Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantic Dream, Yeni Oyununda Gerçekçi Saç ve Kumaş Fiziği Kullancak


      Beyond: Two Souls ve Heavy Rain gibi oldukça etkileyici hikaye sunumuna sahip oyunlar geliştiren Quantic Dream'in PS4 için bir veya iki oyun geliştirmekte olduğunu biliyoruz. Firmanın yayınladığı bir iş ilanına göre Quantic Dream, yeni oyununda Havok Cloth adındaki gerçekçi kumaş ve saç fiziğini kullanacak.
 
     İş ilanında Havok kumaş ve saç fiziğini üzerinde deneyimli birinin arandığının altı çiziliyor. Havok'un nasıl bir gerçekçilik sağladığını bilmiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyerek bir kaç fikir sahibi olabilirsiniz. Bu teknoloji demosu eski de olsa yine de etkileyici olmaktan uzak değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond
Xbox One Arayüzü Kontrolcülere Uygun Olarak Yenilenecek The Sims 4 için Karakter Yaratma Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

15.5.2014 01:47:37

0
Bayağı güzel sallanıyor. :)

rambocuk

14.5.2014 23:47:50

0
Fifada yapılmak istenen ama yapılamıyan durum :D

thief garrett

14.5.2014 19:27:16

+1
bu havok'un değerini bilemiyorlar yav işlense müthiş işler ortaya çıkarır ama .

waltran

14.5.2014 19:15:22

0
ps4 çıkmadan önce nvidia physx inde destekleneceği söyleniyordu. şu videodaki kalitede kumaş, saçları her oyuna görmek istiyoruz kaç yıllık teknoloji fakat halen yaygınlaşmadı

mehmedaltair

14.5.2014 19:00:55

0
Oyun haberinde bir tane oyunla ilgili yorum yok Fazla zorlamazsa güzel bir teknoloji ama işlemci bu kadar fizik hesaplaması yapabilir mi emin değilim

Noctis_Strife

14.5.2014 18:57:47

-1
Bir tane üzüntü haberi yayımlanırsa bu sefer kaybettiğimiz her şehit veya güzel insan için de ayrı ayrı haber yapılması istenir çoğu kesimce, bu iş yapılacaksa ya tam yapılmalı ya da hiç yapılmamalı. Bir ara film haberi verildi diye ne yaygara kopmuştu, yok burası oyun sitesi, yok şöyle yok böyle, keza siyaset ile ilgili olan haberlerde de. Sonuçta sitenin bir konsepti var, ve aksi haberi vermek zorunda değildir, sitenin adminleri zaten Twitter, Facebook vs. gibi yerlerde kendilerini temsilen üzüntülerini belirtiyorlardır eminim, resmî eğlence sitesinde bunu dile getirmek yerinde bir karar olmazdı daha önce söylediklerim yüzünden, bir tane yapıldımı ardı arkası kesilmemeli. Ülkemizde her gün ne güzel insanlar kaybediyoruz, her gün bu sitede haberi yapılsa emin olun oyun haberi diye bir şey olmaz. Ha 250 kişi kaybetmişiz ha 1 tane askerimiz vefat etmiş, hepsi aynı değerde olmalıdır ve bunu yapması gereken site burası değildir diye düşünüyorum.

StrangerLovely

14.5.2014 18:34:10

0
iFamous Second Son'da da var bu.

oguzhan1477

14.5.2014 18:24:51

-2
Bir tane başımız sağolsun mesajı beklerdik sizden BSC!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız