Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Revelations 2, Sherlock Holmes, The Evil Within ve Frankenstein'dan Türkçe Yama Haberleri


    Oyun dünyasında her ne kadar çıkışında resmi olarak Türkçe dil desteği sunan oyunları çok fazla göremesek de, Türkçe çeviri ekipleri boş durmuyor. Son zamanlarda gelen Türkçe çeviri haberlerini bir arada sunalım istedik.
 
    Öncelikle Resident Evil: Revelations 2'nin ilk iki bölümü Türkçe Oyun Merkezi tarafından %100 olarak Türkçe'ye çevirilmiş durumda. İlk bölümün çevirisi için buraya, ikinci bölümün çevirisi için de buraya tıklayabilirsiniz. Buna ek olarak da The Evil Within'in The Assignment DLC'si TechnoGame tarafından yamalandı. DLC'nin sayfası için de buraya tıklayabilirsiniz.
 
    Öte yandan çeviri ekiplerinden iki tane de resmi yama haberi geldi. TechnoGame ekibi Sherlock Holmes: Crimes and Punishment'e, Crewals de Frankenstein: Master of Death'a resmi olarak Türkçe desteği kazandırmış durumda. Frankenstein'ın Türkçe yamasını Steam üzerinden güncellemelerle indirebilirsiniz.
 
Güncelleme: Sherlock Holmes: Crimes and Punishment'ın Türkçe yama çalışması henüz yayınlanmamış olup, oyunun çevirisiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belitelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360 Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360
Batman: Arkham Knight'ın PC'deki Durumuyla İlgili Resmi Açıklama Geldi Codemasters Yeni F1 Oyununu Yeni Nesil Konsollar ve PC için Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ASKERTUNGA

27.3.2015 00:37:04

+1
techno game ekibinin artık gerçekten bu işi resmiyete dökmesinin zamanı gelmişti. harika bir ekip ve kısa zamanda çok büyük çeviriler yaptılar. umarım yeni yayın dönemlerinde artık lisanslı çeviriler ile büyük oyunlarda yer alırlar. 23 studios gibi techo game de çok kaliteli iş yapan ikinci temsilcimiz olur dünyada

# Ace #

27.3.2015 00:23:07

+2
Yamaları çıkaran iki çeviri grubununda eline sağlık. TechnoGame artık sadece resmi yama işiyle uğraşma kararı almış. Umarım birçok oyun firması ile anlaşırlarda bizde resmi ve türkçe oyunların zevkine varırız. Türkçe ve resmi yama olan bu güzel oyunları, orjinal alıp bu emeklerine katkıda bulunup, daha kaliteli oyunları türkçe çıkartma yollarını bu çeviri gruplarına sunalım arkadaşlar. En azından resmi türkçe destekli oyunların satış rakamlarının, ülkemiz bazlı satış oranları; çok rahat steam tr üstünden bu oyun yapımcılarına ulaşıyordur. Gözle görülür artış ilerde daha güzel AAA olan oyunların yamalarına olanak sağlayabilir. Keşke The Witcher 3 için bir resmi yama haberi gelsede şurda sevinçten uçsak, elbet o günleride görme fırsatını yakalarız.

Wabbajack

26.3.2015 21:55:01

+1
Şuan için en çok beklediğim yama Skyrimin Dragonborn dlc si Elderscrolls Türk ekibinin yayınlamasını bekliyorum sabırsızlıkla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız