Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4'ün Share Play Özelliği Yeni Videolarla Detaylandırıldı


      PlayStation 4'ün pek çok oyuncuyu cezbeden bir özellikleri arasında Share Play de bulunur. Oyuna sahip olmayan arkadaşlarınızla beraber oynamanıza olanak tanıyan bu sistem, firma tarafından yayınlanan iki yeni videoyla detaylandırıldı.
 
     Share Play sayesinde arkadaşlarınızla oyun keyfinizi üç şekilde paylaşabileceksiniz. Bunlardan biri Share Screen. "Share Screen" ekranınızı arkadaşınıza aktarmanızı sağlıyor. Böylece oyununuzu arkadaşınız tıpkı yanınızdaymış gibi izleyebilecek. İkincisi ise "Hand Over My Controller". Bu özellik belli bir süreliğine kontrolü sizi izleyen arkadaşınıza vermenize olanak tanıyor. Yani artık geçemediğiniz bölümleri arkadaşlarınız nerede olursa olsun onlara geçirebilirsiniz. Sonuncusu ise "Hand Over Another Controller". Bu özellik sayesinde sahip olduğunuz bir oyunu, arkadaşınız sahip olmasa bile, beraber oynayabileceksiniz. Local Multiplayer destekleyen her oyunda geçerli olan bu sistemde arkadaşınızın oyunu indirmesine de gerek yok. Her iki kullanıcının PS+ üyesi olması yeterli.
 
     Açıkladığımız bu üç sistemi yayınlanan videolarda daha iyi bir şekilde görebilirsiniz. Share Play özelliğinin PlayStation 4'ün 2.0 güncellemesiyle geleceğini hatırlatalım.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Grand Theft Auto V'in PS4'teki Teknik Özellikleri Belli Oldu Super Smash Bros.'un Açılış Sinematiği Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız