Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Plus Üyelerine 2 Ücretsiz Oyun Daha

Her iki oyunda genel olarak beğenilmişti

     Sony, Playstation Plus üyelerine ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. 11 Aralık'ta (yarın) yapılacak güncelleme ile Playstation Plus kullanıcıları iki oyunu daha ücretsiz olarak oynama şansı yakalayacaklar.
 
     Yapılan açıklamaya göre Super Street Fighter 4: Arcade Edition'ın yanı sıra PSN'in beğenilen bulmaca-platform oyunlarından Rochard da Playstation Plus üyelerine ücretsiz olacak. Bu iki oyunun da PS3 için olduğunu belirtelim. Playstation Vita kullanıcıları için be defa herhangi bir oyun açıklanmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony
Valve, DOTA 2'yi Tabletlerde Deniyor Wii U'nun +18 İçerikleri Gece Yarısı Satılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

frd34

11.12.2012 15:36:15

0
Ps Plus için oyunlar ne zaman güncelleme yapılıyor? Yeni oyunlar ne zaman geliyor ?

VEZ1R

11.12.2012 15:22:47

0
@ChronoGear biliyorum onları forumdan onlarca kez kardeşlik yaptım. sadecce haberde us psn diye belirtilmesi gerektiğini söyledim.

BSC Misafiri

11.12.2012 14:27:24

0
adamlar bedava oyunları veriyor varmı daha ötesi

ChronoGear

11.12.2012 05:05:43

+1
@VEZ1R Sony PlayStation network sisteminde resmi olarak PSN kardesligi diye birsey var tabi haberiniz yok bundan cunku bundan sizi haber yapip haber eden yok. Neyse gecelim. Hesabini PSN kullanicisi baska bir insan ile paylastirip birbirinizin hesaplarindaki Playstation plus hesaplarinizdaki bedava oyunlari ya da bolge farkeden uygulamalari indirip kullanabiliyorsunuz. Avrupa PSN kullanan yakin bir arkadasinla Amerika PSN kullanan sen hesaplarinizi birbirinize baglarsaniz ikinizde tum nimetlerden sonuna kadar yararlanirsiniz. Bunun en guzel yani PSN uzerinde belirtildigi gibi YASAL bir durumdur! Bolumsonucanavari sitesinden benim bir istegim var. Playstation Network zirvedeyken bu tip bilinmeyen ama yasal olan kullanicilarin isine yarar bilgiler uzerine kurulu bir PSN NETWORK detaylari adi altinda yazi ya da makale tarzi bisey yayinlansa fena olmaz. Oyuncular icin buyuk nimet olur. Xbox icin bu tip makaleler herzaman yazildi ama bugun gelinen noktada bir Playstation Network gercegi var ki gun gectikce buyuyor ve gelisiyor. Kaldi ki su an en revacta olan sistemlerden biri. Umarim bu sozlerim yerini bulur ve bu sekil dunyadan bir haber olan arkadaslarimiza yardimci olunacak bir yazi hazirlanabilir...

VEZ1R

11.12.2012 03:01:25

-1
yanlız bu olay amerika psn için avrupa değil. boşuna heyecan yaptırıyosunuz millete.

rambocuk

10.12.2012 23:44:26

+1
vay arkadaş yaşasın yaw batman ac big planet 2 daha bi ton bedava oyun veriyor bunlarda nerden çıktı hangini oynuyacağımı şaşırdım 10 tane oyun var hepsi beleş :) sony adamın dibisin koçum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız