Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prime Gaming, Temmuz'da Başka Bir Telltale Batman Oyunu Sunuyor

 
 
Amazon, en sevilen Batman oyunlarından biri de dahil olmak üzere Temmuz 2021 ayı için Prime Gaming ücretsiz içeriklerini açıkladı. 
 
Oyun hakkında
 
The Telltale Series'in yaratıcısı ödüllü stüdyodan gelen oyunda, hem Bruce Wayne hem de Batman riskli yeni rollere bürünmeye zorlanır. Riddler, Gotham Şehri'ni terörize etmek için geri döner ancak korkunç bulmacaları sadece daha büyük bir krizi gölgeler. Acımasız federal ajan ve gücünü yeni göstermeye başlayan Joker'in dönüşüyle, Bruce Wayne bir dizi tehlikeli aldatmacayla uğraşırken, Batman endişeli müttefikleri yönlendirmek zorundadır. Batman'in hangi yeni müttefikine güvenmeyi seçeceksin? Ve Bruce'un karanlığın ne kadar derinine inmesine izin vereceksin? 
 
Amazon Prime Gaming, Haziran 2021'de Batman: The Telltale Series'i oyunculara sundu ve bu oyunu talep ettiyseniz, Temmuz ayında çıkacak Batman: The Enemy Within ile koleksiyonu tamamlamak isteyebilirsiniz.
 
Prime Gaming, Batman: The Enemy Within'in yanı sıra RAD, The Wanderer: Frankenstein's Creature, Tales of the Neon Sea, Automachef ve Portal Dogs'u da oyunculara sunacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Altchar aksiyon macera
Shadowrun Trilogy, 28 Haziran'a Kadar GOG'da Ücretsiz Team Fortress 2, Eşzamanlı Kullanıcı Rekorunu Kırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız