum da oluyor (ki bunu sen hiç kazanamamışsın o yüzden beğenmiyorsun demeyin diye açıkladım) sunucuya girdiğimde sürekli bir çatışma var, herkes birbirinden kopuk sürekli çatışıyor (tamam başka yapacak bir şey yok zaten ama tek takım dayanışması takım arkadaşınızın size şok verip kaldırması). Büyük ihtimalle bu oyun da böyle oynanacaktır.

MassiveDeviL

23.4.2015 21:49:47

+1
keşke bu videodaki görüntü kalitesi gibi çıksa.. artık her oyuna downgrade gözüyle bakar oldum :::/

Orange20

23.4.2015 21:47:19

0
Ben videoyu beğendim, beklentim yüksek bu oyun için CS:GO'yu oynarken aldığımız zevkin üzerine çıkabilirlerse başarılı olabileceklerini düşünüyorum.

RealArek

23.4.2015 20:52:09

+1
Bu oyunun senaryosu var mı yoksa sadece online üzerine mi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız