Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Raiden, Ameliyat Masasında (Live-Action Video)

 
    Konami daha önce "teaser" olarak yayınladığı "Make it Right Arm" kod adlı yeni video serisinin uzun versiyonunu yayımladı.
 
    Bu videoda Metal Gear Solid 4'ün sonunda Snake'i kurtarmak için kollarından birini kaybeden Raiden'a yapılan bir ameliyatı görmekteyiz. Anlaşılan o ki Raiden'ın üzerinde farklı bir deney yapılıyor.

    Bu video serisinin devam etmesi bekleniyor. Revengeance'da daha güçlü bir Raiden'ı kontrol edeceğimizi biliyoruz. Peki Raiden, nasıl bu hâle geldi. Merakla bekliyoruz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 Konami live-action Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games
Xbox 360 Satışlarına Almanya Yasağı Geldi Playstation Network, Bu Akşam Bakımda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.5.2012 18:13:40

0
Babaları derken aslında mecazi demek istedim fakat solid snake'in gen babası BigBoss tur. Ve isteseler Solid Snake'i Big Boss'u koyarlardı fakat yine geçmiş zamanı tema alan bir olayı konu alıcaklardı. Fakat benim görüşüm bu iyice kabak tadı vermeye başlardı tekrar Snake veya Big Boss temalı bir oyun yapılsaydı. Çünkü zaten Big Boss un ve Solid'in hayatlarında yaptıkları önemli olaylar konu alınarak oyunlara çevrildi. ( DH de falan oyunun hikayesi uzunca yer veriliyor. ) Ha yine karakterlerin ömürlerindeki yaptıkları iki operasyon arasına birşeyler çıkartıp hikayeyi bozmadan yapılabilirmiydi yapılırdı. Fakat bu eski seriler kadar tat vermiyeceğini düşünüyorum ara öğün gibi bir şey olucaktı. Tadında bırakmak dedikleri bu olsa gerek. Ama yapılmasını istemezmiydin desen sen nediyosun ya derim :D ( heralde anlamında ). Şöyle birşey yapılabilirdi yine bir Solid Snake'in genlerinden yeni çocuklar falan... :)

BSC Misafiri

3.5.2012 16:34:30

0
öncelikle raiden in sonunu göremeyeceğiz çünkü oyun 2 ile 4 arasında geçiyor yani 4 te zaten raiden in sonunu gördük ikinci olarak bigg bos raiden ve snake in babası değildir mecazi anlamda babalarıdır diyorsan o da tartışılır.raiden güney afrika iç savaşında yer almış bir çocuk asker daha sonra fox hound a dahil edilliyor falan uzun hikaye.yeni bir hikaye yapmak için de bu kadar kasmaya gerek yok mgs serisinin içinden snake in de dahil olabileceği çok fazla hikaye türetilebilir sorun kojimanın kararsız kalması bir türlü hikayeyi bitirip bitirmek konusunda karar veremedi belki parasal belki hayranların baskısı yüzünden noktayı koyamıyor ki bence koymamalıydı da 4 de bunu yapmaya çalışmıştı hikayeyi noktalamak istedi ama sonra...şimdide mgs gibi bir markayı kendisnin sadece destekçi olarak içinde bulunduğu başka bir ekibe devr etti onlar karşımıza böyle 3. sınıf flash tv dizileri tadında bir şey ile çıktılar.

BSC Misafiri

2.5.2012 22:23:34

0
MGS nin en büyük hayranlarından birisiyim. Bu oyun düşünce sistemimi bile değiştirdi diyebilirim. En beğendiğim karakter Big Boss tur bu asla değişmez ve bu seri Metal Gear Solid 3 ile benim gönlümde değişmez bir yere sahiptir (geçmişte yarım yamalak oynamama rağmen). Fakat oyunun tüm serilerini takip edenler varsa anlarlarki MGS Solid Snake ve onunla aynı güçte olan Raiden üzerine kuruludur. Big Boss ta bunların babalarıdır, bu yüzden bazı serilerde onunda hikayesi ele alındı. Oyunun serilerini oynamamış iken (ilk MGS4 ile deneyim edindim) Raiden temalı bir MGS oyununu açıkçası bende sizler gibi çok yadırgadım ve anlamsız buldum. Fakat bu MGS nin içinde ve hikayesinde olan birşey. Ki zaten Solid Snake'in yaşı kemale erdi. Raiden'in gücü hala yerinde. MGS ekibi başka bir seri yapmak istedi ve şuan ellerindeki tek karakter olan Raiden'i kullandılar. Belki bu seride Raiden'in sonu olur veya olmasa bile yeni serilerde göremeyiz. Herkes isterki Big Boss ları Solid Snake leri yeni serilerde görelim fakat artık adamlar serilerin hikaye tarihinde oynama yapmadan, sürekli ileriyi konu alarak ilerliyor. Raiden'in seviyormusun dersen bir gram haz almıyorum yönetirken (@MGS2:SonsOfLiberty). Fakat seveni illaki vardır ve bu adam devlet için tıpkı Solid Snake gibi önemli.

BSC Misafiri

2.5.2012 22:16:18

0
Darkmel, Konami sadece yayıncı, yapımcı olan Kojima productionstur. Milletin günahını alma şimdi :)

arda529

2.5.2012 21:50:32

0
Raiden deyince mortal kombat sandım

BSC Misafiri

2.5.2012 19:49:53

0
vermiş olduğunuz spoilerı neye borçluyuz ?

darkmel

2.5.2012 17:47:47

0
Raiden nikah masasında,yoo ,doynt ayyy Düşünüyorum da daha kötü bi video nasıl hazırlabilirdi diye.Acaba adamlar kurtlar vadisi figüranı falanmıymış?Bırakiyim de metal gear solid aklımda hep Solid Snake ile varolsun.Konami sana ne kadar sövsem azdır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız