Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Break, 2016 Yılında Çıkacak


     Remedy Games'in Xbox One'a özel olarak geliştirdiği aksiyon-macera oyunu Quantum Break'in 2016 yılında piyasaya çıkacağını açıklandı. Böylece oyunun bu yıl çıkmayacağı yönündeki söylentiler gerçeğe dönüştü.
      
    Microsoft'un açıklamasında bu yıl Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Fable Legends ve Forza Motorsport 6 gibi büyük yapımların rafları süsleyeceği belirtildi. Muhtemelen Quantum Break'in ertelenme sebebi çok fazla oyunu benzer tarihlerde piyasaya sürmemek.
 
    Max Payne ve Alan Wake gibi sevilen oyunları karşımıza çıkaran Remedy Games'in yeni oyunu Quantum Break de büyük bir merakla bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak remedy Quantum Break Remedy Microsoft Xbox One Action
Tayvan Gaming Cup Başvuruları 1 Nisan’da Başlıyor GTA V'in PC'den Alınma 60 FPS'lik Videosu Yayınlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lazburnu53

2.2.2016 04:14:46

0
arkadaşlar zaten bu oyun pc rakip olmak için cikan bir oyun değil ps4 rakip olmasi için cıkarılan bir oyun pc cıkmasıda normal microsoft para kazanmak için calişiyolar babamızın hayrına değil normal şimdi derler ozaman ben pc toplarim bide ps4 alırım ikisinide oynarım deyenleri duyuyorum ama bu oyunu oynamak istiyorsan adam akıllı enaz 2500 yada 3000 tl bir pc almaklazım bence öyledüşüncesi olan 1000 1200 arası 1 3 ay arası kulanılmış microsoft garantili xbox alması daha mantıklı madem ikisinide oynamak xbox eleştirmek için pc toplarım diyenler için diyorum zaten pc olan için konuşmuyorum bilginize onun için en iyisi iki consoluda tartişmamak herkez sevdiği consolu alsın kimsenin gönlü kırılmasın yeter önemli olan herkezin mutlu olmasi gerizi boş burda birbimizin kalbini kırmayalim xbox iyi ps4 iyi diye herkeze göre bir iyi vardır hadi Allaha emanet olun arkadaşlar kib.. herkeze iyi oyunlar..

Project Scorpio

16.4.2015 12:07:00

-1
Rise of the Tomb Raider dan tırstıkları için Uncharted 4'ü 2016 ye ertelediler Quantum Break ise ayrı bir klasik zaten bu iki oyunda Uncharted dan üstün her konuda.

Dante

16.4.2015 11:46:16

0
Meali: "Uncharted 2016'ya ertelendiği için bizim de başka oyunumuz olmadığından bi tarafımız yemedi, biz de erteledik"

ankara

4.4.2015 14:56:05

+1
Bu oyun gerçekten yeni nesil SONY özel oyunları elini yüzüne bulaştırdı MİCROSOFT Gerçekten akıllı davranıyor

Tam35tr

3.4.2015 16:08:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Swords Of Fate Herşeyden önce ben fanboy değilim onu belirteyim. Ömür boyu ps kullandım ama , ps2-3-4 psp ve vitam var. Ama bu nesilde ps4 almadan önce çok bekledim, ama xbox'ta benim ilgimi çeken birşey çıkmayınca ve TR'de ps4 yine ortalığı dağıtınca ps4 aldım. Ama olay o değil arkadaşım. özellikle senin ilk mesajda ps4'ü eleştirmen çok hoşuma gitti, evet bizimkilerde batırdılar, uncharted ertelenmesi yazı kuruttu exclusive olarak. Sana o konuda sonuna kadar katılıyorum, Yani bloodborne olamasa ps4 aldığıma pişman olucam o derece. Tonla exclusive konusunda net rakam vermeme gelecek olursak. O rakamları da önceki yıllarda, dönemlerdeki exclusivelerden çıkardım. "Tonla" kelimesinden anladığım, o kadar çok ki hani hepsini oynayamazsın, sadece exclusiveleri oynayayım desen, onların da hepsini bitiremezsin, şeklinde anlayarak o rakamları veriyorum. Eğer sen katılmıyorsan tabiki senin tercihin, ama benim tonla kelimesini yorumlamam bu şekilde.
Sayı verme fikrine katılmasamda bu sayının sana göre olduğu fikrine katılıyorum.Ayrıca bu yorumun objektif ve çok güzel olmuş.Benim karşılıklı yazışmak istediğim insan profili objektif olmalı.Gelip herhangi bir platformu her yönüyle yüceltip diğer platformları her yönüyle gömerse ben o adamın dediğini dikkate almam.Sadece ps kullanmana rağmen düzgün eleştiri yapman hoş bir davranış.Bende ps1-ps2-psp kullandım şimdide vita kullanıyorum.Bu sene sonu üniversitem bitince ben ps4 ikizim xbox one alacak.Amaç her platformun zevkine varmak zaten saygılar...

Shingo Yabuki

3.4.2015 15:58:10

0
Herşeyden önce ben fanboy değilim onu belirteyim. Ömür boyu ps kullandım ama , ps2-3-4 psp ve vitam var. Ama bu nesilde ps4 almadan önce çok bekledim, ama xbox'ta benim ilgimi çeken birşey çıkmayınca ve TR'de ps4 yine ortalığı dağıtınca ps4 aldım. Ama olay o değil arkadaşım. özellikle senin ilk mesajda ps4'ü eleştirmen çok hoşuma gitti, evet bizimkilerde batırdılar, uncharted ertelenmesi yazı kuruttu exclusive olarak. Sana o konuda sonuna kadar katılıyorum, Yani bloodborne olamasa ps4 aldığıma pişman olucam o derece. Tonla exclusive konusunda net rakam vermeme gelecek olursak. O rakamları da önceki yıllarda, dönemlerdeki exclusivelerden çıkardım. "Tonla" kelimesinden anladığım, o kadar çok ki hani hepsini oynayamazsın, sadece exclusiveleri oynayayım desen, onların da hepsini bitiremezsin, şeklinde anlayarak o rakamları veriyorum. Eğer sen katılmıyorsan tabiki senin tercihin, ama benim tonla kelimesini yorumlamam bu şekilde.

İdrak İstimlak

3.4.2015 15:45:05

-1
Hele sukur yahu, iki gundur anlatmaya çalışıyoruz, anca cozdunuz olayi... Exc. oyun meselesine gelince Xbox One genel kitleye nazaran daha basarili exc.ler ortaya koymustur. PS4 bu kadar az exc. oyunu ile bu kadar satmissa, beklenen exc. oyunlari ile ne yapar bilemem. Tabii kisisel olarak ben begenmem, sen begenirsin bu ayri bir konu. Ama ne olursa olsun xo bu donanimi ile mevcut oyuncu kitlesi karşısında PS4 e karsi hic bir sey yapacak durumda degil. MS un benimsemedigim ve oyun dunyasina zararli gordugum politikalari nedeni ile acikcasi bu pazardan en kisa zamanda cekilmesini arzu ediyorum. Ki sahsi gorusumdur kimseyi baglamaz...

Tam35tr

3.4.2015 15:43:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Swords Of Fate Tonla exclusive kimine göre 5-6 kimine göre 20 olmaz arkadaşım. Bir konsola zaten yılda en fazla 5-6 tane AAA exclusive cıkar. Çok exclusive var demek , 10 a falan tekabül eder, tonla demekte 10'un üstünde bir rakam olması lazım. 5-6'nın altında çıkıyorsa, exclusive'i az demektir, üstünde çıkıyorsa iyidir, 10'un üstünde yüksek inceleme puanları alan bir konsol olsa zaten inan millet öteki konsolu almayı bırakır.
Dediğin rakamların matematiksel ispatı var gibi konuşmuşsun komik...Böyle kesin olmayan kişiye göre değişebilecek bir kavrama en az 10 dur 5-6 olamaz gibi kesin bir anlam yüklemişsin iyi bakalım ne deyeyim.Tamam tonla özel oyun çıkmayacak sadece 4 tane kesin duyurulan birde yazın muhtemel E3 fuarında duyuracakları var diyelim de rahatla...Umarım 10'u geçer de sayı seni memnun edebilir Microsoft,ki xbox'un var mı onu da bilmiyorum gerçi?

Shingo Yabuki

3.4.2015 15:15:25

0
Tonla exclusive kimine göre 5-6 kimine göre 20 olmaz arkadaşım. Bir konsola zaten yılda en fazla 5-6 tane AAA exclusive cıkar. Çok exclusive var demek , 10 a falan tekabül eder, tonla demekte 10'un üstünde bir rakam olması lazım. 5-6'nın altında çıkıyorsa, exclusive'i az demektir, üstünde çıkıyorsa iyidir, 10'un üstünde yüksek inceleme puanları alan bir konsol olsa zaten inan millet öteki konsolu almayı bırakır.

Tam35tr

3.4.2015 14:17:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hala anlamama konusunda israr ediyorsun. Benim alinti yaptigim kisi ve mesaji ilk sayfada. Yazdigim mesajin hangi kelime veya cumlesine dayanarak tonla exc. Lafini kullanan kisiye 3 Exc. Oyun var demisim bir bak, oku sonra eyyorlamana bak.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104395286

O kadar izah etmemize ragmen bir arpa boyu yol alamadik.
Şuan gördüm eskioyuncu lakaplı arkadaşa yazmışsın.Ama sonuç olarak bende ona yazdığın yoruma cevap yazmış gibi oldum.Sonuçta yorumuna cevap yazmak istedim senin başka oyunculara yazma hakkın olduğun gibi benimde sana yazma hakkım var sonuçta saygı çerçevesinde.Tonla exc. kavramı sana göre 20 dir adama göre 5-6 dır buda kişisel bir görüş.Neyse bir yere varamıcaz zaten bu gidişle...

İdrak İstimlak

3.4.2015 13:49:39

0
Hala anlamama konusunda israr ediyorsun. Benim alinti yaptigim kisi ve mesaji ilk sayfada. Yazdigim mesajin hangi kelime veya cumlesine dayanarak tonla exc. Lafini kullanan kisiye 3 Exc. Oyun var demisim bir bak, oku sonra eyyorlamana bak. http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104395286 O kadar izah etmemize ragmen bir arpa boyu yol alamadik.

Tam35tr

3.4.2015 13:28:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Valla bosuna nefes tuketiyoruz, biz ne anlatiyoruz, fanatikler ne anliyor.

Neyse 3 oyundan ibaret tonla exc. oyunda(!) hepinize mutlu, eglenceli saatler dilerim.
Alıntı yapmaman demek birine cevap yazmadığın anlamında gelmez...Resmen laf gönderiyon.Daha yazdıklarıma cevap yazmadın sonra bana fanatik diyorsun garipsin gerçekten.Senle hakikaten muhattap olunmaz.Her xbox haberine laf sokuyor sonra gelmiş burda asıl fanboy sensin diyor...Takmışsınız dilinize tonla exc. diye ya haberde öyle bir ifade yok ki...Oyunları saymış Microsoft birde yazın çıkaracağımız oyunlar var demiş olay bu kadar basit ya.Saydıkları oyunlardan sadece Halo 5 bile bütün sene oyalar insanı ki yine Tomb Raider ve fable gibi çok iyi oyunlarda çıkacak.Benim anlamadığım playstationun durumuna bakmadan xbox'a laf atınca komik oluyorsunuz yoksa bunun fanboylukla alakası yok.Playstationda çok farklı gitmiyor xbox'tan özel oyun anlamında...

altanbilisim

3.4.2015 12:37:13

0
Bu oyuna çıkana kadar Zaman Makinesi icat edilir...

İdrak İstimlak

3.4.2015 11:09:27

0
Valla bosuna nefes tuketiyoruz, biz ne anlatiyoruz, fanatikler ne anliyor. Neyse 3 oyundan ibaret tonla exc. oyunda(!) hepinize mutlu, eglenceli saatler dilerim.

Shingo Yabuki

3.4.2015 10:48:45

0
tonla exclusive :D:D hiç yeni ip yok bide o konu var. forza Halo Tomb Raider 2029 haberleri: Phil : xbox oyuncularını bu yaz mükemmel exclusivelerimizle çoşturacağız, tonla exclusive hemde; Halo 19, Forza Grand Horizon 25, Gears of War : 12.

Jedi_masterr

3.4.2015 10:17:08

0
Xbox one icin 2015 te tonla ex oyun geliyor quantum break bu nedenle 2016 ya ertelendi iyi oldu. Zaten halo 5, forza 6, tomb raider varken baska oyun oynanmaz

Tam35tr

3.4.2015 02:11:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator "Ulen" kelimesi ne zamandan beri baglac yerine kullaniliyor bilemedim simdi...

Gelelim yazdiklarimi anlamama hususundaki gereksiz israrlarina. Bir defa ben hangi mesaja, kime alinti yapmisim, alinti yapilan mesajimda ne demisim bir daha oku. Konuya atlayan sensin, sana ithafen bir sey yazmama ragmen ustune alinip, durumdan vazife cikaran da sensin.

Acaba ben yapilan haberle ilgili mi yazmisim o yazdiklarimi, yoksa bu haberden olmadik sonuclara ulasan sahsa mi yazmisim.

Tavsiyem; once yazilanlari iyi okuyun, anlamada gucluk cekiyorsaniz, tekrar okuyun, sonra buraya bir seyler yetistirircesine mesaj yazin.
Anlamada güçlük çekmiyorum çok Şükür.Yorumlarımı oku diyorsun ama zaten okuduğum için yazıyorum cevap.Nedense her xbox haberinde ki yorumların eksileniyor.Demek ki benim gördüğümü başkalarıda görüyor.Kötüleyeceksen xbox haberinde ne işin var.Her haberde laf sokup çıkıyorsun sonra neden bana cevap yazılıyor diyorsun.Israrla belirtiyorum benimde tercihim ps4 ama xbox'ında hakkını vereceğimiz noktalarda da hakkını veriyorum.En son Halo haberinde 720p diye dalga geçtin mesela halbuki oyunun betası 720p oyunun çıkış çözünürlüğü 1080p olacak açıkladı yapımcılar.Bari araştırıp öyle laf et xbox'a.Benim ikizim xbox one alacak bende sene sonu üniversitem bitince ps4 alacam.Her platformun tadını çıkarmak lazım benim savunduğum şey bu.E3 fuarı sadece xbox için değil ps4 içinde iddialı geçecek bence.Firmalar en önemli duyurularını orda yapıyor sonuçta.Benim anlatmaya çalıştığım ps4'te bu sene sanki 20 özel oyun gelecekte xbox 3-4 tane çıkaracakmış gibi konuşuyorsun.Ayrıca benim yazıma cevap vermeyip konuyu değiştiriyorsun.Benim yorumumda sorduğum soruların hiç birini veya yazığım şeylerin hiçbirine verecek bir cevabın olmamış.En azından bir değerlendirme yapmanı öneririm.

İdrak İstimlak

3.4.2015 01:52:38

-1
"Ulen" kelimesi ne zamandan beri baglac yerine kullaniliyor bilemedim simdi... Gelelim yazdiklarimi anlamama hususundaki gereksiz israrlarina. Bir defa ben hangi mesaja, kime alinti yapmisim, alinti yapilan mesajimda ne demisim bir daha oku. Konuya atlayan sensin, sana ithafen bir sey yazmama ragmen ustune alinip, durumdan vazife cikaran da sensin. Acaba ben yapilan haberle ilgili mi yazmisim o yazdiklarimi, yoksa bu haberden olmadik sonuclara ulasan sahsa mi yazmisim. Tavsiyem; once yazilanlari iyi okuyun, anlamada gucluk cekiyorsaniz, tekrar okuyun, sonra buraya bir seyler yetistirircesine mesaj yazin.

Tam35tr

3.4.2015 01:45:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Yahu asıl fanboyluğu yapan kim?

Tonla exc. demek 10-15 tane exc. oyun gelecek demek, nerede bu geleceği söylenen "tonla exc?" Hepi topu 3 tane oyun geliyor, başka da yok. Bilmeyen birisi şu konuya girse, tonla exc. lafını okusa inansa, adam 20 tane exc. oyun gelecek sanır şu platforma. Tabii üçü yirmi yapan anlayış fanboyluk değil, bunu ifade etmek fanboyluk. Ayrıca şurada konuşulan çıkacak oyunlar, çıkmış olanlar değil. Killzone denilen çöpü çıktığında ben de aldım ama bitirmedim bile. Neyin ne olduğunu XBox fanatiklerinden öğrenecek değiliz. Ama gelipte şurada Sunset gibi Haribo paketlerinden fırlayan, gazoz içip yaratığa dönüşen ıvır zıvırı vurduğumuz oyunu da övmeyin lütfen...

Foruma yazan insanları elinizden gelse vizeye tabi tutacaksınız. "Ulen" tarzı laflarınızı da yerinde ve samimiyetinizin olduğu şahıslara kullanın, yaşın kaç, başın kaç, tanıyor musun beni veya muhabbetin mi var anlayamadım?
Yazımı dikkatli okursan ulen lafını sana demediğimi bağlaç olarak kullandığımı anlarsın bu bir.İkincisi ps4'te şuan kaç tane özel oyun var ki?Ayrıca tonla exc. kavramını sen çıkardın haberde ben öyle bir ifade göremiyorum...Xbox fanı demişsin de benim yazdıklarım senin xbox'a karşı gereksiz ön yargını kırmak üzerine ve gerçekleri yazmak adınadır.Saydığım oyunların inceleme puanlarına ve oynayan yorumlarına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.Bunun fanboylukla alakası yok senin çok kötü dediğin veya iplemediğin oyunların siteler ve oyuncular tarafından beğenildiğini belirtmek istedim.Xbox one sahibi değilim bir kere en basitinden fanboy olayım.Ayrıca neden olayım ben her zaman diyorum 2 konsolda alanı pişman etmez kendine has artıları var diye aç yorumlarımı oku...Ayrıca tonla özel oyun ibaresini 20 tane diye belirtmişsin sanki çok sevdiğin ps4'te durumlar çok farklı.Sen,ben belirttikten sonra ps4 oyunları ile ilgili ağzından bir kaç olumsuz cümle çıktı nedense.Ayrıca şuan 2 konsolda da oyun kıtlığı olduğu bariz o yüzden yorumlarını bari 2 konsol adına yap.Son olarak bana sunset overdrive oyununu övme demişsin ama kişisel zevk bu işler.Bloodborne çok sağlam oyun ama oda özel zor oyun severlere hitap ediyor sabırlı insanlara.Sunset overdrive ise saf eğlence içeren zevkli görevleri olan ve çok olumlu eleştriler almış bir oyun.Sen Sunset Overdrive için benim zevkim değil dersin anlarım ama bana o oyunu övme deyip küçümsersen oyunu ki emek var sonuçta ben senin lafını dikkate almam...

İdrak İstimlak

3.4.2015 00:40:37

-1
Yahu asıl fanboyluğu yapan kim? Tonla exc. demek 10-15 tane exc. oyun gelecek demek, nerede bu geleceği söylenen "tonla exc?" Hepi topu 3 tane oyun geliyor, başka da yok. Bilmeyen birisi şu konuya girse, tonla exc. lafını okusa inansa, adam 20 tane exc. oyun gelecek sanır şu platforma. Tabii üçü yirmi yapan anlayış fanboyluk değil, bunu ifade etmek fanboyluk. Ayrıca şurada konuşulan çıkacak oyunlar, çıkmış olanlar değil. Killzone denilen çöpü çıktığında ben de aldım ama bitirmedim bile. Neyin ne olduğunu XBox fanatiklerinden öğrenecek değiliz. Ama gelipte şurada Sunset gibi Haribo paketlerinden fırlayan, gazoz içip yaratığa dönüşen ıvır zıvırı vurduğumuz oyunu da övmeyin lütfen... Foruma yazan insanları elinizden gelse vizeye tabi tutacaksınız. "Ulen" tarzı laflarınızı da yerinde ve samimiyetinizin olduğu şahıslara kullanın, yaşın kaç, başın kaç, tanıyor musun beni veya muhabbetin mi var anlayamadım?

luganoguz

3.4.2015 00:04:19

+1
Pcye kesin gelicektir bence...

Tam35tr

2.4.2015 21:45:50

+6
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Tonla exc. dediği 2-3 oyun, lütfen böyle komik mesajlar atarak forumun ciddiyetini bozmayınız...
Bak yine yapmışsın fanboyluğunu arkadaşım bir kere de xbox haberinin altında seni görmeyelim olumsuz bir şekilde şaşarım gerçekten...Ulen benimde tercihim ps4 ama ps4'ten soğuttun beni bu fanboyluğunla.Az objektif ol playstation sanki özel oyun anlamında süper gidiyor?Tamam şubat mart arası 2 exc. çıkardı ama ilk çıkış zamanında ki exc. sayısı ve kalitesi yetersizdi.The order 1886 iyi bir oyun ama verilen parayı kesinlikle haketmeyen bir oyun ve puanları ve satış listelerinde ki yeri de ortada Sony tarihinde bu kadar çabuk hafızalardan silinen başka bir özel oyun hatırlamıyorum The order 1886 bunu başardı.Az gerçekleri gör.Killzone ne kadar yeterliydi özel oyun olarak?Veya knack? Tek aralarında infomous iyiydi.Bloodborne da çok sağlam oyun olmuş onla birlikte elde tutulur özel oyun sayısını söyle bana?Xbox'ta sunset overdrive,ori and the blind forest,forza horizon 2 ve dead rising çok güzel puanlar aldı sonuçta.forza 5 te iyiydi bi ryse kötüydü.Ayrıca haberde duyurmadıkları muhtemel hazirandaki E3'te duyurcakları oyunlarda var.Sana tavsiyem fanboyluğunu içinde yaşa....

İdrak İstimlak

2.4.2015 20:52:43

0
Tonla exc. dediği 2-3 oyun, lütfen böyle komik mesajlar atarak forumun ciddiyetini bozmayınız...

Source

2.4.2015 20:50:23

+1
Bu oyunu merakla bekliyorum, umarım hayal kırıklığı yaratmaz.

ankara

2.4.2015 19:29:01

-2
Bu oyun playstation sattırır Xbox aldırır

Chirrut Imwe

2.4.2015 19:24:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Aslinda oyun cikti beyler, Remedy oyundaki zaman gucunu bizler uzerinde denedigi icin oyun bizim icin 2016 yilinda cikacakmis gibi gorunuyor. Bence 2017 den once cok zor...
Yav He he.Adamlarin 2016'ya aktaramalarinin sebebi 2015 tatil sezonunda tonla exclusive cikicak olmasi.Demelerine göre tatil sezonunda cikacak ve henüz duyurulmamis oyunlar var. “We’ve got the strongest games lineup in Xbox history right now, with 2015 blockbuster exclusives like Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Fable Legends, and Forza Motorsport 6, and more we’ll announce in the coming months. With so many games launching this year, moving Quantum Break to 2016 extends our incredible portfolio into next year with a monster new IP.”

İdrak İstimlak

2.4.2015 18:13:11

-5
Aslinda oyun cikti beyler, Remedy oyundaki zaman gucunu bizler uzerinde denedigi icin oyun bizim icin 2016 yilinda cikacakmis gibi gorunuyor. Bence 2017 den once cok zor...

BSC Misafiri

2.4.2015 17:40:57

+2
Eğer GTA olmasa bu yeni nesil komple çöpe gitmişti. Hiçbir oyun çıkmıyor, hiçbir alternatif yok. Çıkanlarda 5 saatte biten içeriği vasat oyunlar. Lanet olsun nerden aldım bu PS4'ü. Aptallık resmen!!

kratos_03

2.4.2015 17:25:13

+1
Konsollar 2013 te çıktı maşallah çoğu önemli yapımlar 2016 da çıkıyor.

hasretbitmez

2.4.2015 17:04:03

+1
İyi pok yedin remedy zaten , zamanı yavaşlat yavaşlat öldür nerede kaldı, hardcore oyunculuk?

Sir Maximus is BACK

2.4.2015 16:59:20

0
alan wake in isim haklari remedy nin elindeydi ancak MS quantum break ip sinin hemen hemen butun haklarina sahip durumda MS istemezse qb pc ye gelmez.

:::LOSTPLANET:::

2.4.2015 16:51:09

+1
Alan Wake gibi kaliteyi devam ettirirlerse bu oyun tutar. Pc'ye gelişi şu an için muamma belki de yıllar sonra fakat imkansız da değil.

emrahcey

2.4.2015 16:39:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: atsuma Bu oyun bir yada iki yıl sonra pc ye gelir. Benden söylemesi
2018 gibi PC de diyebilir miyiz ? Bence 2020 gibi olur diyorum fakat Remedy'nin anlaşmasına ve satışlarına bağlı.

OnrGrTR

2.4.2015 16:31:03

0
bütün oyunlar 2015 e sıkışmıştı galiba bunun gibi haberleri daha çok duyacağız

susunx2121

2.4.2015 16:24:50

0
belliydi

atsuma

2.4.2015 16:24:23

0
Bu oyun bir yada iki yıl sonra pc ye gelir. Benden söylemesi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Break
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız