Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planetside 2'nin PS4 Sürümü Yine mi Ertelendi?


    Sony Online Entertainment'in PC üzerinde sunmuş olduğu MMO-FPS oyunu Planetside 2, geçtiğimiz senenin sonuna yönelik PS4 için düşünülüyordu. Fakat gelen ertelenme sonrasında Planetside 2'ye Sony, 2014'ün birinci çeyreğini göstermişti. Şimdi ise yeni bir ertelenme durumu söz konusu olabilir gibi duruyor. 
 
    Reddit'te SOE'nin oyunlarıyla ilgili bazı soruları cevaplayan firmanın başındaki isim John Smedley'e Planetside 2'nin PS4 çıkışı soruldu. Smedley ise bu soruya cevap olarak 2014'ün ilk 'yarısını' gösterdi. Daha önce gelen açıklamalarda ilk çeyreği görüyorduk, ki bu senenin ilk üç ayını kapsar. Smedley'in yeni açıklamasındaki yarı dönem ise Ocak - Haziran arasını kapsıyor.
 
Konuyla ilgili daha fazla bir açıklama yapılmış değil. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Planetside 2 Sony Online Entertainment Sony MMO-FPS F2P Free-to-Play
EverQuest Next'in PS4 Sürümü Kesinleşti Killer Instinct'te Yeni Ücretsiz Karakter Thunder

Garrus

25.1.2014 06:39:29

0
Kasma sorunu vardır büyük ihtimalle. Gerçi kendi oyunlarında ne kadar optimizasyon problemi yaşarlar orası meçhul de performans updatelerine rağmen kaldırmıyor benim PC'im 10 dk sonra takılıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetside 2
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız