Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 4 Minecraft'ı Değiştirecek Mi?

 
     Minecraft gün geçtikçe daha da gelişiyor, daha popüler hale geliyor. Bu yüzden, yeni nesil konsollarda yapım aşamasında olduğu haberi, bizi o kadar şaşırtmıyor.
 
     Minecraft'ın Playstation 4 versiyonu, 4J Studios tarafından yapılıyor. Bazı söylentiler oyunun yeni nesiller için yepyeni grafikler ile geleceğini iddia etse bile, 4J Studios resmi olarak bu tür bir planları olmadığını açıkladı. Tabi ki PS4 versiyonu, Xbox 360 versiyonunda olduğu gibi, çok daha iyi bir texture kalitesine sahip olacak.
 
     Oynanış olarak bakıldığında, oyuncular hala tek kişilik veya çevrimiçi "survival mod" seçeneğine sahip.  Survival modunda, karakterinizin ve dünyanın gelişmesi için gerekli malzemeleri toplamaya çalşırken, bir yandan geceleri ortaya çıkan çeşitli yaratıklar ile uğraşmanız gerekecek.
 
     Oyun ilk olarak PC için yayınlandı ve kontrolleri klavye-mouse ikilisine uygun olarak geliştirildi. Bu sebeple konsol versiyonlarından sıkıntı yaşayan oyuncu sayısı oldukça fazlaydı. Şimdi ise 4J Studios'un bu konuda çalışmalar yaptığı ve kontrollerin daha iyi olması için uğraştığı söyleniyor.
 
     Aslında Minecraft PS4 sürümünün çok fazla bir değişiklik getirmeyeceğini tahmin ediyoruz. Zaten en iyi halini almış olan bir oyuna eklenecek her yenilik, oyunun orjinal kalitesini değiştirebilir ve oyun ruhuna aykırı olabilir.
 
     Henüz kesin bir çıkış tarihi verilmemiş olmasına rağmen, söylentiler oyunun 2014 yılının ikinci çeyreğinde çıkacağı yönünde.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerheadlines Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Get Even'ın Yapımcısı 60 FPS Konusunda Kararsız Risen 3: Titan Lords Ortaya Çıktı

White Death

21.2.2014 22:27:00

0
Shader Mod ile yapabilirler belki :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız