Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pretty Princess Magical Garden Island, Switch için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Aksys Games ve geliştirici Nippon Columbia, Pretty Princess Magical Garden Island'ı Switch için duyurdu. Batı için 2023 baharında yayınlanacak.
 
İstediğiniz gibi oynamakta özgür olduğunuz bu eğlenceli fantezi çiftçilik simülasyon oyununda kaynakları toplamak ve ürünler yaratmak için adayı keşfederken mahsul yetiştirin ve hayvan yetiştirin.
 
Sihirli adanızın sakinleri, gelişmelerini ve mutlu olmalarını sağlamak için size güveniyor. İhtiyaç duydukları malları yapmak için malzemeleri toplamak üzere adada dolaşın. Çiftliğinize geri döndüğünüzde, zamanla büyüyecek ekinler yetiştirmek için tohumlar ekin ve hayvanlarınızdan süt ve yumurta toplayın. Sıkı çalışmanızdan kazandığınız parayı ve iyi niyeti adayı dekore etmek için kullanın. Daha sonra mükemmel sevimli hayalinizdeki ev haline getirin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pretty Princess Magical Garden Island Switch
Risen 24 Ocak 2023'te PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız