Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstore'da Hafta Sonu İndirimleri


     TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore oyunseverlere yeni bir kampanya daha sunuyor. Playstore’un büyük oranda indirimler sunan kampanyaları sayesinde oyunseverler sevdikleri oyunlara kolay bir şekilde ulaşabiliyor.

     Playstore 31 Mayıs’a kadar devam edecek yeni kampanyasında; “Crysis 3”, “Fifa 13”, “Dead Space 3” ve “Battlefield 3” gibi popüler oyunları %50’ye varan indirimler ve aylık 4 TL’den başlayan taksitlerle sunuyor.

     Kampanyadaki diğer oyunları görmek ve kampanya detaylarını öğrenmek için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.playstore.com/#!/kampanya/hafta-sonu-24-mayis?aff=bb24m
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
crysis crysis 3 crytek cryengine cevat yerli electronic arts fps
Forsaken World Türkiye Artık Yayında! SCEE, PS4'ün Avrupa'da 2013'te Çıkacağını Onayladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sherlock69

24.5.2013 17:25:17

+1
@MovieClipS Ben oynamadım ama çok övülüyor güzel oyunmuş alabilrisn ve win7 de de oynanıyor diye biliyorum Bu playstore key sattığı halde neden bu kadar pahalı bir tek indirimde iken 30 tl ye MaxPayne 3 almıştım o bile pahalı geldi şimdi :D bf3 keyi ben 18 tl ye aldım adam indirimsiz 96 tl ye satılıyor kutulu daha ucuz tam fail bu playstore

MovieClipS

24.5.2013 17:15:39

0
o değilde fallout 3 hiç oynamadım almamı tavsiye edermisiniz hem indirime girmişken.. AYRICA steam sayfasında: Bilgi: windows 7 optimize edilmemiştir yazıyor ee win 7 kullanıyorum şimdi oynayamaz mıyım?

digimon52

24.5.2013 16:27:55

-2
Arkadaslar o indirimlerden BF3-Fifa 13 veya Crysis3 her hangi 1 oyun icin size audio surf +Street Fighter 4+Dota 2 ,bu üc oyunu vericem 1´e karsilik 3. oyun. key bekliyorum :D ilgilenen varsa pm atsin bana.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 3
+ TAKİBE
AL
259 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız