Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project X Zone'da 100 Kombo Yapmak Mümkün

 
   3DS için Namco Bandai, Capcom ve Sega ortaklığında geliştirilen Taktiksel RPG oyunu Project X Zone, kompleks savaş sistemiyle çok konuşulacağa benziyor.
 
    Henüz oyunun nasıl bir dövüş sistemini barındıracağını bilmiyoruz fakat Japon kaynaklardan alınan bilgilere göre oyundaki saldırılarınızı zincirleyip 100 combo'ya kadar çıkabilirsiniz. Ana karakterinizi yanına ekleyeceğiniz 5 adet destek karakterler ile kombo ritmini sağlayabilir ve 3 haneli kombolara çıkmayı başarabilmeniz içten bile değilmiş Project X Zone'da.

    Project X Zone, ilk olarak bu Ekim'de Japonya'da çıkacak. Namco Bandai'nin Batı için oyunun yayıncılığını yapabileceği kulislerde konuşulan konular arasında.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Capcom Namco Sega Strateji RPG JRPG 3DS Nintendo kombo sayısı
Halo 4'ten Yeni Ekran Görüntüleri Wii U'nun Çıkış Oyunlarında Son Durum
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.9.2012 17:11:39

0
Capcom bu işi biliyor :)

Rai-gy

26.9.2012 16:08:02

0
Bu oyun rpg detaylarıda taşıyacak,yani tek tuşla zaten kafadan 10-15 hit kombo çıkarabilirsin.. Uzman olmaya gerek yok. bknz:NAMCO X CAPCOM

zero2900

26.9.2012 15:26:09

0
O kadar komboyu aklında tutup peşi sıra gamepad hakimeyetini konuşturup üstüne üstlük kusursuz şekilde 100x kombo yapacak 3 ırk var... Koreliler-Çinliler-Japonlar... Heveslenme ey Türk genci 20x kombodan sonra beynin erimeye başlıyacak sende biliyorsun :D (ayc.bkz: Mortal Kombat'da x-ray yapınca 24 x kombo yaptığını sananlar)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project X Zone
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız