Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4'de Çıkış Yapacak Oyunlara Ön Yükleme Yapabileceksiniz

 
   Sony, PlayStation 4'ün 1.70 güncellemesiyle ilgili önemli bilgileri basınla paylaştı. Bu güncellemeyle birlikte PlayStation 4 sahipleri artık çıkışına kısa bir süre kala oyunları ön yükleme ile konsollarına indirilebilecekler. Benzer bir uygulama da PlayStation 3'de vardı. Hatta GTA V'in ara videoları ve ses kayıtları çıkış dönemi öncesinde bu yolla sızdırılmıştı.
 
   Güncelleme ile birlikte gelecek bir diğer içerikse SHAREfactory. Xbox One'ın Upload Studios uygulamasına benzer biçimde SHAREfactory, oyuncuların oluşturdukları videolar üzerinde çeşitli değişiklikler ve kişiselleştirmeler yapma imkanı sağlıyor. PlayStation Camera sahibi iseniz, yaptığınız videolara sonradan veya eş zamanlı olarak yorumlarınızı da ekleyebileceksiniz. Upload Studios'dan farklı olarak SHAREfactor y size ait olan müzik ve videoları, oluşturacağınız videoda içe aktarma olanağı sağlıyor. Videonuz tamamlandığında ise işlenmiş halini USB sürücüsüne aktarabileceksiniz.
 
   Son detay ise harici kayıt cihazı kullanarak oyun kayıdı alanlar için geliyor. Sony nihayet 1.70 güncellemesiyle birlikte PS4'ün HDCP engelini kaldırıyor ve direkt olarak HDMI çıkışından kayıt almanıza imkan sağlıyor.
 
   Sony güncelleme için net bir yayınlanma tarihi vermemekle birlikte "çok yakında" ibaresini kullandı. Bu güncellemeler PlayStation 4 kullanıcılarına vitamin gibi gelecek! 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen playstation 4 güncellemesi 1.70 sharefactory elgato hdcp
Ultra Street Fighter IV'ün Açılış Sahnesinde Dövüşçü Resitali The Last of Us Sahibi misiniz? PS4 Sürümü İçin İndirim Gelebilir!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JasonBrody94

17.4.2014 21:36:59

0
Süperrr ! on numara olucak + hala çamur atma peşindesiniz adam facebook uygulaması felan yok demiş nasıl ya ? zaten konsolu aldığında ilk face ve twitter var dewamında tabikide youtube felan gelicek nesi eksik konsolun ! ben anlamıyodum pc de kesmeyi müzik eklemeyi ama ps4 de süpre olr .d

rcpyksl

17.4.2014 18:43:29

-1
Oyunları önceden indirebilmek harika birşey..Oyun çıkış tarihlerini bekledikten sonra özellikle büyük oyunlarda şimdi kim 30 gb indiricek gidip kutulu alayım diyordum..Artık tüm alışverişlerimi PSN üzerinden yapabilirim.

BSC Misafiri

17.4.2014 16:45:43

0
iyi haber geldi videoları diske falan atabilicez.

Project Scorpio

17.4.2014 14:07:03

-4
Boş işler Sony...

Recharged

17.4.2014 12:03:54

0
Direk USB belleklere atacak olmamız şahane bir yenilik olacak. Üstünde daha sonra istediğin oynamayı yapabileceksin her hangi bir kayıt cihazına gerek yok.

tutesh

17.4.2014 11:38:10

0
Hala pek çok eksiği var aletin, youtube facebook gibi sosyal mecraların uygulamaları yok, içindeki mevcut uygulamaları katagorize edemiyorsunuz ana ekran çorbaya dönüyor, download durdurma yok vs vs. Bir de bilmediğim için soruyorum ps3te medya desteği var mıydı? Usbmi bağlayıp dizi film vs. izleyebiliyor muydunuz merak ediyorum, eğer yoksa bile bence şuan bu da ps4 için bir eksik.

konuşantahta

17.4.2014 11:12:09

+1
birde ps3 te olduğu gibi youtube uygulaması getirseler harika olacak

BSC Misafiri

17.4.2014 11:10:27

0
Bir diger baslikta sabirsiz davranip yorum attim. Kusura bakmayin talha bey. Gayet detayli girdiniz haberi tesekkurler. Son olarak ekleyelim. 1.7 guncellemesi japonya icin 30 Nisan olarak gorunuyor. Avrupa ve amerika icin daha erken olacagi ortada. Gercekten cok detayli ve harika bir guncelleme. Artik USB uzerinden sabit disklerimizdeki video ve muzik dosyalarinada PS4 uzerinden ulasabilecegimizde onaylanmis durumda. Sony bu nesili domine etmeye kararli gorunuyor. Hem satis hem oyunlari hemde bu tip uygulamalari ile. Sony Vegas ekibi is basinda diyebiliriz bu video icin :)

rambocuk

17.4.2014 11:02:40

0
400 dolarlık makinede neler yapıyor adamlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız