Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"PlayStation 4 Pro'nun Türkiye Fiyatı Çok Yüksek Olmayacak"

 
 
   Sony'nin standart modele göre daha güçlü olacak konsolu PlayStation 4 Pro, bildiğiniz üzere PlayStation Meeting etkinliğinde $399/€399/£349 fiyatları ile duyurulmuştu. Ülkemizdeki kullanıcıların en merak ettikleri konulardan birisi de PlayStation 4 Pro'nun ülkemizde ne gibi bir fiyatla çıkacağı. PlayStation Türkiye bu konu hakkında henüz net bir açıklama yapmasa da Sony PlayStation Türkiye Sorumlusu Mustafa Yiğit, gerçekleştirdiği röportajda bu konuya kısaca değindi.
 
   Bu kez Türkiye'nin önemli teknoloji platformlarından TeknoSeyir'e konuşan Mustafa Yiğit yaptığı "PS4 1.84 TFLOPS, PS4 Pro 4.20 TFLOPS" açıklaması üzerine, Murat Gamsız "Pro'nun bunun için bizden isteyeceği bir fiyat farkı olacak" diye belirtti ve Mustafa Yiğit ise şu şekilde cevap verdi.
 
"Bir fiyat farkı olacak ama...Ben forumlarda okuyorum, takip ediyorum 2000 lira gibi fiyatlar bekleniyor. O fiyatlarda çıkmayacak PlayStation 4 Pro. Oyunseverlerin gönlü rahat olsun. PS4'te de görüyorsunuz fiyatları 1299, 1499 tavsiye edilen fiyatları var. Pro'nun da çok yüksek fiyatı olmayacak."
 
   Ayrıca Murat Gamsız'ın yurt dışındaki oranları koruyabilecek misiniz sorusu üzerine de Mustafa Yiğit "Koruyacağız. Tabii ki kur daha yukarı hareket etmezse. Şu an bir kur hareketi var yukarıya doğru." şeklinde bir yorumda bulundu.
 
   PlayStation 4 Pro 10 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak. TeknoSeyir'in gerçekleştirdiği röportajın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
GTA V - 15 Temmuz Darbe Girişimi Canlandırması Friday the 13th: The Game'de Tek Oyunculu Mod Bulunacak, Ön Sipariş Yapanlara Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

17.10.2016 06:17:35

0
Üst kaymağını önce ekmekle sıyırmak lazım Dolar arttı, vergiydi püsürüydü derken 2.000 olmaz'Da yakınından geçerler.

emrahcey

16.10.2016 10:42:39

0
Fiyat güzelde oyun fiyatlarından ne haber ?

abstract-a

16.10.2016 01:49:40

0
Mantıklı olan ps4 un ilk fiyatları gibi olması degılmı 400 dolar Ve vergi eklenmis fiyati elde kalan ps4 ler ve sliminde 300 dolarmı neyse oyle olması zaten 2000 olamaz.

BSC Misafiri

16.10.2016 01:07:15

0
Orijinal fiyat standart ps4 çıkış fiyatıyla aynıyken tr fiyatı niye daha fazla? Türkçe oyunlarda biyere kadar hizmetleri rezalet sonynin trdeki psn doğru düzgün çalışmıyo müşteri desteği yok oyunları utanmasalar 4 haneli fiyattan çıkarıcaklar tr psni hala İngiltere kuru üzerinden fiyat alıyo

Experimentation

15.10.2016 20:35:02

0
yurtdışından getirtebilirsem baya uygun olur

_nick falan yok_

15.10.2016 16:22:25

0
mustafa yiğit diyorsa siz bu sözü tersten anlayın artık.. O mevki de o kadar gereksiz bir insanki kendisi..

Lord Joker.

15.10.2016 13:32:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator PS4 u olanlar icin tamami ile gereksiz bir harcama. Ancak ilk defa alacaklar veya cihazi arizalananlar icin dusunulebilir. Omrunun fazla olacagini sanmiyorum...
Katılıyorum günü kurtarmak ve VR adına yapılmış bir hamle bu konsol standart PS4, Playstation 5'e kadar idare eder rahatlıkla,abi bana standart ps4 grafikleri yetmez,daha fazlasını istiyorum diyen varsa PRO falan da almasın zaten,direk konsoldan uzak durup PC'ye geçsin

Rapsody_izmir

15.10.2016 12:40:46

0
Dusununce ha tr den almisiz ha yurtdisi sony icin ne farkeder ki? Her halukarda kazaniyor. Bi zahmet makinelerin hangi ip den psn ye baglandigina bakiversinler. Tr de kactane ps oyuncusu var anlarlar.

İdrak İstimlak

15.10.2016 09:58:11

0
Hocam yabancı sitelerden, özellikle key satan sitelerden 15-20 dolara Win 10 lisansı almanız mümkün...

Metal-Gear

15.10.2016 04:15:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Ayrıca foruma konu açtım windows 10 bölümüne.. yardım da istedim. eğer benim görmediğim bir nokta varsa ki olabilir çünkü windows gerçekten uçsuz bucaksız bir bilgi gerektiriyor. yani ben biliyorum diyene pabucunu ters giydirir. gerçekten yardımcı olabilecek birisi varsa yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden yazacak olan herkese teşekkür ederim kardeşlerim.
Abi işlemci, anakart ve ram değiştirmişsin. Windows key'i anakartına ilintili şekilde yazılıyor. Anakart harici yaptığın değişikliklerde (ekran kartı gibi önemli donanım değişse bile) telefonla aktivasyon yöntemi kullanarak işi çözmen mümkün. Aynı board üzerine yeni hdd taksan bile otomatik aktivasyon ile sorun yine çözülebiliyor. Ama anakart değiştirdiğin zaman microsoft yardım masası ile direk iletişime geçmen lazım ki o zaman bile sorunun çözülmeyebilir. Anakart ID ile birlikte olacak şekilde uefi'de tutuluyor ürün anatharın, bu mecburi bir gereksinim. Tüm donanım parçalarının bir kimliği var, windows'un kimliği de bu parçaların kimlikleri ile uefi içerisinde tutuluyor. Sen bir anakart değiştirdiğin zaman artık o key'i oradan söküp alamıyorsun işte, ama anakart'a yeni donanım tanımladığın zaman, mevcut key zaten uefi'de o anakartınki ile birlikte yazılı olduğundan taktığın yeni donanımının kimliği windows'un kimliği ile yeniden tanımlanabiliyor board üzerinde. Bilgisayarın işletim sistemi ile anlaşma şekli bunu gerektiriyor yani, fazla Microsoft'luk bir durum yok o yüzden. Direk yardım alman lazım sunucuya bağlanarak çözemezsin büyük ihtimalle bu sorunu. Bana kalırsa key'in önceki anakartın ile birlikte gitti.

mehmetalpertr

15.10.2016 01:48:40

0
Ayrıca foruma konu açtım windows 10 bölümüne.. yardım da istedim. eğer benim görmediğim bir nokta varsa ki olabilir çünkü windows gerçekten uçsuz bucaksız bir bilgi gerektiriyor. yani ben biliyorum diyene pabucunu ters giydirir. gerçekten yardımcı olabilecek birisi varsa yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden yazacak olan herkese teşekkür ederim kardeşlerim.

choyrn

15.10.2016 01:44:28

0
1700 den aşağı olmaz o da az para değil.Şansımıza dolar 3.10 oldu tam da bu dönemde

mehmetalpertr

15.10.2016 01:42:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: DeviLish16
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Hay Xbox unuzu da MS inizide, Windows 10 unuzuda köpek yesin be kardeşim. PC de orjinal Windows 10 var. İşlemci, ana kart, ram değiştirdim. Şimdi etkinleştiremiyorum. Sebebi ne biliyor musunuz ? alın üç gündür bu hatayı alıyorum " Windows etkinleştirilemiyor Sunucularımıza şu anda erişilemediği için Windows hesabınızı yeniden etkinleştiremiyoruz. Birkaç dakika bekleyin veya Microsoft hesabınızı eklemeyi yeniden deneyin. " Sizin övdüğünüz yere göğe sığdıramadığınız MS bu işte.. Üç gündür adamların serverarı kapalı. Ulen TÜRKÇE oyun Sony'de, Onlarca Excvlusive Sony'de, Çoğu oyuna göre uygun fiyat ( Özellikle EXC lerde ) sony'de.. Ama yokkk illa DLC yi çıkaran, ardından Gamer Picture için bile para isteyen MS in kucağına oturacaksınız. Yeter be. Sony TR de siz ne derseniz deyin hizmet veriyor ve satıyor arkadaş. Bende XB1'ı sattım. PC ve PS4 yeter dedim ama bu nedir kardeşim. Sanane istersem 10 defa donanım değiştiririm. Bİr de devamlı ekranın sağ alt köşesinde Windows u etkinleştirin diyor. Yeni Win 10 ne kadar 800 TL İnsaf be yaw.. MAliyeti şu anda neredeyse sıfır olan bir işletim sistemini adamlar 800 TL ye satıyor. Siz hala neyin derdindesiniz. Allah 'ın trolleri.. Yeter be.. 10 tane hesap açıp forumu mahvettiniğiniz yeter yaw..
salak emailini aktivasyon yapmassan ürün anahtarını kaydetmessen :D böyle olur w 10 suc atma gir arastır w10 temiz uefı kurulum diye ah be
Email aktivasyon yapılı kardeşim. Ürün anahtarı da kayıtlı bu arada. Ama ürün anahtarını kabul etmiyor. Çünkü adamlar Windows 10 u makineye yapıştırmışlar. Önemli donanım değişikliği yapınca salak program, sen benim olduğum HDD yi aldın başka makineye taktın diyor anladın mı ? Yani adamların içi fesat. Bu arada afedersin ama ben kimseye hakaret etmedim. Sen ne hakla bana salak diyorsun. Ben windows 3,1 den beri Windows MS DOS 6,22 den beri PC kullanıyorum. Sana üstünlük sağlamaya çalıştığımdan değil ama olan bu yani. Windows un yardım sitesine girdim. Orada denilenleri harfi harfine yaptım. Adamlar serverları kapamış şu anda olan olay bu. Bu da bana salak demeni gerektirmiyor sanırım. Hani insan biraz düzgün konuşur. Sinirden patlamak üzereyim zaten lütfen üzerime gelme rica ediyorum.

mehmetalpertr

15.10.2016 00:55:56

0
Hay Xbox unuzu da MS inizide, Windows 10 unuzuda köpek yesin be kardeşim. PC de orjinal Windows 10 var. İşlemci, ana kart, ram değiştirdim. Şimdi etkinleştiremiyorum. Sebebi ne biliyor musunuz ? alın üç gündür bu hatayı alıyorum " Windows etkinleştirilemiyor Sunucularımıza şu anda erişilemediği için Windows hesabınızı yeniden etkinleştiremiyoruz. Birkaç dakika bekleyin veya Microsoft hesabınızı eklemeyi yeniden deneyin. " Sizin övdüğünüz yere göğe sığdıramadığınız MS bu işte.. Üç gündür adamların serverarı kapalı. Ulen TÜRKÇE oyun Sony'de, Onlarca Excvlusive Sony'de, Çoğu oyuna göre uygun fiyat ( Özellikle EXC lerde ) sony'de.. Ama yokkk illa DLC yi çıkaran, ardından Gamer Picture için bile para isteyen MS in kucağına oturacaksınız. Yeter be. Sony TR de siz ne derseniz deyin hizmet veriyor ve satıyor arkadaş. Bende XB1'ı sattım. PC ve PS4 yeter dedim ama bu nedir kardeşim. Sanane istersem 10 defa donanım değiştiririm. Bİr de devamlı ekranın sağ alt köşesinde Windows u etkinleştirin diyor. Yeni Win 10 ne kadar 800 TL İnsaf be yaw.. MAliyeti şu anda neredeyse sıfır olan bir işletim sistemini adamlar 800 TL ye satıyor. Siz hala neyin derdindesiniz. Allah 'ın trolleri.. Yeter be.. 10 tane hesap açıp forumu mahvettiniğiniz yeter yaw..

aLdacTrack

14.10.2016 23:11:13

0
1999TL olur değil mi 2000TL olsa nasıl öderiz

kaplan3461

14.10.2016 20:52:46

0
çok yüksek olmicak demek normal ps4 çok iyi deyil anliminada gelir kurda çok yüksek olmasi rağmen amaç satmaksa uygun çikarmalari gerekir ben ve ps4 desdeklediği oğrendikten sonra vazgeçtim yeni alanlar pro almalari daha mantikli .

İdrak İstimlak

14.10.2016 20:15:41

0
Gecen deprem oldugunda aklima yasadiklarin geldi.

Project Scorpio

14.10.2016 20:09:10

0
Evdeki tüm eşyaları atarım onu atmam

İdrak İstimlak

14.10.2016 20:06:59

+1
Olmaz ya, hadi diyelim ki oldu, Xbox i camdan asagiya atacak misin?

refuse2k3

14.10.2016 19:58:52

+1
Güzel haber başarabilirlerse helal olsun ne diyelim...

Project Scorpio

14.10.2016 19:51:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Kotalı kullananlar için süper bir gelişme, inşallah anlaşma sağlanır da PSN'den indirilen içerikler kotadan sayılmaz. Türkiye'de PS4 tercih etmek için sebeplere, bir sebep daha eklenir...
Ne demiş Namık Kemal hayalle yaşayan...

stun

14.10.2016 19:24:02

0
en fazla 1700 beklıyorum.. yoksa alınırmı bilmem

İdrak İstimlak

14.10.2016 19:21:54

+1
Kotalı kullananlar için süper bir gelişme, inşallah anlaşma sağlanır da PSN'den indirilen içerikler kotadan sayılmaz. Türkiye'de PS4 tercih etmek için sebeplere, bir sebep daha eklenir...

ozi_41

14.10.2016 19:07:05

+1
quote:

PlayStation Türkiye İle PSN Üzerinden Alışverişlerde Adil Kullanım Kotası Derdi Bitiyor mu? Oyuncuların en büyük dertlerinden olan AKK, yani Adil Kullanın Kotası bildiğiniz üzere artan oyun boyutları nedeniyle ay sonlarında sıkıntı yaratabiliyor. Bazı oyun satış platformlarında servis sağlayıcıların girişimiyle indirilen oyunların AKK'dan düşmemesi bu derdimize çare olabiliyordu. Sony PlayStation Türkiye'nin girişimiyle PSN üzerinden alışverişlerimizde de AKK sıkıntımız kalmayacak gibi gözüküyor. Sony PlayStation Türkiye Genel Müdürü Mustafa Yiğit'in açıklamasına göre bu konuda bir servis sağlayıcıyla çalışmalar devam ederken sorunun çözülmesinde en büyük pay söz konusu servis sağlayıcıya düşüyor. Anlaşma sağlanması halinde artık PlayStation oyuncuları da PSN üzerinden oyun indirirken kota derdi yaşamayacak. Oyuncular için ne güzel haber! Umuyoruz PlayStation Türkiye en kısa sürede bunun müjdesini verir ve biz de kota derdi olmadan PSN üzerinden oyunlarımızı rahatlıkla indirebiliriz. İyi oyunlar
Kaynak : http://www.multiplayer.com.tr/haber/playstation-turkiye-ile-psn-uzerinden-alisverislerde-adil-kullanim-kotasi-derdi-bitiyor-mu/

InViSiBLePLaYeR

14.10.2016 18:38:28

0
Vallahi herkes konsol fiyatlardan bahsetmiş ama oyun fiyatları o kadar fazla ki aynı fiyata toplanan bilgisayarla belki PS4 Pro ile aynı grafik performansını göremezsiniz ama birçok ücretsiz oyun oynarsınız Stea'de 1 sene sonra AAA oyunlar % 50-60 indirime giriyor ve bilgisayar ile bir şeyler üretebiliyorsunuz PS4 sahibiyim ve Sahip olduğum oyunlar GTA 5 , Last Of US , Fifa 15 , inFamous ve Unchearted ,Nathan Drake bu konsola ben ilk çıktığından beri sahibim ve bu süre zarfında bilgisayara daha ucuza daha çok oyun aldım ve oynadım. Eğer elinizde iyi bir bilgisayar yoksa ve yeni PC ve PS4 Pro arasında kalırsanız düşünmeden PC alın derim PS4 ve XBOX ONE oyun fiyatları ile lüks yaşayan insanlara hitap etmeye başladı.

Kennnn

14.10.2016 18:37:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Kennnn ps4pro sürümünden kırmızı çizgiler ile görecekleriniz genelde ışıklandırmalar yok ya da gerçek anlamda ışıklandırmalar parlamayan halleri ile değiştirilmiş, kıvılcım efektleri de pro sürümünde video da yok umarım çıktığı zaman da oyun böyle görmeyiz. Eğer bazı şeyleri geliştirirken bazılarından da feragat edeceklerse pro'nun pek anlamı kalmıyor. Daha fazla örnek var ışıklandırma ve efektler konusunda ama bunlar yeterli. <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://store.donanimhaber.com/a7/e9/4a/a7e94a53059335369ca91c9aa2f299de.png" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://store.donanimhaber.com/a7/e9/4a/a7e94a53059335369ca91c9aa2f299de.png" width="320px" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0" height="240"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table> </blockquote> Yok tam sürümünde de detaylar burada gördüğün gibi kısılmış olacak usta. Bu çünkü 4K sürümünden alıntı ya da 1080p'nin yüksek frame sürümünden alıntı. Haberlerde söylendiği gibi, 1080p/30 fps seçeneği ile oynarsan, PC'deki ultra detaylar ile aynı seviyeyi göreceksin, her detay açık, FHD+30fps ki ben bu seçenek ile oynamayı tercih ederim. Geri kalan yüksek fps ya da 4K seçeneğini seçersen eğer, bu resimdeki gibi detaylardan bazıları gitmiş olacak. Bu muhtemelen dinamiktir yanlız, yani bölümden bölüme detay seviyesi artar ya da azalır. Yıkım dökümün az olduğu bölgelerde uzak mesafedeki ışık miktarında da artış olur. Bu resimdeki sahneler gibi aktif alanlarda detaylar baya azalır. En güzeli ultra + 30 fps sabit oynamak benim açımdan. Hiçbir detay kısılmadan, PC detaylarında oyun oynamak seçimine kalmış durumda bu oyun için.
Her halükar da bu bana ters, sen birşeylerden kısmadan koyamıyorsan 3 sürüm yapma daha iyi. Her oyuncuyu tavlıycam diye birinde efektlerden kısıp 40-60 arası fps vericem diye uğraşıyorsun, bana da bu o sürüm gibi geliyor ama çıkınca 3 sürümde hala bu efektlerden, ışıklandırmalardan yoksunsa o zaman pro kullanıcıları için pek hoş olmaz. Benim yapacağım belli, neyse ki iyi bir pc sahibiyim çokta oyun oynayan biri değilim kısa vadede konsol önceliğim ayva da çıksa Nintendo NX olacak gibi kısmetse. Yüksek sistem, grafikler iyi oyun yapmıyor malesef.

BSC Misafiri

14.10.2016 17:43:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: byzantium Ps4 1600 değil miydi? Bunda ne değişssin de daha yüksek fiyattan çıksın anlamıyorum 400 dolar olan ps4 300 e düştü yerine bu geldi...
Xbox'ın fiyat politikası ile karıştııyorlar herhalde...

byzantium

14.10.2016 17:14:45

0
Ps4 1600 değil miydi? Bunda ne değişssin de daha yüksek fiyattan çıksın anlamıyorum 400 dolar olan ps4 300 e düştü yerine bu geldi...

Tuborg06

14.10.2016 16:49:13

0
1699tl diyorum :)

xuntares31

14.10.2016 16:34:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: xuntares31 ps4 pro al üstüne ps4 kamera al üstüne ps4 move al üstüne ps4 VR AL oda yetmezmıs gibi 4k tv al :D ALİağaoğluna selam yolluyorum bir gün bizide görür
Ya kardeşim o senin dediğin şeyler lüxe kaçan şeyler..Biz veletmiyiz ki Ps move la falan uğraşacaz..Adam gibi konsolu alacaz,takıp oynayacaz oyunumuzuu..Kendi kendine maddeler çıkarıyorsun..4K falan bunlar hayal işler zaten,Ancak Ps5 döneminde oturur yerine,Şimdi 4K tv'ye masraf yapan adamın aklına şaşarım..Zaten herkesin evinde HD tv var,tek masraf konsol oluyor..Niye bu kadar kendini zorluyorsun anlamıyorum kii...
hayallmı psciler gercekleştirdi su an SAYDIKLARIMI alma peşindeler mecbur alacaklarda :D eksik olmaz VR KÜSÜR BAK SONRA

Chirrut Imwe

14.10.2016 16:10:40

0
PS4 Slim su an MediaMarkt da 199€

BSC Misafiri

14.10.2016 16:10:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: xuntares31 ps4 pro al üstüne ps4 kamera al üstüne ps4 move al üstüne ps4 VR AL oda yetmezmıs gibi 4k tv al :D ALİağaoğluna selam yolluyorum bir gün bizide görür
Ya kardeşim o senin dediğin şeyler lüxe kaçan şeyler..Biz veletmiyiz ki Ps move la falan uğraşacaz..Adam gibi konsolu alacaz,takıp oynayacaz oyunumuzuu..Kendi kendine maddeler çıkarıyorsun..4K falan bunlar hayal işler zaten,Ancak Ps5 döneminde oturur yerine,Şimdi 4K tv'ye masraf yapan adamın aklına şaşarım..Zaten herkesin evinde HD tv var,tek masraf konsol oluyor..Niye bu kadar kendini zorluyorsun anlamıyorum kii...

BSC Misafiri

14.10.2016 15:43:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: xuntares31
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog En fazla 1699TL
rüya görüyorsun Freddy Krueger cıkabilr sizin deyisinizle 4k oynacak türkiye mağzaları o fiyata verecek rüya rüya
Ya kardeşim sallamaya yaa,En en fazla 1700 TL..400 dolarlık alet sonuçtaa.Ps4'te 400 dolardı fiyatı 1600'dü..Asıl sen Scorpio'ya dert yan..Microsoftun ürünleri Sony'den dahada kazık TR'de..

xuntares31

14.10.2016 15:30:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog En fazla 1699TL
rüya görüyorsun Freddy Krueger cıkabilr sizin deyisinizle 4k oynacak türkiye mağzaları o fiyata verecek rüya rüya

veterangamer

14.10.2016 15:19:26

0
2000 olmaz en fazla 1999

cybrtrk

14.10.2016 15:18:29

0
2500 değil 2000 değil sadece 1999,50 tl for the players (yersen)

Persona_Non_Grata

14.10.2016 14:45:43

0
En fazla 1699TL

lextor

14.10.2016 13:58:13

0
Sadece 2399 tl'cik küçük bir fiyatla çıkar. Doların yükselişi bunlara yarayacak. Elveda 250 liralık oyunlar. 350 den başlayacak gibi bu gidişle. Ve ayrıca bu kişiyi soğuk, ruhsuz bulan tek kişi benmiyim? İnsan biraz doğal olur.

BSC Misafiri

14.10.2016 13:53:44

0
Kurda hareketlilik ps4 zamaninda da olmus onu da cok guzel yansitmislardi. Dolar vu saatten sonra 3 tlnin altina inmeyecek konsol 2000 olmaz 1950 olur oyunlar da 300 tl olur oyun satarak kapatmaya calisirlar konsoldan kestikleri fiyati.

Metal-Gear

14.10.2016 13:41:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn ps4pro sürümünden kırmızı çizgiler ile görecekleriniz genelde ışıklandırmalar yok ya da gerçek anlamda ışıklandırmalar parlamayan halleri ile değiştirilmiş, kıvılcım efektleri de pro sürümünde video da yok umarım çıktığı zaman da oyun böyle görmeyiz. Eğer bazı şeyleri geliştirirken bazılarından da feragat edeceklerse pro'nun pek anlamı kalmıyor. Daha fazla örnek var ışıklandırma ve efektler konusunda ama bunlar yeterli.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Yok tam sürümünde de detaylar burada gördüğün gibi kısılmış olacak usta. Bu çünkü 4K sürümünden alıntı ya da 1080p'nin yüksek frame sürümünden alıntı. Haberlerde söylendiği gibi, 1080p/30 fps seçeneği ile oynarsan, PC'deki ultra detaylar ile aynı seviyeyi göreceksin, her detay açık, FHD+30fps ki ben bu seçenek ile oynamayı tercih ederim. Geri kalan yüksek fps ya da 4K seçeneğini seçersen eğer, bu resimdeki gibi detaylardan bazıları gitmiş olacak. Bu muhtemelen dinamiktir yanlız, yani bölümden bölüme detay seviyesi artar ya da azalır. Yıkım dökümün az olduğu bölgelerde uzak mesafedeki ışık miktarında da artış olur. Bu resimdeki sahneler gibi aktif alanlarda detaylar baya azalır. En güzeli ultra + 30 fps sabit oynamak benim açımdan. Hiçbir detay kısılmadan, PC detaylarında oyun oynamak seçimine kalmış durumda bu oyun için.

BSC Misafiri

14.10.2016 13:08:38

+1
Bu aletin ederi en een fazla 1400-1500 TL'dir..Türkiyede Sony Garantili olan cihazlar 1700 TL civarında satılır diye düşünüyorum,Paralel İthalatçı garantililer ise 1400-1500 TL civarlarında satılacaktır..PS4 ilk çıktığı zamanlarda Media Markta 1600 TL iken, Bir alt kattaki Migrostan 1200 TL'ye İthalatçı firma garantili olanını almıştım...Aradaki fark 400 TL idi, Hadi 300 TL olsun, BU hesaba göre PS4 Pro 1700 TL'ye satılırsa,İthalatçı Firma garantililer 1400 TL''ye satılır.. Çok kafa yormaya gerek yani PS4 Pro Türkiyede 1400-1500 TL'ye rahat bulunur.. Türkiyede microsoftun ürünleri daha vahim,Her zaman Sonynin ürünlerinden Hem konsol Hem oyun olarak daha pahalıya satılıyorlar ne yazık ki...

xuntares31

14.10.2016 13:06:23

0
ps4 pro al üstüne ps4 kamera al üstüne ps4 move al üstüne ps4 VR AL oda yetmezmıs gibi 4k tv al :D ALİağaoğluna selam yolluyorum bir gün bizide görür

rambocuk

14.10.2016 12:56:34

0
Doların yükselmesi bize pahalıya batlıyor yoksa 400 dolar harbiden sudan ucuz ama bize çok para burdada en iyi ihtimalle kar etmeyelim deseler 1650 olur vergilerle

xuntares31

14.10.2016 12:30:17

+1
2000 düşük olacak 1999 tl :D

PHO3N1X

14.10.2016 12:27:26

0
Büyük ihtimalle 1650 veya 1699 TL olacak gibi,bakalım.

Fmercury

14.10.2016 12:12:37

0
Dolar sürekli yükseliyor, geçenlerde 300 tl ye ps4 oyunu gördüm oha artık yaa!

Himurajutsu

14.10.2016 12:09:50

0
1649 TL olacak ben sordum..

BSC Misafiri

14.10.2016 12:08:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri xbox scorpionunda fiyatı yüksek olmayacak...kesinlikle xbox one s alın yada scorpio bekleyin
Scorpio Rahat 2000 tl'yi bulur.Ayrıca ps4 Pro almayan adam neden gidipte Xbox one S alsın kii..Ya scorpio'yu bekler yada Ps5'ii..

- The Stig -

14.10.2016 12:04:28

0
1799 tl olur.

luganoguz

14.10.2016 11:59:32

+1
Olmasın zaten müdür, eğer olursa küfür yemeyi sevdiğinizi anlarız merak etme

St Batuhan

14.10.2016 11:47:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

Merhaba St Batuhan. Gönül isterdi ki hepimiz iyi gelirlere sahip olup, paramızı hobilerimize istediğimiz gibi harcayabilelim. Ama maalesef durum öyle değil. 1400 tl ile 1900 tl arasında 500 tl lik bir fark var. Türkiye şartlarında bu çok fazla bir para. Arada ki fark 100-150 tl olsa emin olun Tr ürününü tercih ederdim. Sony Tr'nin de elbet vardır sebepleri. Vergi vergi vergi vergi diye anlatmaya başlayabilirler. Haklılarda. Yapacak bir şey yok.
Tekrar merhaba Rapsody_izmir. Elbette hak vermeye çalışıyorum bu konuda. Keşke imkanlarımız geniş olsa ya da tersi yönde şu dolar 3 yerine 1,5 civarında olsa. Böylece alım gücümüz yüksek olsa ve yurt dışı diye niyetlenmesek. Ama dediğim gibi çoğu konuda desteklediğim duruma karşılık bu konuda yine de bir özen gösterilmesi, önem verilmesi iyi olur. Geçenlerde zaten BSC ile de yapılmış röportaj var. Ürünün direkt tl çevirimi için avrupa baz alınmakta. 400*3,4=1360TL 1360*1,15=1564 1564*1,1=1720TL (Satıcının kar durumu için %10 gibi bir değer koyduğumuzda) Bu ürünün satış fiyatı 1749 gibi bir şey çıkabilir. Biraz daha kar yönelimli olup 1799 da olabilir ama Sony Türkiye yine insaflı yaklaşıp 1699'a çekebilir. Aracı kısımlar ya da ek vergiler gibi şeyler için fiyat muhabbetine dair kısmı tekrar dinlemek ya da daha derinlemesine araştırmak lazım. Elbette Sony TR özel görüşmelerle fiyatlar için ek indirim de alıyordur ama benim ideal gördüğüm fiyat aralığı da Türkiye'de 1699-1799 ve bu fiyatlarda çıkarsa imkanı olan yani bir parça daha kendisini zorlayabilecekler ülkemizden alsın. Hatta taksit ile durumu değerlendirmek daha iyi. Yurt dışı taksit imkanları bankaya göre değişebiliyor ve kısıtlı zaten. Aradaki fiyat farkı gayet Türkiye garantisi ve taksit imkanına karşılık gelebilir. edit: aynı zamanda bu değerlendirme yani kullandığım formül ps4 slim fiyatı için de aynı çıkıyor. Ondaki değer de 1290 lira olmalı.

BSC Misafiri

14.10.2016 11:42:55

+1
xbox scorpionunda fiyatı yüksek olmayacak...kesinlikle xbox one s alın yada scorpio bekleyin

BSC Misafiri

14.10.2016 11:42:50

0
2017 yılının 4k teknolojisi ile dünya genelinde gerek multimedya ve gerekse oyun sektöründe iyice ağırlığını hissettireceği bir yıl olacağını düşünüyorum. Bu vesile ile önümüzdeki yıl tabiki maddi imkanları el veren kişiler için gerek tv gerek konsol gerekse pc olarak 4k ya yatırım yapmaları daha akıllıca ve geleceğe dönük bir yatırım olmuş olur. Fakat şu an için fhd tv ps3 kombinasyonu gibi düzgün bir kombinasyon ve adaptasyon 4k tv ps4 pro da pek mümkün görünmüyor. Ama söz konusu fhd ps4 pro derseniz işte o mükemmel olacak ve fhd ye sony çok kuvvetli bir konsol ile veda etmiş olacak. O yüzden arkadaşlara katılıyorum. 4k oyunculuk konsollarda scorpio ile başlıyacak. Ne kadar performanslı ve verimli olur onu zaman oyunlar optimizasyon ve grafik ayarları gösterecek ama gerçek 4k ile konsolcuları scorpio buluşturucak. Bu saatden sonrada konsolların fahiş bir fiyat ile alıcı bulacağını düşünmüyorum. Çünkü işlemcileri ve donanımları belli önceki nesiller gibi özel ve geliştirmesi zaman alan ve masraflı olan donanımları yok. Fakat scorpio 4k konusunda çıktığı dönem konsol kısmında rakipsiz olacağı için artı uhd bluray ile yine rakipsiz olacağı için meydanı boş bulup bir miktar yüksek olacaktır. Ama tüm bu gelişmeler neyi kapsar ise kapsasın hem microsoft hemde sony nin bu nesil 2 donanım özürlü cihaz çıkardığı konsol tarihinin en büyük hayal kırıklığı olduğu gerçeğini değiştirmiyecek ve bu kadar kullanıcılarını hem oyun arşivi hemde performans konusunda Madur ettikleri bu nesli oyuncular hiç bir zaman unutmuyacaktır:)))

SultanApex

14.10.2016 11:40:31

0
Umut 1699 Olacak 1799 ;)

Kazumatr

14.10.2016 11:32:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kennnn ps4pro sürümünden kırmızı çizgiler ile görecekleriniz genelde ışıklandırmalar yok ya da gerçek anlamda ışıklandırmalar parlamayan halleri ile değiştirilmiş, kıvılcım efektleri de pro sürümünde video da yok umarım çıktığı zaman da oyun böyle görmeyiz. Eğer bazı şeyleri geliştirirken bazılarından da feragat edeceklerse pro'nun pek anlamı kalmıyor. Daha fazla örnek var ışıklandırma ve efektler konusunda ama bunlar yeterli.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Guzel tespit.Normal surumdeki detaylar daha iyi.Pro da kaplamalar daha iyi videoyu tam izlediysen ama bastan sona Lara nin daha detayli kiyafetini izlicek degiliz :)

Oguz_Cole

14.10.2016 11:22:46

+1
Çıkmadan önce böyle konuşuyorlar çıktıktan sonra ortalardan aylarca kayboluyorlar ve söyledikleri de hiç tutmuyor, kaç kez yaşandı bu olaylar.

Kennnn

14.10.2016 11:19:05

+1
ps4pro sürümünden kırmızı çizgiler ile görecekleriniz genelde ışıklandırmalar yok ya da gerçek anlamda ışıklandırmalar parlamayan halleri ile değiştirilmiş, kıvılcım efektleri de pro sürümünde video da yok umarım çıktığı zaman da oyun böyle görmeyiz. Eğer bazı şeyleri geliştirirken bazılarından da feragat edeceklerse pro'nun pek anlamı kalmıyor. Daha fazla örnek var ışıklandırma ve efektler konusunda ama bunlar yeterli.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Zarbo257

14.10.2016 10:48:03

+1
İlk defa bir SONY konsolunu pas geçip direk PS5'i bekliycem belli ki 2 sene bile olmadan PS5 duyurulacak o yüzden 4 yılda 1 konsol almak daha mantıklı.Zaten adam akıllı exclusive oyun da çıkartmıyorlar zaten 1080p monitörde oynuyorum o yüzden gerek görmüyorum şimdilik.

lostplanetp

14.10.2016 10:44:56

+1
Ps4 ve xbox one dönemine göre donanımsal olarak biraz zayıf kalan cihazlar oldu. Bu yüzden yeni bir model çıkartmak zorunlu bir hale geldi. Ama bundam sonra da bu böyle gidecektir emin olun. Telefon piyasası gibi yeni gelecek konsollar da ps5 ps5plus ps5pro ps5doçent ps5ordinaryus ps5pratisyen diye gider. Doktor mu alıyoruz konsol mu belli değil

Metal-Gear

14.10.2016 10:42:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Egerki her oyunda 1080p/30fps Ultra detay veya basarabiliyorlarsa 1080p/60fps High-medium detay secenekleri olursa,bu cihaz gözü kapali alinir.400€ oldukca iyi bi fiyat,en azindan Avrupa icin ama sirf 4K icin ki oyunlarin cogu native degil,gercekden gereksiz bir harcama olur.
Katılıyorum, nitelikli upscale olsa dahi düz 4K düşüncesi ile alan oyuncu hayal kırıklığına uğrar. FHD'de downsample 1080p çözünürlük sunduğu için çok daha randımanlı olacak bu şekilde oyunlar. ROTTR'da da ultra detay 30 fps ya da medium - high 60 fps gibi seçenekler sunulabildiğine göre konsolun yapabildiklerinin bu olduğunun farkında olarak alan biri beklentilerini bulmuş olur bu konsolda. 4K gözü ile bakan üzülür yani. O yüzden ben her şeyi katıksız 4K görmek istiyorum, fps'si ya da detayı önemli değil diyen bir oyuncu ya Scorpio beklesin ya da gtx1xxx serisi bir ekran kartı alsın derim.

Firaristt

14.10.2016 10:37:23

0
Ps4 fiyatı+%15=PS4 Pro fiyatı. Daha fazlasına değmez.Dillendirilmeyen bir kriz var zaten, satış yapmak istiyorlarsa fiyatı makul ve mantıklı tutmak zorundalar.

xuntares31

14.10.2016 10:35:13

0
2 sene sonra 2500 tl gözden cıkar ps5 le :D

xuntares31

14.10.2016 10:34:48

0
sen ne dersende fiyat 1850 tl

Chirrut Imwe

14.10.2016 10:18:59

0
Egerki her oyunda 1080p/30fps Ultra detay veya basarabiliyorlarsa 1080p/60fps High-medium detay secenekleri olursa,bu cihaz gözü kapali alinir.400€ oldukca iyi bi fiyat,en azindan Avrupa icin ama sirf 4K icin ki oyunlarin cogu native degil,gercekden gereksiz bir harcama olur.

Rapsody_izmir

14.10.2016 10:09:53

+3
quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Genelde yurt dışı alımlarını desteklememe rağmen şu Playstation konusundaki tutum hiç hoş gelmiyor. Adamlar ülkemiz için öyle ya da böyle ciddi bir destek sağlamalarına rağmen yurt dışına yönelmek ve bunu haklı görmek olmamalı cevabı. Ayrıca garanti hizmetleri için de mantıklı bir seçim olarak kalmıyor.
Merhaba St Batuhan. Gönül isterdi ki hepimiz iyi gelirlere sahip olup, paramızı hobilerimize istediğimiz gibi harcayabilelim. Ama maalesef durum öyle değil. 1400 tl ile 1900 tl arasında 500 tl lik bir fark var. Türkiye şartlarında bu çok fazla bir para. Arada ki fark 100-150 tl olsa emin olun Tr ürününü tercih ederdim. Sony Tr'nin de elbet vardır sebepleri. Vergi vergi vergi vergi diye anlatmaya başlayabilirler. Haklılarda. Yapacak bir şey yok.

LEOjener

14.10.2016 10:01:27

0
1750?

Source

14.10.2016 09:58:05

+1
1.699TL diyorum :)

Rapsody_izmir

14.10.2016 09:54:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: AntiClon

peki normal ps4 ü kaça getirtiyosunuz acaba.. bu arada gümrük sorunu çıkmıyormu ?
https://forum.donanimhaber.com/m_120239168/mpage_14/tm.htm mevcut konuya göz atın. ps4 pro yerine normal ps4 fiyatı ekleyin.

St Batuhan

14.10.2016 09:52:12

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Rapsody_izmir Sen bilirsin müdür. Bizim çocuklar hesapladı 1398 tl gibi bir rakama amazondan getirtiyoruz. 1500 ü geçerse sony tr ile işimiz olmaz.
Genelde yurt dışı alımlarını desteklememe rağmen şu Playstation konusundaki tutum hiç hoş gelmiyor. Adamlar ülkemiz için öyle ya da böyle ciddi bir destek sağlamalarına rağmen yurt dışına yönelmek ve bunu haklı görmek olmamalı cevabı. Ayrıca garanti hizmetleri için de mantıklı bir seçim olarak kalmıyor.

AntiClon

14.10.2016 09:47:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rapsody_izmir Sen bilirsin müdür. Bizim çocuklar hesapladı 1398 tl gibi bir rakama amazondan getirtiyoruz. 1500 ü geçerse sony tr ile işimiz olmaz.
peki normal ps4 ü kaça getirtiyosunuz acaba.. bu arada gümrük sorunu çıkmıyormu ?

İdrak İstimlak

14.10.2016 09:35:26

+4
PS4 u olanlar icin tamami ile gereksiz bir harcama. Ancak ilk defa alacaklar veya cihazi arizalananlar icin dusunulebilir. Omrunun fazla olacagini sanmiyorum...

Angel of the Lord

14.10.2016 09:29:45

+14
En iyi ihtimalle 1699 sanırım. 1599a gelirse ne ala. 1899 olacağını sanmam ama. En fazla 1799 olur. Çok fazla 99 gördüm, ben gidiyorum.

Rapsody_izmir

14.10.2016 09:17:08

+3
Sen bilirsin müdür. Bizim çocuklar hesapladı 1398 tl gibi bir rakama amazondan getirtiyoruz. 1500 ü geçerse sony tr ile işimiz olmaz.

BSC Misafiri

14.10.2016 08:56:43

+11
2000 olmaz tabi öyle olursa çok pahalı olur benim tahminim 1999 olur yani 2000 barajına gelmez :)))

Dreandes

14.10.2016 08:32:21

+20
2000 olmaz 1899 olur.Oyunseverleri düşündükleri için...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız