Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pikmin 3'ün Kapak Tasarımı Yayınlandı

 
   Güçlü çıkış oyunlarıyla oyun dünyasını adım atamayan Nintendo Wii U, bunun cezasını oyunculardan ilgi görmemekle çekiyor. Satış rakamlarında beklentilerin altında kalan konsolun bu yıl içerisindeki en büyük kozu Pikmin 3 ise önümüzdeki ay raflarda yer alacak.

   Konsollarda gerçek zamanlı strateji oyunu nasıl olur sorusuna harika bir cevap olan Pikmin serisinin bu son oyunu, yeni Pikmin türleri eşliğinde ilk oyunun zorluk seviyesini yeniden oyun alanına davet ediyor. Yapımın kutu tasarımı yanı sıra, 5 yeni ekran görüntüsü de basına sunuldu.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
pikmin nintendo wii u pikmin 3 çıkış tarihi kutu tasarımı
Grid 2'nin Kokpit Kamerası Modder'lardan Geldi FIFA 14'ün Yeni Nesil Kapak Tasarımları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

30.5.2013 21:49:37

0
Artık burama kadar geldi merak. Pikmin 1 i denicem. GC dekini.

Kazumatr

30.5.2013 20:37:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

en az 10 15 oyun var wii u için exc sırf bayonetta 2 için alınır
Evet bayonetta 1 i biliyorum 2 de wii u ya ozel.Ama kastettigim nintendonun kendi yapkmlari.Zelda ,pikmin,metroid prime gibi seriler benim daha cok ilgimi cekiyor.Gamecube de de Wii dede zaten bu oyunlar cezbetmisti beni ve sief bu oyunlar icin ama Gamecube u Re4 exclusive oldugu icin almiatim ama oda Capcom sayesinde yalan olmustu.

Opricnik

30.5.2013 20:27:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr Suoyun icin wiiu alinabilir ama tek bu oyunlada olmuyor bu gibi bircok yapim olmali.Nintendodaki en sevdigim nokta yillar once oyunlari ne ise bunu satmak icin veya casual oyuncular icin oyjnlarini maymuna cevirmemesidir helal olsun.
en az 10 15 oyun var wii u için exc sırf bayonetta 2 için alınır

xenferious

30.5.2013 20:27:12

-1
nintendo saglam adımlar atıyor özünden vazgeçmedigi sürece nintendo hep 1 numaralı konsol olmaya devam edecektir bence

- The Stig -

30.5.2013 20:00:29

0
son 27 gün kaldı wii u'm yolda geliyur! :D keşke şu oyun daha önce çıksaydı.. neyse o zamana kadar last of us ile takılırız :)

Kazumatr

30.5.2013 19:39:30

0
Suoyun icin wiiu alinabilir ama tek bu oyunlada olmuyor bu gibi bircok yapim olmali.Nintendodaki en sevdigim nokta yillar once oyunlari ne ise bunu satmak icin veya casual oyuncular icin oyjnlarini maymuna cevirmemesidir helal olsun.

GamerHand

30.5.2013 19:37:09

+1
Ne kadar hardcore oyuncu olursanız olun arkadaşlar. Şu oyunu oynayın imkanınız varsa kesinlikle oynayın arkadaşlar. Daha önce oynadığınız hiçbir oyuna benzemediğini anlayacaksınız. Yeni Zelda, Pikmin 3, Mario Galaxy 3, Mario Kart U bunlar Wii U satışlarını çok yükseğe çıkartacaktır emin olun. Pikmin üstüne bir Mario Galaxy duyrulursa gözlerim şaşı bakar artık TV'ye bir PS4 bir Wii U geçişi yapmaktan :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pikmin 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız