Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Sun & Moon Demosu Rekor Kırdı

 
 
   Nintendo'nun en önemli markalarından birisi olan Pokemon'un yeni oyunu Pokemon Sun & Moon önümüzdeki ay çıkış yapacak ve oyunun demosu yaklaşık 10 gün önce Nintendo 3DS sahiplerine sunuldu.
 
   Henüz 10 gün önce sunulmasına rağmen oyunun demosu bir rekor kırmayı başardı. Nintendo başkanı Tatsumi Kimishima'nın açıklamasına göre Pokemon Sun & Moon demosu 3.5 milyon indirmeyi geçmiş durumda ve bu indirme sayısı Pokemon Sun & Moon'u Nintendo 3DS üzerinde en çok indirilen demo yapıyor.
 
   Pokemon Sun & Moon, 18 Kasım tarihinde Kuzey Amerika'da, 23 Kasım tarihinde de Avrupa'da Nintendo 3DS için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
pokemon ash misty brook pikachu onyx balbasaur charmender sun moon aya benzer yüreğim nintendo 3ds jrpg rpg game console bsc bölümsonucanavarı
Eurogamer: Nintendo Switch'in 6.2¨ 720p Çoklu-Dokunmatik Ekranı Var Crysis ve Crysis: Warhead GOG'a Eklendi, Tamamen DRM-free

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PoKéMon Sun & Moon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız