Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PureVPN'in Akıllı Amaç Seçimi Özelliği Tablet ve Akıllı Telefonlara da Geldi

 
     Mobil internet kullanıcılarının erişim engellerini ortadan kaldıran PureVPN Android uygulaması, son güncellemeyle birlikte "Akıllı Amaç Seçimi" özelliğine kavuştu. PureVPN Android uygulamasının v2.3 sürümüyle gelen yenilikler arasında masaüstü sürümündeki Akıllı Amaç Seçimi, VPN kullanmaya yeni başlayanlar için açıklayıcı bir Başlangıç Rehberi, detaylı iyileştirmeler ve iki farklı abonelik seçeneği sunuyor.

     Erişim engeli olan web sayfalarının yanı sıra, ülke bazlı yasaklamaları bulunan Netflix ve Hulu gibi servislere giriş yapmak için de kullanılan PureVPN, Akıllı Amaç Seçimi özelliği sayesinde kullanıcıların ihtiyacına göre ayarlamaları otomatik olarak gerçekleştiriyor.
 
     PureVPN Android kullanıcıları, mobil cihazlarının internet özgürlüğünü "Free" ve "Premium" abonelik seçenekleriyle sağlayabilecek. Ücretsiz PureVPN kullanıcıları her ay 500 MB özgür internet erişimi ve en iyi coğrafi konumlarda bulunan 3 sunucu arasında (ABD, İsveç ve Hollanda) geçiş yapma avantajlarına sahip oluyor. Ücretli aboneliğe geçiş yapmayı tercih eden kullanıcılar ise bant genişliği, kota veya sunucu kısıtlaması olmaksızın 7/24 kullanabilecekleri, dünyanın dört bir yanında 74 ülkede bulunan 400’ün üzerinde sunucu arasında sınırsız geçiş yapabiliyor.

     PureVPN Android uygulamasını Play Store üzerinden indirmek için

     iPhone ve iPad kullanıcıları da PureVPN’in ücretsiz iOS uygulamasından faydalanabiliyor. iOS platformuna özel olarak geliştirilen PureVPN mobil uygulaması ile tarama bilgilerini, e-posta ve iOS uygulamalarını şifrelemek, halka açık Wi-Fi kullanımını daha güvenli hale getirmek, engelli web sitelerine erişmek ve IP adresini gizlemek mümkün oluyor.

     PureVPN iOS uygulamasını App Store üzerinden ücretsiz indirmek için

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Call of Duty Advanced Warfare'ın PS3 ve Xbox 360 Güncellemesi Oyunu Bozdu Far Cry 4'ün Mobil Uygulamaları Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kaliona

5.4.2018 06:18:48

0
Pure Vpn is just excellent.I love this vpn.I also prefer to Download Pure Vpn apk [link=https://www.intech-bb.com/purevpn-apk/]Download Pure Vpn apk[/link]

simbolmina

24.11.2014 21:38:02

0
Uygulama çalışsa da kullanabilmek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız