Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4'ün 4.0 Beta Güncellemesine Göz Atıyoruz

PlayStation 4'ün 4.0 Beta Güncellemesi
   Sony’nin belirli dönemlerde PlayStation 4’ü güncellediğini hepimiz biliyoruz ve bazıları büyük çaplı olurken bazıları ise sadece sistem güvenliği adı altında oluyor. PlayStation 4.0 güncellemesi ise oldukça büyük ve kapsamlı olacak. BSC olarak bizde betaya davet edildiğimiz için sizlere genel hatları ile olmasa da yer alan en önemli özelliklerini sizlere tanıtmaya karar verdik.
 
 
Arayüz
 
   Arayüz ilk olarak oldukça hızlanmış durumda. Ben en çok arayüzün hantallığından yakınırdım aslında bu soruna büyük ölçüde el atmışlar. Betada ufak takılmalar olsa da eskisinden daha hızlı olduğunu gözlemlediğimi söyleyebilirim.
 
   Sahip olduğumuz oyunların üstüne geldiğimizde Trophy yani Kupaları görebiliyoruz. Trophy avcılığı yapan oyuncuların oldukça hoşuna gideceğine emimin.
 
 
 
   Ayrıca oyunlar için detaylı bir sayfa yapıldığını da belirtelim, burada yer alan oyun yayınlarını, arkadaşlar, topluluklar ve oynanan oyun hakkında etkinlikleri görebiliyoruz.
 
 
 
Klasör Seçeneği
 
   Artık oyunlarımızı istediğimiz gibi klasör yaratıp içine koyabiliyoruz ve isimlendirebiliyoruz. PlayStation 3’de uzun süredir olan bu özellik en sonunda PlayStation 4’e geliyor.
 
 
 
 
Yenilikler Sekmesi
 
   Gördüğünüz gibi yenilikler sekmesi de elden geçirilmiş durumda, sağ tarafta çevrimiçi olan oyuncular dışında popüler yayınlar, tanıyabileceğiniz oyuncular, kimleri takip etmeli gibi seçenekler eklenmiş.
 
 
Profil Sayfası
 
   Artık detaylı bir Profil sayfasına sahibiz. İlk yenilik elbette kapak seçeneği, oyunlarda kendimiz çektiğimiz özel anları kapak resmi yapabiliyoruz. Resimde de eski çektiğim bir resmi kapak resmi olarak ayarladım gördüğünüz gibi. Bunun dışında oyunlar kısmı yer alıyor ve burada kazandığımız kupaları görebiliyoruz.
 
 
Trophy (Kupalar)
 
   Resimde de gördüğünüz gibi Trophy (Kupa) sayfasında biraz değişikliğe uğramış durumda. İlk olarak artık çevrim dışı olarak kupalarımıza bakabileceğiz ve son olarak oyunda gizli kupalar için o kupayı açmadan detayları görebileceğiz.
 
 
 
 
Video Kaydı
 
   Artık 60 Dakikalık video kayıtları yapabileceğiz ve ayrıca  720P ve 60 FPS video yayını yapmak mümkün.
 
 
 
Paylaş Bölümü
   Çektiğimiz resim ve videoları paylaşmak oldukça kolay olmuş durumda, son olarak yeni bir ara yüzde burada yer alıyor.
 
 
Hızlı Menü
 
   Belki de güncellemedeki en önemli yer artık oyundayken PS tuşuna basarak açtığımız mavi bölüm artık tamamen elden geçirilmiş durumda. Ana menüye dönmeden önce kaçırdığınız bir kupa var mı diye hızlıca bakabileceğiz.
 
   Ayrıca girdiğimiz grup ’da hangi oyuncular var yakından bakabileceğiz ve çevrim içi durumumuzu buradan hızlı bir şekilde ayarlayabileceğiz.
 
 
 
   PlayStation 4.0 güncellemesi ne zaman gelecek Sony henüz tam bir tarih vermedi ama güncelleme detayları geldikçe sizlerle paylaşacağız bizleri takip etmeye devam edin.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
M&B II: Bannerlord'dan Kale Savunmasına Odaklı Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı Football Manager 2017'nin Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cluptechno

21.8.2016 21:16:53

0
Güncelleme gayet başarılı gün ve gün beğenilmeyecek hiç bir sorun olmadan kullanıyoruz.

NUSR-ET

21.8.2016 03:04:37

0
Ps4 e ilerde jailbreak cikinca jailbreak yaayi dusunuyorum sizce guncelleyimmi.İlerde jailbreak cikinca guncellemis olmam sikinti cikaririmi.

drjacob

19.8.2016 23:28:42

0
beğendim güzel olmuş

İdrak İstimlak

19.8.2016 18:36:29

+6
PC, Nintendo ve Sony konsollarını severek kullanırım, ancak Microsoft benim oyun pazarında olmamasını dilediğim bir firma. Bu kişisel görüşümdür, kimseyi bağlamaz. Mesajlarımda kimseye hakaret etmeden fikirlerimi yazmak gayette normal, sırf içinde MS'u itici bulmam nedeni ile bununla ilgili geçen cümleler birilerini rahatsız ediyorsa, bu onların sorunudur, benim değil. Yazdığım mesajların büyük kısmında fikirlerimi gerekçeleri, yeri geldiğinde de kaynakları ile belirtirim. Sırf birilerinin hoşuna gitmiyor diye neden göze batsın? Adam gelmiş Sea of Thieves GOTY olacak diyor, bu mesaj sahibine fikrimizi belirtmenin neresi sakıncalı, neresi hakaret dolu? Siz tapıcı derken bu itici değil ama alıntı yaptığınız üyeye yazdığım ve gayette düzgün üslupla yazılmış mesajlar itici oluyor ama. Ki; son kısmında arkadaş kaynak belirterek bildiğim hususun yanlış olduğunu ortaya koyunca da, gayette düzgün bir şekilde eyvallah demişken, sizin, sizce "bana kapak yapılmış" bu konuda gelip meseleye dahil olmanız beni suçladığınız meselelerden daha masum yapmıyor sizi, bunu da bilin...

HajHaj

19.8.2016 14:50:52

0
Ben hiçbir şeyi savunmuyorum. Dün PC kullanıyordum, bugün PS, yarın Xbox olur ne önemi var? Ama siz, sırf PS'e gönül vermiş olduğunuz için Xbox'ı ve kullananları yerden yere vuruyorsunuz. Her mesajınız PS-XBOX dolu. Bilgi verici, karşılaştırmalı olsa bu kadar göze batmazdı.

İdrak İstimlak

19.8.2016 14:25:06

+1
Tapacaksak, sadece Allah'a taparız, yazdığın kelimeleri düzgün seç!!! İkincisi, burada milleti fanatiklikle suçlayıp, yavuz hırsız misali fanatikliğin en alasını da yapmaktan geri kalmıyorsunuz. Sonuç olarak DS4, Xbox kolundan daha fazla teknoloji barındıran, daha kaliteli bir kol mu, evet öyle. Mesele tuşların basınca duyarlı olmasına kaldıysa, Xbox kolunda bundan daha fazla ne imkan sunuluyor onu söyle de, senin ölümüne savunduğun cihazın artısı neymiş millet onu öğrensin.

HajHaj

19.8.2016 14:13:55

+1
Konuştuğunuz kişi her konuda Sony'e toz kondurmayan biri, eğer profili gizli değilse girip iletilerini okuyabilirsin. Konsola tapıyor olmalı ki iddia ettiğine göre kullandığı aletin tuşundan haberi yok.

Dennis Jr

19.8.2016 13:41:48

0
Bende inanmiyorum ps4 jet motoru kullaniyor isteyen istedigi belgeyi koysun ben inanmam kardesim ps4 jet moturundan imal edilmis onu kullanan bir alettir siz hic ps1-2-3-4 kullandiniz mi ? Birde bana su var mi buvar mi diye gelmeyin sormaniz gereken tek soru sende olmayan pahali urunlerfen ne var diye sorun benim cevabmda kisa ve net olsun ? Bende hepsi var sen yorma kafani mal beyaninida yaptigimiza gore kafa rahat

İdrak İstimlak

19.8.2016 13:22:16

0
Hocam su an is yerindeyim, eve gecince bizzat konsolda deneyecegim. Sonucta bunlar DS2 doneminden beri oldugunu bildigim ozelliklerdi. Sizin verdiginiz kaynakta dijital olarak geciyor DS4. Ben bunu kendim canli canli denemeden ikna olmam. Dediginiz gibiyse de dunyanin sonu degil, sonucta yanlis bir bilgiyi duzeltmis olacaksiniz.

MustafaYC

19.8.2016 13:18:13

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hocam acaba siz de mevcut olmayan bir konsol var mi diye sorarsaniz cevabi daha kisa olurdu. Ve evet ilk ciktigi aydan beri PS4 um var. Siz daha once PS1/2/3/4 kullandiniz mi?
o zaman aşağıdaki linkten bir incelersen DS4 ün ne farkı varmı ds3 ve ds2 den görebilirsin. DS2 ve DS3 de var diye DS4 de olmak zorunda mı? (ds3'te ds4'e artı olarak sadece L1-R1 analogdu) Geliştiriciler tarafından kullanılmadığı için kaldırılmış bir özellikten bahsediyorsun. Hayır bi de konsolun var ve bu kontrolör ile oyun oynuyorsun. Hala analog diyorsan, iddiaya girelim ben imzamdaki tüm cihazları koyuyorum bana X tuşunun basında duyarlı olduğunu kanıtla. https://en.wikipedia.org/wiki/DualShock

İdrak İstimlak

19.8.2016 13:11:52

0
Hocam acaba siz de mevcut olmayan bir konsol var mi diye sorarsaniz cevabi daha kisa olurdu. Ve evet ilk ciktigi aydan beri PS4 um var. Siz daha once PS1/2/3/4 kullandiniz mi?

MustafaYC

19.8.2016 13:00:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator DS4 un, DS3 ve DS2ten ne farki var PCB ve tus olarakta DS3 ve DS2 basinca duyarli tuslara sahipken, DS4 sahip degil?
hiç DS4 kullandın mı?

İdrak İstimlak

19.8.2016 12:52:06

0
DS4 un, DS3 ve DS2ten ne farki var PCB ve tus olarakta DS3 ve DS2 basinca duyarli tuslara sahipken, DS4 sahip degil?

MustafaYC

19.8.2016 12:47:05

0
yanlış biliyorsun. o tuşlar bildiğin tuştur. Yani tuşa az yada çok basman birşey değiştirmez. az önceki gönderide DS4 ün içini komple gösteren bir görsel var. Bu görsele dikkatli bakarsan X tuşunun altında PCB filmi (devre filmi) olduğunu görürsün. Bu film sadece enerji var/enerji yok mantığında çalışır. Tuşa ne kadar basınç uygulanmış önemli değil. basınca veya harekete duyarlı 4 tuş var. L2 - L3 / R2 - R3

Cluptechno

19.8.2016 10:47:37

0
Valla gelen güncelleme hoşuma gitti baya sevdim ben kullanışlı olmuş. Kendi konsolumu sattım ama yeğenin cihazdan baktım oyun falan oynadım sanki bambaşka bişey olmuş, tebrik etmek lazım Sony'yi

Dovahkiin

19.8.2016 10:42:45

0
Titan X SLI alan adam bu kadar fanatiklik yapmıyor, adam üç kuruşluk konsolu savunacam diye şekilden şekle girmiş.

İdrak İstimlak

19.8.2016 10:07:49

+1
Hocam aynen dediğiniz gibi dijital duyarlılık dediğim, trigger tuşlarda olduğu gibi basınca duyarlı olmayan tuşlardır. Daha öncede yazdığım üzere DS2 zamanından beri tüm Playstation kollarında d-pad ve start/select dışındaki tüm tuşlar basınca duyarlıdır, yani siz ne kadar basarsanız o kadar etkisi olur. Örneğin bir araç kullanıyorsunuz ve "X" tuşu da gaz olsun, tam basarsanız, tam gaz, az basarsanız, yarım gaz şeklinde tepki verir. Demek istediğim buydu, isterseniz bir yarış oyununda deneyin, dediğim gibi olduğunu göreceksiniz...

MustafaYC

19.8.2016 09:56:40

0
Dijital duyarlılıktan kastın ne? 2 tür tuş vardır. Analog (kademelidir baskıya/harekete göre tepki verir) ve analog olmayan (açık yada kapalı. başka herhangi bir hassasiyeti yoktur). DS4 üzerinde sadece 4 adet analog giriş vardır. Bunlar L2 - R2 - L3 - L3 Aşağıda DS4 kontrolcünün tüm parçaları var. üst yüzeydeki tüm tuşlar (analog stickler hariç) gördüğün gibi bir PCB üzerinde çalışıyor. Yani on/off modunda.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

wither

19.8.2016 09:37:57

+1
Konsolun ömrü bitmeden , -Harici hdd desteği getirseler -Ben sorun yaşamasam da indirme hızını düzeltseler -Store daki kredi kart problemlerini çözseler -Hatta store da kolayca bölge değiştirip alışverişe izin verseler Konsol kusursuza yakın olacak.Rakibinden geride olduğu sadece bunlar kaldı bence.Ama muhtemelen hiçbiri çözülmeyecek. Ayrıca güncelleme gayet güzel olsa da bu tarz önemli değişiklikler ilk 6 ayda yapılır , konsol ömrünün yarısı bitti , 3 yıl boyunca insanlar bu eksikliklerle kullanmak zorunda kaldı konsolu.Geçen nesilden de tecrübeliler halbuki.

XPerience

19.8.2016 09:20:10

+2
Benim hiç bir şikayetim yoktu beklentilerimi karşılıyor her türlü, oyunu aç oyna o kadar

yusufgulcemal

19.8.2016 00:05:54

0
60dk nedir aga efso olmuş Not: gel gelelim bugün konsolu sattım 😈

aykut291

18.8.2016 22:00:25

0
Yoo güzel kardeşim haklısın xboxı övebilirsin bu konuda. Tamam Ms dünyanın yazılım devi o ayrıda Sony de bakkal dükkanı değil kalkıpta adam akıllı bir alt yapı sistem sunmamaları çok abes bir durum kaldıki birde paralı yaptılar yani bu hizmete para ödeniyor Ben sana söyliyim Sony nin Türkiyeye vermiş olduğu destek ve kaliteli 1. parti Oyunları olmasa bende Xbox alırdım. Sırf Unchreted 4 Last of Ous God of War onalar var die keşke Ms olsa böyle kaliteli Oyunlar. Sony babamın oğlu değil.

Kazumatr

18.8.2016 22:00:10

+2
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

ps nin alt yapisi ile ilgili dostum..bende 100mb kullaniyorum ama ps4 te oyunlar guncellemeler inmek bilmiyordu..xboxi ovmek gibi olmasin ama 1 saate 46gb veri indiriyorum..saniyede cektigim veriye bak..
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Yemisim hizli menusunu 60 dk lik kaydini.Su resimdeki indirme hizi gelsin yeter.Hizimi tam kullanamiyorum.16 gb lik guncelleme var 50 mpbs hizla 5 saat kaldi diyor.Birde plus paralariyla sunucular cogalcakti peh. Ha bu indirmeye iliskin guncelleme de cikar onuda 5.00 da buyuk duyuruyla duyururlar Paramizla rezil ediyolar.Ps3 te arkadasin kac saat/gun once cevrimici olmus cihaz ciktiktan 3 sene sonra cikiyor

gamerasi

18.8.2016 18:33:57

0
Bağlantım yeterli gelmiyor.

freekays

18.8.2016 17:53:27

+1
kullanmadığım bir konsol ps3 te kaldık malesef

chnsll

18.8.2016 17:53:23

0
7 Eylül olması lazım

İdrak İstimlak

18.8.2016 17:43:41

0
Hocam LT/RT ve analog stick'ler dışındaki tüm tuşlar dijital duyarlılığa sahip. PS2'den beri Start/Select, d-pad hariç tüm tuşlar DS'lerde standart analogtur.

MustafaYC

18.8.2016 17:01:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Hocam kullanıyoruz işte kolu, ben özellikle RB/LB tuşlarından ve analogların hassasiyetinin yetersizliğinden rahatsızım. Bir de bu share işleri falan, kesinlikle çok yetersiz kalıyor bu kol. Ve evet PS2 döneminden beri DS kollarında bu bahsettiğim tuşlar analogtur, Xbox'ın hiç bir konsolunda analog özelliği yoktu. Tamamı ile dijital düğmeler olup, sadece iki seçenek sunarlar.
hangi tuşlar analog? d-pad mi yoksa X, O, ... tuşları mı? tetik ve thumb tuşlarından mı bahsediyorsun yoksa?

Metal-Gear

18.8.2016 16:29:05

+2
Joystick meselesinde XO'nunki sert LB/RB ve fazla hassas analoglarının dışında güzel, kaliteli. Geçen nesilde ise X360 kolu ezici üstünlüğe sahipti sağlam ve esnemeyen yapısı ile. PS3'ünki çağ dışı bir haldeydi onun yanında. Ancak bu nesil her ne kadar büyüklük ve tonlama gibi farklardan ötürü XO kolu kaliteli gibi gözüksede DS4'ün o esnek plastik yapısını çözmüş olması, tamamen sağlam ve teknolojik olması verilen paranın karşılığı olarak duruyor. Sesli komut ve dışarıya ses verme özelliği (arayüzden ayarlanabilir helde), ilk günden beri 3,5mm jak desteğini sunması ve touchpad bulunuyor olması "teknolojik" olarak her türlü XO kumandasından üstün yapıyor DS4'ü zaten. ============ Dolayısıyla geçen nesil olsa 360 ile 3'ün kolunu karşılaştırmaya gerek yok derdim, ama bu nesil XO kolu ile DS4'ün bir tutulmaması gibi bir dünya olamaz. "Özellik" sayacaksan DS4 daha üstün - daha teknolojik, öyleyse bir tutulmaması için sebep ne? Bir tutmaktan bir adım öteye geçebilecek bir joystick tasarlamışlar bu sefer.

Bayraktar42

18.8.2016 14:11:02

+3
60dk mi hadi ya mukemmel olmus o ozelik wow

İdrak İstimlak

18.8.2016 13:39:52

+1
Ne benim sizi ikna etmek gibi bir görevim var, ne de sizin bana inanmak gibi bir zorunluluğunuz. Biz savunduğumuz şeyleri gerekçeleri ile açıkladık, illaki öyle değil deyip, çürütmek istiyorsanız koyarsınız ortaya karşı görüşünüzü, olur biter. Gerisi kusura bakma ama laf salatası olur...

Boone

18.8.2016 13:39:38

+1
60 dakikaya kadar video kaydetme ve arayüzün yenilenmesine çok sevindim. Eski arayüz bana göre çok fazla yoğundu ve akıcılık sağlayamıyordu. İstediğim çoğu şeyi bu güncellemede buldum sanırım.

alican88

18.8.2016 13:34:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr konsol cıkalı neredeyse uc yıl olacak bu yenılıkler daha yenı gelıyor akıl alır gıbı degıl bu sony cıddı sorunlu bır fırma. olması gereken ozellıkler anca gelıyor ama ısın sonunda gelıyor olması bıle mutluluk verıcı hıc gelmeyebılırdıde.
Neo ayagina yarim elma gonul alma arifesindeler..

Cityzens

18.8.2016 13:31:02

0
Gormem degil okumam yetiyor. Sony ye gidip yazilip ustunlugu onlarda diyorsun. Ds4 kumandasini gidip xbox one kumandasiyla bir tutup bir de ovuyorsun. Daha sayiyim mi

Dennis Jr

18.8.2016 13:30:15

0
konsol cıkalı neredeyse uc yıl olacak bu yenılıkler daha yenı gelıyor akıl alır gıbı degıl bu sony cıddı sorunlu bır fırma. olması gereken ozellıkler anca gelıyor ama ısın sonunda gelıyor olması bıle mutluluk verıcı hıc gelmeyebılırdıde.

İdrak İstimlak

18.8.2016 13:26:01

0
Fan kelimesi ile fanatik kelimesini birbirine karıştırıyorsunuz. Fan kelimesi bir şeye duyulan sempatiyi, hayranlığı ifade ediyor kullandığım cümlede, ölümüne savunmayı değil. Gözümün Sony'den başka neleri gördüğünü anlamanız için evimde bulunan konsolları görmeniz gerekiyor, hangi platformlarda hangi oyunları oynadığımı bilmeniz gerekiyor, aksi durumda sözleriniz laf-ı güzaf...

Cityzens

18.8.2016 13:15:46

+1
Acik acik fanim diyorsunuz zaten. Sizin gozunuz Sony den baska birsey gormez ki zaten? . Kredi karti sorunu Turkiye ye has birsey degil. Yabanci forumlara acin bakin orada da bu sorun var.

BSC Misafiri

18.8.2016 13:13:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Deagleturk Gencler konsol fanligi yapiyorsunuz anladikta, birbirinize hakaret etmek nedir ne tür bir seviyesizliktir.
Buradakiler bu dediğini anlamaz kardeşim,boşuna nefesini tüketme.Senelerdir aynı adamlar aynı şeyleri deyip duruyor.anladık fanatiksiniz vs. de 2 tane hardcore konsol var zaten neyin mücadelesini veriyorsunuz?Her haber başlığının altında aynı adamlar aynı şeyleri paragraflarca yazıyor.Koca koca adamlar birde bunu yapan çocuk desen o da değil.Bu kadar başıboş site yönetimi olamaz.Bunlara bir konu başlığı açın orada birbirlerini yesinler de doğru dürüst yorum yapacak olanlar da yazsın şuraya ne yazmak istiyorlarsa.Bunların yüzünden ''a'' konsolu iyi yapmış bile diyesim gelmiyor.Birisi çıkar atlar mahalle ağzıyla laf atar uğraşılmaz diye. Bu kadar da olmaz.

By Salus

18.8.2016 12:10:14

0
Güzel bir güncelleme olmuş, video kayıt süresinine bayıldım özellikle.

İdrak İstimlak

18.8.2016 12:09:58

+2
quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex Face tuşlarından bahsediyorsanız onlar DS4 te analog değil diye biliyorum. Xbox one da PS4 de kullandım, analog ise bile hiç bir fark hissetmedim. İlk Xbox ta analog'tu sonra xbox 360 da kaldırıldı. PS cephesinde de DS4 ile kaldırıldı diye biliyorum. Ds4 evet iyidir güzeldir, ama bir xbox gamepadi değil. Başarılı ama hala Ds4 en iyisi değil...
Hocam kullanıyoruz işte kolu, ben özellikle RB/LB tuşlarından ve analogların hassasiyetinin yetersizliğinden rahatsızım. Bir de bu share işleri falan, kesinlikle çok yetersiz kalıyor bu kol. Ve evet PS2 döneminden beri DS kollarında bu bahsettiğim tuşlar analogtur, Xbox'ın hiç bir konsolunda analog özelliği yoktu. Tamamı ile dijital düğmeler olup, sadece iki seçenek sunarlar.

SultanApex

18.8.2016 12:03:08

+1
Face tuşlarından bahsediyorsanız onlar DS4 te analog değil diye biliyorum. Xbox one da PS4 de kullandım, analog ise bile hiç bir fark hissetmedim. İlk Xbox ta analog'tu sonra xbox 360 da kaldırıldı. PS cephesinde de DS4 ile kaldırıldı diye biliyorum. Ds4 evet iyidir güzeldir, ama bir xbox gamepadi değil. Başarılı ama hala Ds4 en iyisi değil...

İdrak İstimlak

18.8.2016 11:39:12

+3
Nereden biliyorsunuz kullanmadığımı? Yazdığım mesajı dikkatli okursanız benim kontrol cihazı üstündeki "X, Y, A, B" tuşlarını kasdettiğimi görürdünüz. Trigger tuşlarının titreşimli ve basınca duyarlığı olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Böyle dayanaksız bir şeyi savunabileceğimi nereden çıkarttınız? Bahsettiğim tuşlar basınca duyarlı değildir ki, taa PS2 döneminden beri bu tuşlar DS kollarında hep basınca duyarlı olmuştur...

SultanApex

18.8.2016 11:30:21

+2
"Ve hala geçen nesilden beri bu adamların kontrol cihazı üzerindeki hiç bir tuşu analog değil" Bu cümle ile hiç xbox gamepadi tutmadığınız belli oluyor. Xbox one trigger tuşlarının bırakın analog olmasını her birinde ayrı çalışan titreşim motoru var. [link=http://gizmodo.com/xbox-one-controller-hands-on-rumbling-triggers-are-fre-509174701]http://gizmodo.com/xbox-one-controller-hands-on-rumbling-triggers-are-fre-509174701[/link]

Hana-MicHi__

18.8.2016 11:24:29

0
Sonunda arayüzü düzeltmek akıllarına geldi.

SOLID SNAKE

18.8.2016 11:15:21

0
Harika olmuş bence

İdrak İstimlak

18.8.2016 10:36:30

+8
LB/RB tuşları kesinlikle rezalet, ayrıca analog çubukların kullanımı da yeterince hassas değil. Çubukların yüksek olması nedeni ile çok ani hareketler yapılabiliyor ama ince ayar gerektiren yerlerde kesinlikle bir DS4 gibi değil. Ayrıca PS4 kolunun "Share" tuşu, yapımcının hayalgücüne bırakılmış ortadaki touchpad'in geniş kullanım imkanı, kendi dahili hoparlörünün olması, çıktığı ilk günden beri 3 kuruşluk kulak içi kulaklıklar da dahil olmak üzere her tip 3.5mm girişe sahip kulaklığı desteklemesi büyük avantajdır. Ve hala geçen nesilden beri bu adamların kontrol cihazı üzerindeki hiç bir tuşu analog değil, yani basınca duyarlı değil. Rezil d-pad konusuna hiç girmiyorum...

alican88

18.8.2016 10:31:38

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Güncellemeleri beğenmeyen kullanıcılar Xbox One'ın çıkışından bu yana neredeyse 3 yıl geçtiğini ve hala oyunlara güncelleme yapılırken oyun oynayamadığını bilmiyor galiba. Adamlar Halo MMC'ye 60GB güncelleme getirmiş, oyunu kutulu alıp eve geliyor ve konsolunuza takıyorsunuz ama 60GB güncelleme inene kadar oynayamıyorsunuz, bu mudur yazılım üstadlığı, bu mudur kullanıcı dostluğu? Oyunlarınıza gelen güncellemeleri bile sistem size haber vermiyor. Ekran görüntüsü, kaydedilmiş videoları usb belleğe direk alma gibi bir şansınız da yok. Bir de bu kredi kartı hatalarını sadece Sony'ye ihale edenler sorunun Türkiye'deki kredi kartlarından kaynaklandığını da bilmiyor galiba, aynı sorunlar Live'da da yaşanıyor. Bunlar bir tarafa millet iki ay konsolundan Gold üyeliğine giremedi, gold ile verilen oyunları hesabına eklemek için elli takla attı. Sanki PS4'te var dediğiniz sorunların katmerlisi Xbox'ta yokmuş gibi yazılması enteresan bir durum. Daha düne kadar adamlar arka planda müzik dinleyemiyordu, bu özellikler nerdeyse konsolun 3. yılında gelebildi. eleştirirken azıcık elinizi vicdanınıza koyun, öyle eleştirin... İster kabul edin, ister etmeyin an itibarı ile Sony yazılımda da rakibinden çok daha iyi durumda. Zaten donanım, kontrol cihazı ve exc. oyunları gibi işin en vurucu kısmına hiç girmiyorum.
yazdigin her cumlenin altina imzami atarim ama kontrolcu kismi biraz ucuk olmus abi..elini vicdanina koy tekrar yorum yap..degil ps4 un ps3 un kiyle beraber ust uste koy yani xboxin gamepadi etmez..

İdrak İstimlak

18.8.2016 10:24:33

+13
Güncellemeleri beğenmeyen kullanıcılar Xbox One'ın çıkışından bu yana neredeyse 3 yıl geçtiğini ve hala oyunlara güncelleme yapılırken oyun oynayamadığını bilmiyor galiba. Adamlar Halo MMC'ye 60GB güncelleme getirmiş, oyunu kutulu alıp eve geliyor ve konsolunuza takıyorsunuz ama 60GB güncelleme inene kadar oynayamıyorsunuz, bu mudur yazılım üstadlığı, bu mudur kullanıcı dostluğu? Oyunlarınıza gelen güncellemeleri bile sistem size haber vermiyor. Ekran görüntüsü, kaydedilmiş videoları usb belleğe direk alma gibi bir şansınız da yok. Bir de bu kredi kartı hatalarını sadece Sony'ye ihale edenler sorunun Türkiye'deki kredi kartlarından kaynaklandığını da bilmiyor galiba, aynı sorunlar Live'da da yaşanıyor. Bunlar bir tarafa millet iki ay konsolundan Gold üyeliğine giremedi, gold ile verilen oyunları hesabına eklemek için elli takla attı. Sanki PS4'te var dediğiniz sorunların katmerlisi Xbox'ta yokmuş gibi yazılması enteresan bir durum. Daha düne kadar adamlar arka planda müzik dinleyemiyordu, bu özellikler nerdeyse konsolun 3. yılında gelebildi. eleştirirken azıcık elinizi vicdanınıza koyun, öyle eleştirin... İster kabul edin, ister etmeyin an itibarı ile Sony yazılımda da rakibinden çok daha iyi durumda. Zaten donanım, kontrol cihazı ve exc. oyunları gibi işin en vurucu kısmına hiç girmiyorum.

BSC Misafiri

18.8.2016 09:53:11

+2
Yaratma kelimesini oluşturma kelimesi ile değiştirmelisiniz. Daha doğru ve uygun olur.

BSC Misafiri

18.8.2016 09:53:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: AlfieLowis Ne fani. Fan man degilim. Fan olmak icin trophy kasan gece gunduz boyle olmasi gereken seyleri ovenlerdir. 60 dakika kayit var tamam. Ben de diyorum ki konsolum da YER YOK. Cunku gta denen bir oyun var 69.62 gb. Witcher3 var o da 69 kusuratta. Ve boyle oyunlar devam ediyor. Bunu anlamamakta kastiniz var kesinlikle. Diyorum o rakip te olan external hdd destegi yok. Benim sorunum alan sorunum. Zaten kullanamadigim sey icin isterse 2000 dakika olsun ne yapayim? Dikkat ettiyseniz soze baslarken Rakip konsol dediniz. Yani zaten kendiniz bir tuttunuz. Yasiniz kemale ermis sanirim.
Gta ve witcher haricinde 70 gb oyun ne var hadi bude cod olsun 210gb diger oyunlar 70gb degilki hani overwatch 20 lerde rainbow 20 lerde ufc2 20 lerde hani bide bende 500 gb kullaniyorum ve gayet yetiyor ama keyfi olarak 1 tb a yukselticem

İdrak İstimlak

18.8.2016 08:21:16

+5
Geçen nesil PS3'te online bedavaydı, Plus için verilen oyunlar mükemmeldi. Rakibi Microsoft hem online'a para istiyordu, hem de oyun vermiyordu, neslin sonlarına doğru kerhen de olsa getirdiler ama kalitesiz oyunlar verdiler. Ve evet kesinlikle Sony bu konuda şımarık davranıyor, bu oyuncuların lehine yönelik bir davranış değil. Ama unutmayın rakibi MS'ta bunu babasının hayrına yapmıyor, E3 2013'ü açıp, tekrar izleyin, MS ne anasının gözü bir firmadır, açık ve net olarak görürsünüz. Sonuçta geriye uyumluluk dediğimiz olayı da rekabet edebilmek adına getirdiler, kara kaşımızın, kara gözümüzün hayrına değil...

İdrak İstimlak

18.8.2016 08:16:06

+1
PS4 için istediğiniz zaman garantiyi etkilemeden HDD değişimi yapabiliyorsunuz, mesela ben 2TB HDD takmıştım zamanında. Harici veya dahili olmasının tek farkı HDD'yi yanınızda taşımanız, bunun dışında bir faydasını göremiyorum. Hatta dahili HDD'ler, taşınabilir HDD'lerden daha ucuz, bu da Sony kullanıcıları adına bir avantaj. Yani PS4'te hiç bir HDD upgrade'i yokmuş gibi olaya bakmak haksızlık olur. Ayrıca fan kelimesini sizi işaret ederek veya kastederek kullanmadım. Fansınız veya değilsiniz bunu bilemem ve evet ben Playstation fanı birisiyim...

Kazumatr

18.8.2016 07:50:18

+1
Tercoh demeyelimde buba patagozluluk desek daha yeridir abicim. Microsoft geri uyumluluk yapti ama hesabinda satin aldiysan xbox one da oynayabiliyorsun yada aylik golf uyelikle verilen xbox 360 oyunlarini oynayabiliyosun ucretsiz bicimde. Sony ps2 oyunlarini ps4 icin cijariyor 45 lira foyatlari var oryalama her oyununun.Niye soruncada lisans bahanesini sunuyor.Microsoft ta niye bu lisans bahane olmuyor ? Birde xbox one daki geri uyumluluk ucretsiz. Ama ps de senin gecmiste ps3 e aldigin oyunlari eger ps4 yada ps now destekleyen hangi platformda oynamak istiyorsan kiralama ucreti yada yillik abonelik ucreti odemen gerekiyor. Ps4 kullanicisi olupta bunlari gormezden gelemeyiz.Sony acik acik ac gozluluk yapiyor.

alican88

18.8.2016 07:24:22

+2
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 o değilde şu Oyunları indirmeyi düzeltseler iyi! Ya 5 Mgeabit internetim var Oyun çok yavaş iniyo arkadaş. Pc da 30 dakikada iniyo ps 4 bir oyunu indirmek için 1 günden fazla bekliyorum. Ya bizim internet altyapımızla alakalı yada sony sistemiyle alakalı!
ps nin alt yapisi ile ilgili dostum..bende 100mb kullaniyorum ama ps4 te oyunlar guncellemeler inmek bilmiyordu..xboxi ovmek gibi olmasin ama 1 saate 46gb veri indiriyorum..saniyede cektigim veriye bak..
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

bersgurs

18.8.2016 06:27:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: AlfieLowis Ne fani. Fan man degilim. Fan olmak icin trophy kasan gece gunduz boyle olmasi gereken seyleri ovenlerdir. 60 dakika kayit var tamam. Ben de diyorum ki konsolum da YER YOK. Cunku gta denen bir oyun var 69.62 gb. Witcher3 var o da 69 kusuratta. Ve boyle oyunlar devam ediyor. Bunu anlamamakta kastiniz var kesinlikle. Diyorum o rakip te olan external hdd destegi yok. Benim sorunum alan sorunum. Zaten kullanamadigim sey icin isterse 2000 dakika olsun ne yapayim? Dikkat ettiyseniz soze baslarken Rakip konsol dediniz. Yani zaten kendiniz bir tuttunuz. Yasiniz kemale ermis sanirim.
Kardeş GTA + Witcher + bir oyun daha olsun 70 gb'dan 210 gb yapıyor hepsi. Hadi 70 GB boyutunda 10 oyun yüklü diyelim abartalım meseleyi - 700 GB'lık oyun yüklü olsun. Hadi 1 TB yapalım şunu, 1 TB'ın dolu olsun. 6TB hdd takılabilen bir cihazda nasıl oluyorda 60 dakika için kayıt yerin kalmıyor onu baya bi merak ettim. :) Diyorsan ki bende 500 gb hdd var, o yüzden ben kayıt yapamam e o senin problemin o zaman. Hangi platforma sahip olursan ol, HDD takmazsan kayıt yapmaya yerin olmaz zaten. XO 16TB dahili hdd mi destekliyor böyle bir dünya mı var? Zaten 3 ya da 4 tb'dan büyük 2,5 inç harddisk yok ki piyasada. Harici aparat ile 3,5 inç takıp genişletmek zorundasın her ikisinde de. Kayıt yapmak içinse 16tb hdd lazım değil üstelik tak 2 tb o bile yeter. Yetmiyorsa takarsın bi 6 tb seni gene kurtarır. Sende saatlerce video çekip hiç harici diskine kopyalamadan dahili üzeirnde hollywood filmi mi yapacan mübarek, neyine yetmiyor mevcut HDD kapasitesi desteği ben onu anlamadım yani.? :D Sony 4.0 güncellemesi ile "kullanamayacağımız" bir özellik eklemiş senin düşüncene göre. Kendini buna nasıl inandırdın ? :D Sony'de de hep gerizekalılar çalışıyor değil mi? Hesap edememişler 60 dk.'nın depolama işinin nasıl olacağını, ya da çıkılacak olan boyutlara göre HDD desteğinin olup olmadığını düşünememişler? Yep yeni bir yazılım ile yapılacak olan video kayıtlarının codec'leme algoritmasında da yeniliğe gidilmiştir büyük ihtimalle. Daha etkili sıkıştırma ile daha uzun video çekilebilecektir. Şunu da ekleyeyim PS4'ün harici alana multimedia aktarması, kayıtları aktarması, save dosyaları gibi diğer şeyleri aktarması çok pratik, aynı PC gibi tak USB'yi kopyala. XO'da kayıtlarını hariciye alamıyorsun bile daha, bir kayıt çıkarayım dedim, PC'den OneDrive ile atmayı zorunlu tutuyor, onu da cloud editörü üzerinden yaptırıyor ki sistem hızı yerlerde sürünmeye başlıyor bu sefer. Üstelik aktarım için Live üyeliği istiyor abi bu ne rezalet altı üstü çektiğim 5 dakikalık bir video atacam ya da resim atacam. Yani her şeye laf ette bari şu media olayına laf etme, PS4 bu konuda inanılmaz pratik, tıpkı PC gibi. Bu somut bir şey, benim fikrim falan değil, direkman ortada olan bir şey inkâr edilemez bir durum bu yüzden.
Dahili dememiş ki harici harddisk için demiş 16 tb destek olayını.

Metal-Gear

18.8.2016 03:40:36

+3
quote:

Orjinalden alıntı: AlfieLowis Ne fani. Fan man degilim. Fan olmak icin trophy kasan gece gunduz boyle olmasi gereken seyleri ovenlerdir. 60 dakika kayit var tamam. Ben de diyorum ki konsolum da YER YOK. Cunku gta denen bir oyun var 69.62 gb. Witcher3 var o da 69 kusuratta. Ve boyle oyunlar devam ediyor. Bunu anlamamakta kastiniz var kesinlikle. Diyorum o rakip te olan external hdd destegi yok. Benim sorunum alan sorunum. Zaten kullanamadigim sey icin isterse 2000 dakika olsun ne yapayim? Dikkat ettiyseniz soze baslarken Rakip konsol dediniz. Yani zaten kendiniz bir tuttunuz. Yasiniz kemale ermis sanirim.
Kardeş GTA + Witcher + bir oyun daha olsun 70 gb'dan 210 gb yapıyor hepsi. Hadi 70 GB boyutunda 10 oyun yüklü diyelim abartalım meseleyi - 700 GB'lık oyun yüklü olsun. Hadi 1 TB yapalım şunu, 1 TB'ın dolu olsun. 6TB hdd takılabilen bir cihazda nasıl oluyorda 60 dakika için kayıt yerin kalmıyor onu baya bi merak ettim. :) Diyorsan ki bende 500 gb hdd var, o yüzden ben kayıt yapamam e o senin problemin o zaman. Hangi platforma sahip olursan ol, HDD takmazsan kayıt yapmaya yerin olmaz zaten. XO 16TB dahili hdd mi destekliyor böyle bir dünya mı var? Zaten 3 ya da 4 tb'dan büyük 2,5 inç harddisk yok ki piyasada. Harici aparat ile 3,5 inç takıp genişletmek zorundasın her ikisinde de. Kayıt yapmak içinse 16tb hdd lazım değil üstelik tak 2 tb o bile yeter. Yetmiyorsa takarsın bi 6 tb seni gene kurtarır. Sende saatlerce video çekip hiç harici diskine kopyalamadan dahili üzeirnde hollywood filmi mi yapacan mübarek, neyine yetmiyor mevcut HDD kapasitesi desteği ben onu anlamadım yani.? :D Sony 4.0 güncellemesi ile "kullanamayacağımız" bir özellik eklemiş senin düşüncene göre. Kendini buna nasıl inandırdın ? :D Sony'de de hep gerizekalılar çalışıyor değil mi? Hesap edememişler 60 dk.'nın depolama işinin nasıl olacağını, ya da çıkılacak olan boyutlara göre HDD desteğinin olup olmadığını düşünememişler? Yep yeni bir yazılım ile yapılacak olan video kayıtlarının codec'leme algoritmasında da yeniliğe gidilmiştir büyük ihtimalle. Daha etkili sıkıştırma ile daha uzun video çekilebilecektir. Şunu da ekleyeyim PS4'ün harici alana multimedia aktarması, kayıtları aktarması, save dosyaları gibi diğer şeyleri aktarması çok pratik, aynı PC gibi tak USB'yi kopyala. XO'da kayıtlarını hariciye alamıyorsun bile daha, bir kayıt çıkarayım dedim, PC'den OneDrive ile atmayı zorunlu tutuyor, onu da cloud editörü üzerinden yaptırıyor ki sistem hızı yerlerde sürünmeye başlıyor bu sefer. Üstelik aktarım için Live üyeliği istiyor abi bu ne rezalet altı üstü çektiğim 5 dakikalık bir video atacam ya da resim atacam. Yani her şeye laf ette bari şu media olayına laf etme, PS4 bu konuda inanılmaz pratik, tıpkı PC gibi. Bu somut bir şey, benim fikrim falan değil, direkman ortada olan bir şey inkâr edilemez bir durum bu yüzden.

Cityzens

18.8.2016 02:48:29

+2
Ne fani. Fan man degilim. Fan olmak icin trophy kasan gece gunduz boyle olmasi gereken seyleri ovenlerdir. 60 dakika kayit var tamam. Ben de diyorum ki konsolum da YER YOK. Cunku gta denen bir oyun var 69.62 gb. Witcher3 var o da 69 kusuratta. Ve boyle oyunlar devam ediyor. Bunu anlamamakta kastiniz var kesinlikle. Diyorum o rakip te olan external hdd destegi yok. Benim sorunum alan sorunum. Zaten kullanamadigim sey icin isterse 2000 dakika olsun ne yapayim? Dikkat ettiyseniz soze baslarken Rakip konsol dediniz. Yani zaten kendiniz bir tuttunuz. Yasiniz kemale ermis sanirim.

mementopolis

18.8.2016 01:32:26

+1
benim hic sorunum yoktu oysaki :D . dirak oyuna dalan birisi oldugum icin menu falan bana pek ilginc gelmiyor :) .

cikiacla

18.8.2016 00:41:06

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

PSN: Odyofil, Titanfall2 oynayalım ekle....
adam antika ps3üyle titanfall2 oynayacakmış yok ps2den oyna bide. adamın konsol alacak parası yok gelmiş burda konsollara laf söylüyo, eminim ps3ünü de karne hediyesi olarak zorla aldırmıştır bu babasına. sen anca youtubedan izlersin titanfall2yi.

İdrak İstimlak

18.8.2016 00:32:28

+12
Bu nesilde şükürler olsun o rezil, beş para etmeyen donanımına rağmen Türkiye'de, Amerika'da bulunan fanlardan daha fazla şu rezilliği savunanları da gördük. Adam arkadaş menüsü geç açılıyor diyor ama 2 dakikadan önce açılamayan Xbox One'dan bahsetmiyor. Yazılım üstadı MS diyor ama 5 dakika kayıdı anca yaptıran sistemin karşısında 60 dakika kayıt yaptıran sisteme çamur atıyor. Her şeyi geçtim tek bir exc. oyunu kalmayan konsol bozuntusunu, her yerden exc. yağan platformla bir tutma gibi saçma bir fikre sarılıyor. Ne diyelim Allah ıslah etsin kardeşim.

gamerasi

18.8.2016 00:26:12

0
Harika güncelleme.

Sturmbannführer

17.8.2016 23:52:24

0
Güzel bir güncelleme olacak.

Wayward Son

17.8.2016 23:45:49

0
İstikrar müthiş, güncelleme haberinde dahi birbirine giriyor millet. Valla gözlerim yaşardı.

Fearless_tr

17.8.2016 23:43:47

+4
Gencler konsol fanligi yapiyorsunuz anladikta, birbirinize hakaret etmek nedir ne tür bir seviyesizliktir.

Hoid

17.8.2016 23:40:53

+2
Şimdi olmuş işte .

Nicolae

17.8.2016 23:31:22

0
Mükemmel olmuş. Bir an önce tüm kullanıcılara sunarlar umarım. Klasör seçeneği ve oyun içinde hızlı menü çok iyi olacak.

BSC Misafiri

17.8.2016 23:15:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Halleluja Muhteşem yahu. Gece gece yine kahkaha atmaya başladım. Xbox 360'ın 2005 yılında yani bundan 11 yıl önce sistemine koyduğu şeyleri PS kullanıcıları yeni yeni deneyimliyor. Açılması dakikalar, saatler, günler, haftalar, aylar, yıllar süren Friend List'in daha hızlı açılmasına çok seviniyorlar. Olsun, onların da hakkıdır.
sağol ama şimdi sen de oyun oynayamıyorsun

Persona_Non_Grata

17.8.2016 23:14:15

+17
quote:

Orjinalden alıntı: Halleluja Muhteşem yahu. Gece gece yine kahkaha atmaya başladım. Xbox 360'ın 2005 yılında yani bundan 11 yıl önce sistemine koyduğu şeyleri PS kullanıcıları yeni yeni deneyimliyor. Açılması dakikalar, saatler, günler, haftalar, aylar, yıllar süren Friend List'in daha hızlı açılmasına çok seviniyorlar. Olsun, onların da hakkıdır.
exclusive oyunu kalmayan rakibi tarafından 20 milyon adet satış farkı yemiş konsolunla ne konuşuyon la sen hala ahahahahahahaha :))

Kankkunen

17.8.2016 23:05:42

0
Sen önce Store problemlerini çöz öyle gel, menü tetris olsa da olur.

Guest-1E1FC651D

17.8.2016 23:04:00

+4
Muhteşem yahu. Gece gece yine kahkaha atmaya başladım. Xbox 360'ın 2005 yılında yani bundan 11 yıl önce sistemine koyduğu şeyleri PS kullanıcıları yeni yeni deneyimliyor. Açılması dakikalar, saatler, günler, haftalar, aylar, yıllar süren Friend List'in daha hızlı açılmasına çok seviniyorlar. Olsun, onların da hakkıdır.

orangeblu

17.8.2016 23:00:44

0
Klasör özelliğini bekliyordum sonunda geliyor.

Persona_Non_Grata

17.8.2016 22:59:19

+4
ingiliz vatandaşı ile tinky vinky yine ne saçmalamışlar acaba, alıntılasanızda bizde görsek

Metal-Gear

17.8.2016 22:57:27

0
Çok iyi bir güncelleme olmuş bu sefer. İnşallah bunu kurduktan sonra donma göçme gibi buglar olmaz.

Guest-1E1FC651D

17.8.2016 22:56:20

+5
Haha. Fukuşima üniversitesi stajyer öğrencileri sonunda Xbox Live sisteminden birşeyler kapmaya başlamış. Tetris bozması sistem yavaş yavaş yenileniyor. İyi bari.

KAKÁ

17.8.2016 22:52:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: Settlers Bazı kupaları almak için bir şeyden birden fazla yapmak gerekiyor. Kaç tane yapılmış, kaç tane kalmış onları da görebilsek tadından yenmez.
Aynen diyelim 50 adam vur diyor 45 olmuş diye gösterse harika olacak, xbox one'da vardı bu snap sekmesinde.

tnrvrd1996

17.8.2016 22:49:28

0
Hocam sizde sony ye karşı ne kadarda doluymuşsunuz

Settlers

17.8.2016 22:37:07

+2
Bazı kupaları almak için bir şeyden birden fazla yapmak gerekiyor. Kaç tane yapılmış, kaç tane kalmış onları da görebilsek tadından yenmez.

Cityzens

17.8.2016 22:28:10

+5
Lutfen daha fazla guldurmeyin. Amacim tartisma cikartmak degil. Karsisindaki Rakip, yenik oldugu icin geriye uyumluluk olayini yapti. Gecen nesil Sony de ilk basta yenikti. Ne yapti? Ps2 deki oyunlari Hd collection olarak satti. Ayni simdiki remastered gibi. Ben arada hicbir farki goremiyorum. Tek gordugum "Faydali " fark ise Geriye donuk uyumluluktur. Cunku zaten para verdigin seyi oynuyorsun arti bir para vermiyorsun. Karsidaki konsol ise external HDD 16 tb a kadar desteklerken burada boyle birsey yok. 3 sene gecmis uzerinden ve yeni ara konsol cikacakken hala bunun gelmemesi yazilim servisinin ms ye oranla kotu oldugunu gosteriyor.Ki zaten 60 dakika kadar video uzunlugu var. biz o zaman bunu hic kullanamayacagiz? Cunku yeterli alan zaten yok. Ayrica Dediginize katiliyorum. Karsidaki konsol cok hantal olabilir. Ama su yazilim ustunlugu dediginiz sey eger bir oyunu 550 saat kaldi diyerek indiriyor ise yada party chatte online serverlara baglanirken ses gidip gelmesi yasaniyorsa orada kotu yazilim mevcuttur. Hadi rakip konsolun bugune dek kac kere dashboard degistirdigini gectim.... Google a " Psn kredi karti sorunu " yazdiginizda onunuze cikacak sayfalari incelemenizi tavsiye ederim.

Chirrut Imwe

17.8.2016 22:12:41

+1
XO'in arayüzünün yanina dahi yaklasamaz ama eskisine göre daha iyi olmus.

BlackLead

17.8.2016 22:12:21

0
sen seçildin hahaahhaa

Fearless_tr

17.8.2016 22:02:15

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

CILGIN_TURK_96

17.8.2016 21:55:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 o değilde şu Oyunları indirmeyi düzeltseler iyi! Ya 5 Mgeabit internetim var Oyun çok yavaş iniyo arkadaş. Pc da 30 dakikada iniyo ps 4 bir oyunu indirmek için 1 günden fazla bekliyorum. Ya bizim internet altyapımızla alakalı yada sony sistemiyle alakalı!
hocam sorun sonyde bende 200mbps internet var bırak oyunu indirmeyi, güncellemeleri 2-3 saate anca indiriyor.

İdrak İstimlak

17.8.2016 21:54:39

+2
Kendin de diyorsun, bu adamların tercihi, yapıp, yapamadıkları bambaşka bir mesele. Karşımızda Gaikai, Onlive'ı almış bir şirket, onun da karşısında 300K server'ı olduğunu iddia eden bir şirket var. Başka bir açıdan bakınca da durum böyle görünüyor. Oyuncu açısından hangisinin iyi olduğu tabii tartışılır ama iş teknik üstünlüğe gelince bence burada da Sony daha güçlü...

Kazumatr

17.8.2016 21:51:06

+13
Abi ustadlik konusu tartisilir.Cunku rakibi yazilomla bi onceki nesil konsolunun oyunlarini oynanabilir hale getirmis.Ustatlik bu bence.Sony de yapamazmiydi yapardi ama ps now elinde patlardi bu seferde.Sony bazen simarik cocugu oynuyor hatta cokcada oynadigini gorebiliyoruz aciklamalarla. Hizli menu guzel ama amacina uygun olmayan birsey var bu menude.Grup kur var kurmak istediginde ekran komple kaplaniyor eski grup kurma gibi kurulmasini bekliyoruz.Hizli menude buda hizli olmasi gerekir ne anlafom hizli menulugunden ozaman ?

ECBalaban

17.8.2016 21:45:32

+1
İyi bir arayüz değişikliği gerekliydi. En çok klasör oluşturma olayını beğendim. En sinir olduğum UK PSN de TV sekmesinin ha bire yenilenip en başa gelmesiydi. Kullanmadığım bir yığın sekme vardı.

CILGIN_TURK_96

17.8.2016 21:43:58

+1
Hizli menü olayi çok hosuma gitti, bu sefer saglam güncelleme geliyor birde sony su psn+ olayina bir el atsa iyi olacak ya sevilen oyunlar versinler yada multi için plus dayatmasindan vazgeçsinler. Bu arada çok detayli bir yazi olmus tesekkürler..

GoldPunch

17.8.2016 21:41:59

+5
Ben de seçilmişim, indiriyorum şimdi.

aLdacTrack

17.8.2016 21:41:35

+7
Uzun zamandır birçok kişi tarafından beklenen özellikleri getiriyorlar sonunda çok güzel bir güncelleme olmuş. Kayıt süresinin artmasına ayrıca sevindim doğrusu :)

aykut291

17.8.2016 21:39:57

+1
o değilde şu Oyunları indirmeyi düzeltseler iyi! Ya 5 Mgeabit internetim var Oyun çok yavaş iniyo arkadaş. Pc da 30 dakikada iniyo ps 4 bir oyunu indirmek için 1 günden fazla bekliyorum. Ya bizim internet altyapımızla alakalı yada sony sistemiyle alakalı!

İdrak İstimlak

17.8.2016 21:36:06

+5
Bu güncellemeden sonra Sony'nin yazılım konusunda da rakiplerine nal toplattığını açıkça görüyoruz. Adamlar harika işler çıkartmış, rakibi daha 5 dakikadan fazla kayıta izin vermiyor, nasıl bir yazılım üstadı ise anlayamadık...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız