Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantic Dream'den Yeni Açıklama: Star Wars Eclipe Geliştirmesi Devam Ediyor

 
 
Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human, Heavy Rain ve daha fazlasıyla tanınan Quantic Dream'den yeni bir açıklama geldi. Yaklaşık 2 sene önce duyurusu yapılan ve oyunculara eşsiz bir deneyim sunacağı belirtilen Star Wars Eclipe şu anda yavaş da olsa geliştirilme aşamasında bulunuyor.
 
Proje yavaş da olsa ilerlemeye devam ediyor
 
 
 
Quantic Dream tarafından geliştirilen ve merakla beklenen Star Wars Eclipse'in geliştirilmesinin yavaş da olsa ilerlediği aktarıldı. Tokyo Game Show 2023 etkinliğinde IGN'ye konuşan Quantic Dream Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Lisa Pendse, proje üzerinde çalışıldığını ve ilerleme katettiklerini söyledi.
 
Quantic Dream şu anda geliştirilen yeni oyun hakkında pek fazla açıklama yapmadığı için elimizde pek ayrıntı bulunmuyor. Ancak daha önceki söylentilere göre bu oyun bizlere tam bir aksiyon macera deneyimini sunmayı hedefliyor. Ek olarak hikaye tabanlı ve QTE mekaniklerine sahip bir yapıyı bekleyebiliriz.
 
Son olarak yavaş yavaş geliştirildiği belirtilen Star Wars Eclipe için tahmin edilen çıkış tarihi 2026. Peki siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz?
 
Tekrar izlemek isterseniz ilk fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech Star Wars Eclipe
Sekiro Shadows Die Twice için Yeni Rekor! 10 Milyon Satışa Ulaştı Stray Souls Yeni Nesil Bir Korku Deneyimi Sunmak İstiyor

Firoles

28.9.2023 11:32:17

0
Bu oyuna açık dünya diyorlardı en başta, ne oldu vazgeçmişler sanırım? :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız