Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4, 30 Milyonu Geride Bırakarak En Çok Satan Konsol Oldu


      Satış konusunda oldukça başarılı bir çıkış yapan ve rakibi Xbox One'ı çoğu bölgede satışlar konusunda geride bırakan PlayStation 4 için önemli bir duyuru geldi. Sony, PlayStation 4'ün toplamda 30.2 milyondan fazla sattığını duyurdu.
 
     Paylaşılan bu satış rakamları konsolun çıkış yaptığı günden 22 Kasım'a kadar olan tarihi kapsıyor. PS4'ün bu rakama aşağı yukarı 2 yıl içinde ulaştığını belirtelim. 30,2 milyon satışla birlikte PlayStation 4, PlayStation 2'yi geride bırakarak en çok satan konsol unvanını da ele alıyor. 

       PlayStation 4 ve Xbox One'ın önümüzdeki günlerde, özellikle noel öncesinde, satışlarında yüksek bir artış olması bekleniyor. Son olarak Microsoft'un artık Xbox One satış rakamlarını açıklamama kararı aldığını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mcvuk.com sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Fallout 4 Kostümleri Bu Kez de Rock Band 4'e Geliyor League of Legends’da Sıradaki Heyecanın Adı: IWC All-Star
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.11.2015 19:56:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: KoRnTuNeS
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 30 milyon makine üretilmiş he vay be teknolojiyi seviyorum arkadaş. bide ps oyunları pahalı olmasa çok güzel olacak o yüzden alamıyorum 1500 makineye ver 200 lira ve daha fazlasını tek bir oyuna. buna bi çare yok mu ps ci arkadaşlar?
dostum zamanında ps4ü önsiparişle 850tl civarına aldım herşey dahil(kargo, vergi dahil) oyunları da us ve endo psnden alıyorum. çözüm trden uzak durmak.
Sağolasın dostum bilgi için. Peki şuan satın alımlarda bi sıkıntı var mı? Baktım da dh forumda hata veriyormuş alış veriş yaparken, şuan devam ediyor mu o sorun ? Hindistan rupi kurundan alınca gerçekten çok ucuza denk geliyor

the last of us 2

26.11.2015 17:29:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Hayatımda kullandığım en kötü konsol PS4 dür o kadar itici bir alette ki XO varken elim gitmiyor açmaya tam bir çöp.
itici bir alet? bunu xbox one kullanan biri mi söylüyor? herhalde yanlışlıkla ps4 yerine xbox one diyecektin. bende hayatımda bu kadar iğrenç tasarımlı konsol görmedim. hele o arkası resmen 80 ler.

The_Rahip

26.11.2015 15:15:00

0
Birde daha Uncharted 4 gelecek üstüne pusuda bekleyen bir GoW 4 ve TLoU 2 projeleri var. Shenmue 3 falanda geliyor. Sony'nin sandığında dediğim gibi patlamaya hazır çok bomba var. Sony farkı dahada açıcaktır. Phil Spencer, Xbox cephesine büyük bir çıkış sağladı ama tek başına adamın yapacakları bir yere kadar.

KAKÁ

26.11.2015 02:14:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Hayatımda kullandığım en kötü konsol PS4 dür o kadar itici bir alette ki XO varken elim gitmiyor açmaya tam bir çöp.

Project Scorpio

25.11.2015 23:21:46

+1
Hayatımda kullandığım en kötü konsol PS4 dür o kadar itici bir alette ki XO varken elim gitmiyor açmaya tam bir çöp.

aykut291

25.11.2015 23:03:41

0
PS3 evlat acısı gibi gelmiş Sony'e hatalardan iyi ders alıp müthiş bir konsol çıkardı. Yazılı ve sistem hariç tabi. Bir sonraki nesilde daha iyi işlere imza atarlar umarım :)

mamad

25.11.2015 22:09:11

0
Başından beri belli bir gidişat var. Ps2'yi geçmesi zor ama En çok satan 2. oyun konsolu olabilir. Gerçi ds varken 2. olması da zor gibi ama 120 milyon civarı bir satışa ulaşması olası. Tabi bir sonraki nesle geçiş süreci de önemli. İki yıl sonra şak diye ps5, yeni xbox çıkarsa, 60 milyon satmış bir ps4 kalır ortada.

KoRnTuNeS

25.11.2015 21:25:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 30 milyon makine üretilmiş he vay be teknolojiyi seviyorum arkadaş. bide ps oyunları pahalı olmasa çok güzel olacak o yüzden alamıyorum 1500 makineye ver 200 lira ve daha fazlasını tek bir oyuna. buna bi çare yok mu ps ci arkadaşlar?
dostum zamanında ps4ü önsiparişle 850tl civarına aldım herşey dahil(kargo, vergi dahil) oyunları da us ve endo psnden alıyorum. çözüm trden uzak durmak.

KoRnTuNeS

25.11.2015 21:23:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: aytugsasal @KoRnTuNeS Hocam derdimi anlatabildiğime çok sevindim bir kişi bile olsa...Bende sizi çok iyi anlıyorum.Bende sonuçta Sony'nin eski zamanlarda ki efsane özel oyunları için ps4 aldım ve pişman değilim yanlış anlaşılmasın zaten.Ben biraz satışların etkisinde kalıp 30 milyon gibi devasa bir kitleye layık hizmet getirmediğinden şikayetçiyim.Bu ayın ps plus oyunları açıklandı ps4 için durum yine aynı.Online oyun için ps plus üyeliğini zorunlu tuttular ama o hamleye yakışır bir hizmet bir güncelleme daha göremedik ben bunlara değinmek istedim.Sonuç olarak ps4'e duyurulan ilgimi çeken yığınla özel oyun varken konsolu neden satayım.Ama insanlar ps4 le ilgili tek bir eleştriye veya gerçeklere bile tahammülü yok ben buna üzülüyorum.Kıskançlık yapıp ps4'e kafadan sallayanlara bende katılmıyorum zaten.Ama ben genel anlamda kullandığım cihazın hizmetini eleştrince eksi yağmuruna tutuldum garip bir olay...
aynen plus konusunda sonuna kadar haklısın. hafi ps3te online ücretsizdi ama ps4te online ücretli olunca birşeyler bekliyo insan. hala psnde çökmeler oluyo mesela (en son star warsın çıktığı gece başıma geldi). hala bunlara iyi bir çözüm üretemediler. bu sorunu çözerlerse harika olacak.

Tam35tr

25.11.2015 20:53:04

0
@KoRnTuNeS Hocam derdimi anlatabildiğime çok sevindim bir kişi bile olsa...Bende sizi çok iyi anlıyorum.Bende sonuçta Sony'nin eski zamanlarda ki efsane özel oyunları için ps4 aldım ve pişman değilim yanlış anlaşılmasın zaten.Ben biraz satışların etkisinde kalıp 30 milyon gibi devasa bir kitleye layık hizmet getirmediğinden şikayetçiyim.Bu ayın ps plus oyunları açıklandı ps4 için durum yine aynı.Online oyun için ps plus üyeliğini zorunlu tuttular ama o hamleye yakışır bir hizmet bir güncelleme daha göremedik ben bunlara değinmek istedim.Sonuç olarak ps4'e duyurulan ilgimi çeken yığınla özel oyun varken konsolu neden satayım.Ama insanlar ps4 le ilgili tek bir eleştriye veya gerçeklere bile tahammülü yok ben buna üzülüyorum.Kıskançlık yapıp ps4'e kafadan sallayanlara bende katılmıyorum zaten.Ama ben genel anlamda kullandığım cihazın hizmetini eleştrince eksi yağmuruna tutuldum garip bir olay...

BSC Misafiri

25.11.2015 20:34:44

0
30 milyon makine üretilmiş he vay be teknolojiyi seviyorum arkadaş. bide ps oyunları pahalı olmasa çok güzel olacak o yüzden alamıyorum 1500 makineye ver 200 lira ve daha fazlasını tek bir oyuna. buna bi çare yok mu ps ci arkadaşlar?

BSC Misafiri

25.11.2015 20:32:54

+1
PS4 yüksek satışları sonuna kadar hakediyor. Lafı evirip çevirmeye gerek yok piyasadaki en iyi konsol işte. Detroit, The Last of Us 2, Uncharted 4 The Last Last Guardian, God of war 4, GT gibi efsane oyunlar satışların katlanacağı belli. Satış bilgisi bile veremeyen Microsoft tartışılmayı hak etmiyor diye düşünüyorum...

Patren

25.11.2015 19:56:20

0
ps2 130 milyon satmadımı ya

KoRnTuNeS

25.11.2015 19:22:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: aytugsasal

Bu kadar çok satması tabi ki bir başarı ve tebrik edilesi bir şey.Benim dediğim şeyleri çamur atmak olarak görüyorsan sen özel oyunlardan hizmetten memnunsun demek Sony nin ve saygı duyarım ama ben memnun değildim açıkçası.Ps1 ps2 ps Vita kullanan biriydim şimdi de ps4 kullanıyorum amacım çamur atmak değil Sony nin hizmet anlamındaki yanlış tutumunu belirtmekti.Son Zamanlarda bu kadar ps4 satmışken Sony hala büyük güncellemeler,psn plusa kaliteli oyunlar veya 2015 için bir özel oyun var mı bir gelişme?Aldığımız tek haber Remastered gelecek olan oyunların haberi birde satış rakamları.Ben ps4 ü seviyorum neden satayım satıp Xbox one alayım gibi bir amacım yok zaten sahibim Xbox one'da.O yüzden küçüklüğümden beri kullandığım konsolun daha iyi yerlere gelmesini istiyorum satış anlamında değil kullanıcılar olan bizler için diyorum.Ben 150 liraya Xbox one da Ea acsess+ Xbox live gold alıp yığınla oyuna sahip oluyorsam ki gold oyunları da arttı şimdi geriye uyumluluk ile psn plusa 150 tl verip bu hizmeti alıyorsam memnuniyetsizliğimi dile getirmeye Hakkım var.Sen memnunsundur o ayrı bi konu.Ama ps4'e laf söyletmeme kafasıda çok garip...
tabi ki mantık çerçevesi içinde ps4ü n eksiklerini dile getirebilirsin. ama eksilenenler sırf mantıksız karalama içindeler, yok sony reklam için para vermiş de bilmem ne. exc konusuna gelince ps3ün ilk çıktığında da aynı sıkıntı vardı ve ben bunu bilerek aldım, sonuçta ileride kaliteli excler çıkacağını biliyorum(açıkçası microsoft tarafında ilgimi çeken tek exc oyun quantum break, ikinci oyun yok). yazılım da aynı şekilde ps3te de çok ağır gelişti ve ben bunu bilerek aldım. remasterlara gelince şahsen ben tlou ve beyond oyunlarını oynayamadan satmıştım ps3ü(ps4 almak için erken sattım), o yüzden bu iki oyunun remaster olarak gelmesine çok sevindim. ayrıca heavy raini ve uc collection oyunlarını da tekrar almayı düşünüyorum, çünkü bu oyunlar benim için şaheser ve tekrar tekrar oynamayı hakeden yapımlar. tabi ki senin buna sevinmemen mantıklı ama neogafta ve redditte bu remaster oyunlarına sevinenlerin sayısı az değil. hele ki bu nesilde microsofttan sonye geçenlerin sayısını düşünürsek bence bu onlar için çok güzel gelişmeler. tabi ki microsoft gibi geriye uyumluluk yapsa çok daha iyi olurdu ama sanırım ps4 için pek mümkün gözükmüyor veya remaster yapmak kolaylarına geliyor. plus hizmetinden bende şikayetçiyim ama ben tepkimi endonezya psnden yıllık plusı 75tlye alarak gösteriyorum. bu pahalı fiyatın sebebi mustafa yiğit denilen başarısızın sebep olduğunu düşünüyorum. mesela beyond two souls şuan us psnde 30 dolara satılıyor ama tr psnde 150tlnin üzerinde satılacağına adım gibi eminim. sözün özüne gelirsem senin yazdıkların gayet mantıklı sebepler, eksilenmesi bana göre ayıp ama aynı şeyi diğer eksilenen yorumlar için söyleyemicem.

Tam35tr

25.11.2015 18:49:05

-1
quote:

Orjinalden alıntı: KoRnTuNeS
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal Ya tüm yorumları okudum tüm objektif veya Xbox one sempatizanlığı ile yorum yazmışsa deli gibi eksilenmiş.Kim ps4 ü övmüşse bir o kadar artı almış.Bu da sitedeki kitlenin ne kadar ps4 çü olduğunu ve ne kadar olumsuz şey söylenmez ps4 e kafasında olduklarını gösteriyor.Sony 150 liraya psn plusu kakakasın size ps3 oyunlarına geriye uyumluluğa ilgi yok deyip hayır desin ama hepsini sırayla 110 tl ve üzerine Remastered getirsin.2015 i özel oyun anlamında çok verimsiz geçirsin.Boş boş stabilite adı altında güncellemeler getirsin.(hala klasör sistemi bile yok tren gibi uzuyor menü) AMAN siz ps4 kullanan SEÇKİN SOYLU kitle konsolunuza tek bir kötü söz söyletmeyin.Kutsayın 1400-1500 tl lik aletinizi...Bende Xbox one ve ps4 var ben daha iyi hizmet almak istiyorum ps4 ten bu kadar basit ya.Bunu söyleyemeyen utansın asıl.Şimdi rahat rahat eksileyebilirsiniz beni sitenin kitlesi belli çünkü...
xbox kullanıcısı daha kalabalık farklı bi kitle bulabileceğini sanmıyorum, bu nesilde xboxın daha çok sattığı bi ülke duymadım ben. eksilenen yorumların eksilenmesinin sebebi gayet net. eksileniyolar çünkü objektif değiller, siteye ve konsola çamur atma peşindeler. bi konsol iki yılda bu satışı elde edebiliyosa ve en yakın rakibine bu kadar büyük bir fark elde edebiliyosa bence ortada bir başarı var. bu başarıyı tebrik etmek yerine karalamak çamur atmak sadece bizim ülkemize özgü diye düşünüyorum. çünkü insanımız para verdiği ürünün kulu olmuş, sanki hissesi varmış gibi savunmaya başlamış. ben kimseye zorla konsol aldırıldığını sanmıyorum, bir şeyi beğenmiyosan veya memnun değilsen hiç almazsın veya elindekini satarsın. bencilce düşünüp diğer insanlar adına karar vermeye kimsenin hakkı yok.
Bu kadar çok satması tabi ki bir başarı ve tebrik edilesi bir şey.Benim dediğim şeyleri çamur atmak olarak görüyorsan sen özel oyunlardan hizmetten memnunsun demek Sony nin ve saygı duyarım ama ben memnun değildim açıkçası.Ps1 ps2 ps Vita kullanan biriydim şimdi de ps4 kullanıyorum amacım çamur atmak değil Sony nin hizmet anlamındaki yanlış tutumunu belirtmekti.Son Zamanlarda bu kadar ps4 satmışken Sony hala büyük güncellemeler,psn plusa kaliteli oyunlar veya 2015 için bir özel oyun var mı bir gelişme?Aldığımız tek haber Remastered gelecek olan oyunların haberi birde satış rakamları.Ben ps4 ü seviyorum neden satayım satıp Xbox one alayım gibi bir amacım yok zaten sahibim Xbox one'da.O yüzden küçüklüğümden beri kullandığım konsolun daha iyi yerlere gelmesini istiyorum satış anlamında değil kullanıcılar olan bizler için diyorum.Ben 150 liraya Xbox one da Ea acsess+ Xbox live gold alıp yığınla oyuna sahip oluyorsam ki gold oyunları da arttı şimdi geriye uyumluluk ile psn plusa 150 tl verip bu hizmeti alıyorsam memnuniyetsizliğimi dile getirmeye Hakkım var.Sen memnunsundur o ayrı bi konu.Ama ps4'e laf söyletmeme kafasıda çok garip...

KoRnTuNeS

25.11.2015 18:14:09

+4
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal Ya tüm yorumları okudum tüm objektif veya Xbox one sempatizanlığı ile yorum yazmışsa deli gibi eksilenmiş.Kim ps4 ü övmüşse bir o kadar artı almış.Bu da sitedeki kitlenin ne kadar ps4 çü olduğunu ve ne kadar olumsuz şey söylenmez ps4 e kafasında olduklarını gösteriyor.Sony 150 liraya psn plusu kakakasın size ps3 oyunlarına geriye uyumluluğa ilgi yok deyip hayır desin ama hepsini sırayla 110 tl ve üzerine Remastered getirsin.2015 i özel oyun anlamında çok verimsiz geçirsin.Boş boş stabilite adı altında güncellemeler getirsin.(hala klasör sistemi bile yok tren gibi uzuyor menü) AMAN siz ps4 kullanan SEÇKİN SOYLU kitle konsolunuza tek bir kötü söz söyletmeyin.Kutsayın 1400-1500 tl lik aletinizi...Bende Xbox one ve ps4 var ben daha iyi hizmet almak istiyorum ps4 ten bu kadar basit ya.Bunu söyleyemeyen utansın asıl.Şimdi rahat rahat eksileyebilirsiniz beni sitenin kitlesi belli çünkü...
xbox kullanıcısı daha kalabalık farklı bi kitle bulabileceğini sanmıyorum, bu nesilde xboxın daha çok sattığı bi ülke duymadım ben. eksilenen yorumların eksilenmesinin sebebi gayet net. eksileniyolar çünkü objektif değiller, siteye ve konsola çamur atma peşindeler. bi konsol iki yılda bu satışı elde edebiliyosa ve en yakın rakibine bu kadar büyük bir fark elde edebiliyosa bence ortada bir başarı var. bu başarıyı tebrik etmek yerine karalamak çamur atmak sadece bizim ülkemize özgü diye düşünüyorum. çünkü insanımız para verdiği ürünün kulu olmuş, sanki hissesi varmış gibi savunmaya başlamış. ben kimseye zorla konsol aldırıldığını sanmıyorum, bir şeyi beğenmiyosan veya memnun değilsen hiç almazsın veya elindekini satarsın. bencilce düşünüp diğer insanlar adına karar vermeye kimsenin hakkı yok.

TheHobits67

25.11.2015 17:58:58

-5
Evladım senin olaydan haberin yok galiba :D ben o horoznuri denilen adama Dark Souls 2 hesabını sattım, adama yarın ödersiniz hocam o zaman dedim.Ondan sonra hemen şifreleri değiştirip bana dediki "PS4 konsolum banlandı". Oysaki adam hesabı götürmüş haberiniz yok.Tabi o adam o kadar sürede bu forumda üye diye sizde afedersiniz keriz olduğunuz için inandınız.Bu yoruma mümkünse cevap verme çünkü bu olay yüzünden sinirliyim herkes beni yargılıyor diye.Umarım cevap vermessinde olay büyümez çünkü hem benim hesabım gitti hemde beni suçlamanızdan dolayı Sinirlenebilirim ki çok normaldir kim olsa sinirlenir bu olay başına gelse [:'(]

Tam35tr

25.11.2015 17:32:00

-5
Ya tüm yorumları okudum tüm objektif veya Xbox one sempatizanlığı ile yorum yazmışsa deli gibi eksilenmiş.Kim ps4 ü övmüşse bir o kadar artı almış.Bu da sitedeki kitlenin ne kadar ps4 çü olduğunu ve ne kadar olumsuz şey söylenmez ps4 e kafasında olduklarını gösteriyor.Sony 150 liraya psn plusu kakakasın size ps3 oyunlarına geriye uyumluluğa ilgi yok deyip hayır desin ama hepsini sırayla 110 tl ve üzerine Remastered getirsin.2015 i özel oyun anlamında çok verimsiz geçirsin.Boş boş stabilite adı altında güncellemeler getirsin.(hala klasör sistemi bile yok tren gibi uzuyor menü) AMAN siz ps4 kullanan SEÇKİN SOYLU kitle konsolunuza tek bir kötü söz söyletmeyin.Kutsayın 1400-1500 tl lik aletinizi...Bende Xbox one ve ps4 var ben daha iyi hizmet almak istiyorum ps4 ten bu kadar basit ya.Bunu söyleyemeyen utansın asıl.Şimdi rahat rahat eksileyebilirsiniz beni sitenin kitlesi belli çünkü...

alito

25.11.2015 17:19:40

+2
Bence daha başlamadı bile satmaya. Özel oyunlar dökülsün bi o zaman görelim.

TheUnderTaker-

25.11.2015 17:15:36

+6
quote:

Orijinalden alıntı: TheHobits67 Öve öve bitiremediniz şu konsolu be arkadaş..
Dışarıdan ucuzdan alıp forumda sattığın sorunlu hesaplar banlanırken iyiydi ya? Ps bölümünde adın çıktı diye konsola mı düşman oldun şimdi ?

rambocuk

25.11.2015 17:11:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: aytugsasal

Arkadaşım bende iki konsola da sahibim ama hiç dediğin farkı görmedim resmen abartmışsın.ps4 de betasını Xbox one da ise Ea acsess ile 10 saat denedim görüntüler iki konsolda da muazzam kaplamalar çok çok iyi.Aynı 4K tv ile denedim fark çok zor görülüyor.Hele ki ps3 gibi görünüyor kısmı fena abartı...Rise of tombraider'ın grafikler muazzam olmuş.İlk yorumu yapan arkadaşa katılıyorum iki konsolunda kendine has artısı eksisi var bu kadar kıyaslama bence anlamsız.İnsanlar her şeyi grafik olarak görmek istiyorlar ama benim için hizmet grafik kadar önemli bir unsur.Ki şuanda yenilik ve hizmet anlamında Xbox one uçtu gidiyor darısı ps4'ün başına.
Arkadaş xboxını sattı ps4 aldı sıf bu yüzden belki onun cihazda sorun vardı hocam olabilir

the last of us 2

25.11.2015 17:00:30

+2
quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşk07bjk Phill spencer dan daha tebrik tweeti gelmedi mi?
adamın bu nesil tebrik etmekten başka bir şey elinden gelemez malsef, o kadar kötü tanıttılar ki konsolu, önümüzdeki nesil umarım düzeltirler.

KAKÁ

25.11.2015 16:57:28

+5
Yakışır, hakediyor bu nesil.

Rodion Raskolnikov

25.11.2015 16:46:03

+1
Ortada şaşılacak bir durum yok.Microsoft ilk tanıtımda resmen kendi kafasına sıktı. Kinect 2.0 yüzünden düşük donanımla yüksek fiyattan çıkması da tuzu biberi oldu. Özellikle, Phil Spencer'ın gelişiyle hatalardan dönebildikleri kadar döndüler baya bir yol aldılar ancak eldeki cihazla bu saatten sonra Sony ile rekabet etmeleri pek mümkün görünmüyor. Önemli sıkıntılarından biride exclusive konusu.Konsola özel ''yeni oyun'' çıkarmakta çok zorlanıyorlar, o kadar ki multi platform bir oyun olan Tomb Raider'ı bile süreli de olsa kendi platformlarına özel tutmaya uğraşıyorlar. En fazla güvenilen serilerine hayat veren Bungie ve Epic Games'in artık olmaması da ayrı bir sıkıntı. Microsoft bu işte ciddi ise bir an evvel kendi stüdyolarını kurmalı ve çoğaltmalı. Bir daha ki nesilde ise hiç kamera,tv özeliği gibi saçmalıklarla uğraşmadan oyun odaklı güçlü bir konsol çıkarıp bunu çok sayıda exclusive oyun ile desteklemeli, başka türlü yarışta kalamaz...

beşiktaşk07bjk

25.11.2015 16:30:14

+2
Phill spencer dan daha tebrik tweeti gelmedi mi?

the last of us 2

25.11.2015 15:15:24

+6
kardeşim ps4 kullanan insan daha fazla, ona görede haberleri daha fazla ne var bunda? sen şimdi sitende Fenerbahçe ye mi daha çok yer verirsin yoksa çaykur rize ye mi? xbox forumunu görüyoruz işte 10 kişi zor toplanıyor , gidin playstation 4 forumuna 10 katı insan girip bilgi alıyor.

KuvvetMira27

25.11.2015 14:54:12

0
Birde kırıldını düşünsene bizim ülkede yok satar , hala anlamıyorum adam dükkan açmış ps4 reklamları falan var içeri bi giriyorsun heryer ps3 herkes pes2013 oynuyor :) komedi resmen

TheHobits67

25.11.2015 14:52:26

-7
Öve öve bitiremediniz şu konsolu be arkadaş..

BSC Misafiri

25.11.2015 14:40:34

+2
Congratulations to Sony. It took PS2 26 months to *ship* 30 million. PS4 *sold through* 30 Million in 24 months. Ps2 ilk 26 ayda 30 milyon dagitilmis dunya genelinde. Dikkat dagitilmis! Ps4 ilk 24 ayda 30.2 milyon konsol satmis. Noktaya dikkat satmis yani dagitilan degil satilan rakam! Onumuzdeki 2 yil daha bu sekilde satmaya devam ederlerse ve destegi kesmezler ise, sanirim 151 milyonluk Ps2 satisi 4 yil icinde geride kalabilir. Fiyat dusurulur oyun destegi devam cogaltilirsa su an ki satis tablosu ps2 rekorunu egale etmek icin hayal degil hatta cok yakin diyebiliriz. Ama oyun desteginin artmasi ve fiyatin dahada ucuzlamasi sart. Yoksa sadece ps3 konsolunun 85 milyonluk satisini 100 milyona tasir ps2 satisini gecemezler. Ama su an mali tablo ve satislar gercekten Sony Playstation markasini eski ps1 ve ps2 zamanlarina geri goturmus degerlendirmis ve o gunleri geri getirmis durumda.

edd121

25.11.2015 14:31:21

-8
bırakın yüzyılın konsolu olsun xbox ı olanlara yarıyor bu hem daha sağlam bi kitleyle oyun oynuyor bebeler yok hem de yırtınıyorlar tonla özellik getirmek için daha hala niye sataşıyorsunuz yakın sigaranızı oyununuzu oynayın sizin işinize yarıyor :D

Dhiozy

25.11.2015 14:19:39

+7
PS4 rekor kirdi diye haber yapilan site suclandi vay arkadas bunlarida mi gorecektik gidin Microsoft'un kapisinin onunde aglayin

BSC Misafiri

25.11.2015 14:17:32

+3
turkiyedeki ps 4 konsol fiyatlarnida da ucuk fiyatlar olmasa satislar toplamda 35 milyonu bulurdu

BSC Misafiri

25.11.2015 14:17:24

-8
inanın ps2 nin yarısı miktarda satışı bile haketmiyor bu arada ana sayfa komple ps4 tebrikler bsc iyi yoldasın

Hoid

25.11.2015 14:11:35

-12
Geçen SONY yi övdüğüm için hesabıma istediğim paranın yarısını atmışlar sağolsunlar . Devamını da getireyim ki parayı tamamlayalım . Düşünün bana böyle davranan firma BSC ye niye para vermesin . Hani arada haberlerde söyleniyor Türkiyeye kaynağı belli olmayan paralar geldi diye işte kaynağı bulduk SONY veriyormuş paraları . Mikoda az para verse demek ki GSMH katlanıp gidecek . Duamızıda edelim paramızı bekleyelim ;

Nicolae

25.11.2015 14:03:19

-1
En cok satan Sony konsolu oldu diye degistirilmesi lazim sanki basligin. Satislarin bu kadar iyi olmasinin sebebi Xbox in yanlis kararlar ile duyurulmasi ve geride kalmasi diyebiliriz.

Tam35tr

25.11.2015 13:56:20

-9
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk xbox yeni konsol için sağlam ve erken hareket etmeli rekabetin sürmesi için bu nesilde rekabet kalmadı resmen ps4 performans olarakda ciddi önce az buz değil geçen arkaşın xo yu getirdif starwarsı denedik ps4 pc nin ultrası gibi hemen hemen ama xo resmen ps3 gibi görünüyor ve arada takılmalar bile oluyor
Arkadaşım bende iki konsola da sahibim ama hiç dediğin farkı görmedim resmen abartmışsın.ps4 de betasını Xbox one da ise Ea acsess ile 10 saat denedim görüntüler iki konsolda da muazzam kaplamalar çok çok iyi.Aynı 4K tv ile denedim fark çok zor görülüyor.Hele ki ps3 gibi görünüyor kısmı fena abartı...Rise of tombraider'ın grafikler muazzam olmuş.İlk yorumu yapan arkadaşa katılıyorum iki konsolunda kendine has artısı eksisi var bu kadar kıyaslama bence anlamsız.İnsanlar her şeyi grafik olarak görmek istiyorlar ama benim için hizmet grafik kadar önemli bir unsur.Ki şuanda yenilik ve hizmet anlamında Xbox one uçtu gidiyor darısı ps4'ün başına.

İdrak İstimlak

25.11.2015 13:29:41

+8
Bu "BSC kesin para almıştır" soylemi boylesine bir haber paylasimi icin cok çirkin bir yaklasim. Tum dunyada bu tip haberler yapiliyor, Sony herkese mi para dagitiyor, bu mantiga gore? Satmiyor iste kardesim konsolu da, oyunlari da. Boyle basit cirkin yaklasimlar yerine, basarisiz bir konsol urettikleri icin Microsoft'a kizin...

caseymert

25.11.2015 13:12:39

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Ark_balee bsc iyi para alıyor anlasılan, hic bi sony haberi kacmıyor. sony e3 2014 de video sonunda koca yazıyla unc 4 icin 2015 diye duyurdu millet o gazla aldı alacağını kaldı mal gibi millet. halbuki remasterstation aldık haberimiz yokmus...
Cok haklisiniz benim ps3 um olmadigi icin remastered oyunlar isime yaradi bircok keske bunuda oynasaydim dedigim oyunu oynadm ancak ps3 sahibi olan insanlari cileden cikartacak bir durum kesinlikle bu remastered cilginligi .

Kasatka

25.11.2015 13:07:21

+6
Bsc yi suclayanlar. Xbox one 50 milyon satti da bsc mi haber yapmadi. Bu saatten sonra o donaninla xbox one den kum da oynama haberinden baska haber beklemeyin. Quantum break da ciktiktan sonra cihaz devrini tamamlamis olucak.

cemecem21

25.11.2015 13:06:57

0
2 yıl içinde en çok satan konsol demek daha doğru. Eğer istatistik sadece Sony konsolları arasındaysa Sony ibaresi de olmalı. Biraz garip bir ifade olmuş.

Sir Maximus is BACK

25.11.2015 12:56:13

-9
Bsc nin 1 numaralı gelir kapısı

Ark_balee

25.11.2015 12:51:21

-12
bsc iyi para alıyor anlasılan, hic bi sony haberi kacmıyor. sony e3 2014 de video sonunda koca yazıyla unc 4 icin 2015 diye duyurdu millet o gazla aldı alacağını kaldı mal gibi millet. halbuki remasterstation aldık haberimiz yokmus...

rambocuk

25.11.2015 12:35:46

+7
xbox yeni konsol için sağlam ve erken hareket etmeli rekabetin sürmesi için bu nesilde rekabet kalmadı resmen ps4 performans olarakda ciddi önce az buz değil geçen arkaşın xo yu getirdif starwarsı denedik ps4 pc nin ultrası gibi hemen hemen ama xo resmen ps3 gibi görünüyor ve arada takılmalar bile oluyor

Sierra 117

25.11.2015 12:28:25

-8
30 milyon mağazaya dağıtımı söylemişlerdir.

Zarbo257

25.11.2015 12:27:37

0
Geçen gittim elimdeki kutulu oyunları ve eski ps3 ümü verdim Xbox one aldım hem PS4 hem xbox one kullanıyorum direk rise of the tomb raider ı aldım grafikler muazzam artı dashboard çok hoşuma gitti yani her 2 konsolunda kendine has güzellikleri var alabilen her 2 konsoluda alsın.Xbox a da güzel oyunlar gelecek.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız