Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Revelations'ın Japonya Resmi Sitesi Açıldı

Jill ve yeni partneri Parker.

     Türünün en iyilerinden birisi olan fakat son oyunları ile çekirdek oyuncularından büyük tepkiler alan Resident Evil serisinin yeni oyunu Revelations'un Japonya resmi internet sitesi açıldı.
 
     Nintendo 3DS'e çıkacak olan ve gerek grafikleriyle gerekse de atosferi ile merakla beklenen Resident Evil: Revelations'un resmi sitesinde oyuna ait bilgilere de yer verilmiş. Öncelikle sitenin ana temasında Jill Valentine ve hemen arkasında ise yeni partneri Parker Luciani'yi görüyoruz.

     BSAA adlı bir bioterörizm organizasyonunda yer aldığı belirtilen Lucaini'yi muhtemelen oyunda yönetme şansını yakalayacağız. Kayıp olan Chris Redfield'i bulmak üzere büyük bir kargo gemisine sızacağımız oyunun resmi stesinde ayrıca FPS ve TPS kamerası ile oynanabileceği ve gizli eşyaları bulmak için "bio scanner" adlı yeni bir sistem kullanacağımız da belirtilmiş.

     Oyunun Japonya sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil: Revelations 3DS Korku Macera Aksiyon Capcom Nintendo
Final Fantasy XIII-2'den Yeni Görüntüler Bob Hoskins, Mario Olduğuna Bin Pişman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Recharged

20.6.2011 10:42:06

0
İyi bir oyun olacak gibi.Yeni karakterler görmek güzel..

by_monster23

20.6.2011 02:32:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: tek_tower iyi guzelde by_monster23 adama nıye hakaret edıyorsun bunu usluplu bır sekılde ızah edemıyormusun ?
tmm sende haklısın kusura bakmayın ama önüne gelen bsc yi eleştiriyor.bsc ekibinin yaptıkları´da kolay şeyler değil.Bunu´da göz önünde bulundurun.

synan_synan

19.6.2011 20:37:17

0
portable players japanese.huzumizinizigaaaaa.

=ROAcH=

19.6.2011 19:09:33

+3
quote:

Orijinalden alıntı: amazingzz hakaret etme lan adam gibi konuş.Ordan laf söylemek kolay.Yiyosa çık karşıma adam gibi anlat derdini.
sen adam gibi konuş alırım ayağımın altına yazmayı yeni sökmüş velet gelmiş adam gibi konuş diyo

BSC Misafiri

19.6.2011 19:02:54

+1
Yiyosa çık karşıma adam gibi anlat bu da moda oldu.Hayır velet daha Türkçeyi doğru düzgün yazmayı öğrenmemiş gelmiş burda millete artisleniyor.

oa454

19.6.2011 18:45:26

+2
quote:

Orijinalden alıntı: amazingzz bu haber residentevilturk.com adresinde daha önceden yayınlanmıştı.Neden geç haber yayınlıyorsunuz.Adamlar sizden iyi takip ediyor oyunu.
Moda oldu bu laf. Eğer beğenmiyorsanız basit ve anlaşılır; sağ üstte çarpı(x) işareti var.

amazingzz

19.6.2011 18:30:25

-5
hakaret etme lan adam gibi konuş.Ordan laf söylemek kolay.Yiyosa çık karşıma adam gibi anlat derdini.

TangoEchoKilo

19.6.2011 18:24:02

-4
iyi guzelde by_monster23 adama nıye hakaret edıyorsun bunu usluplu bır sekılde ızah edemıyormusun ?

by_monster23

19.6.2011 17:18:48

+5
quote:

Orijinalden alıntı: amazingzz bu haber residentevilturk.com adresinde daha önceden yayınlanmıştı.Neden geç haber yayınlıyorsunuz.Adamlar sizden iyi takip ediyor oyunu.
beyenmiyosan bsc yi giripte bakmıcaksın bakıyosanda salak salak yorumlar atmıcaksın. ONca oyunun haberini yapıyolar burası sadece resident evil için özel bir site değil tüm oyunlar için yapılan bir site buyüzden gecikmeli haber gelebilir sen yine duva et adamlar senin gibilere bile bilgi verebilmek için takip ediyolar sen teşekkür etcene gelmişsin bsc yi eleştiriyon sen kimsin sen kendini ne sanıyon adamlar türkiyede oyunlar için özel site yapıyo oyunları hangi sistemle açabilceni gösteriyo sen izle diye oyun hakkında bilgi edin diye video inceleme yapıyo sen nediyosun

amazingzz

19.6.2011 15:32:50

-7
bu haber residentevilturk.com adresinde daha önceden yayınlanmıştı.Neden geç haber yayınlıyorsunuz.Adamlar sizden iyi takip ediyor oyunu.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız