Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pirate Bay'in Kurucu Ortağı Fredrik Neij'e Nintendo Yasağı


 
     Beş yıllık kaçışın ardından, geçtiğimiz Kasım ayında yakalanan Pirate Bay'in Kurucu Ortağı Fredrik Neij, hapishaneye bir NES sokmak istemiş. Fakat hapishane yetkilileri buna karşı çıkarak izin vermemiş.

     İnsanın aklına hemen, "ne olacak ki zamanını 8 bit bir konsol oynayarak vakit geçirse kime zararı olur?" diye geliyor ama işin aslı farklı. Hapishane yetkilileri, NES'in sağlam montajı sebebiyle, ürünü söküp, bozmadan içine bakmanın mümkün olmadığını belirtmişler. Buna istinaden içerisinde hapishaneye sokulabileceklere de engel olamayacaklarından korktuklarını, yasağın sebebinin bu olduğunu söylemişler.

     Bunu halletmenin çok kolay olduğu aşikar ama belli ki bununla uğraşmak istemiyorlar. Ama Neij vazgeçmemiş, karara karşı mahkemeye başvurmuş ve "Ellerine bir tornavida alıp açamıyorlar, bu geçerli bir sebep değil" diyerek itirazda bulunmuş. Sonuç şu an için belirsiz. İyi şanslar Neij, kimse oyun oynamaktan alıkonulmamalı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon NES Fredrik Neij hapishane pirate bay
Dark Souls 2'de Silahlar Hemen Kırılmayacak Dota 2'yi Bir de 3. Kişi Perspektifinden Görün
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.4.2015 17:19:10

0
Hapiste olabilir ama çoğu insan için bir kahraman...

MytHnfr

20.4.2015 18:32:45

+1
NES yetmez yeni nesil konsol verin keyif yapsın adamlar. Suçlu yaptığı ile başbaşa kalmalıdır ne anlamı kaldı hapishanenin salın çıksın o zaman.

Kasatka

20.4.2015 17:48:09

+4
Arkadaslarin bazilari HAPISHANE nin varolus nedenini pek anlayamamis sanirim. Hapishane en basit anlatimiyla kisinin kisilik haklarinin ve imtiyazlarinin (her turlu zevk oncelik hobby vs ) elinden alinip belirlenen gune kadar verilmemesidir. Adi ustunde ceza veriyorsunuz. Gecenlerde yine bir haber de hapishanedeki adamin biri vejeterjan oldugu icin kendine ozel yemek cikarilmasini talep etmisti. Ilginc ? Arkadaslar eger kisilik haklarinizi cok seviyor eliniz de ki imtiyazlari kaybetmek istemiyorsaniz bunu saglamanin yolu cok basit. Suc islememek. Islediginiz taktirde vay anam bu bana neden verilmedi yok cok basit bi istekti kime ne zarari var vs diyemezsiniz.

BSC Misafiri

20.4.2015 17:31:32

+1
Adama kurduğu site yüzünden bir çok üreticiyi zarara uğratmış. Utanmadan bi de konsol istiyor içeriye. Siz de iyi şanslar Neji yazmışsınız. Allah aşkına yapmayın ya.

MonacoDoom

20.4.2015 15:56:12

-1
Türkiyedeki hapishanelerde televizyon bile yok doğru düzgün, adamlar oyun konsolu istiyorlar medeniyete bak ya, insan imreniyor abi...

MantarTheGreat

20.4.2015 13:29:13

+1
"İyi şanslar Neij, kimse oyun oynamaktan alıkonulmamalı." Adam hapishanede arkadaş. Suçlu yani. Keyif mi yapsın orada! Çok oyun oynamak istiyorsa, seksek oynayabilir.

White Death

20.4.2015 13:13:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 korsan indirip oynasın o kadar site kurmuş
Makineyi sokturmuyorlar oyunu nasıl oynasın.

michael01

20.4.2015 13:11:17

+2
korsan indirip oynasın o kadar site kurmuş

waltran

20.4.2015 12:26:40

+1
Gerçekten üzücü bir durum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız